- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #18.081
malesef yanlızım, uyumak için çok uğraştım ama başaramadım(((
canım benimmmm.ben gelim yapim masajjj....bi açık çay içsen acaba olur mu faydASI
kızlar bu aradaaa bana hem bebish hemde birkaç arkadaş canbebenin bebek bakım örtüsünü önermişti çok kullanışlıymışşş...ben de bugün pehlivanoğlunda gördüm 7 küsür fiyatııı.internette falan baktım 8 den aşağı yok.ben yarın 2 tane falan alıcam.
birde ıslak mendil fiyatları da indirimde ben molfixin üçlüsünü aldım.bir de yenidoğan için var o da indirimde yarın da onu alıcamm.
Ben de onu izliom ama örgü falan öremiyorum ne yazık ki hiçbişey net degil diye :sm_confused:
iyi akşamlar kızlar.çok başım ağrıyor ağrı kesici içsem bebişe dokunur mu?ilaç dışında yapabileceğim bir öneriniz varmı?
malesef yanlızım, uyumak için çok uğraştım ama başaramadım(((
canımmm iyi düşün ki iyi olsunn inşş hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde alıcas bebişlerimisi kucağımıza rabbim büyük olumunekankayizsmile
evet canım parolu duymuştum ama bana hiç fayda etmiyor.daha etkli birşey içsemde ollmaz.neyse en iyisi be ışıklaı kapatıp yatmaya çalışayım.teşekkr ederim...canımmm iyi düşün ki iyi olsunn inşş hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde alıcas bebişlerimisi kucağımıza rabbim büyük olumunekankayizsmile
canım benimde bi aralar çok ağırmıştı ve doktorumu aradım 1 tane ağrı kesici alabilirsin demişti adı sanırım paroldu ama sakın doktorunu aramadan sormadan içme
bazı ilaçları kullanabiliyorus ama doktor kontrolünde tabii a.s
inş geçer cnm geçmiş olsunn :teselli:
sen en iyisi sıcak bişiiler iç açık çay, süt filan sonrada uyumaya çalışş iyi gelir belki...
GEÇMİŞ olsun cnm.. İlle içceksen parol dedi benim doktorum..Ama içmeyecesen başına patates sarabilirsin.. bi de gözlerini rahatlat..
iyi akşamlar kızlar.çok başım ağrıyor ağrı kesici içsem bebişe dokunur mu?ilaç dışında yapabileceğim bir öneriniz varmı?
ben kaçtım kızlar duş alıp yatacağım iyi geceler hepinize opuyorumnanaktan
günaydın kızlar,
bebişler anneler bu gün nasıllar
Günaydın kızlar. Bende erkenden kalkıp eşime kahvaltı hazırladım.Geri yatacaktım ama yatmadım .Kendime de yumurta kırdım zorla yumurta yedim .Hiçte sevmiyorum.Yatağımı topladım.Makineye çamaşırlarımı attım.Bu sabah güne hızlı başladım. :hulya: Saat 11 de anca yapıyordum kahvaltımı falan.İlaçlarımı geç içince de halim geç geliyor.Hiç birşey yapamıyordm.
Hunnycim hayırlısıyla gör oğluşunu inşallah.:lepi: Güle güle git güle güle gel
Sabah buraya giripte şöyle sizi göremeyince afyonum patlamıyor,hiç birşey yapasım gelmiyor yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?