2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ewt cnm onlar şimdiden bişeylere meydan okuyorlar acık acık.. İnşallah bu konuda hiç pesetmezler... Rabbim zamanında saglıkla bebişlerimizi kucagımıza almayı nasip eder inşşş:CüvCüv:

Kızlar mutlu haberlerinize o kadar çok sevindim ki anlatamam ....İnşallah bir daha uzulmezsiniz.Allahım bizi evlatlarımızla sınamasın inşallah....Bugün biz de annemle çarşıdaydık kızıma ciciler aldık herşeyi alasım geliyoooo :)))

mügecim ve gülaycımmmm inanılmaz rahatladım inanılmaz mutlu oldummm....been biliyordum ama o yüzden hep içinizi ferah tutun dedimmmm:)))öpüyorum ikinizide kızlarrr

kızın yeni cicilerini güle güle kullansın canım

bende bugün kızıma hediye alıcam :)) pes etmediği ve bizi bırakmadığı için :))):asigim:

Hayırlı olsun cnm cicleriniz.. Güle güle kullanın.. Ben artık kolay kolay bi süre bişi alamam heralde bilmiyorumkismile

mügecim ve gülaycımmmm inanılmaz rahatladım inanılmaz mutlu oldummm....been biliyordum ama o yüzden hep içinizi ferah tutun dedimmmm:)))öpüyorum ikinizide kızlarrr

Saol cnm benimm.. Desteginizi hep hissetmek çok güzelll.. Ben de seni öpüorummopuyorumnanaktan

selamlar arkadaşlar..geçmişi okuyordum ama bitiremedim. herkes iyidir inş birtek başağın kızı olacakmış onu gördüm onun dışında poğça tarifleri falan gidiyordu:))başakçım gözün aydın hayırlı uğurlu olsun inş bahtı güzel olsun rabbim sağlıkla kucağınadda almayı nasip etsin inş..

günlerdir yine kayıptım çarşamba günü biliyorsunuzki şeker yüklemem vardı 142 çıktı tokluk şekerim doktorum biraz fazla sonuçta çok değil ama sınırın üstünde dedi. bir haftalık diyet veriyorum bir haftanın sonunda tekrar gelceksin ama tok karnına bu sefer dedi yine şekerine bakcaz eğer normalse boğazımıza hakim olcaz değilse yine yüksekse galiba gebelik şekeri yani tam olarak emin olmak istedi anladığım kadarıyla..

bu arada 13 kilo almışım toplamda doktorum görünürde göstermiyorsun 7-8 kilo almış gibi duruyorsun ama sonuçta çok ben 9 ayda öneriyorum en fazla bu kiloyu dedi. ama kilo olayını bu perhizi bir yap gel ondan sonra konuşcaz dedi. dedim bayramdan beri hamur işini abarttım kekler börekler keteler mantılar mısır ekmekleri hep böle gitti normal dedim yani..bence şekerim perhizden sonrada normal olcak boğazımdan herşey dedim. canına kastınmı var dedi bana:))hamur işlerine elveda dicemm galibaaa şimdiye kadar yediklerine say bundan sonra daha dikkat edersen sağlıklı beslenmeye devam edip hamur işinide kesersen son 3 ayında az kiloyla kapatabileceğimi düşünüyor.

neyse dün sabah işe gittim ama zor gittim ağrılar içinde otobüste ağlıyorum ama nasıl hemdee gözlerimi kapıyorum insanlar görmesin diye. işe gittim başladım ağlamaya rengim benzim gitmiş insanlarda şaşırdı sonra dediler seni bırakalım böle olmaz öle çok ağrı vardıki kasıklarımda anlatamam size.doktorumu aradım kaçıncı haftam oldunu ağrımın nasıl olduğunu nerede olduğunu şikayetlerimi sordu. izinliymiş eyvah eyvah dedi hemen hastaneye gidiyorsun orda başka bir doktor varmış onun adını verdi benide bilgilendirsinler dedi. eşim geldi aldı gittik hastaneye içeri girdim doktor çok tatlı bir bayandı zaten hastaneninde başhekimi. ağrılarınız varmış kaç haftalığız diye sordu söledim kayıtlara baktı ve sonra dirrek kaç dk bir tuvlete gidiyorsun dedi 5 dk bir dedim iki üç gündür böle akıntım çok ve kaşıntı yapıyordu üşüttüğümü düşündüm bugünde kasıklarım çok ağrıyınca dayanamadım. eyvah eyvah dedi hemen ultrasonda bakalım önce rahim açılması varmı kasılmalar ne düzeyde erken doğumdan korktular.. ultrasonda herşey normal çıktı bebişinde gayet iyi maşallah fıstık bu fıstıkkk dedi:)))olan sana olmuş anlaşılan kızında bir durum yok ve tahlil istedi tahlilimde fazla derecede bakteri ve idrar yollarımda iltahaplanma çıktı(((( mafoldumben tüm ağrım yanmalarım akıntım kaşıntım hepsi ondanmış meğersem. çok dikkt etmen gerek çalışıyormusun diye sordu evet dedim iş yerinin tuvaletlerine çok dikkat et hamileler daha hassas bu konularda diye belirtti. ilaç verdi bu ilaçları içmemezlik yapma sakın bebeğin için ve kendin için içmezsen bebeğin hasta olur allah korusun dedi. ağrıların kaşıntın kesilene kadar içiyorsun iki günde rapor veriyorum ateşte yapabilir bu arada dedi. raporumu aldım çıktım eve gidergitmez bir yatmışım gece saat kaça kadar ve ateşlendimmmmmm baya terlemişim eşimin kuzeni baktı sağolsun kız ikikere üstümü değiştirmiş hatırlamıyorum bile ve ateşim düşmüş sonunda inanılmaz kemik ağrısı yaşadımmm okadar çok ağrdıki kemiklerim kırılcak sandım..ilaçlarımada başladım pazartesi iş başı yapıcam allahın izniyle.. bugün çok daha iyiyim en azından ateşli kısmını atlattım ve ağrılarım kasılmalarım da kesildi şükürler olsun. dün çok kötü bir gündü anlayacağınız..şimdi evde yatıp yuvarlanıyorum bir girim bakim dedim sizler nasılsınız napıyorsunuz.. herkes dikkat etsin aman kızlar özelliklede çalışanlar nekadar temizlenirse temizlensin lavobalar çok dikakt edin üşütmekten daaha tehlikeli bir durummuş bu..tabi bu arada ilaçlardan dolayı perhizede başlayamadım pazartesiden itibaren başlıcam.

