2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Korse canım ama eve geldiğinde de giyersin ben öyle düşünüyorum ya da sararlar annemler göbeğimi
narı annemlerede söyledim kaynonoşum kolay o iş hallederiz dedi

Şimdi annemin yanında olacak doğumum annem zaten panik atak.Kesin eli ayağına dolaşacak.Ondan herşeyi hazırlayıp bekliycem.Narımı da burdaevin önündeki ağaçtan götürürüm.Organik yesin yavrum :teytey:

anne için
önden açılan pjma,sabahlık
emzirme sütyeni,atlet,külot(sayıyı siz belirleyin)
çorap,patik,yemeni
yelek,terlik
ped,haste bezi,ıslak havlu
eşofman(eve dönüş için)
bebiş için
2 takım hastane çıkışı
2zıbın,2çıt çıtlı bady,2 patikli don
1-2 takım kıyafet(tulum ya da alt üst yelek)
1penye 1 kalın battaniye(ben örgü götürcem)
bebek bezi
port bebe(ana kucağı,eve dönüş için)
işte bööle daha fazla şeye htiyaç yok bence...

başakcımm hoşgeldin bu arada
minik kızn hayırlı olsun sonunda gösterdi şeysini
ayrıca da çoook teşekkür edrim canım benmmmopuyorumnanaktan

Canım bebek için ağız mendili sütün gelmeme ihtimaline karşı çay kaşığı biberona alışmaması için kaşıkla vermek lazımmış, bunları da ekleyebilirsin

vallahi canım ilahi adalet onlarda görüyorlar aslında ailelerinin ne olduğunu ama boşveeeer aklına fikrine takma bu tazr düşünceleri salla gitsin hiç bişey için kendini bebeğini üzme strese girmeyin kör değilya bu kocaların gözleri neler olup bittiğini görüyorlar işte ama naparsın anne babaları tepki veremiyorlar.

kociş dün kuru fasulye siparişi verdi akşamdan ıslattım daha önceki denemelerimin sadece birinde başarılı olmuştum bilmiyorumkismile bakalım bu sefer olacak mı yanına birde pirinç pilavı yaparım turşu falan yeter sanırım salata malzemem kalmamış

canım bende ole yapıcamm peki çıtçıtlı badi kaç tane alıyorsun?ben fermuarlı battaniye aldım bebeği çıkarırken onun içne koyup pusetle çıkarmayı düşünüyorum

ohhh bundan güzel kış menüsümü var ben ne yapsam acep

missss ben de sucuklu severim kuru fasulyeeee...afiyet olsun cnmm.eşim illa yanında soğan da yerr bana yoğurt olsun yeter.turşuda güzel gidiyodur zannedersem....benim limona alarjim olduğu için ekşi hiçç yemem.eşim de benim yüzümden yiyemiyor fazla yazıkk

canım bende ole yapıcamm peki çıtçıtlı badi kaç tane alıyorsun?ben fermuarlı battaniye aldım bebeği çıkarırken onun içne koyup pusetle çıkarmayı düşünüyorum

2-3 tane alırım fazla kalınmıyor ki hastanede zaten(inşallah anormal bir durumumuz olmaz da) önlük de götüreceğim kusarsa falan üstü batmasın diye o şekilde öyle olursa kirlenmez fazlaya da gerek kalmaz

cnm bende 6 alayım bari...peki kaç ilmekle başlamak lazım
canım eve gidince sayıp yazayım aklımda kalmamış
ohhh bundan güzel kış menüsümü var ben ne yapsam acep

şimdi bende düşünürdüm napsam diye ama kociş sağolsun dün akşam birden istedi iyi oldu benim içinde yarına da kalır o 2 gün rahatım

Aynı menüyü dün ve önceki gün yedik delikafadulden Yarın ne yapıcam kısmet nasip artık .Ben yemekleri sabahtan yapıyorum öğleyin yiyoruz.Akşam poğaça falan yiyoruz çayla.

:Saruboceq:
Benim içim dün bile rahattı derdimi anlatınca kocişe hihoyyyt O da böyle yapınca ekmeğim balı kaymağı oldu :teytey::teytey: Benim aileme karşı çat çat konuşurum ben onun ailesine susuyorum.İçim şişiyor.O da kendi ailesine öyle yapınca herşey dengeye ulaşıyor tabi :teytey:
Allah ağız tadlarımızı bozmasın yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…