2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ay çok üzülüyorum bu durumlara allah kimseye yaşatmasın bazısıda çok iyi çıkıyo ebelerin
birde sancı çekerken yaparken iyi oluyodu ne bağırıyosun falan diyende varmış allah iyilerle karşılaştırsın bizleri ve tüm bebek bekleyenleri
mamamızı yiyip geleceğiz cokacimcoook

afiyet olsunnn kuzucuğuna ve sana

daha doğuma kadar 9 doğurcaz heralde

hımmm öyleymiş canım sağolopuyorumnanaktan
evet canım
maşallah onlarada kocaman olmuşlardır eminim seni ve babcıklarını bekliyorlardır.

gabriele hoş geldin aramıza sağlıklı hamilelikler kolay doğumlar ilk önce sana sonra hepimizeeeeeeeeeeee:lepi:
sağol canım bir aydır görmüyoz bebişlerimizi çok meraklıyız

benim de sırtım çok ağrıyor

ay inanmıyorum ya ne biçim insanlar bunlar

teşekkür ederim canım hava yağmurluydu ondan kaydım sanırım. bu arada sanada geçmiş olsunyerimseniben

mamamızı yiyip geleceğiz cokacimcoook
afiyet olsun canım bizde gidecez babişimizi bekliyoz zemuszemus

amin cnm rabbim korusun böyle insanlardan zaten o an canıyla uğraşıyor herkes birde böyle sözler duyuyor yaparken bizemi sordun o işi yaparken iyiydi demi şimdi çek sancını gibi çirkin sözler hep yakınlarımdan duydum böyle yapanlar var diye alsanaalsanasmile

kızlar yaa çok canım sıkkın bana bi fikir verin
şimdi bugün benim doğum günüm ya çocuklar gibi şenim tabi
sabah eşim gözünü açar açmaz öpüp kutladı doğum günümü
geçen hafta bana çok beğendiği saç maşası vardı onu almıştı ben de doğum günü hediyesi kesinlikle almamasını söyledim ve söz aldım
yani bugün hediye almıycak bana biliiyorum ama yine de bi sürpriz bekliyorum içten içe
akşam da yarın bi pasta alıp evde kutlayalım mı aşkım dedi
işten geç çıktığı için pastayı ben alcaktım
amaaa az önce aradım bööle bi soğuk geldi sesi bişey mi oldu dedim yok dedi
dün halasının oğluyla konuşmuştuk yarın evlilik yıl dönümleri bana bi fikir verin hediye için falan demişti
eşim dediki bişey buldun mu ben de ne buldum mu dedim
turgaya hediye fikri dedi ben de bozuldum tabi
bana sürpriz yapıp bi yerlere bişey sakladı falan sandım çünkü
yok dedim kendi doğum günümde başkasına alıncak hediyeyi mi düşüniyim dedim
ama sen benden hediye almamam için söz aldın dedi
ben de istemiyorum ki aşkım takılıyorum dedim
neyysse dışarıya çıkcam ama yağmur yağıyo dedim o da çıkma o zaman dedi
benim de tüm hevesim kaçtı
kuaföre gitcektim pasta falan alcaktım ama hiç bişey yapmak istemiyorum artık
sizcee gidiyim miii gitmeyim mi:uhm:

git canım içinde kalmasın belki eşin bilerek böyle yapıyordur aklinialirimsmile

bence git saçlarını bi güzel yaptır pastanıda al doğum gününü morel bozukluğuyla mahvetme olumunekankayizsmilehem adama alma diye söz verdirmişin hemde almıyor diye trip atma kuzumlmaz:

lolis bence git canım
bazen işleri oluyo kafaları dolu oluyo yada yanlarında birileri oluyo soğuk konuşabiliyo eşler normal bi durum 1 saat sonra tekrar konuşunca yada eve gelince herşeyin normal olduğunu anlıyosun
bence bi problem yok sen planladıklarını uygula derim..

git canım içinde kalmasın belki eşin bilerek böyle yapıyordur aklinialirimsmile

bence git saçlarını bi güzel yaptır pastanıda al doğum gününü morel bozukluğuyla mahvetme olumunekankayizsmilehem adama alma diye söz verdirmişin hemde almıyor diye trip atma kuzumlmaz:

aslın da bana da bilerek yapıyo gibi geldi
şıımarıklık mı yapıyorum ne:sinifsinif:

haklısın canım yaa bi de benimki bin tane insanla uğraşıyo
ayy ne kötü kadınım ben yaa:tomato:

aslın da bana da bilerek yapıyo gibi geldi
şıımarıklık mı yapıyorum ne:sinifsinif:

haklısın canım yaa bi de benimki bin tane insanla uğraşıyo
ayy ne kötü kadınım ben yaa:tomato:
kendinede fazla haksızlık etme canım kaydirigubbakcemile3sende doğum günü çocuğusun sonuçta hepimiz böyle özel günde özel şeyler bekleriz ama almadı diyede tadınızı kaçırma aklinialirimsmile

kendinede fazla haksızlık etme canım kaydirigubbakcemile3sende doğum günü çocuğusun sonuçta hepimiz böyle özel günde özel şeyler bekleriz ama almadı diyede tadınızı kaçırma aklinialirimsmile

:roflol: afiyet olsun canım

hadi ben kaçtım gidip hazırlık yapıyım bayanssulusmile
öptüm herkesiopuyorumnanaktan

Canım bence git...Sen süslen güzel makyajını yap giyin,belki eşin sana süpriz yapıcaktır bile bile böyle yapıyordur.yapmayacaksada seni böyle süslü püslü görünce belki mahçup olur bir dahaki senelerde aynı hataya düşmez.Yada kolundan tutar dışarı çıkarız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…