- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #17.961
canım yemekli misafir değil sanırım
ozaman hazır şeylerlede geçiştirebilirsin
yok canım yemekli deil.
aklımda dünkü poğaçadan yapmak vardıda acayip üşeniorum elimi kaldırasım yok hiç.
hunny cnm benim ilk hamileliğim düşükle sonuçlandı aslında kürtaj olduktan sonraki 72 saat içinde vurunmam gerekiyormuş fakat kürtajı yapan doktor birşey söylemedi.şimdiki doktorum hamileliğimin 2.ayında yarın doz vurunmamı söyledi kalanınıda 7.ayda vurunacaksın demişti onun için şimdi vurundum.yoksa normal şartlarda kan uyuşmazlığı iğnesi ya gebeliğin 26.-28.haftalarında yada doğumdan sonraki 72 saat içinde vuruluyormuş.umarım anlatabilmişimdir.yerimseniben
milföy hamurundan yap canım sende bişiler
canım bizdede var kan uyuşmazlığı bende vurulacağım ama kontrolüm 10 gün sonra benim dr tarihlerimi karıştırdı acep ozaman yapacam dedi 31 haftalık oluyorum benbilmiyorumkismile
bu gidişle ikimizde iş yerinde doğuracaz galiba dünürcüm bizimde eleman çıktı yenisini bulamadık henüz mecburen yardıma geliyorum kocikime allahtan işimiz masa başı da fazla yorulmuyom boshayallersmilecanım sıkılıyor bugün işte yapmıyorum doğru dürüst yerime elemanda bulamadık henüz 32. haftam 11 kasıma geliyor biran önce bulsalar da çıkışımda sorun yaşamasam daha iş öğretecem
ben dün tam kalktım yapmaya misafirim geldiyok canım yemekli deil.
aklımda dünkü poğaçadan yapmak vardıda acayip üşeniorum elimi kaldırasım yok hiç.
canım sıkılıyor bugün işte yapmıyorum doğru dürüst yerime elemanda bulamadık henüz 32. haftam 11 kasıma geliyor biran önce bulsalar da çıkışımda sorun yaşamasam daha iş öğretecem
canım bizdede var kan uyuşmazlığı bende vurulacağım ama kontrolüm 10 gün sonra benim dr tarihlerimi karıştırdı acep ozaman yapacam dedi 31 haftalık oluyorum benbilmiyorumkismile
Canım inşallah güzel haberlerle dönersin....selammm kızlar,
LOLİSİN doğum günü sanırım doğum günün kutlu olsun canımmopuyorumnanaktan
tuzlamaktan falan bahsetmişsiniz bizde yok ama kayınvalidem diyip duruodu tuzlarız biz teri kokmasın falan filan die ama yaptırırmıyım bilmemm.
bu arada bnde yarın saat 3te kızımı görücemm sabırsızlanıorum çokkkkkkk
bence hiç uğraşma git pastahaneye al hazır sakallı poğoçalardan küçük pizalarda birazda börek...hamilesin sen garipsemezler....uğraştığına değmez....akşama misafirm gelicek ama bn hala oturuorumm burda hiç kalkıpta bişeyler yapasım yokk dışarı çıkıp hazır bişeler alsammı die düşünüyorumm
canım sıkılıyor bugün işte yapmıyorum doğru dürüst yerime elemanda bulamadık henüz 32. haftam 11 kasıma geliyor biran önce bulsalar da çıkışımda sorun yaşamasam daha iş öğretecem
telefonla ulaşma gibi bir imkanın varsa ara bir sor istersen cnm.reçetedede bu şekilde yazıyor 26.-28 haftalar arasında diye.
canım benim doktorum normalde hamilelik döneminde vurmayacağız demişti kanama olduğu için vuruldum doğumdan sonra da yapılıyor bebeğin kanına göre eğer bebeğin kanıda annenin kanındaysa zaten gerek duyulmuyor o yüzden için rahat olsun ama yine de doktoruna sor
evim iş yerime çok yakın hastaneye de o bakımdan biraz şanlıyım 3 dk da eve 6 dk da hastaneye gidebilirim kaydirigubbakcemile3 ama taşınacağımız zaman uzak olacak hastane arabada doğurmazsam iyi eyvahedigeldismilebu gidişle ikimizde iş yerinde doğuracaz galiba dünürcüm bizimde eleman çıktı yenisini bulamadık henüz mecburen yardıma geliyorum kocikime allahtan işimiz masa başı da fazla yorulmuyom boshayallersmile
ayy iş öğretmek çok zor yaa ben kaç kişiye öğretmiştim şansımdann
nasıl sıkılıyo insan inş. deneyimli birisi olurda çabuk kavrar seni uğraştırmaz
benim annemede öyle yapmışlardı kızkardeşim doğduğunda ama bizim dr böyle dedi
hepsi farklı bişi söylüyo aslında bencede bi sorun yoksa doğumdan sonra olsun ama artık geçmişse zamanı benim hatam değil ben özellikle sordum ona doğumdan sonraya kalır artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?