- 25 Nisan 2009
- 34.366
- 39.845
- 1.123
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #18.101
Günaydın kızlar. Bende erkenden kalkıp eşime kahvaltı hazırladım.Geri yatacaktım ama yatmadım .Kendime de yumurta kırdım zorla yumurta yedim .Hiçte sevmiyorum.Yatağımı topladım.Makineye çamaşırlarımı attım.Bu sabah güne hızlı başladım. :hulya: Saat 11 de anca yapıyordum kahvaltımı falan.İlaçlarımı geç içince de halim geç geliyor.Hiç birşey yapamıyordm.
Hunnycim hayırlısıyla gör oğluşunu inşallah.:lepi: Güle güle git güle güle gel
Sabah buraya giripte şöyle sizi göremeyince afyonum patlamıyor,hiç birşey yapasım gelmiyor yaa
ay ben kalkar kalkmaz yaparım kahvaltı..kurt gıbı aç uyanırım..sabahları 7:30 da kahvaltıya oturmus olurum...
emırı krese goturmeden mutlaka tıka basa yerım..kahvaltı benım en onemlı ogunum...
yumurta sevmezmısın..ben bayılılımmm..
Ay eşimde öyle delikafadulden Benim iştahım hemen açılmıyor .Kalkar kalkmaz hiç birşey istemez canım.İsterse de ıvır zıvır.Hİç birşey istemez canım.Eşimse gözlerini açar açmaz cokacimcoook Ben kalktığımdaysa mirmirmirmir böyle oluyorum
Ona kahvaltı hazırlamak için daha erken kalkıyorum.O geçen vakitte bende az kendime geliyorum.
gunaydınnnn
hunyy bebeişini kaçta gorucen..
ay ben kalkar kalkmaz yaparım kahvaltı..kurt gıbı aç uyanırım..sabahları 7:30 da kahvaltıya oturmus olurum...
emırı krese goturmeden mutlaka tıka basa yerım..kahvaltı benım en onemlı ogunum...
yumurta sevmezmısın..ben bayılılımmm..
Ay eşimde öyle delikafadulden Benim iştahım hemen açılmıyor .Kalkar kalkmaz hiç birşey istemez canım.İsterse de ıvır zıvır.Hİç birşey istemez canım.Eşimse gözlerini açar açmaz cokacimcoook Ben kalktığımdaysa mirmirmirmir böyle oluyorum
Ona kahvaltı hazırlamak için daha erken kalkıyorum.O geçen vakitte bende az kendime geliyorum.
ay kımseler yokk...
herkese günaydın 9:15 de çıktım bugün evden uyuya kalmışım
bir pazarları evdeysek eşimle kahvaltı yapıyoruz biz ama o haftanın acısını çıkarır gibi :))
iş yerinde yapıyoruz ikimizde evden yumurta peynir zeytin getiriyorum bazen
gece bacağıma kramp girdi kıvrandım durdum sabaha kadar uyuyamadım 7,30 dan sonra uyudum gece sinirimden ağlayacaktım oraya dön buraya dön rahat edemedim ter bastı üstümü açıyorum kocişim kızıp kapatıyordu alsanaalsanasmile
hunny ve burcu güzel haberlerle gelin inşallah
klava: yaaa benden önce yazmışsınnn.. ilk ben yazıcaktımmmm :lepi: delikafadulden
canım ye kahvaltını..aç durma...inşş 3 buçukta canımmm delikafadulden
kıss 1 ay olduuuuu akannehir çok ösledimmmm Şeniz
sen nezamnn görücennn???
bende önceden sevmezdim yumurtayı ama şimdi sabahakşam yiyebilirimmm cokacimcoook
benim oğlan sevicek galibaaa
bende kurt gibi acıktım ama üşeniyorumm çok soğuk -tatlicadiarzu- şimdi sıcacık çay ve yanında peynir tereyağ ve salça yicemmm cokacimcoook ayy bayılcam şimdi açlıktann delikafadulden hemen gidiyimmm
canım bende aç kalkıyorum hatta aç yatıyorumm delikafadulden ama soğuk bugün hava üşeniomm -tatlicadiarzu- biri hazırlasa silip süpürürümm delikafadulden
benimde eşim pek yemess sabahları arada isterr
ahh canım yaaa...herkese günaydın 9:15 de çıktım bugün evden uyuya kalmışım
bir pazarları evdeysek eşimle kahvaltı yapıyoruz biz ama o haftanın acısını çıkarır gibi :))
iş yerinde yapıyoruz ikimizde evden yumurta peynir zeytin getiriyorum bazen
gece bacağıma kramp girdi kıvrandım durdum sabaha kadar uyuyamadım 7,30 dan sonra uyudum gece sinirimden ağlayacaktım oraya dön buraya dön rahat edemedim ter bastı üstümü açıyorum kocişim kızıp kapatıyordu alsanaalsanasmile
hunny ve burcu güzel haberlerle gelin inşallah
Bende çamaşırlarımı astım.Hergün iş kıyafeti değiştiriyor eşim. Deterjan reklamlarındaki kadınlara döndüm ya.Birde hava soğuk ve evimin balkonu yok.Çamaşır odası var. Camları açık ama 5 gündür asılı çamaşırlar ıslak.Artık oturduğum odaya aldığım çoğunu hiçte sevmem nemli nemli ama ne yapayım artık.Kurumuyorlar mafoldumben
ooff zormus ışın..hava nemlı kuruması zor tabıı..kolay gelsın sana canım..olumunekankayizsmile
canım ye kahvaltını..aç durma...
afıyet olsun..benımde salça ıstedı kız canım...
bende yesem barı...
kahvaltıda bol lorlu dereotlu sütlü omlet yaptım....koca bardak sut içtim..midem lıkır lıkır..
ama salça ıstıyomm..gıdem surem ekmegeee..
ahh canım yaaa...
bende dun akşam 9 da yattım ..noldu bılmem..dun kociş dalmaya gıttı..bızıde goturdu...
bız denız kenarında oturduk dolandık 2 saat emırle...açık hava mı carptı anlamadım...saat 9 da uyudum...6:30da uyandım..çok ıyıyım sükür..
sende bu akşam erken yat canım...
Bende çamaşırlarımı astım.Hergün iş kıyafeti değiştiriyor eşim. Deterjan reklamlarındaki kadınlara döndüm ya.Birde hava soğuk ve evimin balkonu yok.Çamaşır odası var. Camları açık ama 5 gündür asılı çamaşırlar ıslak.Artık oturduğum odaya aldığım çoğunu hiçte sevmem nemli nemli ama ne yapayım artık.Kurumuyorlar mafoldumben
bende kaçayım demii artık..bekledım dıger kızları..ama oburlar kahvaltıyı yıyorlar...
bebekler bu saate kadar aç kalırmı kızzzzzzzzzzz......
daha erken yıyın kahvaltınızı..
günaydınnn kızlarr...
güldencim ve burcum hadi bakalım hayırlısıyla görün bebişlerinizi..Güzel haberlerinizi bekliyoruz... Bizim daha 1 haftamız var.. Sanırım artık 2 hafta da bir görücez...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?