2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ii akşamlar hanımlarrrrrrrrrrrrrrr
başakçokk sevindim,allah gönlüne göre verdi canım,hayılı uğurlu olsun hadiiizemuszemus

kızlar topik hasta resmen yhaa:bilmiyorumkismile
bugün bnde ev işleriyle uğraştım,sonra belimde bi ağrı başladı aynı adet sancım gbi,nasıl korktum allahm korusun kanama falan olacak diebilmiyorumkismilehemen yattım uyumuşum epey,bayağı iyi geldi çok şükür geçtiCADIARZUbugünlerde ağırlaştığımı hissediorum artık,oğlumu bile alamıorum kucağıma:sinifsinif:işlerim ağır ve zor gelmeye başladıeyvahedigeldismileallah'ım hayırlısıyla alalım yavrularımızı inşallah kucaklarımıza:Saruboceq:allah izin verirse cuma alışverişe gidicez,gün sayıyorum resmensositosositobide yağmur var iki gündür burda,hayırlısıı versin rabbim,inş.cuma yağmaz diorum kendi kendime:Saruboceq:

canım gözün aydın bu kadar nazlanmasından anlamalıydık aslında...Artık rahat rahat alışveriş yapabilirsin...:)
Bizim kız da bugün tam biz bakarken çişini yaptı mesanesi çok kabarıktı bi anda boşalıverdi :)
Ben toplamda 7 kilo aldım ama sanki hepsi göbeğimde toplandığı için çok da belli olmuyo aldığım .İçeri girince aaa ne güzel bak kilo almamışsın dedi doktorum aslında 7 kilo aldım diyince çokmuş dikkat et sonra doğumda zorlanırsın dedi....Üzüldüm ben de daha çok dikkat edicem artık....

topiğe bi prensesimiz daha eklendi.cadı kızın senin pekte nazlıymışkaydirigubbakcemile3

fazla yorma kendini artık canım allah korusun.

bende artık ayakta fazla kalınca yorulunca falan belim aşırı derecede ağrıyo ee ağırlaştık artık baya.

canım geçmiş olsun bidenemmm.evet gönlüme göre oldu valla inşallh bana benzeyen bir kızım olur:asigim:
cnm aynen ya bizimkide çişini yaptııı dr bakarken...bide karnını doyurdu....
ne güzel pek kilo almamışsın senn.ben 12 kilo aldım...lmaz:

evet cnm topiğe bi kız daha geldiii.nazlı mı yoksa sarı inadımı var yavrumun bilmiyorumsempatiksalakcinni

canlarım ben yatıyorum artıkkkkk.bir sürü cici aldım bugün kızıma cinsiyetini öğrenmiş olmanın heyecanıyla eklicem yakında....öpüyorum hepinizi...iyi uykularr

canımm çok sevindimmm nazlı kızımız geliyo demekkk hihoyyyt hihoyyyt
bak Allah gönlüne göre verdi gözünaydın cnmm olumunekankayizsmile

canımm dikkat et kendine fazla yorma zaten bel sırt bacak ağrıları normalmiş bu haftalarda sen bide iş yapmışsınn eyvahedigeldismile dikkat et kendine canımm
bende gün sayıyorumm 1 ay oldu oğluşumu görmeyeli perşembe inşş görücemmm opuyorumnanaktan bakalım ne kadar olmuşşş
tabi bende 2-3 kilo aldım gibi gelioo doktorum yine kızıcak yavaş ol die sempatiksalakcinni ama napiim doymuyorumm delikafadulden

canlarım ben yatıyorum artıkkkkk.bir sürü cici aldım bugün kızıma cinsiyetini öğrenmiş olmanın heyecanıyla eklicem yakında....öpüyorum hepinizi...iyi uykularr

canımmm Allah rahatlık versin iyi gecelerrrr
cicileri en kısa zamanda beklios ona göree opuyorumnanaktan kendine iyi bakk

canlarımm bende yatıyorumm iyi gecelerrr mirmirmirmir uykumuda alamıyorummm gece çok uyanıyorumm bebişim sürekli tepikliooo
şimdiden başladı uykusuz gecelerr
nekadar erken yatarsam kardırr :jeyyar:
hepinisi öptümm iyigecelrrrr

başakk gözün aydın cnm öğrenmişsin meleğinin cinsiyetini.Rabbim analı babalı büyütür inşallah cümlemizin yavrusunu.tabi önce sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder :Saruboceq:

ayy cnm bende sabahı edemiyorum valla.gece 10 defa uyanıyorum.:1closedeyes:

Canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Desene senin bebiş iştahlı olacak şimdiden şapur şupur yalanıyor..cokacimcoook
Canım hayırlı olsun,sanki içine doğmuş...kız olsun istiyordun kız geliyor....Allah gönlüne göre verdialkisalkisalkis

Canım çok zorlama kendini,bu kadar canını çıkaracak kadar iş yapma,artık riskli dönemlerdeyiz.yavaş ve dikkatl, hareket etmemiz gerek....

