- 1 Haziran 2009
- 1.751
- 0
- 156
- 41
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #18.061
başakcım valla dünden beri seni merak ettim,geçmişe de bakmadım noldu cinsiyet belli mi artık?
başakcım valla dünden beri seni merak ettim,geçmişe de bakmadım noldu cinsiyet belli mi artık?
canımmm kızım geliyorrrrrr:CüvCüv:
canımmm kızım geliyorrrrrr:CüvCüv:
canım git tabi süslen püslen güzel güzel giyin.daha gün bitmediki belki vardır düşündüğü bişey adamın hem saç maşası almış zaten ama işte biz kadınlarrr hep bekleriz bişeylerr.kızlar yaa çok canım sıkkın bana bi fikir verin
şimdi bugün benim doğum günüm ya çocuklar gibi şenim tabi
sabah eşim gözünü açar açmaz öpüp kutladı doğum günümü
geçen hafta bana çok beğendiği saç maşası vardı onu almıştı ben de doğum günü hediyesi kesinlikle almamasını söyledim ve söz aldım
yani bugün hediye almıycak bana biliiyorum ama yine de bi sürpriz bekliyorum içten içe
akşam da yarın bi pasta alıp evde kutlayalım mı aşkım dedi
işten geç çıktığı için pastayı ben alcaktım
amaaa az önce aradım bööle bi soğuk geldi sesi bişey mi oldu dedim yok dedi
dün halasının oğluyla konuşmuştuk yarın evlilik yıl dönümleri bana bi fikir verin hediye için falan demişti
eşim dediki bişey buldun mu ben de ne buldum mu dedim
turgaya hediye fikri dedi ben de bozuldum tabi
bana sürpriz yapıp bi yerlere bişey sakladı falan sandım çünkü
yok dedim kendi doğum günümde başkasına alıncak hediyeyi mi düşüniyim dedim
ama sen benden hediye almamam için söz aldın dedi
ben de istemiyorum ki aşkım takılıyorum dedim
neyysse dışarıya çıkcam ama yağmur yağıyo dedim o da çıkma o zaman dedi
benim de tüm hevesim kaçtı
kuaföre gitcektim pasta falan alcaktım ama hiç bişey yapmak istemiyorum artık
sizcee gidiyim miii gitmeyim mi:uhm:
hadi gözün aydın begümcümm.Kızlar bu arada Alalhın izniyle kocam yarın öğlen geliyor çok MUTLUYUM....bir kaç gün sonra tekrar gidecek ama olsun ne yapalım iş......hihoyyyt
geçmiş olsun canım dikkat et kendine yat dinlen bol bol ilerlemsin fazla allah korusun.sağol canım bir haftadır grip-nezle uğraşıyorum dün hastanelik oldum ciğerlerimide üşütmüşüm( sanki ne yaptıysam evden çıkmıyorum dışarı doktorum hastaneye yatırcaktı ben istemedim evde öyle dinlenme modundayım ama dinlenmiyorum :)))
ne zmn hazırlarız bilmiorumki bnm daha çokkkkkkkkkkk eksiğim var daha tam alışverişe çıkmadık.kızlar hastane çantanızı ne zaman hazırlayacaksınız
tabi neler koyacağız içine :uhm:
bak canım eşin yavaş yavaş anlıo artık sen merak etme sadece sabret bak grceksin hele bi bebiş doğsun.ama çok sevindim senin adına.Aaa kızlar bir de ne oldu bilemezsiniz.Eşim bugün öğle yemeğine geldiğinde konuştuk.Biz babasının aldığı arabayla gidecektik.Öğleyin onların yanına uğramışta o kadar paramızın gitmesine rağmen araba hala yapılamamış.Arabayla gidemiycez.Arabayla gitsek eşim bebeği yeni doğduğunda yatıracağımız bir beşik yaptırmıştı, onu da götürecekmiş.Orada bahsetmiş işte beşiği götürecektik falan.Götüremiycez diye.(beşik demirden ve ağır,sallanıyor.) Onlarda demişlerki istanbula gidince orada anneleri alırlar beşik demiş.Eşimde kızmış.Ee demiş.Beşiğide onlar alıyor, herbirşeyi onlar yapsın.Siz ne yapacaksınız.Bi patik bile almadınız çocuğa .Herşeyi onlar yapsın diye bekliyorsunuz gibisinden söylenmiş. (Ahh ahh eşim gider gitmez size anlatacaktım.Elektrik gelsin diye içim içimi yedi yaa .Anlattım da rahatladım. :lepi: ) Eşime yeterince tepki vermedim diyordum ama artık umursamıyordum da .Eşim böyle yapınca içimin yağları eridi.Allah hepinizi böylee ferahlatsın ,sıkıntılardan arındırsın inşallah :teytey:
kociş dün kuru fasulye siparişi verdi akşamdan ıslattım daha önceki denemelerimin sadece birinde başarılı olmuştum bilmiyorumkismile bakalım bu sefer olacak mı yanına birde pirinç pilavı yaparım turşu falan yeter sanırım salata malzemem kalmamış
öle cnm ya nazlı mı diyelim utangaç mı diyelim inatmı diyelim bilemiyorum ama öldürdü beni meraktan...demedik mi sana,nazlı hanım,hepimizi çatlattı meraktanzemuszemus ohh ne güzel canım gözün aydın allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin artık bebişlerimizi..
gözun aydınnnn canım meleğinle sana Allah uzun ömürler versin
başakcım battaniye için 25 ilmek yapmışım pembe beyaz renkten örüyorum parça parça
teşekkür ederim cnm bende başlıcam yakın zamnda:hulya:
öle cnm ya nazlı mı diyelim utangaç mı diyelim inatmı diyelim bilemiyorum ama öldürdü beni meraktan...
saol sirvancımm amin inşallh hepimizee...
öle cnm ya nazlı mı diyelim utangaç mı diyelim inatmı diyelim bilemiyorum ama öldürdü beni meraktan...
saol sirvancımm amin inşallh hepimizee...
bende aldım şimdi elime bir yandan da yaprak dökümünü izleyeceğim :hulya:
ben de izliyorum da sıkıo artık ya bitse de kurtulsakkk...bende aldım şimdi elime bir yandan da yaprak dökümünü izleyeceğim :hulya:
Cnm çook sevindim.. Tbrik ederim.. Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin.. Nazlıcan koy bare .adını :)))aklinialirimsmile
ben de izliyorum da sıkıo artık ya bitse de kurtulsakkk...
saol cnm...naz düşündüm koymayı ama ismini yansıtıyor ya kişi bende vazgeçtimmm...yeterince naz yaptı hakkı bitti kuzumunkaydirigubbakcemile3
iyi akşamlar kızlar.çok başım ağrıyor ağrı kesici içsem bebişe dokunur mu?ilaç dışında yapabileceğim bir öneriniz varmı?
cnm geçmiş olsun bendede bas ağrısı çok oluo birazda havalardannn.bence ilaç içmeee...masaj yapabilcek biri varsa o rahatlatır.amA en iyi çözüm uyumakkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?