2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

başaak canım face de baktım cicilere
burda konuşaklım istedim
bim den aldığın o uyku tulumunu bugün mü aldın kaça aldın
ayy çok beğendim yarına kalmazsa çok üzülürüm kocik evde olsaydı hemen gier alırdım yaaadelikafadulden
çoook beğendim güle güle giysin bebik inş

cnm bimden 11 buçuğa aldımmm cnm.ama 18 aylık aldım seneye giycekkk....önce 12 aylık olandan aldım orda bir kız geçen ocakta doğum yapmışş şimdi küçük gelmiş 12 aylıkk.o yüzden 18 aylık aldım ben de cnmm.bence kaçırmaaa çokkk güsel yumuşacıkkk.
bu arada haftaya da bebek battaniyesi gelcek bime cnm kalitesi fena olmuo bak istersen

yarın erkenden bakcam inşallah canım
ben de şimid onu düşünüyodum
bu yıl giyemez seneye giyebilce beden alırım
fiyatı da çoook uygunmuş
battaniyeye de bakarımopuyorumnanaktan

yarın erkenden bakcam inşallah canım
ben de şimid onu düşünüyodum
bu yıl giyemez seneye giyebilce beden alırım
fiyatı da çoook uygunmuş
battaniyeye de bakarımopuyorumnanaktan

bak bitanem battaniye haftaya yalnızzz...pek iyi bişi olmasa da alcam ben bulursam 16 falan fiyatı çünkü

slm kızlar biz dktra gittik geldik oğluşumu gördüm bizim ufaklık 1.355 gram olmuş
herşey gayet iyi dedi dktrumuz ara sıra giren kramplarım için magnezyum yazdı pazartesi ntsye girecem
bi sorun olmazsa 3 hafta sonra görüşecez bi daha çok şükür sağlıkla gördüm oğluşumu darısı gidecek arkadaşlarıma:asigim:elleri hep başının yanındaydı çok güldük sanki susun ben uyuycem der gibi kulaklarını kapamış halde kaydirigubbakcemile3ara sıra tepik salladı muayene ederken kuzummm benimŞeniz

oyy ..kuzummmmmmmmmmmm...
maşallah..kılosuda ıyı cıtoss...
bende haftaya gıtcem dohtura çıtos..
benım oğlanın kılosuda artmısolsun barı acukk...

bende gobus topıkıne resım koyuverdım..kocıs geç gelcek..ben netteyım..yoksa klavyenın tıkırtılına gıcık oluyor..

denizim üzülme kuzum benimde şeker hep yüksek dikkat ettinmi bişey olmaz kafana takmaolumunekankayizsmile
mügecan ve gülay sizin adınıza çok sevindim inşallah bir daha sorun çıkmaz huzurla kucaklarsınız bebişleriniziopuyorumnanaktan
belgünüm çok geçmiş olsun bidenem:teselli:

ne güzel haberler geldi bugün yaa
GÜLAY çok sevindim canım yaa gözünüz aydın imtahanı kazandınız çok şükür..

belgüncum sanada çook geçmiş olsun

cnmm gözün aydınn maşşallah oğluşuna
valla tam sıktırmalık olucak desene yumuk yumuk delikafadulden
yesin onu teysesiiii :lepi:

oyy ..kuzummmmmmmmmmmm...
maşallah..kılosuda ıyı cıtoss...
bende haftaya gıtcem dohtura çıtos..
benım oğlanın kılosuda artmısolsun barı acukk...

inşş cnmm iyi haberlerle bekliyorus seni deeee :lepi: hihoyyyt hihoyyyt

dünürüm senin damat benim yediklerimi daha mideme düşmeden havada kapıyookaydirigubbakcemile3yiyom yiyom doymuyomki oysa bizim kuzu almış hepsini

:roflol: delikafadulden valla benimkide bööle heralde miğdeme gittiğini bilmiyorumm hemen kapıp yutuolar galiba sempatiksalakcinni :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…