- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #17.941
Arkadaşlar merheba..
Birkaç günden beri giremiyordum rahatsızdım..Umarım bütün hamişler ve bebişleri iyidir..Biraz önce kapı çaldı kargodan geldiler..Hediyem geldi kaydirigubbakcemile3 Ama daha açıklamıyorum kimden geldiğini ..Sadece burdan da kendisine teşekkür etmek istedim..Bayıldım hediyeme :teytey: Bende aldım ama daha yollayamadım..Birkaç günden beri belim çok feci ağrıyor..Resmen kötürüm gibiyim ayaklarımın üzerine basamıyorum..Yürümek,yatakta dönmek bile eziyet oldu..Utanmasam ağlıyacağım yani..Umarım kısa zamanda geçer..
maşallah canım
ben de cuma günü oğullarımı görücem inşallah bakalım ne kadar olmuş benim bebeklerim
Canım geçmiş olsun...uykusuz ve ağrılı geceler hepimiz için başladı..benimde sırtım çok ağrıyor...mrb güzel anneler
biz birkaç gündür giremedik
bende hamilelik şekeri çıktı
diyet uğluyorum 15 gün uygulayacagım
inş. işe yarar.
dün bende evd etemizlik yaptım
yorulduğum halde gece bend euyuyamadım şimdiden aşladı uykusuz geceler ya.
Canım çok geçmiş olsun...günaydın kızlar.
bugün kan uyuşmazlığı iğnesinin kalanını vurunacağım Allah izin verirse.delikafadulden
Allah yardımcın olsun canım...Hamile hamilede insanın yeridğine içtiğine dikkat etmesi çok zor....günaydın anneler,
ne güzel bir nazlı kız daha bende dün doktara gittim ve renkli ultrason ve şeker testimi yaptırdım malesef şeker sınırda çıktı 140 mış sınır hatta benim 145 bundan sonra şker yok
bebişim 30 cm 910 grm mış henüz küçük olduğu için pek anlaşılmadı ama herşeyi sağ salim Allaha bin şükür kilo almamam gerekiyormuş artık yani dikkat etmeliymişim çünkü bebeği besleyen damarlarda biraz daralma olmuş bundan sonra dikkat edicem biraz daha hazır meyve suyu bile içmek yok malesef şekerli hiç bişey yok
Canım çok geçmiş olsun.dikkatli ol.Allah korumuşBen bu sabah otobüse yetişmeye çalışırken dizlerimin üstüne düştüm :sinifsinif: Allahtan yerde yuvarlanmadım toparladım durumu :bbo:
Kızlar bu site hangi site geçmişi okudum ama gözümden kaçtı demekki...Biliyorsunuz yemekle alakalı hiç birşeyi kaçırmıyorum:kedi:evet canım ben de hep bakıyorum bu siteye muhteşem şeyler var
hmm ben reçel yapmadım ordan hiç deneyeyim bi
Canım benim kayın validemde tuzlayacaz diyor.benim eşimide tuzlamışlar.hiç terlemez.kızlar bizim burda yeni doğan bebeği kırkı çıkmadan tuza yatırırlar teri kokmasın diye sizdede böyle adetler varmı merak ettim:sinifsinif:
Canım hoş geldin.satlarımız aynı :)Hoşbulduk kızlarr:) SAT 14 Nisan, Muhtemel Doğum Tarihi 20 Ocak, Erkek,İsimoruk, diğer bebişlere de sağlıcakla gelmeleri dileğimlee:)
günaydın kızlaaaaaaarrropuyorumnanaktan
ayy sabah eşimi işe gönderince tekrar uyudum bi rüya gördüm hayrolsun
annem ben ve eşim dayımlara gidiyoruz
ben koşa koşa tuvalete gidiyorum bi ıslaklık hissettim diyorum eşime de
bi bakıyorum kaaaaaaaaaaaaaannn
nasıl panik yapıyorum hemen anneme eşime sesleniyorum onlar nasıl rahat
ben hemen başörtümü yapmaya başlıyorum ev haliyle de gitmiyorumkaydirigubbakcemile3
annem diyo ki kızım ne korkuyosun sen asıl bu bebişi eve nasıl götürcez hava soğuk onu düşün kaynanan da ana kucağını göndermedi diyo
ben de ayyy anne ararız babamı gelir hem hemen vermezler küvoze koyarlar diyorum
eşim nasıl seviniyo aşkım sana doğum günü hediyesi geliyo diyehihoyyyt
özgeygeçmiş olsun canım,dikkat et inşallah zaten çoğu gitti azı kaldı
canım bebişiiim çok teşekkürleropuyorumnanaktanherkese günaydınnolumunekankayizsmile
lolişim iyiki doğdun canım,nice mutlu yıllaraa
elifiim çok teşekkür ederimopuyorumnanaktan kızzz bu pasta ne güzelmiişşcokacimcoooklollis dogum günün kutlu olsun a.s.
Canım geçmiş olsun...uykusuz ve ağrılı geceler hepimiz için başladı..benimde sırtım çok ağrıyor...
Canım çok geçmiş olsun...
Allah yardımcın olsun canım...Hamile hamilede insanın yeridğine içtiğine dikkat etmesi çok zor....
Canım çok geçmiş olsun.dikkatli ol.Allah korumuş
Kızlar bu site hangi site geçmişi okudum ama gözümden kaçtı demekki...Biliyorsunuz yemekle alakalı hiç birşeyi kaçırmıyorum:kedi:
Canım benim kayın validemde tuzlayacaz diyor.benim eşimide tuzlamışlar.hiç terlemez.
annemler beni tuzlamamış ben terlerim....tesadüfmü yoksa gerçekten işe yarıyormu o kadarını bilemem....
Canım hoş geldin.satlarımız aynı :)
:) rüyan hayır olsun canım
kaydirigubbakcemile3arkadaşlar aramıza yeni bi anne dha gelmişolumunekankayizsmile
hoşgeldingabrielezemuszemus
adilemirdaha nice senelere mutlulukjla hep bareber girin inşallah,allah eşinle yaşlanmayı nasip etsin canımmopuyorumnanaktan
elifeso nası güsel bi pasta öle yhaa,kurban olurum ordaki uyuyan bebeğeopuyorumnanaktan
tatlıcadıen acar senn hediyenn sahibiymiş maaşallah:))ilk sen aldın sanırım:))
güle güle kullan inşallah..ay sonunda görmek dileğiyleee
kızlar rüyalarınız hayrolsun,bnde sabaha kadar kaç kere tuvalete kalkıorum,her defasında başka başka şeyler görüorum:8uyumaya korkar oldum yani..ne zaman bitecek bu kabuslar bilmiorummmmbilmiyorumkismile
bu arada facedeki grubun duvarınada yazdım
breath
manolya
tatlıcadı
vuslatyaren
vır vır
zapzup
cancer
dirim
adilemir
gülay
kimler??
gruba kayıtlıysa nerdeler??merakediorum,lütfen herkes rumuzunu yazabilirmi oraya
brdaki arkadşlardan henüz orayı bilmeyen,katılmayanda var sanırım deilmi???
kızlar
ben biraz çıkıorum,mutfağı hiç toplamadım daha:))
gelen olsa halim duman :)))
glriim yine evle boğuşmam bitince..
hepinizi öpüroummmmmmmmmm
sevgilerrrrrrrrrolumunekankayizsmile
akşama misafirm gelicek ama bn hala oturuorumm burda hiç kalkıpta bişeyler yapasım yokk dışarı çıkıp hazır bişeler alsammı die düşünüyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?