mrb güzel anneler
biz birkaç gündür giremedik
bende hamilelik şekeri çıktı
diyet uğluyorum 15 gün uygulayacagım
inş. işe yarar.
dün bende evd etemizlik yaptım
yorulduğum halde gece bend euyuyamadım şimdiden aşladı uykusuz geceler ya.

günaydın kızlar.
bugün kan uyuşmazlığı iğnesinin kalanını vurunacağım Allah izin verirse.delikafadulden

Başakcım çok sevindim canım. Hepimizin gözü aydın :))

Dünya tatlısı bir kız daha geliyor desene :))

Maşallah bebişine

günaydın anneler,

ne güzel bir nazlı kız daha bende dün doktara gittim ve renkli ultrason ve şeker testimi yaptırdım malesef şeker sınırda çıktı 140 mış sınır hatta benim 145 bundan sonra şker yok

bebişim 30 cm 910 grm mış henüz küçük olduğu için pek anlaşılmadı ama herşeyi sağ salim Allaha bin şükür kilo almamam gerekiyormuş artık yani dikkat etmeliymişim çünkü bebeği besleyen damarlarda biraz daralma olmuş bundan sonra dikkat edicem biraz daha hazır meyve suyu bile içmek yok malesef şekerli hiç bişey yok

canım gözünaydın. kızının sağlıklı olmasına çok sevindim.

sende beslenmene çok dikkat et ! şekerini yapacağın diyetle dengelersin, üzülme... tek problem o olsun...

hazır meyve sularını içme zaten şekercim ya, ne bize ne bebeğe bir faydası yok onların...

Ben bu sabah otobüse yetişmeye çalışırken dizlerimin üstüne düştüm :sinifsinif: Allahtan yerde yuvarlanmadım toparladım durumu :bbo:

basakcıgım.kızcen gelıyormus...çok sevındım..sonunda gordun kızcenı..artık alısverıse baslarsın sende canım benım..allah saglık versın bebeklerımıze cancan..
kızlar dun evlılık yıldonumumuzdu..
7 seneyı bıtırdık..8.seneye gırdık..allah daha uzun seneler nasıp eder ınsallah saglıkla..
hepınıze guzel dıleklerımız ıçın tesekkur ederım...
saolun var olun..zemuszemus

bugun hava soguk yınee...
kalorıferlerımız ıse yanmıyor halenn..bilmiyorumkismile
bu arada bende 2011 ocak annelerıne uye olmak ıstedım...ıstek yolladım...kabul edın kızceler ...

pogaca tarıflerını okudum..çok guzelmıs...ellerınıze saglık..bende tuzlu kek yaparım bazen ..pogacadan daha pratık oluyor..esımde çok sever..bende..

çok lezzetli oluyo bende çok sık yapmaya başladım hem pratik hemde dediğin gibi pofuduk pofuduk oluyoo ayy yapsam mı yine canım çekti sankimmm :))
hehe benim de ama akşamları hiç yapacak hala kalmıyo işten

canım biraz geç oldu ama 1yemek kaşık maya yetrli
benimde canım istiordu üşeniyordum sen yazınca heveslendim hamuru mayaladım tarifini yapacağım
kaydirigubbakcemile3

bende üşeniyorum canımda çekti kalkıp yoğurayım barimm
kaydirigubbakcemile3

kızlar göbük deliğimin üst tarafı cok kasınıyoooo
bende de kaşıntı çok oluyo

evet canım bende iki tane olunca sanki iki dağ varmış gibi oluyo iki tümsek hehe
ya ben bi tarafa sürekli yatamıyom kolu uyuşuyo
aynen ben de öyle
geçmiş olsun canım allah korumuş eşini

Ya kızlar bu hamurun üstünü streçle mi kapasamki?Havlu sardım ama bir saattir hiç kabarmamış.:sinifsinif:
canım mayanın kullanım tarihi önemli bayat olmamasına dikkat et bir de sıcak bir odaya koyarsan daha iyi kabarır
Sobanın önüne koydum üstü havluyla sarılı bakalım kabaracakmı?Bir saat daha bekleticem. Belkide benim mayada birşey var hiç mi tutmaz tarifler çünkü
canım bir kaç defa benimki tutmadı neden diye düşünürken mayanın tarihi geçmiş meğer
rica ederim canım ben de ilk yapınca şok olmuştum
:teytey::teytey: Yazdım tabi yaa Kaç aydır ilk defa birşeyim tuttu :lepi: Çok heyecanlıyım inşallah kocişim beğenirdelikafadulden
erkekler poğaçaya bayılır benim eşimde sıcak sever onun yanında fırına veririm

hehe hayran mayalı poğaçaları komik geldi canım ben de bu tarifleri bi site var ordan alıyorum sitenin ismini açıklamak doğru mu bilmiyorum ama portakala ağacı diye bir yer canım

Ben bu sabah otobüse yetişmeye çalışırken dizlerimin üstüne düştüm :sinifsinif: Allahtan yerde yuvarlanmadım toparladım durumu :bbo:
canım çok geçmiş olsun bi sıkıntı yoktur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…