2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

canımm çok sevindim ya inşallah küçüle küçüle kalmayacak kist
sağol canım inşallah düzelir perşembeyi merakla bekliyorum suyuna tekrar bakacak

Ayyy çok mutlu oldum tatlım yaa devamlı dua ediyorum sende eksik etme dualarını hakkaten burada birbirimize destek olunca daha rahat atlatılıyor sıkıntılar. Çok duygulandım valla neden böyle oldum anlamadım. :gitme:

hormonlardan hormonlardan.bende bazen olmadık şeylere ağlıyorum.eşim gülüyor hormon patlamasımı yaşıyorsun diye

ayyy canım yapma valla, duygusallığım üstümde bende ağlarım şimdi :gitme:

eyvahedigeldismile mafoldumben akannehir şekersiz yerim hiç sorun değilde suyum fazlaydı bundan mı kaynaklanıyor acaba perşembe günü tekrar bakacak şeker sonucuna göre yorumlarız demişti mafoldumben

canım benimde ilk hamileliğimde gebelik şekerim çıkmıştı.doktorum diyet verdi.ama dikkat ettim her öğünün içinde yoğurt yada süt vardı.meğerse yoğurt şekeri dengeliyormuş.yemeklerde yoğurt tüket bol bol.ben öyle yaptım doğuma kadar ve şekerşim normal seviyede kaldı şükür sorun yaşamadım.şimdiki gebeliğimde benimde suyum için fazla dedi doktorum.ama şekeri olanın suyu fazla olabilirmiş.fazlalık şekere bağlıysa korkma sorun olmazmış.ama benim şimdiki şekerim normal çıktı fakat suyum fazla.bende tedirgin oluyorum neden diye.

QUOTE=mugecan35;15699866]Kızlar herkese merhaba;

bugün eğitim toplantımız vardı. geçmişi öylesine okudum.

denizcim, şekerin çıkmış. takma kafana , düzelir elbet...tek problem şeker olsun.

bizde dün doktorumuza gittik. kızımızın kistlerinin olduğu alanda küçülme olmuş. bu da çok iyi bir haber. 15 gün sonra tekrar kontrole gidicez. eğer bu şekilde gerileme olur ve bebeğimizin gelişimi böyle devam ederse normal doğum tarihini bile bekleyebileceğiz :)) çok mutluyum kızlar, dualarınız için çok sağolun. ve bize dua etmeye devam edin ne olur...minik pamuğumun dualarınıza ihtiyacı var...

umarım bugünlerde bebeği ile ilgil sıkıntı yaşayan tüm arkadaşlarım iyi haberlerle gelirler...

bu arada kızım 26 hafta 3 günlüktü dün. 1100 gr ve 35 cm[/QUOTE]

ilk önce kocaman bir maşallah bebişe o daha minicik ama çok dirayetli bir bebek senin kucağına geleceği içinde mutlu olduğu için hayata sımsıkı sarılmış Allah sağ salim seni bebeğine kavuştursun günden güne dahada sağlık bulsun tonton bişiy olsun Dualar ile hallolmayacak sıkıntı yoktur. Rabbim dahada iyi etsin onu a.s.

canım çok teşekkür ederim şekere bakalım dedi doktor ona göre suyuna tekrar bakacaz demişti sanırım şekerden

Çokk sevindimm mugecancm:) İnşallah zamanla onlar da geçecek, yeter ki Rabbmden istemeyi bilelim.. Malum ben de yarın doktora gidecegim için bugün kan tahlili ile şeker testimi de yaptırı öle gidiyim dedim.. Kendi doktoruma gittim yani.. Çok şükür az bi kansızlık biraz da idrar yolu enf varmış ama çok degilmiş.. Doktor gelmişken gel bi de ultrasona bakalım dedi.. Bi yandan da senin dogumu ankarada da yapma ihtimalin var bebege diyaliz gerekirse büyük şehir şart diye konuştu.. Biz de hayırlısı napalım dedik.. Yattım.. Doktor yalnız bebegin suyu... dedi biz eşimle öktük suyu bitmiş diyecek diye.. Ama inanılmaz bişey oldu: Bebişimizin suyu artmışşşş :uhm: doktor şok oldu, hemen hemşireden telini istedi, doç olan bana amniyosentez ve infizyn yapan doktoru aradı.." Abi işte şu hasta varya onun idrar kese nrmalleşmiş hatta böbreklerden birini net görüyorum demez mi?? :1shok: Eşimle ben dondum öylece.. Telefonda kouşuolar iice şu normal bu böyle falan diee.. O da ankaradan gelir gelmez bana da gelsinler dedi.. Doktor teli kapattı biz hemen görüyor musunuz böbregi dedik? O da birini gayet net görüyorum, hatta ikinciye bile yok diyememama ultrason cihazım fazla net degil dedi.. Yalnız bu şunu gösteriyor aldırmak için acele etmemenizin sonucu bu dedi.. Artık aldırmaktan bahsedilemez dedi :sm_cool: Hala hem aglıyorum, hem dua ediyorum Rabbime.. İyi ki ona sıgınmış ve melegimiin canına kıymamışız.. Mevlam neyer, neylerse güzel eyler..

