- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #17.861
cnm çok sevindim iyi haberlerine....benimde cimcimem geliyor...yine göstermediydi de doktor evirdi çevirdi aletii %100 kız dedi ...hayırlısıyla...bizimkininde mide boştu ağzını açtı kapadı durdu sonra doyuverdi ufacık midesi...hihoyyyt
benim bebeğimde gayet sağlıklı çok da iyi beslemişsin dedi dr...suyumda iyiymiş...daha ne olsunn sağlıkla birde kucağımıza alıp koklayalımm dünyalar bizim olsunnn
beni merak eden arkadaşlar hepinize çok teşekkürlerrropuyorumnanaktan
topiğe bi prensesimiz daha eklendi.cadı kızın senin pekte nazlıymışkaydirigubbakcemile3cnm çok sevindim iyi haberlerine....benimde cimcimem geliyor...yine göstermediydi de doktor evirdi çevirdi aletii %100 kız dedi ...hayırlısıyla...bizimkininde mide boştu ağzını açtı kapadı durdu sonra doyuverdi ufacık midesi...hihoyyyt
benim bebeğimde gayet sağlıklı çok da iyi beslemişsin dedi dr...suyumda iyiymiş...daha ne olsunn sağlıkla birde kucağımıza alıp koklayalımm dünyalar bizim olsunnn
ii akşamlar hanımlarrrrrrrrrrrrrrr
başakçokk sevindim,allah gönlüne göre verdi canım,hayılı uğurlu olsun hadiiizemuszemus
kızlar topik hasta resmen yhaa:bilmiyorumkismile
bugün bnde ev işleriyle uğraştım,sonra belimde bi ağrı başladı aynı adet sancım gbi,nasıl korktum allahm korusun kanama falan olacak diebilmiyorumkismilehemen yattım uyumuşum epey,bayağı iyi geldi çok şükür geçtiCADIARZUbugünlerde ağırlaştığımı hissediorum artık,oğlumu bile alamıorum kucağıma:sinifsinif:işlerim ağır ve zor gelmeye başladıeyvahedigeldismileallah'ım hayırlısıyla alalım yavrularımızı inşallah kucaklarımıza:Saruboceq:allah izin verirse cuma alışverişe gidicez,gün sayıyorum resmensositosositobide yağmur var iki gündür burda,hayırlısıı versin rabbim,inş.cuma yağmaz diorum kendi kendime:Saruboceq:
canım geçmiş olsun bidenemmm.evet gönlüme göre oldu valla inşallh bana benzeyen bir kızım olur:asigim:ii akşamlar hanımlarrrrrrrrrrrrrrr
başakçokk sevindim,allah gönlüne göre verdi canım,hayılı uğurlu olsun hadiiizemuszemus
bugün bnde ev işleriyle uğraştım,sonra belimde bi ağrı başladı aynı adet sancım gbi,nasıl korktum allahm korusun kanama falan olacak diebilmiyorumkismilehemen yattım uyumuşum epey,bayağı iyi geldi çok şükür geçtiCADIARZUbugünlerde ağırlaştığımı hissediorum artık,oğlumu bile alamıorum kucağıma:sinifsinif:işlerim ağır ve zor gelmeye başladıeyvahedigeldismileallah'ım hayırlısıyla alalım yavrularımızı inşallah kucaklarımıza:Saruboceq:allah izin verirse cuma alışverişe gidicez,gün sayıyorum resmensositosositobide yağmur var iki gündür burda,hayırlısıı versin rabbim,inş.cuma yağmaz diorum kendi kendime:Saruboceq:
cnm aynen ya bizimkide çişini yaptııı dr bakarken...bide karnını doyurdu....canım gözün aydın bu kadar nazlanmasından anlamalıydık aslında...Artık rahat rahat alışveriş yapabilirsin...:)
Bizim kız da bugün tam biz bakarken çişini yaptı mesanesi çok kabarıktı bi anda boşalıverdi :)
Ben toplamda 7 kilo aldım ama sanki hepsi göbeğimde toplandığı için çok da belli olmuyo aldığım .İçeri girince aaa ne güzel bak kilo almamışsın dedi doktorum aslında 7 kilo aldım diyince çokmuş dikkat et sonra doğumda zorlanırsın dedi....Üzüldüm ben de daha çok dikkat edicem artık....
topiğe bi prensesimiz daha eklendi.cadı kızın senin pekte nazlıymışkaydirigubbakcemile3
fazla yorma kendini artık canım allah korusun.
bende artık ayakta fazla kalınca yorulunca falan belim aşırı derecede ağrıyo ee ağırlaştık artık baya.
