- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #18.041
Korse canım ama eve geldiğinde de giyersin ben öyle düşünüyorum ya da sararlar annemler göbeğimi
narı annemlerede söyledim kaynonoşum kolay o iş hallederiz dedi
Canım bebek için ağız mendili sütün gelmeme ihtimaline karşı çay kaşığı biberona alışmaması için kaşıkla vermek lazımmış, bunları da ekleyebilirsinanne için
önden açılan pjma,sabahlık
emzirme sütyeni,atlet,külot(sayıyı siz belirleyin)
çorap,patik,yemeni
yelek,terlik
ped,haste bezi,ıslak havlu
eşofman(eve dönüş için)
bebiş için
2 takım hastane çıkışı
2zıbın,2çıt çıtlı bady,2 patikli don
1-2 takım kıyafet(tulum ya da alt üst yelek)
1penye 1 kalın battaniye(ben örgü götürcem)
bebek bezi
port bebe(ana kucağı,eve dönüş için)
işte bööle daha fazla şeye htiyaç yok bence...
Aaa kızlar bir de ne oldu bilemezsiniz.Eşim bugün öğle yemeğine geldiğinde konuştuk.Biz babasının aldığı arabayla gidecektik.Öğleyin onların yanına uğramışta o kadar paramızın gitmesine rağmen araba hala yapılamamış.Arabayla gidemiycez.Arabayla gitsek eşim bebeği yeni doğduğunda yatıracağımız bir beşik yaptırmıştı, onu da götürecekmiş.Orada bahsetmiş işte beşiği götürecektik falan.Götüremiycez diye.(beşik demirden ve ağır,sallanıyor.) Onlarda demişlerki istanbula gidince orada anneleri alırlar beşik demiş.Eşimde kızmış.Ee demiş.Beşiğide onlar alıyor, herbirşeyi onlar yapsın.Siz ne yapacaksınız.Bi patik bile almadınız çocuğa .Herşeyi onlar yapsın diye bekliyorsunuz gibisinden söylenmiş. (Ahh ahh eşim gider gitmez size anlatacaktım.Elektrik gelsin diye içim içimi yedi yaa .Anlattım da rahatladım. :lepi: ) Eşime yeterince tepki vermedim diyordum ama artık umursamıyordum da .Eşim böyle yapınca içimin yağları eridi.Allah hepinizi böylee ferahlatsın ,sıkıntılardan arındırsın inşallah :teytey:
Canım bebek için ağız mendili sütün gelmeme ihtimaline karşı çay kaşığı biberona alışmaması için kaşıkla vermek lazımmış, bunları da ekleyebilirsin
canım ben bir tane 5 li götüreceğim çok kaliteli değil o onu hemşirelere vereceğim diğer büyük olanı da alacağım ama sonra annemler değiştirsin diye hastaneden çıkmadan giydirmek için, bir kaç parçada ayaklı pijama ile üst alacağım ekstre taşıma çantasının içine sermek için normal battaniyeler var ya onların bebekler için olanından aldık onu koyacağım çıkarırken üşümesin diye annemler pazen kundak bezi diktirecek onlardan koyacağım bir kaç tane
Ben 6 tane aldım benim aldığım yerdeki de 6 tane gidiyor dedi yapılmış örneği vardı daha adam akıllı örmedim ama şimdiden 2 si bitti bile
başakcımm hoşgeldin bu arada
minik kızn hayırlı olsun sonunda gösterdi şeysini
ayrıca da çoook teşekkür edrim canım benmmmopuyorumnanaktan
kociş dün kuru fasulye siparişi verdi akşamdan ıslattım daha önceki denemelerimin sadece birinde başarılı olmuştum bilmiyorumkismile bakalım bu sefer olacak mı yanına birde pirinç pilavı yaparım turşu falan yeter sanırım salata malzemem kalmamış
kociş dün kuru fasulye siparişi verdi akşamdan ıslattım daha önceki denemelerimin sadece birinde başarılı olmuştum bilmiyorumkismile bakalım bu sefer olacak mı yanına birde pirinç pilavı yaparım turşu falan yeter sanırım salata malzemem kalmamış
canım bende ole yapıcamm peki çıtçıtlı badi kaç tane alıyorsun?ben fermuarlı battaniye aldım bebeği çıkarırken onun içne koyup pusetle çıkarmayı düşünüyorum
canım eve gidince sayıp yazayım aklımda kalmamışcnm bende 6 alayım bari...peki kaç ilmekle başlamak lazım
ohhh bundan güzel kış menüsümü var ben ne yapsam acep
cnm hoşbulduk saolasın kızım gelio benim de hayırlısıylaaa
vallahi canım ilahi adalet onlarda görüyorlar aslında ailelerinin ne olduğunu ama boşveeeer aklına fikrine takma bu tazr düşünceleri salla gitsin hiç bişey için kendini bebeğini üzme strese girmeyin kör değilya bu kocaların gözleri neler olup bittiğini görüyorlar işte ama naparsın anne babaları tepki veremiyorlar.
başakcım gözün aydın göstermiş meleğin sonunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?