- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #18.301
bebish galeta unu koy canım.
Canım çok mantıklı dediklerin ben şimdi dikkat edersem 100 lükte çıkmazsa sonra tekrar salarım kendimi en iyisi önce doktoruma danışayımDeniz 100lük yüklemeye kadar sakın diyet yapma, şimdiye kadar nasıl besleniyorsan öyle devam et, test sonucunu etkilersin çünkü, eğer gebelik şekeri varsa testte çıksın ki ona göre diyet yaparsın, teste kadar dikkat edip testte çıkmazsa ve gebelik şekerin varsa kötü olur, nasıl olsa iyiyim diye aynen devam eder bebeğini olumsuz etkilersin, benim doktorum nasıl besleniyorsan öyle devam edeceksin teste kadar demişti.
bende doktoruma sorayım önce ona göre davranayım canım bilgilerin için çok teşekkür ederim 50 mg bile midemi bulandırdı eşimle gitmiştim saat gelene kadar gezdik biraz iyi geldibana 1 hafta dikkat et dedi dotorum 100 mg yapalım dedi. Yani liste felan vermedi. kepekli ekmek aldım. çok tatlı mevyleri azaltım mesela günde 1 muz yiyodum yerli muz aldım ufak olsun diye. şerbetli tatlı asla yemedim. çok ta bişey yapmadım yani zaten aslında yapmamız gereken şeyler. 100mg da 3 saat sürüyo test ona göre ayarlarsın işlerini. çok sıkıcı olabiliyo çünkü hastanedede okuyacak birşeyler veya muhabbet edebileceğin birileri ile gidersen hiç fena olmaz. Yine yükleme öncesi kan alıyolar sonra 1 , 2, 3. saatlerde. toplam 4 defa kan alınıyo
denizcim geçmiş olsun. meyvelerden de şeker alabiliyoruz. Oyüzden çok fazlada yememek gerek..Şuruplu tatlıları artık unut.....:)) merak etme herkezde çıkıyor...İnsülüne gerek kalacağını sanmıyorum...
zapzup cum nerende çıkıyor.. yüzünde mi, vucudunda mı? bazı şeyleri fazla tüketmekten de olabilir.. ya da böcek ısırıyor olmasın.bilmiyorumkismile
selam kızlar inşallah herkes iyidir..
misafirim gelicek ve benm acil yardım almam gerekio sizlerden..
mercimek köftesi yaptım ama sıkamıorum biraz cıvık olmuş,sıkacak kadar sertleşmesi için ne yapablirim??YARDIMINIZA İHTİYACIM VAR birazdan gelecek misafirim(
Kollarımda iki tane bi tane ayağımda çıktı .Hergün bir tane.Çorap giyiyorum devamlı sanmam böcek ısırsın.Doktora bu hafta gidecektim ama İstanbula gitmeye karar verdim.Burada iyi muayene etmiyorlar.İstanbula gidince muayene olucam inşallahdenizcim geçmiş olsun. meyvelerden de şeker alabiliyoruz. Oyüzden çok fazlada yememek gerek..Şuruplu tatlıları artık unut.....:)) merak etme herkezde çıkıyor...İnsülüne gerek kalacağını sanmıyorum...
zapzup cum nerende çıkıyor.. yüzünde mi, vucudunda mı? bazı şeyleri fazla tüketmekten de olabilir.. ya da böcek ısırıyor olmasın.bilmiyorumkismile
Kolay gelsin canım.Görümcemle denedik bizimde öyle oldu.Sonra içine biraz daha bulgur koyduk garip oldu biraz daha su falan derken garip cam macunu gibi birşey olmuştu vıcvıc.Çöpe gitmişti :kedi:Hiç beceremiyorum .(görümcem ben yapıyorum dedi,girişti ama olmadı. delikafadulden)selam kızlar inşallah herkes iyidir..
mercimek köftesi yaptım ama sıkamıorum biraz cıvık olmuş,sıkacak kadar sertleşmesi için ne yapablirim??YARDIMINIZA İHTİYACIM VAR birazdan gelecek misafirim(
ha bide akşam yatmadan önce içtiğim sütün içine tarçın kattım. Tarçın şekeri dengeliyomuş
selam kızlar inşallah herkes iyidir..
ince bulgur ilave edebilirsin ben genelde öyle yapıyorum
Belgünüm yok nezamandırr yaa??? Ya da biz mi karşılaşmıyoruz acep??:uhm:
Kızlar herkese merhaba;
bugün eğitim toplantımız vardı. geçmişi öylesine okudum.
denizcim, şekerin çıkmış. takma kafana , düzelir elbet...tek problem şeker olsun.
bizde dün doktorumuza gittik. kızımızın kistlerinin olduğu alanda küçülme olmuş. bu da çok iyi bir haber. 15 gün sonra tekrar kontrole gidicez. eğer bu şekilde gerileme olur ve bebeğimizin gelişimi böyle devam ederse normal doğum tarihini bile bekleyebileceğiz :)) çok mutluyum kızlar, dualarınız için çok sağolun. ve bize dua etmeye devam edin ne olur...minik pamuğumun dualarınıza ihtiyacı var...
umarım bugünlerde bebeği ile ilgil sıkıntı yaşayan tüm arkadaşlarım iyi haberlerle gelirler...
bu arada kızım 26 hafta 3 günlüktü dün. 1100 gr ve 35 cm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?