cnm çok sevindim iyi haberlerine....benimde cimcimem geliyor...yine göstermediydi de doktor evirdi çevirdi aletii %100 kız dedi ...hayırlısıyla...bizimkininde mide boştu ağzını açtı kapadı durdu sonra doyuverdi ufacık midesi...hihoyyyt
canlarım ben yatıyorum artıkkkkk.bir sürü cici aldım bugün kızıma cinsiyetini öğrenmiş olmanın heyecanıyla eklicem yakında....öpüyorum hepinizi...iyi uykularr
canlarımm bende yatıyorumm iyi gecelerrr mirmirmirmir uykumuda alamıyorummm gece çok uyanıyorumm bebişim sürekli tepikliooo
şimdiden başladı uykusuz gecelerr
nekadar erken yatarsam kardırr :jeyyar:
hepinisi öptümm iyigecelrrrr
Canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Desene senin bebiş iştahlı olacak şimdiden şapur şupur yalanıyor..cokacimcoookSelam kızlar sabah kontrolumuz vardı kızım nazlı nazlı uyuyordu bi ara ağzını açtı ve plasentayı yalamaya başladı çok güldürdü bizi :)) Ben de tahlil olucak diye aç gitmiştim yazık kuzum yalanıp durdu... Doktora sordum bebeğin önden ya da geriden gitmesi muhtemel doğum tarihini değiştirmezmiş ama kızım zaten haftasıyla uyumluymuş maşallah...
Ben Başak ı çok merak ettim kızlar ya haberi olan var mı öğrendi mi cinsiyetini?
Canım hayırlı olsun,sanki içine doğmuş...kız olsun istiyordun kız geliyor....Allah gönlüne göre verdialkisalkisalkiscnm çok sevindim iyi haberlerine....benimde cimcimem geliyor...yine göstermediydi de doktor evirdi çevirdi aletii %100 kız dedi ...hayırlısıyla...bizimkininde mide boştu ağzını açtı kapadı durdu sonra doyuverdi ufacık midesi...hihoyyyt
günaydın anneler,
ne güzel bir nazlı kız daha bende dün doktara gittim ve renkli ultrason ve şeker testimi yaptırdım malesef şeker sınırda çıktı 140 mış sınır hatta benim 145 bundan sonra şker yok
bebişim 30 cm 910 grm mış henüz küçük olduğu için pek anlaşılmadı ama herşeyi sağ salim Allaha bin şükür kilo almamam gerekiyormuş artık yani dikkat etmeliymişim çünkü bebeği besleyen damarlarda biraz daralma olmuş bundan sonra dikkat edicem biraz daha hazır meyve suyu bile içmek yok malesef şekerli hiç bişey yok
hehe benim de ama akşamları hiç yapacak hala kalmıyo iştençok lezzetli oluyo bende çok sık yapmaya başladım hem pratik hemde dediğin gibi pofuduk pofuduk oluyoo ayy yapsam mı yine canım çekti sankimmm :))
canım biraz geç oldu ama 1yemek kaşık maya yetrliHiçte sevmem poğaçayı allah biliyor ya eşimde delisi .Kendime de kek yaparım olmadı hihoyyyt
Hayrancım senide bunaltıyorum ama kaç kaşık maya katıcam yarım bardak suya acaba bilmiyorumkismile bi de bir bardak sütüm var bir bardak la olurmu ?
Hayran gitmiş bile kızlar sizce olur mu? bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
kaydirigubbakcemile3benimde canım istiordu üşeniyordum sen yazınca heveslendim hamuru mayaladım tarifini yapacağım
kaydirigubbakcemile3bende üşeniyorum canımda çekti kalkıp yoğurayım barimm
bende de kaşıntı çok oluyokızlar göbük deliğimin üst tarafı cok kasınıyoooo
evet canım bende iki tane olunca sanki iki dağ varmış gibi oluyo iki tümsek hehekızlar, sizinde karnınız tuhaf tuhaf şekillere giriyor mu?
elimi üstüne koyuyorum orda bir sertlik, ya ayağını ya da poposunu dayıyor sanırım...bazen yumurta gibi elips bir şekil alıyor sanki göbeğim çok komik oluyor :)
ya ben bi tarafa sürekli yatamıyom kolu uyuşuyobu kızlar çok cimcime yaaa :)))
sırtüstü yatılmaması gerektiğini bende duydum. özellikle sol tarafa yatmak gerekiyormuş. yurtdışında bunu için özel yatış yastıkları bile varmış.
