- 3 Eylül 2009
- 5.530
- 7.889
- 398
- 35
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #17.981
ay çok üzülüyorum bu durumlara allah kimseye yaşatmasın bazısıda çok iyi çıkıyo ebelerindün sabah haberlerde izledim bi kadıncaz 4, çocuğunu doğurmuş doğum esnasında ebenin hışmına uğramış şırıngayla saldırmış kadına kahvaltı hazıırlıycam diye tam izleyemedim çok sinir oldum yazık ya kadın doğurmak üzre can çekişiyor hemşirenin doğum kontrol uzmanlığı tutmuş 4.üyü neden yaptın diyesaldırmış manyak yaa
mamamızı yiyip geleceğiz cokacimcoook
evet canım
daha doğuma kadar 9 doğurcaz heralde
hımmm öyleymiş canım sağolopuyorumnanaktan
sağol canım bir aydır görmüyoz bebişlerimizi çok meraklıyızmaşallah onlarada kocaman olmuşlardır eminim seni ve babcıklarını bekliyorlardır.
gabriele hoş geldin aramıza sağlıklı hamilelikler kolay doğumlar ilk önce sana sonra hepimizeeeeeeeeeeee:lepi:
benim de sırtım çok ağrıyorCanım geçmiş olsun...uykusuz ve ağrılı geceler hepimiz için başladı..benimde sırtım çok ağrıyor...
Canım çok geçmiş olsun...
Allah yardımcın olsun canım...Hamile hamilede insanın yeridğine içtiğine dikkat etmesi çok zor....
Canım çok geçmiş olsun.dikkatli ol.Allah korumuş
Kızlar bu site hangi site geçmişi okudum ama gözümden kaçtı demekki...Biliyorsunuz yemekle alakalı hiç birşeyi kaçırmıyorum:kedi:
Canım benim kayın validemde tuzlayacaz diyor.benim eşimide tuzlamışlar.hiç terlemez.
annemler beni tuzlamamış ben terlerim....tesadüfmü yoksa gerçekten işe yarıyormu o kadarını bilemem....
Canım hoş geldin.satlarımız aynı :)
:) rüyan hayır olsun canım
ay çok üzülüyorum bu durumlara allah kimseye yaşatmasın bazısıda çok iyi çıkıyo ebelerin
birde sancı çekerken yaparken iyi oluyodu ne bağırıyosun falan diyende varmış allah iyilerle karşılaştırsın bizleri ve tüm bebek bekleyenleri
afiyet olsunnn kuzucuğuna ve sana
günaydın kızlar olumunekankayizsmile
başakcım senindemi prensesin geliyor gözün aydın cnm çok sevindim senin adınaopuyorumnanaktan
bastet geçmiş olsun cnm dikkat et kendine bu aylar çok tehlikeli bizim için denge sorunu oluyor geçen gün bende balkonda çamaşır asarken ayağım kaydı hemen balkonun demirine asıldım refleksle allahtan düşmedim çok korktum amaeyvahedigeldismile
özge sende oğluşunu görmüşün gözün aydın cnm şekersiz hayata sende hoşgeldinboshayallersmile
başka unuttuğum kalmadı dimi varsa özür dilerim aceleyle okudum geçmişi :kedi:
afiyet olsun canım bizde gidecez babişimizi bekliyoz zemuszemusmamamızı yiyip geleceğiz cokacimcoook
amin cnm rabbim korusun böyle insanlardan zaten o an canıyla uğraşıyor herkes birde böyle sözler duyuyor yaparken bizemi sordun o işi yaparken iyiydi demi şimdi çek sancını gibi çirkin sözler hep yakınlarımdan duydum böyle yapanlar var diye alsanaalsanasmileay çok üzülüyorum bu durumlara allah kimseye yaşatmasın bazısıda çok iyi çıkıyo ebelerin
birde sancı çekerken yaparken iyi oluyodu ne bağırıyosun falan diyende varmış allah iyilerle karşılaştırsın bizleri ve tüm bebek bekleyenleri
afiyet olsunnn kuzucuğuna ve sana
lolişcim canım doğum günün kutlu olsun
bende poğaça yemek istiyorummafoldumben
