- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #18.001
Kızlar bu arada Alalhın izniyle kocam yarın öğlen geliyor çok MUTLUYUM....bir kaç gün sonra tekrar gidecek ama olsun ne yapalım iş......hihoyyyt
herkese merhaba nasılsınız kızlar???
bende hiç duramıyordum.bizim kendi iş yerimiz ve her sene hem yaz başları hemde kış başlar 2 ay kadar mal tanıtması gerekiyor.hamile olmadan önce bende hep ununla birlikte gidiyordum.Şimdi hep arabanın tepesinde yapamayacağım için gidemiyorum.O yüzden biraz üzgünüm ama olsun bebişimize değer...birde biz ilk tanıştığımız günden beri hep birlikteydik hiç ayrılmadık,bu ayrılıklar çok kötü yaaaa:gitme:şimdiden gözün aydın canım vallahi ben duramam eşimsiz evde bir keresinde izmir de işi vardı bende kendi işimden izin aldım onunla gitmiştim :asigim:
herkese merhaba nasılsınız kızlar???
hoşgeldin canım biz iyiyiz sen nasılsın
sağol canım bir haftadır grip-nezle uğraşıyorum dün hastanelik oldum ciğerlerimide üşütmüşüm( sanki ne yaptıysam evden çıkmıyorum dışarı doktorum hastaneye yatırcaktı ben istemedim evde öyle dinlenme modundayım ama dinlenmiyorum :)))
kızlar hastane çantanızı ne zaman hazırlayacaksınız
tabi neler koyacağız içine :uhm:
denizcim ya bende onu düşünüyorum.. nerden başlıcaz ne koyacağızz artık yavaş yavaş hazırlamamız lazım...:CüvCüv:
kesinliklee.. 2 çanta olayını bende yapıcam..
kendim için öncelikle birkaç tane hasta bezlerinden koyayım diyorum.. ped yeterli olmayabilir..
1 tane gecelik, 1 tane pijama takımı, terlik.
baya bir iç çamaşırı
göğüs pedi ve kremi
başka ne koyabiliriz ki??
sağol canım bir haftadır grip-nezle uğraşıyorum dün hastanelik oldum ciğerlerimide üşütmüşüm( sanki ne yaptıysam evden çıkmıyorum dışarı doktorum hastaneye yatırcaktı ben istemedim evde öyle dinlenme modundayım ama dinlenmiyorum :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?