2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Canım çok mantıklı dediklerin ben şimdi dikkat edersem 100 lükte çıkmazsa sonra tekrar salarım kendimi en iyisi önce doktoruma danışayım
bende doktoruma sorayım önce ona göre davranayım canım bilgilerin için çok teşekkür ederim 50 mg bile midemi bulandırdı eşimle gitmiştim saat gelene kadar gezdik biraz iyi geldi

sağol canım inşallah gerek kalmaz doktorum suyunda fazla demişti ya ondan korktum

Tebrikler!
Bebeginiz 2 Ocak 2011 tarihinde doguyor.
Bebeginiz büyük ihtimalle Oglak burcu olacak.
Hamileliginizin %71.79'ini tamamlamis bulunuyorsunuz.
Hamileliginizin tamamlanmasina yaklasik 79 gün kaldi.
Hamileliginizin ücüncü üc aylik dönemindesiniz.

ince bulgur ilave edebilirsin ben genelde öyle yapıyorum

Kollarımda iki tane bi tane ayağımda çıktı .Hergün bir tane.Çorap giyiyorum devamlı sanmam böcek ısırsın.Doktora bu hafta gidecektim ama İstanbula gitmeye karar verdim.Burada iyi muayene etmiyorlar.İstanbula gidince muayene olucam inşallah

Kolay gelsin canım.Görümcemle denedik bizimde öyle oldu.Sonra içine biraz daha bulgur koyduk garip oldu biraz daha su falan derken garip cam macunu gibi birşey olmuştu vıcvıc.Çöpe gitmişti :kedi:Hiç beceremiyorum .(görümcem ben yapıyorum dedi,girişti ama olmadı. delikafadulden)

ha bide akşam yatmadan önce içtiğim sütün içine tarçın kattım. Tarçın şekeri dengeliyomuş

Bende kendimi kırık hissettiğimde salma ıhlamur çayının içine tarçın koyup içiyorum.Ihlamurdan nefret ediyorum.Tarçın güzel tat verdiğine anca öyle içiyorum

Son düzenleme:
bebishcim başka ne var mercimek köftesinin yanında bakiim? Annem de akşama keşkek yapıyor, iple çekiyom akşamı:)

Denizcim su fazlalığını dert etme, kız kardeşimde de vardı, gebelik şekeri çıktı diyetle normale dönedü, oğluşumuz 3 aylık oldu bile, bunlar çaresi olan şeyler hiç üzülme, benim de 132 çıkmıştı, doktorum 2 hafta sonra yenileyecek testi, eğer gerek görürse 100 lük yaptırır, bebeklerimiz için ne gerekiyorsa onu yapıcaz artık :)

canım biraz buzdolabında beklet iyice soguyunca sertleşir..
galeta unuda çözüm olabilir ama ben denemedim hiç

ince bulgur ilave edebilirsin ben genelde öyle yapıyorum

teşekkür ederim,onu denedim ama pek bi işe yaramadı,galeta unu ilave ettim biraz daha iyi oldu
zapzupcum geçen bi tencere benmde çöpe gitmişti:))
bnde evlenmeden önceki denememde başarılı olmuştumm...:))
aklım burda ama misafirim yakındır,gitmem gerekk
çook teşekkür ederim ilginize kızlar
allah'a emanet olun,vakti geçti gerçi ama hayırlı cumlr bu arada sabah yazmaya fırsatım olmadı aklımdaydı ama

bende çok seviyorum mercimek köftesini ama yapınca kendimi tutamıyorum çok fazla yiyorum tabiki şişirip davul gibi yapıyo benicokacimcoook

Kendim yapınca hiç birşeyi pek iştahla yiyemiyorum ben.Yorgun argın tad falan alamam ondan.Anneme gitmeden önce sipariş vericem herşeyden yapsın :lepi:
Hakkaten insanın annesi gibisi yok :gitme:

selam kızlar,

DENİZCİM üzülme tatlım malesef bnmkide 162 çıkmıştı önümüzdeki hafta 100 lük yapılacak dikkat ediyorum artık.ama diyetle falan düzelio takma kafana.

bu arada hediyemizide aldık yarın gndericem.

Kızlar herkese merhaba;

bugün eğitim toplantımız vardı. geçmişi öylesine okudum.

denizcim, şekerin çıkmış. takma kafana , düzelir elbet...tek problem şeker olsun.

bizde dün doktorumuza gittik. kızımızın kistlerinin olduğu alanda küçülme olmuş. bu da çok iyi bir haber. 15 gün sonra tekrar kontrole gidicez. eğer bu şekilde gerileme olur ve bebeğimizin gelişimi böyle devam ederse normal doğum tarihini bile bekleyebileceğiz :)) çok mutluyum kızlar, dualarınız için çok sağolun. ve bize dua etmeye devam edin ne olur...minik pamuğumun dualarınıza ihtiyacı var...

umarım bugünlerde bebeği ile ilgil sıkıntı yaşayan tüm arkadaşlarım iyi haberlerle gelirler...

bu arada kızım 26 hafta 3 günlüktü dün. 1100 gr ve 35 cm

slm kızlar.nasılsınız sabahtan bu yana?
ayy gün nasıl geçti anlamadım.kardeşim bizde bugün.sabahtan beri kafayı internet üzerinden satış yapıp ailemize destek olmaya takmış durumdayız.ama yapabilir miyiz diyede tereddütteyiz.bakalım hayırlısıCADIARZU

cnm gözün aydın çok sevindim bebişinin iyi olmasına.Rabbim acılarını göstermesin,sağlıklı bir şekilde bize bağışlasın yavrularımızı...:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…