2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

slmm kızlarrr
biras geçmişi okudumda zapzup gözün aydın cnmmm bak eşin ne güsel yapmışş Allah bozmasınnn :jeyyar:
lolisimmm doğum günün kutlu olsunn bak pastayıda ellerinle yapıcakmışın maarifetli hatunn :hulya: kolay gelsinn
grip olan arkadaşlar geçmiş olsunn dikkat edin kendiniseee
buarada çantalar hazırlanmaya başlanmışş hihoyyyt
daha ben erken diorum ama çokda sonraya bırakılmaski en azından liste hazır olsun dimi
bu konuda tecrübeli arkadaşlara danışmak lazımm CADIARZU
neyse ben çıktım kocişim gelir yemeği hazırlıyım yine görüşürüss
hepinizi öptümmm opuyorumnanaktan iyi akşamlar arkadaşlar
herkese afiyet olsunn

buarada hayran nerelerde poğça tarifini verdi ama bişii sorucaktımmm
ben kuru maya bulamadım yani kuru ama tek kullanımlık sulandırılmıo direk una katılıo ondan kullansam olurmu acaba onu sorucaktımm bilmiyorumkismile

lolisimm doğum günün kutlu olsun canım,facede de yazdım,nete yeni girebildim,geç oldu biraz ama nice mutlu yıllara canımopuyorumnanaktan

canım git tabi süslen püslen güzel güzel giyin.daha gün bitmediki belki vardır düşündüğü bişey adamın hem saç maşası almış zaten ama işte biz kadınlarrr hep bekleriz bişeylerr.
Kızlar bu arada Alalhın izniyle kocam yarın öğlen geliyor çok MUTLUYUM....bir kaç gün sonra tekrar gidecek ama olsun ne yapalım iş......hihoyyyt
hadi gözün aydın begümcümm.
geçmiş olsun canım dikkat et kendine yat dinlen bol bol ilerlemsin fazla allah korusun.
kızlar hastane çantanızı ne zaman hazırlayacaksınız
tabi neler koyacağız içine :uhm:
ne zmn hazırlarız bilmiorumki bnm daha çokkkkkkkkkkk eksiğim var daha tam alışverişe çıkmadık.
bak canım eşin yavaş yavaş anlıo artık sen merak etme sadece sabret bak grceksin hele bi bebiş doğsun.ama çok sevindim senin adına.

ohhhhhhhhhh deniz naptınnn nasıl canım istedi şimdi karnımda tam açtı yemekte yemedim anneme diyeyimde yarın yapsın barii

demedik mi sana,nazlı hanım,hepimizi çatlattı meraktanzemuszemus ohh ne güzel canım gözün aydın allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin artık bebişlerimizi..
öle cnm ya nazlı mı diyelim utangaç mı diyelim inatmı diyelim bilemiyorum ama öldürdü beni meraktan...
gözun aydınnnn canım meleğinle sana Allah uzun ömürler versin

saol sirvancımm amin inşallh hepimizee...

öle cnm ya nazlı mı diyelim utangaç mı diyelim inatmı diyelim bilemiyorum ama öldürdü beni meraktan...

Cnm çook sevindim.. Tbrik ederim.. Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin.. Nazlıcan koy bare .adını :)))aklinialirimsmile

bende aldım şimdi elime bir yandan da yaprak dökümünü izleyeceğim :hulya:

Ben de onu izliom ama örgü falan öremiyorum ne yazık ki hiçbişey net degil diye :sm_confused:

bende aldım şimdi elime bir yandan da yaprak dökümünü izleyeceğim :hulya:
ben de izliyorum da sıkıo artık ya bitse de kurtulsakkk...
Cnm çook sevindim.. Tbrik ederim.. Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin.. Nazlıcan koy bare .adını :)))aklinialirimsmile

saol cnm...naz düşündüm koymayı ama ismini yansıtıyor ya kişi bende vazgeçtimmm...yeterince naz yaptı hakkı bitti kuzumunkaydirigubbakcemile3

iyi akşamlar kızlar.çok başım ağrıyor ağrı kesici içsem bebişe dokunur mu?ilaç dışında yapabileceğim bir öneriniz varmı?

Son düzenleme:
iyi akşamlar kızlar.çok başım ağrıyor ağrı kesici içsem bebişe dokunur mu?ilaç dışında yapabileceğim bir öneriniz varmı?

cnm geçmiş olsun bendede bas ağrısı çok oluo birazda havalardannn.bence ilaç içmeee...masaj yapabilcek biri varsa o rahatlatır.amA en iyi çözüm uyumakkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…