2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ben tuzluycam cnm annem ablamın çocuklarına hep yapmıştı bazı yerlerde kınaya ve pekmeze yatırırlarmış öyle duydum
ne yaprağı atıyorlar cnmCADIARZU

tuzlamak sakıncalı değilmidir acaba bebeğin cildi hassas zaten onlar ter kokmazlarki yazıııkkk

Gunaydın kızlar bebek tuzlamak demişsiniz ya doğduğunda zaten çok hassas oluyo ciltleri tuz yakmasın çocuğu yaa zarar vermez mı...

bende cildini yakar diye istemedim oğlumda korktum açıkcası.benim oğlum hiç terlemez ama.bundada yaptırmam herhalde.kayınvalidemgildede zeytinyağına yatırırlarmış bebeği aynı gerekçe ile onuda yaptırmadım.

günaydın kızlar

canım bizde de vardır tuzlama annemler geçen gün dedi hatta tuzlarız bir güzel diye ilerde fazla terlemezmiş teride kokmazmış
evet cnm büyüdüklerinde teri kokmaz derler bizdede bayanssulusmile

tuzlamak sakıncalı değilmidir acaba bebeğin cildi hassas zaten onlar ter kokmazlarki yazıııkkk

Gunaydın kızlar bebek tuzlamak demişsiniz ya doğduğunda zaten çok hassas oluyo ciltleri tuz yakmasın çocuğu yaa zarar vermez mı...
tuzlama deyince öyle avuç avuç tuz değil cnm sadece avcunu ıslayıp tuza batırıp koltuk altına ve ayaklarına hafifçe sürüyorsun 2 dakika kadar bekletip bebeği banyo ettiyorsun böyle oluyor bizde çok sürersen tabiki kavurur birde ilerisi için yapılıyor bu işlem büyüyünce kokmasın diyeboshayallersmile

2 gun oldu..
ama sanırım kabul oldu..gorebılıyorum cunku ..

hahah bence erkek bebekler için ayaklarına yapmaları çok normal :)))))))))

günaydın melek annelerrr...

günaydın kızlar.
bugün kan uyuşmazlığı iğnesinin kalanını vurunacağım Allah izin verirse.delikafadulden

canım bizde de var kan uyuşmazlığı ama iğne olmadık doktorum doğumdan sonra dedi... senin mi erken olucak benim mi geç olucak acaba bilmiyorumkismile
neden şimdi yapıolar iğneyi doktorun bişii dedi mi???
:uhm:

aman canım dikkat et sen dikkat edince normale döner zaten
ben zaten hazır meyve suyu, kola filan hiç içmemm, gazoz da içmiodum ama geçenlerde çok canım istedi yarım çay bardağı içtim çünkü bi yararı yok
hele o cipslerin daha çok zararı varr ohaoldumsmile
bak ne güsell bebişinn iyimişş Allah cümlemizinkine sağlık sıhhat versinn olumunekankayizsmile

canımmmm tebrik ederimmm nice uzuuuuuuuuuuuuuunnnnnnnnnnn mutluuuuuuuuuu ve çocuklu yıllaraaa opuyorumnanaktan olumunekankayizsmile
ay canımm dikkat et hava soğuk bide kaloriferlerinis yanmıomuşşş, yönetici nerdeeeee klava:, grip olursan mazallah antibiyotikde alamıyoruss bilmiyorumkismile
oğluşun napıo bu arada okula alıştımı gamyoncuiremsu
canım kek tarifini vermişsin ama yanlız tuz ve yumurta ölçüsünü de yazarsan sevinirim opuyorumnanaktan teşekkürlerrr şimdidennn opuyorumnanaktan

Ben bu sabah otobüse yetişmeye çalışırken dizlerimin üstüne düştüm :sinifsinif: Allahtan yerde yuvarlanmadım toparladım durumu :bbo:

canımmm kıyamamm dikkat et denge problemleri hep oluo sempatiksalakcinni ben ewde düz yerde yürürken bile yaşıyorumm Allah ım korusun bizi ve meleklerimisiii olumunekankayizsmile

oy oy oyyyy benim oğluş bana mı benziycek yoksaaaa delikafadulden
he bide peynir ve un ne kadar onları da yazarsannn :kedi: çok sordum galibaaa sırnaşık şey

kızlar bizim burda yeni doğan bebeği kırkı çıkmadan tuza yatırırlar teri kokmasın diye sizdede böyle adetler varmı merak ettim:sinifsinif:

canım bizde yok ama duymuştummCADIARZU
bebeğin tenine zarar vermesmiii bilmiyorumkismile
yani bi zararı yoksa faydasını olacağını bilsem bende yaptırırımm fisfisfis