ben gece yanlışlıkla sırtüstü yatsam veya sağıma dönsem eşim uyandırıyor "hadi aşkım dön yine sola" :)))
aynen ben de öylebende sola yatmaya özen gösteriyorum ama yatmadan önce biraz sırt üstü yatıyorum bacaklarımın altına yastık koyuyorum biraz öyle durduktan sonra sol yanıma doğru yatıyorum sonra biraz sağa yatıyorum sonra tekrar sola doğru dürüst uyuyamıyorum çünkü dönüp duruyorum
geçmiş olsun canım allah korumuş eşiniKızlar kızlar ne oldu :dance: Bugün annemle felan konuştum.Eşime konuşmalarımızı anlattım.Maddi durumumuz üzerine konuşma açılmıştı.Eşimle konuştuk.Giderleri gelirleri anlattı.Dertleştik yani bana içini döktü.Nasıl evi çevirdiğimi bi ben bilirim bi allah falan dedi.Yavrum benim ya dedim içimden.Neyseciğime konu benim ailemden açılmıştı.Şöyle böyle konuştuk.Sonra kalktı gidecekti dedim fırsat bu fırsatBen bir de birşeye çok kırılıyorum ama kırılma diye sana söyleyemedim dedim.Baban amcana bile borca girip telefon almış, bebeğe bir patik 2.5 lira onu bile almadılar.Annemler aradığında e onlar birşey yapmıyorlar mı diye soruyorlar.Onları savunmak zorunda kalıyorum.Onlarda bebek için araba aldılar falan zaten şehre gidemiyorlar diyorum ama ben mahçup oluyorum dedim.(Dün gittikleri halde birşey almamışlar ayrıca .).Eşimde dediki sen zaten istanbula gidip doğum yapacaksın.Onların istanbula gelmeleri falan çok masraf olacağından şimdi masraf yapmayıp arabayı yaptırmaya çalışıyorlar.Bebek olduktan sonra onlara yakın olucaz onlar dünya kadar şey alır dedi.Çok rahat ve tatlı bir şekilde konuştuk ettik.En azından bu sözlerimden birşeyler çıkarır inşallah.Ya öyle de tatlı tatlı davranınca bana asıl böyle sokmak istediğim lafları unutuyorum . Böyleyken kötükedihüso :asigim: böyle oluyorum.Aman umrumda da değiller zaten bende ona göre davranırım .Eşim zaten kendine hiç harcaması yok.Hep bana ıvır zıvır alıyor.Varsın ailesine harcasın kendine harcayacağı parayı beni ihmal etmiyor ya dedim kendi kendime.
Birde bu sabah kaza atlatmış.Az kaldı arabanın altına giriyordum dedi.Çok fena korkmuş yani.O yanımda ya aman neyse ne dedim artık. Öyle işte kızlar :kedi:
Allah hepinizin sıkıntılarını böyle ferahlatsın.Diyorum ya ben size içimi dökünce siz böyle bana dua edince hiç ummadığım birşekilde çözülüyor olaylar.
canım mayanın kullanım tarihi önemli bayat olmamasına dikkat et bir de sıcak bir odaya koyarsan daha iyi kabarırYa kızlar bu hamurun üstünü streçle mi kapasamki?Havlu sardım ama bir saattir hiç kabarmamış.:sinifsinif:
canım bir kaç defa benimki tutmadı neden diye düşünürken mayanın tarihi geçmiş meğerSobanın önüne koydum üstü havluyla sarılı bakalım kabaracakmı?Bir saat daha bekleticem. Belkide benim mayada birşey var hiç mi tutmaz tarifler çünkü
rica ederim canım ben de ilk yapınca şok olmuştumdelikafadulden Kızlaarrr poğaçalar kocaman olmuşlar gözlerime inanamadım.Hayran çok sağol.1 senedir eşim poğaça poğaça diye tutturuyor ama ben tutturamıyordum.alkisalkisalkis Çok sağol tarifin süpermiş.Hemde iki tepsi çıktı.Hiç bu kadar kabaran poğaça görmemiştim
erkekler poğaçaya bayılır benim eşimde sıcak sever onun yanında fırına veririm:teytey::teytey: Yazdım tabi yaa Kaç aydır ilk defa birşeyim tuttu :lepi: Çok heyecanlıyım inşallah kocişim beğenirdelikafadulden
hehe hayran mayalı poğaçaları komik geldi canım ben de bu tarifleri bi site var ordan alıyorum sitenin ismini açıklamak doğru mu bilmiyorum ama portakala ağacı diye bir yer canımAy tarifi bulasıya kaç sayfa geçmiş okudum bilmiyorum .:hulya:
:hulya:Evet hanımlar bizzat denedim ve onaylıyorum,herkese de tavsiye ederim şakkıdı
Süpper kabarması garantili, puf puf
Hayran Mayalı Poğaçaları hihoyyyt
canım çok geçmiş olsun bi sıkıntı yoktur inşallahBen bu sabah otobüse yetişmeye çalışırken dizlerimin üstüne düştüm :sinifsinif: Allahtan yerde yuvarlanmadım toparladım durumu :bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?