2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlkarrr
muhtemelen yarın sabah göreceksiniz bu yazılarımı
birkaç gündür bebeğime yelek örüorum:hulya:
gariptir artık becerebiliorum,bu ikinci ördüğümü inanırmısınız hiç sökmeden ördüm bitirdimm.zemuszemus
allah'ım güsel günlerde giydirmeyi nasip etsin hepimizin bebeklerine inş.:Saruboceq:
mügecan,gülayysaırım güsel haberler var,gözümüz aydın canlarım,rabbim evlatlarımızla imtihan etmesin hiçbirimizi inşallah....
belgünümmmçook geçmiş olsun canm bnm yhaa
çok şükür bu defa deil ama oğluma ilk hamile lduğumu öğrendiğimin ertesi haftası aynı durumu bnde yaşamıştım,bide tedavi bebeği olunca hastanede falan yatmıştım beş gün,iğneler serumlar antibiyotikler falan..çeken bilir çok zor oluo...
idrar yolllarından kendimi bildim bileli çekiorum,ameliyat bile oldum ama hala korkulu rüyam..kışları hiç sevmiorum,su içemediğim için çok azıtıo..inşallah bu sene hiç olmam:Saruboceq:
çooook geçmişler olsun bitanemmmolumunekankayizsmile
baharcımmaaşallah oğluna ne güsel kilo almış o öle?şaşırdım valla
topiğimizin tosunu o olcak bu gidişleamman nazar değmesinnnn
hepinizi seviorumm..topiği seviorumm..
ama bebeğime bişeyler örmeye kararlıyım çünkü kimseden bişiy çıkmadı henüzklava:
alışverişe çıkıcaz bugün Allah izin verrse..ipde alıcam yine:dance:
bu demek oluo ki bi süre daha ağzımı ayıramıcam buralarda :sm_cool:
hepiniz Allah'a emanet olunnn güsel arkadaşlarım bnmmm:içelim:

maşallahh güzel haberler gelmişş.
darısı bizim bebişlere inş.

ay sizler negüzel bilğiayarın başında uzun durup
yazabiliyorsunuz ben hiç duramıyorum 1 saatten fazla
yoksa bende evdeyim çalışmıyorum
bundan dolayı sohbetlerede katılamıyorum hemen belim agrıyor.

günaydınlar herkesea.s.
bizim kız sağolsun hafta içi uyandığı okul saatini haftasonu da devam ettirince 7 den beri ayaktayız
mügecim çok sevindim kistlerin küçülmesine,inş tamamen kaybolur.ALLAHIM başka sıkıntı yaşatmasın sana da kimseye de.:Saruboceq:

gülaycım senin de gözünaydın çok sevindim inş öbür böbreğini de görürsünüz iice rahatlar kafanız:Saruboceq:
belgün canım sana da çok geçmiş olsun.ALLAHIM acil şifalar versinolumunekankayizsmile
ALLAHIM hepimize bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin:Saruboceq:
ben de hafta içi tıp fak. hastanesine gitmeyi düşünüyorm vücudumdaki kaşıntı yine artmaya başladı ilaç kullanmama rağmen.şekerim yüksek çıktığı için 1haftadır dr insülin vermişti onu kullanıyodum onunla mı alakalı hem de şekere bi baktırayım diyorum

aynen canım..bıızım oglanda aynı...6:30 -7 gıbı uyanıyor..bende alıstım tempoya..
canım senın bebişler tek yumurtamı..ayrı yumurtamı...

ay daha kımseler kalkmamısmı acaba...
bende oglana kahvaltı hazırlamaya gıdeyım..emır kalkar kalkmaz yıyemıyor..annesıne cekmemıs..şimdı bıle mırın kırın eder...

canım ilk yüklemem yüksek çıktı suyumda fazlaydı ondan korktum ben sanırım ikinci yüklememde yüksek çıkacak gibi

herkese günaydın umarım herkes iyidir

işe geldik biz kızım dün geç yattı hiç durmadı sabah da erkenden kalktı uykusu keşke babasına çekse ama sanırım benim gibi hafif olacak kahvaltı yapacağız birazdan cokacimcoook kahvaltıdan sonra uyur belki kızım :asigim:

cnm geçmiş olsunnn inşallh ikinci ole çıkmazzzzz.ne zaman ikinci yükleme?benimde cuma günü yapılcak garanti yüksek çıkar sabahtan beri uyanır uyanmaz tatlı kuru pastayla başladım güneee.çok tatlı şeyler tüketiyorum ya...yemiyim bariii:umursamaz:
benim kızda seninki gibi:ecrin_bebek:babamız 11-12ye kadar uyur ben 8 den beri dolanıyom bebimde tepiklio durmadannnkaydirigubbakcemile2

bu arada herkeslere günaydınnn umarım güzel bi gün olur hepimize canlarımmm

yeni gelenlere günaydın
kahvaltımı yaptım 45 dk yürüyüş yaptım
ayy nasıl yoruldum
evde otur otur tenbelliğe alışmışım.