Merhabalar herkese beni de listenize ekleyip aranıza alır mısınız?Erkek bebek bekliyoruz.Adı Doruk olacak vee 27. haftamdayım:)

canım hoşgeldin aramısaaaa

:roflol: :roflol: :roflol: alemsin canım yaaaa biz yapalım o zamannnn delikafadulden

evet erkek anneleri yapsın bunu gelecekteki gelinlerimiz için yatırım olur hahahahah dua eder yavrucaklar bize ayyy aman kaynanamada iyi düşünmüş derler.

delikafaduldensırnaşık şey:roflol:

günaydın melek annelerrr...

canım bizde yok ama duymuştummCADIARZU
bebeğin tenine zarar vermesmiii bilmiyorumkismile
yani bi zararı yoksa faydasını olacağını bilsem bende yaptırırımm fisfisfis
annelerimiz bize yapmış bişi olmamış inşlh bebişimede bişi olmaz zaten ablam olur başımda ben tek başıma olmam korkarım zarar veririm diyeeyvahedigeldismile

evet erkek anneleri yapsın bunu gelecekteki gelinlerimiz için yatırım olur hahahahah dua eder yavrucaklar bize ayyy aman kaynanamada iyi düşünmüş derler.

:roflol: ayy bizden de kaynana nasıl olcak acabaaa
daha şimdiden gelinlerimisi düşünüosss delikafadulden :roflol:

delikafaduldensırnaşık şey:roflol:

annelerimiz bize yapmış bişi olmamış inşlh bebişimede bişi olmaz zaten ablam olur başımda ben tek başıma olmam korkarım zarar veririm diyeeyvahedigeldismile

bende yaptırayım o zamnnn olumunekankayizsmile

evet bende emir arasımı gördüm minicik ayakları elleri vardı ayakları sürekli hareket etti dudakları incecikti annesine çekmiş :) diyorum gülüyorlar :teytey:
maşallah canım
ben de cuma günü oğullarımı görücem inşallah bakalım ne kadar olmuş benim bebeklerim

:roflol: ayy bizden de kaynana nasıl olcak acabaaa
daha şimdiden gelinlerimisi düşünüosss delikafadulden :roflol:

bende yaptırayım o zamnnn olumunekankayizsmile
ben benim kaynanam gibi olmuycam kesin:dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar:anlayışlı ve modern bir kaynanoş olucam ben zemuszemusgelinimle arkideş olucam sıkmıycam onu inşallah bu dediklerimi unutmam ileride:tomato:lülülülülülü

Canım bizde de var kan uyuşmazlığı bende kanama olduğu zaman doktorum yaptırdı iğneyi normalde 28. haftada da vuruluyormuş birde doğumdan sonra 72 saat içinde bebeğin kanına göre yapılacak

ay benim kaynonoşum gibi yani Şeniz nasıl sevindim anlatamam kızımın benim gibi bir kaynansı olsun isterim ben sana hatırlatırım dünürcüm kaydirigubbakcemile3

canım denicem tarifini
aaa o zamn benim oğullarım bana benzeyecek hehe

geçmiş olsun canım dikkatli ol

kızlar bizim burda yeni doğan bebeği kırkı çıkmadan tuza yatırırlar teri kokmasın diye sizdede böyle adetler varmı merak ettim:sinifsinif:
canım sakıncaalı falan olmasın sakın

ay benim kaynonoşum gibi yani Şeniz nasıl sevindim anlatamam kızımın benim gibi bir kaynansı olsun isterim ben sana hatırlatırım dünürcüm kaydirigubbakcemile3
ay ben gelinimi üzermiyim hiçççŞenizpambık şekeri gibi kaynanoş olucam ben:jeyyarğluşum mutlu olsun karısıyla bu bana yeter:asigim:

ay ben gelinimi üzermiyim hiçççŞenizpambık şekeri gibi kaynanoş olucam ben:jeyyarğluşum mutlu olsun karısıyla bu bana yeter:asigim:

ben de iyi kaynana olurum ama ya gelinler cadaloz olursa ne bileyim karşımızdaki insan bizim gibi iyi niyetli olmayabilir rabbim evlatlarımızada hayırlı kısmetler nasip eder aman doğdular da ilerisini de düşünüyozkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…