2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

bebek tuzlaması bizdede vardır kızlarımın ikisinide tuzladım oğlumuda tuzlamak nasip olur inşllh.
tuzla birlikte bizde bal pekmez karanfil konur sağlıklı olsun teri kokmasın soğuklaması varsa alsın diye yaparlar

Ay ben kaynanamla ilk tanıştığımızda tırsmıştım çok cadoloz duruyordu kahvaltıya çağırmıştı elim ayağım bir birine girmişti ya hatırladıkça gülüyorum sonra sonra alıştım kendi duruşu o ama gülünce falan pek bir şeker oluyor annesi kurban olsun diyor bana gelde cadı gelin ol mümkünü yok tadımız hiç bozulmaz inşallah I

ne güzel canım allah muhabbetinizi artırsın
benim kayınvalidemi de geçenlerde kaybettik o da çok iyiydi
kendi kızlarından çok düşünürdü bizim mutlululğumuzu
zaten hayattayken kayınpederime onlara ev al deyip durdu sürekli
allah rahmet eylesin

ah canımm inşşş bende ööle diyorumm hiç karışmıycamm modern olucamm arkadaşı gibi olucamm die inşş ööle de olurussss boshayallersmile olumunekankayizsmile

Canım bizde de var kan uyuşmazlığı bende kanama olduğu zaman doktorum yaptırdı iğneyi normalde 28. haftada da vuruluyormuş birde doğumdan sonra 72 saat içinde bebeğin kanına göre yapılacak

ok cnmmm teşekkürlerrr
kanaman olduğu için erken olmuştur seninki
bakalım ben 27. haftdayımm yarın gidicemm belki bişii derr kan uyuşmazlığı hakkında CADIARZU

:roflol: ne güsell canımm Allah bozmasınn hep bööle olun inşşş olumunekankayizsmile boshayallersmile

günaydın kızlaaaaaaarrropuyorumnanaktan
ayy sabah eşimi işe gönderince tekrar uyudum bi rüya gördüm hayrolsun
annem ben ve eşim dayımlara gidiyoruz
ben koşa koşa tuvalete gidiyorum bi ıslaklık hissettim diyorum eşime de
bi bakıyorum kaaaaaaaaaaaaaannn
nasıl panik yapıyorum hemen anneme eşime sesleniyorum onlar nasıl rahat
ben hemen başörtümü yapmaya başlıyorum ev haliyle de gitmiyorumkaydirigubbakcemile3
annem diyo ki kızım ne korkuyosun sen asıl bu bebişi eve nasıl götürcez hava soğuk onu düşün kaynanan da ana kucağını göndermedi diyo
ben de ayyy anne ararız babamı gelir hem hemen vermezler küvoze koyarlar diyorum
eşim nasıl seviniyo aşkım sana doğum günü hediyesi geliyo diyehihoyyyt

Son düzenleme:
başınız sağ olsun canım
sağol canım amin inşallah
sağlık ocağı sevk kağıdı verdi bize kan uyuşmazlığı hakkında doktor bilgisini almak için onada yazmış iğne yapıldı diye
Bir de bana şu çizelgeyi yapmam için kısaca bilgi verirseniz çok sevinirim.

ilk sayfada çizelge yapımı anlatılıyor canım liste topiğimizde ayrı bilgilerini oraya ekleyeceğim

canım rüyan hayırlara gitsin ama rüyada görülen kan rüyayı bozar diye biliyorum ben
ben de geçen kıyametin koptuğunu görmüştüm çok korkmuştum hamilelik garip rüyalar görmeye neden olabilir
başınız sağ olsun canım
sağol canım

Hayrolsun canım bende kanın rüyayı bozduğunu biliyorum

daha doğuma kadar 9 doğurcaz heralde

Hayrolsun canım bende kanın rüyayı bozduğunu biliyorum

hımmm öyleymiş canım sağolopuyorumnanaktan

Eveeet çizelgemiz de tamam,aranızdayız artık sevgili hamile arkadaşlarım.
Ben arkadaş gurubumuz içinde ilk doğum yapan kişi olacağım. O yüzden çevremde hiç hamiş arkadaşım yoktu. Burası harika bir ortam.
Size bir sorum olacak,özellikle akşamları huzursuz bacak sendromum oluyor hamilelikten önce de vardı iyice arttı tabii,bu gibi durumlarda neler yapıyor sunuz?

canım rüyan hayrolsun
bende kan bozar die biliyorummm
daha doğurmadan dediğin gibi 9 doğurucas galiba

masaj yaptıra bilirsin bacaklarına kalsiyum ve magnezyum kullanıyoruz genelde

başakcım gözün aydın kızın oluyomuşopuyorumnanaktan
lollis rüyan hayır olsun bende görüyorum böyle değişik eğişik rüyalar hamileleğin verdiği psikolojiyle

bugün tohtora gitcektim şeker için geç kaldım uyandıgımda saat 9 a geliodu az kalmıştı 4.sıradaydım sonradanda içeri girilebiliyo ama canım çekmedi:sinifsinif: karnımda gaz sancısı sırtımda ve bacaklarımda agrı :a015: bide soguk yarın varsa yarın gidicem artık

dün bebek görmeye gittim çok samimi bir arkadaşıma uzakta oturdugumuz için artık eskisi gbi görüşemiyoruz bebeği 6 aylık oldu ben anca gidebildimohaoldumsmileo dogum yaptı ben hamile oldugumu ögrendim ve mide bulantıları sebebiyle 4 ay servis dışıydım anca nasip olmuştu çok tatlı bir bebeği var herkese gülücükler saçıyo ayyy bir heveslendim biran önce vakti gelsede dogursam:ecrin_bebek: bebişimi ....

Arkadaşlar merheba..

Birkaç günden beri giremiyordum rahatsızdım..Umarım bütün hamişler ve bebişleri iyidir..Biraz önce kapı çaldı kargodan geldiler..Hediyem geldi kaydirigubbakcemile3 Ama daha açıklamıyorum kimden geldiğini ..Sadece burdan da kendisine teşekkür etmek istedim..Bayıldım hediyeme :teytey: Bende aldım ama daha yollayamadım..Birkaç günden beri belim çok feci ağrıyor..Resmen kötürüm gibiyim ayaklarımın üzerine basamıyorum..Yürümek,yatakta dönmek bile eziyet oldu..Utanmasam ağlıyacağım yani..Umarım kısa zamanda geçer..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…