herkes diyor hızlı tempoya alış bebek olunca
çok yorulacaksın
ayy bebişim sağlıklı olsunda ben hızlı tempoya razıyımmm
.

günaydın cnm...ne güsel bende yürüyüş yapsammm eşim üşenio bende tek başıma çıkamıom...bebişlerimiz olsaunda razıyız dimi tempoyaaaa bir an önce sağlıklı bebişimi kokluyayım tek isteğim bu

Günaydınn kızlarrr.....
belgünümm canımmmm ahhh ahh aman koru kendini... Allahtan daha iyisin.. her tuvalet hijyenik değil zaten mikroplar artık havadaymış..Bizim de şirket işi valla ödüm kopuyor.. Allah korusun.. ilaçlarını ihmal etme..çok geçmiş olsun canım..olumunekankayizsmile
çitos bebişinin maşallahı var canımm.. aman nazar değmesin

Günaydın kızlar.Gece uyuyamadım terledim ettim.Çok bunaldım.Sabahta kahvaltı hazırlamaya kalkmadım eşime.Şimdi kalktım daha yatağı bile toplamadım.mirmirmirmir bugünde çok mayışım.Tatlı kızım sabah 6 dan beri tekmeliyor 8 de falan uyudu bi herhalde şuan gene tekmeliyor acıktı mı ne
Bende kalkar kalkmaz hiç yiyemem.Böyle saatlerce yatakta oyalanabilirim.
İki bardak anca içiyorum.İçimi kaldırıyor suyu sevmiyorum

Son düzenleme:
günaydın güzel anneler ve bebişleri..geçmiş olsun dilekleriniz için tek tek teşekkürler allah hepinizden razı olsun inş..bizde kahvaltımızı ediyoruz şu anda bir yandan da size yazıyorum..sabah 8de uyandı bebişim tepikledi tepikledi halada tepikliyor yemekten sonra durulur belki.. dün gece geç yattık biz oda bizim gibi geç yattı 2.30da yattık sabah 8de dikildik babamızda geç kaldı işe sonumuz hayır olsun:)))))))))

başakcım çok güzel ciciler facede de belirttim hepsi şeker gibiler maşallah..

çitosum oğluşunu görmüşsün gözün aydın çok sevindim ii olmasına kilosuda iyiymiş maşallah kuzucuğaa..bu arada nts ne acaba bende çarş hastanedeyken herkes nts sonucu alıyordu bekliyordu göstermek için falan??bir internettende bakim en iisi..

denizim okumadım ama anladığım kadarıyla şekerin yüksek çıkmış bişi olmaz kuzucum dikkat et perhiz veriyorlar zaten birde 100 mg yükleme yapcaklar galiba.benimde yüksek çıktı ama çok az dedi doktor yinede bir haftalık perhiz verdi bakalım pazartesi başlıcam perhizime geçmiş olsun tatlımcım...

bebishh maşallah ellerine yelekler örülüyor kolay gelsin canımcım..bu arada teşekkürler cnm çok ağrılı geçti bu idrar yolları olayı çok kötüymüş( allahtan ilaçlar hemen etki göstermeye başladıda ağrım kalmadı şükürler olsun..

mügecimm
tekrardan geçmiş olsun güzel haberlerle gelmişsiniz bak ben demiştim sana sen dua et gönlünü ferah tut prenseslerr gibi gelecek kızınn allahın izniyle sağlığıyla sıhatiyle..

uhannn nasılsın kuzucummm teşekkürler canımcım yiğenim nasıl

hadibakem ben min 2.5 lt içiyorum canım

canım ben de 55 kilo olmuşum benimkiler tamamen kilo alıyor ben de gram kilo yok yani

çok sevindim canım inşallah tamamen kaybolur kistler
ay canım ne kadar sevindim çok güzel bir haber bu ay mucize budur işte canım inşallah ikinci böbreği de oluşmuştur.

ben de çalışıyorum alafrangayı zaten kullanmıyorum wcye girmeden ben bir güzel yıkıyorum sifonu çekiyorum en korktuğum şeylerden biri geçmiş olsun sana da canım

Ben bizim evde temizliğe dikkat ettiğim halde çok su içmediğim için çok sık idrar yolu enfeksiyonu oluyordum.Mikropları atamıyormuşum çok su içmediğim için.Su da içemiyorum çok .Allah korusun bizleri de bebişlerimizi de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…