2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

evet canım var.
100 mg likte yapılmasını ister dokturun ondada
yüksek çıkarsa şekersiz günlerrr senide bekliyor.

evet canım malesef
benimde 154 çıktı haftaya 100 mg yapılacak

ayy ben de çok korkuyorum önümüzdeki hafta yaptırcam inş yüksek çıkmaz

eyvahedigeldismile mafoldumben akannehir şekersiz yerim hiç sorun değilde suyum fazlaydı bundan mı kaynaklanıyor acaba perşembe günü tekrar bakacak şeker sonucuna göre yorumlarız demişti mafoldumben

Kızlar ben de geldim, nasılsınız? Zaman olmadığı için geçmişi okuyamadım maalesef, Denizcim doktorun 100lük yükleme ister senden, suyunun fazla olması gebelik şekerinden kaynaklanabilir, umarım öyledir, diyetle hepsi düzeliyor çünkü.

aslında risk altındasın muhtemelen 100mg lık 3 saatlik bi test yapılıyo ona göre karar veriliyo şeker olup olm adığına şeker çıkarsa da diyet veriliyo ve test tekrar ediliyo yine düşmezse insilüne başlanıyo

hem 160 çok yüksek bi rakam değil benim 175 çıkmıştı 1 hafta dikkat ettim 100 gr yüklemede hepsi normal çıktı. Yediğin şeylerde hep sağlıklı oluyor ben çok üzüm yemiştim o sıralar o yüzden oldu sanırım. şimdi hamur işini ve şerbetli tatlıları hayatımdan çıkardım. Bebeğinde ihtiyacı yok onlara zaten. çok şekerli meyveleri azalttım. o kadar

muhtemelen evet dikkat edersen sorun çözülür bence benim öyle oldu

ayy inşallah diyetle düzelir insilüne falan gerek kalmaz mafoldumben canım sıkıldı ya

Kızlar bende böyle her akşam bir tane orta boy kabartı çıkıyor sivrisinek ısırığı gibi.Çok tatlı kaşınıyor.Şeker böyle birşey yaparmı nededi nedirki?Alerji olacak birşeyde yemiyorum

sağol canım neler yedin mesala yazabilir misin birde 100 mg ne zaman yapılıyor benim randevum haftaya perşembe o zaman göstereceğim sonucu doktorumu önceden arasam mı geç kalmış olmayayım

bana 1 hafta dikkat et dedi dotorum 100 mg yapalım dedi. Yani liste felan vermedi. kepekli ekmek aldım. çok tatlı mevyleri azaltım mesela günde 1 muz yiyodum yerli muz aldım ufak olsun diye. şerbetli tatlı asla yemedim. çok ta bişey yapmadım yani zaten aslında yapmamız gereken şeyler. 100mg da 3 saat sürüyo test ona göre ayarlarsın işlerini. çok sıkıcı olabiliyo çünkü hastanedede okuyacak birşeyler veya muhabbet edebileceğin birileri ile gidersen hiç fena olmaz. Yine yükleme öncesi kan alıyolar sonra 1 , 2, 3. saatlerde. toplam 4 defa kan alınıyo

denizcim geçmiş olsun. meyvelerden de şeker alabiliyoruz. Oyüzden çok fazlada yememek gerek..Şuruplu tatlıları artık unut.....:)) merak etme herkezde çıkıyor...İnsülüne gerek kalacağını sanmıyorum...
zapzup cum nerende çıkıyor.. yüzünde mi, vucudunda mı? bazı şeyleri fazla tüketmekten de olabilir.. ya da böcek ısırıyor olmasın.bilmiyorumkismile

selam kızlar inşallah herkes iyidir..
misafirim gelicek ve benm acil yardım almam gerekio sizlerden..
mercimek köftesi yaptım ama sıkamıorum biraz cıvık olmuş,sıkacak kadar sertleşmesi için ne yapablirim??YARDIMINIZA İHTİYACIM VAR birazdan gelecek misafirim (

Deniz 100lük yüklemeye kadar sakın diyet yapma, şimdiye kadar nasıl besleniyorsan öyle devam et, test sonucunu etkilersin çünkü, eğer gebelik şekeri varsa testte çıksın ki ona göre diyet yaparsın, teste kadar dikkat edip testte çıkmazsa ve gebelik şekerin varsa kötü olur, nasıl olsa iyiyim diye aynen devam eder bebeğini olumsuz etkilersin, benim doktorum nasıl besleniyorsan öyle devam edeceksin teste kadar demişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…