evet canımın istediği okadar şey varki malesef uzaktan bakmakla yetiniyom :çok üzgünüm:arada kaçamak yapıyordum onada ambargo geldi doğuma kadar böyle uzaktan bakıcaz:1shok:malesef senle ben poğaça yiyemeyis :gitme:
git canım içinde kalmasın belki eşin bilerek böyle yapıyordur aklinialirimsmilekızlar yaa çok canım sıkkın bana bi fikir verin
şimdi bugün benim doğum günüm ya çocuklar gibi şenim tabi
sabah eşim gözünü açar açmaz öpüp kutladı doğum günümü
geçen hafta bana çok beğendiği saç maşası vardı onu almıştı ben de doğum günü hediyesi kesinlikle almamasını söyledim ve söz aldım
yani bugün hediye almıycak bana biliiyorum ama yine de bi sürpriz bekliyorum içten içe
akşam da yarın bi pasta alıp evde kutlayalım mı aşkım dedi
işten geç çıktığı için pastayı ben alcaktım
amaaa az önce aradım bööle bi soğuk geldi sesi bişey mi oldu dedim yok dedi
dün halasının oğluyla konuşmuştuk yarın evlilik yıl dönümleri bana bi fikir verin hediye için falan demişti
eşim dediki bişey buldun mu ben de ne buldum mu dedim
turgaya hediye fikri dedi ben de bozuldum tabi
bana sürpriz yapıp bi yerlere bişey sakladı falan sandım çünkü
yok dedim kendi doğum günümde başkasına alıncak hediyeyi mi düşüniyim dedim
ama sen benden hediye almamam için söz aldın dedi
ben de istemiyorum ki aşkım takılıyorum dedim
neyysse dışarıya çıkcam ama yağmur yağıyo dedim o da çıkma o zaman dedi
benim de tüm hevesim kaçtı
kuaföre gitcektim pasta falan alcaktım ama hiç bişey yapmak istemiyorum artık
sizcee gidiyim miii gitmeyim mi:uhm:
bence git saçlarını bi güzel yaptır pastanıda al doğum gününü morel bozukluğuyla mahvetme olumunekankayizsmilehem adama alma diye söz verdirmişin hemde almıyor diye trip atma kuzumkızlar yaa çok canım sıkkın bana bi fikir verin
geçen hafta bana çok beğendiği saç maşası vardı onu almıştı ben de doğum günü hediyesi kesinlikle almamasını söyledim ve söz aldım
yani bugün hediye almıycak bana biliiyorum ama yine de bi sürpriz bekliyorum içten içe
dün halasının oğluyla konuşmuştuk yarın evlilik yıl dönümleri bana bi fikir verin hediye için falan demişti
git canım içinde kalmasın belki eşin bilerek böyle yapıyordur aklinialirimsmile
bence git saçlarını bi güzel yaptır pastanıda al doğum gününü morel bozukluğuyla mahvetme olumunekankayizsmilehem adama alma diye söz verdirmişin hemde almıyor diye trip atma kuzumlmaz:
lolis bence git canım
bazen işleri oluyo kafaları dolu oluyo yada yanlarında birileri oluyo soğuk konuşabiliyo eşler normal bi durum 1 saat sonra tekrar konuşunca yada eve gelince herşeyin normal olduğunu anlıyosun
bence bi problem yok sen planladıklarını uygula derim..
aslın da bana da bilerek yapıyo gibi geldi
şıımarıklık mı yapıyorum ne:sinifsinif:
kendinede fazla haksızlık etme canım kaydirigubbakcemile3sende doğum günü çocuğusun sonuçta hepimiz böyle özel günde özel şeyler bekleriz ama almadı diyede tadınızı kaçırma aklinialirimsmilehaklısın canım yaa bi de benimki bin tane insanla uğraşıyo
ayy ne kötü kadınım ben yaa:tomato:
kızlar bende mamamı yiyip geliyom
kendinede fazla haksızlık etme canım kaydirigubbakcemile3sende doğum günü çocuğusun sonuçta hepimiz böyle özel günde özel şeyler bekleriz ama almadı diyede tadınızı kaçırma aklinialirimsmile
kızlar yaa çok canım sıkkın bana bi fikir verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?