- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #18.281
Kızlar ya sonucu internetten alabiliyorduk şekersiz sudan önce alınan 75-110 aralığında olması gereken 77, sudan sonra aldıkları 140 tan küçük olması gerekende 160 çıkmış eyvahedigeldismile bende gebelik şekeri mi var şimdi napcam ben ya
Kızlar ya sonucu internetten alabiliyorduk şekersiz sudan önce alınan 75-110 aralığında olması gereken 77, sudan sonra aldıkları 140 tan küçük olması gerekende 160 çıkmış eyvahedigeldismile bende gebelik şekeri mi var şimdi napcam ben ya
normal dimi 7 kilofisfisfis
eyvahedigeldismile mafoldumben akannehir şekersiz yerim hiç sorun değilde suyum fazlaydı bundan mı kaynaklanıyor acaba perşembe günü tekrar bakacak şeker sonucuna göre yorumlarız demişti mafoldumben
Kızlar ben de geldim, nasılsınız? Zaman olmadığı için geçmişi okuyamadım maalesef, Denizcim doktorun 100lük yükleme ister senden, suyunun fazla olması gebelik şekerinden kaynaklanabilir, umarım öyledir, diyetle hepsi düzeliyor çünkü.
aslında risk altındasın muhtemelen 100mg lık 3 saatlik bi test yapılıyo ona göre karar veriliyo şeker olup olm adığına şeker çıkarsa da diyet veriliyo ve test tekrar ediliyo yine düşmezse insilüne başlanıyo
muhtemelen evet dikkat edersen sorun çözülür bence benim öyle oldu
ayy inşallah diyetle düzelir insilüne falan gerek kalmaz mafoldumben canım sıkıldı ya
kalmaz merak etme ama bence bugünden itibaren dikkat et 100 mg sonrası düzgün çıksın
sağol canım neler yedin mesala yazabilir misin birde 100 mg ne zaman yapılıyor benim randevum haftaya perşembe o zaman göstereceğim sonucu doktorumu önceden arasam mı geç kalmış olmayayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?