2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ay ben kalkar kalkmaz yaparım kahvaltı..kurt gıbı aç uyanırım..sabahları 7:30 da kahvaltıya oturmus olurum...
emırı krese goturmeden mutlaka tıka basa yerım..kahvaltı benım en onemlı ogunum...
yumurta sevmezmısın..ben bayılılımmm..

Ay eşimde öyle delikafadulden Benim iştahım hemen açılmıyor .Kalkar kalkmaz hiç birşey istemez canım.İsterse de ıvır zıvır.Hİç birşey istemez canım.Eşimse gözlerini açar açmaz cokacimcoook Ben kalktığımdaysa mirmirmirmir böyle oluyorum
Ona kahvaltı hazırlamak için daha erken kalkıyorum.O geçen vakitte bende az kendime geliyorum.

hımmm...
benım eşimde kalkar kalmaz yıyemez...
bızde tam tersıne olmusuz...
ne bulursam yırım...ıvır zıvırda ustune yerımm..

gunaydınnnn
hunyy bebeişini kaçta gorucen..

inşş 3 buçukta canımmm delikafadulden
kıss 1 ay olduuuuu akannehir çok ösledimmmm Şeniz
sen nezamnn görücennn???

bende önceden sevmezdim yumurtayı ama şimdi sabahakşam yiyebilirimmm cokacimcoook
benim oğlan sevicek galibaaa
bende kurt gibi acıktım ama üşeniyorumm çok soğuk -tatlicadiarzu- şimdi sıcacık çay ve yanında peynir tereyağ ve salça yicemmm cokacimcoook ayy bayılcam şimdi açlıktann delikafadulden hemen gidiyimmm

canım bende aç kalkıyorum hatta aç yatıyorumm delikafadulden ama soğuk bugün hava üşeniomm -tatlicadiarzu- biri hazırlasa silip süpürürümm delikafadulden
benimde eşim pek yemess sabahları arada isterr

herkese günaydın 9:15 de çıktım bugün evden uyuya kalmışım
bir pazarları evdeysek eşimle kahvaltı yapıyoruz biz ama o haftanın acısını çıkarır gibi :))
iş yerinde yapıyoruz ikimizde evden yumurta peynir zeytin getiriyorum bazen
gece bacağıma kramp girdi kıvrandım durdum sabaha kadar uyuyamadım 7,30 dan sonra uyudum gece sinirimden ağlayacaktım oraya dön buraya dön rahat edemedim ter bastı üstümü açıyorum kocişim kızıp kapatıyordu alsanaalsanasmile
hunny ve burcu güzel haberlerle gelin inşallah

hoşgeldinn cnmmm
geçmiş olsunnn ya napıcas bu kramplarıııı eyvahedigeldismile
uykusuz geceler başladııı :CüvCüv:
saol canımm inşş güsell haberler getiririmmm opuyorumnanaktan
neyse bi kalkamadımm karnımm aç klavyenin üstüne düşücemmm :roflol: :roflol:

Afiyet olsun hepinize .Bende ayıptır söylemesi eşimden dondurma istedim ama almayacak :gitme: Dışarıyı sel götürüyor,hasta olurum diye almaz .mafoldumben
Bi de kan ilacım iştahımı açıyor galiba.Gece yatarken meyve falan yedim poğaça yedim yetmedi birşeyler yemekten eşimle ilgilenemedim bile.Geceleri o kadar aç oluyorumki.Sabah kalkınca tok kalkıyorum ama.

Son düzenleme:
canım ye kahvaltını..aç durma...
afıyet olsun..benımde salça ıstedı kız canım...
bende yesem barı...
kahvaltıda bol lorlu dereotlu sütlü omlet yaptım....koca bardak sut içtim..midem lıkır lıkır..
ama salça ıstıyomm..gıdem surem ekmegeee..

ahh canım yaaa...
bende dun akşam 9 da yattım ..noldu bılmem..dun kociş dalmaya gıttı..bızıde goturdu...
bız denız kenarında oturduk dolandık 2 saat emırle...açık hava mı carptı anlamadım...saat 9 da uyudum...6:30da uyandım..çok ıyıyım sükür..
sende bu akşam erken yat canım...

Bende çamaşırlarımı astım.Hergün iş kıyafeti değiştiriyor eşim. Deterjan reklamlarındaki kadınlara döndüm ya.Birde hava soğuk ve evimin balkonu yok.Çamaşır odası var. Camları açık ama 5 gündür asılı çamaşırlar ıslak.Artık oturduğum odaya aldığım çoğunu hiçte sevmem nemli nemli ama ne yapayım artık.Kurumuyorlar mafoldumben

ooff zormus ışın..hava nemlı kuruması zor tabıı..kolay gelsın sana canım..olumunekankayizsmile

bende kaçayım demii artık..bekledım dıger kızları..ama oburlar kahvaltıyı yıyorlar...
bebekler bu saate kadar aç kalırmı kızzzzzzzzzzz......
daha erken yıyın kahvaltınızı..

günaydınnn kızlarr...
güldencim ve burcum hadi bakalım hayırlısıyla görün bebişlerinizi..Güzel haberlerinizi bekliyoruz... Bizim daha 1 haftamız var.. Sanırım artık 2 hafta da bir görücez...

sür canım sür de yeee cokacimcoook valla çok tatlıydııııı yarım ekmeği yemişimm ama hiç anlamadımm :sm_confused:
maşşallah senin kahvaltıda iyimişş afiyet bal şeker olsunn bebişineeee delikafadulden
ne güsel yaaaa boshayallersmile sabaha kadar uyumuşunnn, ben artık uyuyamıyorumm benim paşam sağolsunn kıpır kıpır hep uyandırıyo bide ilerde buna sesde eklenecek hiç uyuyamıcass olsunn sağlıklı olsunlardaaaa boshayallersmile
maşşallah canım bu arada inşş hep bööle uslu olur seninki de uykunu alırsınnnn

ah canım benimmm kolay gelsin zor valla işinn bende yaz kış içerde kurutuyorumm balkonum yok küçük bi bahçem var ama komşunun bahçedeki sarmaşığın bütün yaprakları tozu benim bahçemde klava: o yüzden asamıyorum orayada benneyaptımki
seni anlıyorum yanii, ama Allah dan eşim iş elbiselerini haftada bir getiriyo giderken başka giyiyo işyerinde değiştiriyo iyi oluo yanii :jeyyar:

bende kaçayım demii artık..bekledım dıger kızları..ama oburlar kahvaltıyı yıyorlar...
bebekler bu saate kadar aç kalırmı kızzzzzzzzzzz......
daha erken yıyın kahvaltınızı..

anca doydumm kızım yaaa cokacimcoook benimki çok acıkmışş hayır yerken anlamıyorumda sempatiksalakcinni
sen ikinciye acıktın galibaaaaaa :jeyyar: kaç bakalımm gelince görüşürüsss delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…