şimdi geçmişi okumaya devam edim benn en iisi.

belguncum hoşgeldin.geçmiş olsun canım.ben de okuldaki tuvaletlerin birinin anahtarını aldım,görevli bayana dedim bu tuvalete benden başkası girmicek sen de temizlermisin sık sık dedim,sağolsun herakşam temizliyor,arkadaşlarda bişe demediler,wc sorununu da bu şekilde hallettim.canım tekrar geçmiş olsun,dikkat et kendine..

Geçmiş olsun belgun.Bizde seni merak etmiştik.Allah şifa versin canım.Benimde eşim geldi .Kendinize iyi bakın.Yarın sabah görüşürüz. a.s.

Denizcim geçmiş olsun. Benim sonuçlarım da aynı senin gibiydi.
Açlık 66, 50 mg yüklemeden sonra 163 çıktı. Hiç diyet vermeden ertesi gün 100 mg yükleme yaptılar. açlık 70 1. saat:163, 2. saat:125 3. saat:66 çıktı. Ama yine de 15 günlük şeker diyeti verdiler. Gizli şeker varsa gözden kaçırılmasın diye takip için. Bugün gidip açlık-tokluk şekeri ölçtürdüm. Açlık 78 tokluk 114 çıktı. Normal ama aynı şekilde diyete devam dediler. Ama zaten doğru dürüst diyet yapamamıştımohaoldumsmile

Senin de tokluk şekerin çok yüksek değil.Fazla endişelenmene gerek yok bence. Ben muz, üzüm,kavun gibi fazla şekerli meyveleri kestim. Günde 5-6 mandalina yiyiyorum. Pekmez bal tatlı hamurişi yemiyorum. Kepekli ekmek yiyiyorum ve şekeri azalttım hepsi bu.

saoll lolisimmm olumunekankayizsmile

canım biras yüksek ama çok değill
inşş bidahaki yüklemede iyi çıkarr olumunekankayizsmile

canımm bu süper haberrr kaydirigubbakcemile5 hihoyyyt hihoyyyt çok sevindimmmm opuyorumnanaktan maşşallah bebişinee
dualarımız seninle olumunekankayizsmile

o halde kolay gelsin canımm Allah hayırlı iş ve müşteri versinn olumunekankayizsmile

hormonlardan hormonlardan.bende bazen olmadık şeylere ağlıyorum.eşim gülüyor hormon patlamasımı yaşıyorsun diye

benide geçenler de bi gülme krizi tuttu :roflol: eşim konuşuodu bi lafına güldüm şimdi hatırlamıyorum bile amanasıl güldüm anlatamamm gözlerimden yaşlar aktı resmenn :roflol: :roflol:
yani hamilelikten oluo ööle arada kaydirigubbakcemile3

canımmmmmmmmmmm ayyy nasıl sevindim anlatamamm :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:
Rabbimm büyükk bak dualarımıs kabul olduuuu hihoyyytdelikafadulden
Allah ım acılarını yaşatmasınnn
inş yarında daha güsel haberler verirsinnn :hooray: en büyük senin bebişşşş :hooray: a.s.

canımm iyi günlerde kullanın cicilerinisi foto bekliyoruss yerimseniben

kızın yeni cicilerini güle güle kullansın canım

bende bugün kızıma hediye alıcam :)) pes etmediği ve bizi bırakmadığı için :))):asigim:

:lepi: hakkıdırr bebişininnn :hooray:

canımm çok çok geçmiş olsunn a.s.
şükürki daha iyisinn dikkat et olumunekankayizsmile
bak bebişine maşşallah senden dikkatli sağlıklı Allah ım bizi ve bebişlerimisi korusunn :Saruboceq:
ptesi ye kadar iice dinlen toparla kendini inşş bişiiciğin kalmasss olumunekankayizsmile

iyi akşamlar herkesee
müge gülay
canlarıımm çook sevindim bebişlerinizin daha iyi olmasına
inşallah sağ salim kucaklarımıza alırız bebiklerimiz
belgün
çook geçmiş olsun canım benim dikkat et kendine

Son düzenleme:

Geçmiş olsun belgun.Bizde seni merak etmiştik.Allah şifa versin canım.Benimde eşim geldi .Kendinize iyi bakın.Yarın sabah görüşürüz. a.s.

belgüncüm nerelerdesin sen yawww.geçmiş olsun bu arada cnmcım

çok sağolun kızlar allah hepinizden razı olsun sizde dikkat edin kendinize...

kızlarrr bebeğimin cicilerini yükleyemedim cici topiğine, bende face e yükledimmmm bakınnn

bakalımmmmm:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…