2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızım değil oğlum olcak benim kızı olcak kişi başak ama tam açıklayıcı yazamamışım o yüzden karışıklığı anlayabiliyorum :) evet bakalım dikkat etmeye çalışcağım bundan sonra şeker felan yok zaten üzerimde bir hasar bırakmasında şekere ve kiloya dikkat klava:

adilemir canım tuzlu kek nasıl acaba bilmiyorumkismile denemek isterim onu da
evet poğaça biraz uğraştırıcı oluyo ama ben ve eşim çok sever sabahları da yeriz kahvaltıda iyi oluyo yani
başakcım hadi gözün aydın kızın oluyormuş zaten cinsiyeti geç öğrenen bir çok annenin bebeklerinin kız olduklarını farkettim aklımdan senin hep kız olcakmış gibi geliyordu

Canım Allah nice uzun güzel mutlu birliktelikler nasip etsin.

isteği ne zaman yolladın şuan istek görünmüyor

bebişinimi gordun kusum sen..ben yazını kacırmısım..gecmısı okudum ustelık...

hayrancım bende o sıteyı sık kullanılanlara ekledım..herseyı bakıyorum..recellerımı bıle o sıteden bakıp yaptım..şayhanne oldu...

evet canım ben de hep bakıyorum bu siteye muhteşem şeyler var
hmm ben reçel yapmadım ordan hiç deneyeyim bi

evet bende emir arasımı gördüm minicik ayakları elleri vardı ayakları sürekli hareket etti dudakları incecikti annesine çekmiş :) diyorum gülüyorlar :teytey:

evet bende emir arasımı gördüm minicik ayakları elleri vardı ayakları sürekli hareket etti dudakları incecikti annesine çekmiş :) diyorum gülüyorlar :teytey:
annesıne mi benzıyor..erkekler annelere benzer daha cok zatii

canım yumurta ve tuzu mıkserele çırpıyorum...sonra 1 bardak süt ,1yarım bardak sıvı yag ,peynır rendelıyorum ıce ınce.veya ufalıyorum bolca..
sonra un ve kabartma tozu..
yanlız bu kekın vazgecılmezı dere otu..olamzsa olmaz..harıka bır çeşni oluyor ıçınde kokusu..
ve kek gıbı yagladıgın tepsıye dokyorsun..
kabarıp pişiyor..
eşim ve ben hastasıyız...
ama ben bu kez yogurtta koymayı dusunuyorum..evde yogurdumu kendım mayalıyorum..bu hafta fazla mayalamısım..ekşimeden tuketmenın derdındeyım..
yogurtlusuda guzel olur dıye dusunuyorum..sonuçta bazıları keke yoğut koyar ya..nıye olmasın demı..annem kekı yogurtla yapar benım..

günaydınnn kızlarrr...
belgünümm kıyamam ben sana canım benim... keşke aynı şehirde olsaydık...Gerçi İstanbulda uzak sayılmaz umarım görüşürüz canım yaa...
bastet sana da geçmiş olsun aman haa dikkat et Allah korumuş.. Koşma sakın....

günaydın kızlar olumunekankayizsmile
başakcım senindemi prensesin geliyor gözün aydın cnm çok sevindim senin adınaopuyorumnanaktan
bastet geçmiş olsun cnm dikkat et kendine bu aylar çok tehlikeli bizim için denge sorunu oluyor geçen gün bende balkonda çamaşır asarken ayağım kaydı hemen balkonun demirine asıldım refleksle allahtan düşmedim çok korktum amaeyvahedigeldismile
özge sende oğluşunu görmüşün gözün aydın cnm şekersiz hayata sende hoşgeldinboshayallersmile
başka unuttuğum kalmadı dimi varsa özür dilerim aceleyle okudum geçmişi :kedi:

kızlar bizim burda yeni doğan bebeği kırkı çıkmadan tuza yatırırlar teri kokmasın diye sizdede böyle adetler varmı merak ettim:sinifsinif:

kızlar bizim burda yeni doğan bebeği kırkı çıkmadan tuza yatırırlar teri kokmasın diye sizdede böyle adetler varmı merak ettim:sinifsinif:

günaydın canım önceden annemler yaparmış ama şimdilerde yok yapanı hiç duymadım canım.bebeği belemek şimdi nasıl kalktıysa oda kalkmış.

günaydın canım önceden annemler yaparmış ama şimdilerde yok yapanı hiç duymadım canım.bebeği belemek şimdi nasıl kalktıysa oda kalkmış.
ben tuzluycam cnm annem ablamın çocuklarına hep yapmıştı bazı yerlerde kınaya ve pekmeze yatırırlarmış öyle duydum
bizde var tuzlama... içine bikaçta yaprak atarlar..
ne yaprağı atıyorlar cnmCADIARZU

günaydın kızlar ay dün erken çıkıp kaynanam gile gitmiştik ne çok kaynatmışsınız yokluğumda
başakcım gözün aydın kızın hayırlı olsun kaydirigubbakcemile2

bebişini gören arkadaşlar durumlar hep iyiymiş şeker sorunları var sanırım bende yarın gidecem şeker yüklemesi için bakalım artık

hasta olanlara geçmiş olsun
bastetcim sana da geçmiş olsun dün benimde ayağım kaydı az kalsın düşüyordum nasıl kastıysam kendimi karnım baya ağrıdı

canım bizde de vardır tuzlama annemler geçen gün dedi hatta tuzlarız bir güzel diye ilerde fazla terlemezmiş teride kokmazmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…