canım seker yuklemen ınşallah normal çıkar..
umarım ıdrardakı enfeksıyonda bıter..ne ınatcı enfeksıyonmus bu boyle..okadar ılaça ragmen halen geçmedı..

oyy maşallah tombişime..tobiş olcak sneın bebekın..ve ne guzel haberler okudum yıne..çok sevındım ..hersey normale donuyor canım benımm..

ayy gulayyyyyyy...ınanamıyorum ya..bırde alınması lazım falan dıyorlardı..allah çok şükür artık bebegın ıyı...maşallah bebegıne..

oy maşaallah kuzuna.doktorlara bu yönden çok kızıyorum neden emin olmadıkları konularda bile hemen çocuğu aldırmaktan bahsediyorlar.Rabbimin herşeye gücü yeter, biz istemesini bilelim hemen isyan etmeyelim.:Saruboceq:

canım ya ne güzel haberler bugün bunlar müge ve senden inan çok sevindim Allah çok büyük ayy çok mutlu oldum hep böyle güzel haberler veririz inşallah

kızlar hepiniz çooook sağolun....

iyi varsınız, iyi yürekli güzel ocak annelerim benim :))

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ayy gulayyyyyyy...ınanamıyorum ya..bırde alınması lazım falan dıyorlardı..allah çok şükür artık bebegın ıyı...maşallah bebegıne..

Çok şükür cnm sorma. Hala şoktayım rüya gibi bişey.. Doktorun suratını hiç unutmayacam heralde.. İnşallah yarın ki doktor da böle güzel şeylerin devamını söyler de daha rahatlarız.. Bakarsınız ben minikim doktor tezlerinde başrol oynuyruz :teytey:

Cnm aslnda onlar emindi.. Hatta biz de gördük bbregin olmadıgını o zaman.. Ben buna Rabbimin bir lütu demekten başka bişey diyemem.. 1-1.5aylıkta olsa agır bi imtihanımız varmış. İnşallah hayırlısıyla atlatmışızdır.. :Saruboceq:

mügecimm süper bir haber buuuuuuu:lepi: daha da iyi olacakkk eminnimm....opuyorumnanaktan

canım ya ne güzel haberler bugün bunlar müge ve senden inan çok sevindim Allah çok büyük ayy çok mutlu oldum hep böyle güzel haberler veririz inşallah

Amiiinnn cnm inşallah hep böyle güzel haberler dolar artık.. Gerçi artık hepimiz kötühaber bile olsa hiçbişiyin imkansız olmadıgını ögrenmişizdir sanırım opuyorumnanaktan

canımmmmm gülayyy nasıl sevindim ve okurken ağladımm bilemezsin.... Allah büyük canım. herşey geride kaldı sen , müge ve tabiki biz allahın izniyle sorunsuz alacağız meleklerimizi kucağımızaaa.. tekrar tebrik ederim allah hep böyle güzel haberlerle yüzünüzü güldürsün canımm..

Amin cnm saoalsın.. Ben sonucu ögreneli nerdeyse 5 saat oldu konu gecer gecmez aglıorum hala.. O kadar büyük ve şükredilcek bişi ki bu... İnşallah yarın ki doktor da diger böbrekte var der de sevincimiz katlanır inşşş.. :gitme:

Gülaycımmm, ne kadar sevindim ne kadar mutlu oldum anlatamam. Hepimizin gözü aydın canım benim. Bebeklerimiz bizden daha güçlüler bence. Bizim bebeklerimizin mücadelesi biraz erken başladı ama onlar hayata sıkı sıkıya tutunuyorlar ne kadar güzel değil mi !!!

Dün bizde doktorumuz "kistlerin olduğu alan ufalmış, bu çok iyi. normalde bu haftalarda büyüme beklenir" dediğinde eşimle ağlamaya başladık...

Allah hepimizin mutluluğunu daim etsin, bebeişlere güç, kuvvet, sağlık, sıhhat versin ve bizleri onların acıları ile sınamasın !!!

Bende daha önceki doktorum "bebeğin alınması lazım" dediğinde "Allah'ım eğer yavrum sağlıklı ise, bir yanlışlık varsa, bize yardım et ve beni onun günahına sokma" diye çok dua etmiştim... Şükür ki dualarım kabul oldu.

Tekrar hepimizin gözü aydın...

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…