- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #17.921
ben de iyi kaynana olurum ama ya gelinler cadaloz olursa ne bileyim karşımızdaki insan bizim gibi iyi niyetli olmayabilir rabbim evlatlarımızada hayırlı kısmetler nasip eder aman doğdular da ilerisini de düşünüyozkaydirigubbakcemile3
Ay ben kaynanamla ilk tanıştığımızda tırsmıştım çok cadoloz duruyordu kahvaltıya çağırmıştı elim ayağım bir birine girmişti ya hatırladıkça gülüyorum sonra sonra alıştım kendi duruşu o ama gülünce falan pek bir şeker oluyor annesi kurban olsun diyor bana gelde cadı gelin ol mümkünü yok tadımız hiç bozulmaz inşallah I
Hoşbulduk kızlarr:) SAT 14 Nisan, Muhtemel Doğum Tarihi 20 Ocak, Erkek,İsimoruk, diğer bebişlere de sağlıcakla gelmeleri dileğimlee:)
ben benim kaynanam gibi olmuycam kesin:dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar:anlayışlı ve modern bir kaynanoş olucam ben zemuszemusgelinimle arkideş olucam sıkmıycam onu inşallah bu dediklerimi unutmam ileride:tomato:lülülülülülü
Canım bizde de var kan uyuşmazlığı bende kanama olduğu zaman doktorum yaptırdı iğneyi normalde 28. haftada da vuruluyormuş birde doğumdan sonra 72 saat içinde bebeğin kanına göre yapılacak
Ay ben kaynanamla ilk tanıştığımızda tırsmıştım çok cadoloz duruyordu kahvaltıya çağırmıştı elim ayağım bir birine girmişti ya hatırladıkça gülüyorum sonra sonra alıştım kendi duruşu o ama gülünce falan pek bir şeker oluyor annesi kurban olsun diyor bana gelde cadı gelin ol mümkünü yok tadımız hiç bozulmaz inşallah I
başınız sağ olsun canımne güzel canım allah muhabbetinizi artırsın
benim kayınvalidemi de geçenlerde kaybettik o da çok iyiydi
kendi kızlarından çok düşünürdü bizim mutlululğumuzu
zaten hayattayken kayınpederime onlara ev al deyip durdu sürekli
allah rahmet eylesin
sağol canım amin inşallahah canımm inşşş bende ööle diyorumm hiç karışmıycamm modern olucamm arkadaşı gibi olucamm die inşş ööle de olurussss boshayallersmile olumunekankayizsmile
ok cnmmm teşekkürlerrr
kanaman olduğu için erken olmuştur seninki
bakalım ben 27. haftdayımm yarın gidicemm belki bişii derr kan uyuşmazlığı hakkında CADIARZU
:roflol: ne güsell canımm Allah bozmasınn hep bööle olun inşşş olumunekankayizsmile boshayallersmile
Bir de bana şu çizelgeyi yapmam için kısaca bilgi verirseniz çok sevinirim.
canım rüyan hayırlara gitsin ama rüyada görülen kan rüyayı bozar diye biliyorum bengünaydın kızlaaaaaaarrropuyorumnanaktan
ayy sabah eşimi işe gönderince tekrar uyudum bi rüya gördüm hayrolsun
annem ben ve eşim dayımlara gidiyoruz
ben koşa koşa tuvalete gidiyorum bi ıslaklık hissettim diyorum eşime de
bi bakıyorum kaaaaaaaaaaaaaannn
nasıl panik yapıyorum hemen anneme eşime sesleniyorum onlar nasıl rahat
ben hemen başörtümü yapmaya başlıyorum ev haliyle de gitmiyorumkaydirigubbakcemile3
annem diyo ki kızım ne korkuyosun sen asıl bu bebişi eve nasıl götürcez hava soğuk onu düşün kaynanan da ana kucağını göndermedi diyo
ben de ayyy anne ararız babamı gelir hem hemen vermezler küvoze koyarlar diyorum
sağol canımbaşınız sağ olsun canım
günaydın kızlaaaaaaarrropuyorumnanaktan
ben hemen başörtümü yapmaya başlıyorum ev haliyle de gitmiyorumkaydirigubbakcemile3
annem diyo ki kızım ne korkuyosun sen asıl bu bebişi eve nasıl götürcez hava soğuk onu düşün kaynanan da ana kucağını göndermedi diyo
ben de ayyy anne ararız babamı gelir hem hemen vermezler küvoze koyarlar diyorum
eşim nasıl seviniyo aşkım sana doğum günü hediyesi geliyo diyehihoyyyt
yok cnm dediğim gibi öyle avuç avuç tuz kullanmıycam zararı olmazyerimsenibencanım denicem tarifini
aaa o zamn benim oğullarım bana benzeyecek hehe
geçmiş olsun canım dikkatli ol
canım sakıncaalı falan olmasın sakın
canım rüyan hayırlara gitsin ama rüyada görülen kan rüyayı bozar diye biliyorum ben
ben de geçen kıyametin koptuğunu görmüştüm çok korkmuştum hamilelik garip rüyalar görmeye neden olabilir
sağol canım
Hayrolsun canım bende kanın rüyayı bozduğunu biliyorum
günaydın kızlaaaaaaarrropuyorumnanaktan
eşim nasıl seviniyo aşkım sana doğum günü hediyesi geliyo diyehihoyyyt
Eveeet çizelgemiz de tamam,aranızdayız artık sevgili hamile arkadaşlarım.
Ben arkadaş gurubumuz içinde ilk doğum yapan kişi olacağım. O yüzden çevremde hiç hamiş arkadaşım yoktu. Burası harika bir ortam.
Size bir sorum olacak,özellikle akşamları huzursuz bacak sendromum oluyor hamilelikten önce de vardı iyice arttı tabii,bu gibi durumlarda neler yapıyor sunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?