2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba kızlar herkes nasıl bakalımm bızımde canımız sabah sabah sıgara böregı ıstedı yaptık yedık kızmla keyıf yapıyoruz sımdı burda ahava kapalı sisli pusluu yagmurlu

geçmişolsun canım benımde bazen bacaklarımda agrı oluyor yastık koyuyorum bacaklarımın arasına aksam yatarken ıyı gelıyor baya umarım ıyılesırsın kısa zamanda bu hamılelık hepımısı hahta ettı nazlı bızım bebeklerrkafamçokkarıştı

maşallah canım
ben de cuma günü oğullarımı görücem inşallah bakalım ne kadar olmuş benim bebeklerim

maşallah onlarada kocaman olmuşlardır eminim seni ve babcıklarını bekliyorlardır.

gabriele hoş geldin aramıza sağlıklı hamilelikler kolay doğumlar ilk önce sana sonra hepimizeeeeeeeeeeee:lepi:

yemekten geldim kızlar hiç bişey yiyemedim doğru dürüst bol salata yedim baya boldu bezelye karnımın köşesi doymadı ama artık yapcak bişey yok birazdan meyve ve yoğurt saatleri yaparım kendime

Canım geçmiş olsun...uykusuz ve ağrılı geceler hepimiz için başladı..benimde sırtım çok ağrıyor...
günaydın kızlar.
bugün kan uyuşmazlığı iğnesinin kalanını vurunacağım Allah izin verirse.delikafadulden
Canım çok geçmiş olsun...
Allah yardımcın olsun canım...Hamile hamilede insanın yeridğine içtiğine dikkat etmesi çok zor....
Ben bu sabah otobüse yetişmeye çalışırken dizlerimin üstüne düştüm :sinifsinif: Allahtan yerde yuvarlanmadım toparladım durumu :bbo:
Canım çok geçmiş olsun.dikkatli ol.Allah korumuş
evet canım ben de hep bakıyorum bu siteye muhteşem şeyler var
hmm ben reçel yapmadım ordan hiç deneyeyim bi
Kızlar bu site hangi site geçmişi okudum ama gözümden kaçtı demekki...Biliyorsunuz yemekle alakalı hiç birşeyi kaçırmıyorum:kedi:
kızlar bizim burda yeni doğan bebeği kırkı çıkmadan tuza yatırırlar teri kokmasın diye sizdede böyle adetler varmı merak ettim:sinifsinif:
Canım benim kayın validemde tuzlayacaz diyor.benim eşimide tuzlamışlar.hiç terlemez.
annemler beni tuzlamamış ben terlerim....tesadüfmü yoksa gerçekten işe yarıyormu o kadarını bilemem....
Hoşbulduk kızlarr:) SAT 14 Nisan, Muhtemel Doğum Tarihi 20 Ocak, Erkek,İsimoruk, diğer bebişlere de sağlıcakla gelmeleri dileğimlee:)
Canım hoş geldin.satlarımız aynı :)

:) rüyan hayır olsun canım

kaydirigubbakcemile3arkadaşlar aramıza yeni bi anne dha gelmişolumunekankayizsmile
hoşgeldingabrielezemuszemus
adilemirdaha nice senelere mutlulukjla hep bareber girin inşallah,allah eşinle yaşlanmayı nasip etsin canımmopuyorumnanaktan
elifeso nası güsel bi pasta öle yhaa,kurban olurum ordaki uyuyan bebeğeopuyorumnanaktan
tatlıcadıen acar senn hediyenn sahibiymiş maaşallah:))ilk sen aldın sanırım:))
güle güle kullan inşallah..ay sonunda görmek dileğiyleee
kızlar rüyalarınız hayrolsun,bnde sabaha kadar kaç kere tuvalete kalkıorum,her defasında başka başka şeyler görüorum:8uyumaya korkar oldum yani..ne zaman bitecek bu kabuslar bilmiorummmmbilmiyorumkismile

bu arada facedeki grubun duvarınada yazdım
breath
manolya
tatlıcadı
vuslatyaren
vır vır
zapzup
cancer
dirim
adilemir
gülay
kimler??
gruba kayıtlıysa nerdeler??merakediorum,lütfen herkes rumuzunu yazabilirmi oraya
brdaki arkadşlardan henüz orayı bilmeyen,katılmayanda var sanırım deilmi???

herkese günaydınnolumunekankayizsmile
lolişim iyiki doğdun canım,nice mutlu yıllaraa
canım bebişiiim çok teşekkürleropuyorumnanaktan
lollis dogum günün kutlu olsun a.s.
elifiim çok teşekkür ederimopuyorumnanaktan kızzz bu pasta ne güzelmiişşcokacimcoook

inşallah canım sağol

Canım çok teşekkürler evet benim hediye sahibi canım arkadaşım çok tez canlıymış :)))) Hediyeleri de en az kendi kadar cici.. Bu arada ben face de ki grubunuza katılmadım..İşten ayrıldığım için bütün arkadaşlarım da face de..Bilmesinler istedim..Çünkü fazla insana haber vermedim..Neyse katılayım artık..Çünkü bayağı bir zaman geçti doğuma ne kaldı şurda :lepi: Birazdan katılım için yollarım istek canım..

kızlar
ben biraz çıkıorum,mutfağı hiç toplamadım daha:))
gelen olsa halim duman :)))
glriim yine evle boğuşmam bitince..
hepinizi öpüroummmmmmmmmm
sevgilerrrrrrrrrolumunekankayizsmile

slm kızlarrr
bebişlerini gören anneler gözünüz aydınn
hasta annelerede çook geçmişler olsunn
ben daha kahvaltı bilem yapmadım bişeyler yiyeyim geliyorum hemen

selammm kızlar,

LOLİSİN doğum günü sanırım doğum günün kutlu olsun canımmopuyorumnanaktan

tuzlamaktan falan bahsetmişsiniz bizde yok ama kayınvalidem diyip duruodu tuzlarız biz teri kokmasın falan filan die ama yaptırırmıyım bilmemm.

bu arada bnde yarın saat 3te kızımı görücemm sabırsızlanıorum çokkkkkkk

akşama misafirm gelicek ama bn hala oturuorumm burda hiç kalkıpta bişeyler yapasım yokk dışarı çıkıp hazır bişeler alsammı die düşünüyorumm

bebek tuzlama bizdede var kızlar kaynanam eşime yapmış annemde bizlere yapmış
bende yaptıracam bebişe öyle zarar verecek kadar tuz değil zaten suya karıştırırlar bizde sonrada durularlar

hunny cnm benim ilk hamileliğim düşükle sonuçlandı aslında kürtaj olduktan sonraki 72 saat içinde vurunmam gerekiyormuş fakat kürtajı yapan doktor birşey söylemedi.şimdiki doktorum hamileliğimin 2.ayında yarın doz vurunmamı söyledi kalanınıda 7.ayda vurunacaksın demişti onun için şimdi vurundum.yoksa normal şartlarda kan uyuşmazlığı iğnesi ya gebeliğin 26.-28.haftalarında yada doğumdan sonraki 72 saat içinde vuruluyormuş.umarım anlatabilmişimdir.yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…