2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

canım sıkılıyor bugün işte yapmıyorum doğru dürüst yerime elemanda bulamadık henüz 32. haftam 11 kasıma geliyor biran önce bulsalar da çıkışımda sorun yaşamasam daha iş öğretecem

canım bizdede var kan uyuşmazlığı bende vurulacağım ama kontrolüm 10 gün sonra benim dr tarihlerimi karıştırdı acep ozaman yapacam dedi 31 haftalık oluyorum benbilmiyorumkismile

canım bizdede var kan uyuşmazlığı bende vurulacağım ama kontrolüm 10 gün sonra benim dr tarihlerimi karıştırdı acep ozaman yapacam dedi 31 haftalık oluyorum benbilmiyorumkismile

telefonla ulaşma gibi bir imkanın varsa ara bir sor istersen cnm.reçetedede bu şekilde yazıyor 26.-28 haftalar arasında diye.

canım sıkılıyor bugün işte yapmıyorum doğru dürüst yerime elemanda bulamadık henüz 32. haftam 11 kasıma geliyor biran önce bulsalar da çıkışımda sorun yaşamasam daha iş öğretecem
bu gidişle ikimizde iş yerinde doğuracaz galiba dünürcüm bizimde eleman çıktı yenisini bulamadık henüz mecburen yardıma geliyorum kocikime allahtan işimiz masa başı da fazla yorulmuyom boshayallersmile

sabeg geçmiş olsun dileklerin için teşekkürler cnm.iğnemizi vurunduk geçti gitti çok şükür.

gabriele aramıza hoşgeldin cnm hayırlı olsun bebişin.

bebish ben face kullanmıyorum cnm onun için sadece burdan eşlik edebiliyorum size.

yok canım yemekli deil.

aklımda dünkü poğaçadan yapmak vardıda acayip üşeniorum elimi kaldırasım yok hiç.
ben dün tam kalktım yapmaya misafirim geldi
ama biraz önce yoğurdum hamurumu tüm gece rüyamda tepsi tepsi poğaça gördüm :))
yapacam birazdan

ayy iş öğretmek çok zor yaa ben kaç kişiye öğretmiştim şansımdann
nasıl sıkılıyo insan inş. deneyimli birisi olurda çabuk kavrar seni uğraştırmaz

canım benim doktorum normalde hamilelik döneminde vurmayacağız demişti kanama olduğu için vuruldum doğumdan sonra da yapılıyor bebeğin kanına göre eğer bebeğin kanıda annenin kanındaysa zaten gerek duyulmuyor o yüzden için rahat olsun ama yine de doktoruna sor

bızdede var kızlar kan uyusmazlıgı bende gecen cuma doktoruma sordum normalde 28 haftada vurulabılıyormus ama doktorum bı sorun gorunmuyorsa bebek dogduktan sonra kan alınıp kan grubuna bakılıp eger annenın kanından degılse yanı esım 0 pozıtıf bebekte pozıtıf bı grupsa 72 saat ıcınde ıgne vuruyorlarmıs

Canım inşallah güzel haberlerle dönersin....
akşama misafirm gelicek ama bn hala oturuorumm burda hiç kalkıpta bişeyler yapasım yokk dışarı çıkıp hazır bişeler alsammı die düşünüyorumm
bence hiç uğraşma git pastahaneye al hazır sakallı poğoçalardan küçük pizalarda birazda börek...hamilesin sen garipsemezler....uğraştığına değmez....

Bugün benimd canım çok sıkılıyor.arık kocamın özleminden beynim aktı.....Canım ya yerine kimseyi bulamazlarsa ne yapıcan.nasıl olacak...

telefonla ulaşma gibi bir imkanın varsa ara bir sor istersen cnm.reçetedede bu şekilde yazıyor 26.-28 haftalar arasında diye.

canım ulaşırım telefonla tabi ama geçen randevuda özellikle sormuştum 28 haftada oluyo diye oda hemen hemen aynı zaman oluyo falan dedi halbuki 2 hafta geçmiş oluyo neysem hakkımızda hayırlısı bakalım..heryerde 26 28 haftalar diyo benim dr şaştı galiba

deniz1958 umarım yerine bir an önce birini bulurlar,düzene alıştırıp ayağını uzatıp bebişini bekleyeceğin sakin ve keyifli günlere kavuşursun.Ben hamile olduğumu daha öğrenmeden patronum haksız yere beni işten çıkardı, tam üstüne hamile olduğumu öğrenince yeni işe girmedim,Mayıstan beri ev hanımıyım:)

Diğer kızlar hoşbulduk diyorum hepinizeee

benim annemede öyle yapmışlardı kızkardeşim doğduğunda ama bizim dr böyle dedi
hepsi farklı bişi söylüyo aslında bencede bi sorun yoksa doğumdan sonra olsun ama artık geçmişse zamanı benim hatam değil ben özellikle sordum ona doğumdan sonraya kalır artık

bu gidişle ikimizde iş yerinde doğuracaz galiba dünürcüm bizimde eleman çıktı yenisini bulamadık henüz mecburen yardıma geliyorum kocikime allahtan işimiz masa başı da fazla yorulmuyom boshayallersmile
evim iş yerime çok yakın hastaneye de o bakımdan biraz şanlıyım 3 dk da eve 6 dk da hastaneye gidebilirim kaydirigubbakcemile3 ama taşınacağımız zaman uzak olacak hastane arabada doğurmazsam iyi eyvahedigeldismile
ayy iş öğretmek çok zor yaa ben kaç kişiye öğretmiştim şansımdann
nasıl sıkılıyo insan inş. deneyimli birisi olurda çabuk kavrar seni uğraştırmaz

bir tane stajyer aldılar ona öğretiyorum bir yandan birde işi bilen arıyorlar ama ona da göstermem gerekenler olur her büronun ayrı işleyişi var sonuçta

dün sabah haberlerde izledim bi kadıncaz 4, çocuğunu doğurmuş doğum esnasında ebenin hışmına uğramış şırıngayla saldırmış kadına kahvaltı hazıırlıycam diye tam izleyemedim çok sinir oldum yazık ya kadın doğurmak üzre can çekişiyor hemşirenin doğum kontrol uzmanlığı tutmuş 4.üyü neden yaptın diyesaldırmış manyak yaa

canım zaten mor reçeteyle satılıyor şuan vurulursan parasını sen karşılayacaksın 140 küsürdü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…