- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #17.881
canım gözünaydın. kızının sağlıklı olmasına çok sevindim.
sende beslenmene çok dikkat et ! şekerini yapacağın diyetle dengelersin, üzülme... tek problem o olsun...
hazır meyve sularını içme zaten şekercim ya, ne bize ne bebeğe bir faydası yok onların...
basakcıgım.kızcen gelıyormus...çok sevındım..sonunda gordun kızcenı..artık alısverıse baslarsın sende canım benım..allah saglık versın bebeklerımıze cancan..
kızlar dun evlılık yıldonumumuzdu..
7 seneyı bıtırdık..8.seneye gırdık..allah daha uzun seneler nasıp eder ınsallah saglıkla..
hepınıze guzel dıleklerımız ıçın tesekkur ederım...
saolun var olun..zemuszemus
bugun hava soguk yınee...
kalorıferlerımız ıse yanmıyor halenn..bilmiyorumkismile
bu arada bende 2011 ocak annelerıne uye olmak ıstedım...ıstek yolladım...kabul edın kızceler ...
pogaca tarıflerını okudum..çok guzelmıs...ellerınıze saglık..bende tuzlu kek yaparım bazen ..pogacadan daha pratık oluyor..esımde çok sever..bende..
basakcıgım.kızcen gelıyormus...çok sevındım..sonunda gordun kızcenı..artık alısverıse baslarsın sende canım benım..allah saglık versın bebeklerımıze cancan..
kızlar dun evlılık yıldonumumuzdu..
7 seneyı bıtırdık..8.seneye gırdık..allah daha uzun seneler nasıp eder ınsallah saglıkla..
hepınıze guzel dıleklerımız ıçın tesekkur ederım...
saolun var olun..zemuszemus
bugun hava soguk yınee...
kalorıferlerımız ıse yanmıyor halenn..bilmiyorumkismile
bu arada bende 2011 ocak annelerıne uye olmak ıstedım...ıstek yolladım...kabul edın kızceler ...
pogaca tarıflerını okudum..çok guzelmıs...ellerınıze saglık..bende tuzlu kek yaparım bazen ..pogacadan daha pratık oluyor..esımde çok sever..bende..
kızım değil oğlum olcak benim kızı olcak kişi başak ama tam açıklayıcı yazamamışım o yüzden karışıklığı anlayabiliyorum :) evet bakalım dikkat etmeye çalışcağım bundan sonra şeker felan yok zaten üzerimde bir hasar bırakmasında şekere ve kiloya dikkatklava:
özgey canım ben de kocaelide oturuyorum sen hangi doktora gidiyorsun
bebişinimi gordun kusum sen..ben yazını kacırmısım..gecmısı okudum ustelık...
hayrancım bende o sıteyı sık kullanılanlara ekledım..herseyı bakıyorum..recellerımı bıle o sıteden bakıp yaptım..şayhanne oldu...
canım ben gebzede oturuyorum merkez hastanesine ve cihangir bey e gidiyorum sen kocaeli merkezdemisin
bebişinimi gordun kusum sen..ben yazını kacırmısım..gecmısı okudum ustelık...
hayrancım bende o sıteyı sık kullanılanlara ekledım..herseyı bakıyorum..recellerımı bıle o sıteden bakıp yaptım..şayhanne oldu...
Canım Allah nice uzun güzel mutlu birliktelikler nasip etsin.
isteği ne zaman yolladın şuan istek görünmüyor
annesıne mi benzıyor..erkekler annelere benzer daha cok zatiievet bende emir arasımı gördüm minicik ayakları elleri vardı ayakları sürekli hareket etti dudakları incecikti annesine çekmiş :) diyorum gülüyorlar :teytey:
canım yumurta ve tuzu mıkserele çırpıyorum...sonra 1 bardak süt ,1yarım bardak sıvı yag ,peynır rendelıyorum ıce ınce.veya ufalıyorum bolca..adilemir canım tuzlu kek nasıl acaba bilmiyorumkismile denemek isterim onu da
evet poğaça biraz uğraştırıcı oluyo ama ben ve eşim çok sever sabahları da yeriz kahvaltıda iyi oluyo yani
başakcım hadi gözün aydın kızın oluyormuş zaten cinsiyeti geç öğrenen bir çok annenin bebeklerinin kız olduklarını farkettim aklımdan senin hep kız olcakmış gibi geliyordu
2 gun oldu..
ama sanırım kabul oldu..gorebılıyorum cunku ..
kızlar bizim burda yeni doğan bebeği kırkı çıkmadan tuza yatırırlar teri kokmasın diye sizdede böyle adetler varmı merak ettim:sinifsinif:
ben tuzluycam cnm annem ablamın çocuklarına hep yapmıştı bazı yerlerde kınaya ve pekmeze yatırırlarmış öyle duydumgünaydın canım önceden annemler yaparmış ama şimdilerde yok yapanı hiç duymadım canım.bebeği belemek şimdi nasıl kalktıysa oda kalkmış.
ne yaprağı atıyorlar cnmCADIARZUbizde var tuzlama... içine bikaçta yaprak atarlar..
kızlar bizim burda yeni doğan bebeği kırkı çıkmadan tuza yatırırlar teri kokmasın diye sizdede böyle adetler varmı merak ettim:sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?