2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar biz de dün hastaneye gittik ve bebişlerimi gördüm doktorumuz cd verdi benim bebekler biri 730 gr diğeri 750 gr mış
doktora sordum normal mi diye evet tam haftasında gidiyorlar dedi
ikizler biraz ufak oluyolarmış teyzeleri ama tekil gebelik gibi kiloları varmış şu anda maşallah dedim bende bu arada ikisi birbirine o kadar benziyor ki kızlar renkli ultrasonda gördük acayip benziyorlar birbirlerine
doktor muayene ederken tekme savurdu doktor amcamız da çok güldü yalnız tekmeyi kardeşine savurdu diğeri de boş durur mu o da ona savurdu çok güldük
şimdiden içerde çekişmeler başlamış
şeker testi yapıldı ama sonucunu daha almadım beklemedim o kadar bugün telefonda soracağım inşallah sorun çıkmaz
aslında tatlı şeyler yiyip gitmiştim o etkiler mi sonucu acaba

kızlar dün bir ev baktık içime hiç sinmedi
ya ev o kadar kasvetli ki yerleri koyu renk laminant
duvarları da rengarenk boyamış her odanınki ayrı
ben öyle renkleri beğenmiyorum sade düz açık bir renk olmalı evi daha ferah gösterir merkezde sıcak bir ev diyolar ama benim içime sinmedi orası ama sadece mutfağını beğendim sadece orası beyazdı çünkü

Canım maşallah bebişlerine

maşallah bebişlerineee :))

herkese tünaydınlarzemuszemus
kızlar iyi dilekleriniz için teşekkür ederimopuyorumnanaktan
belgüncüm nts bebişimin kalp atışlarını ve hareketlerini kontrol etmek için istedi dktrumuz arada kasılmalarım oluyor dedim dktra erken doğum riski varmı yokmu kontrol amaçlı istedi yani normalde 26. ve 28. haftalarda yapılıyormuş:CüvCüv:

merhaba arkadaşlar,bugün hafta sonu evdeyiz,oğlum erkenden uyandırıyor beni sonra da acıkıyorum,babamızla güzel bir kahvaltı ettik,sonra yemek yaptım birazdan annem ve kardeşim gelecek,biraz oturacağız,sonra dışarı çıkarız...

mügecan ve gülay gözünüz aydın,çok sevindim inanın okurken ağladım inşallah bende 3 hafta sonra doktordan güzel haberlerle dönerim,bende sizler gibi sevinirim,Allah hepimizin bebeklerini sağlıkla dünyaya getirmeyi nasip etsin,benim bundan sonra tek dileğim oğlumun sağlıklı olması başka bir isteğim yok artık hayattan....

belgun çok geçmiş olsun,bol bol dinlen,dikkat et canım kendine a.s.

şekeri yüksek çıkan arkadaşlar tatlı ve hamurişinden uzak durduğunuzda şekeriniz düşüyor benim ilkinde 164 çıkmıştı,2 hafta dikkat ettim,sonra 144 çıktı açlığım zaten düşüktü ama daha da düştü,doktorum şeker tehliken gitmiş dedi,benimde suyum fazla,yediklerime dikkat ediyorum yine de zaten az kaldı ,28 haftalık oldum ve hamile kaldığımdan beri 7 kilo 800 gr almışım dikkat edersek hem kendi sağlığımız hem bebeğimizin sağlığı iyi olur,doktorum bana en güzel meyvanın elma olduğunu söyledi,elmayı diğer meyvelerden daha çok tüketin,karpuz,üzüm ve muzdan uzak durun,içinde en çok şeker olan meyveler onlarmış....

daha sonra görüşürüz kendinize iyi bakın annemler yoldaymış,birazdan gelirler,hepinize mutlu hafta sonları diiyorum a.s.

selam kızlaar
ayy beim kız doğduğunda da böyle olursa yandım demektir
zilli hiiç uyumuyo
gece tuvalete kalkıyorum yine uyanıkkaydirigubbakcemile2
oyyy yavrum benimm kurban olsun annesiŞeniz
çitos canım maşallah oğluşuna kocman olmuş
hayran canım biz senle bebeleri doğurunca eski halimize döncez galiba(innnşallah)
bu arada senin bebeklere de maşşallah gayet iyiler
seninkiler tek yumurta mıydı
ayy ne güzel yaa iki tane daha zevklidiir
hadibakem canım ben de ne kadar içiyorum hiç dikkat etmiyorum ama havalar serinleyince biraz boşladım galiba:içelim:

günaydınlar ,,
BELGUN canım geçmiş olsun , idrar yolu enfeksiyonu hamilelikte korkulu rüya ilaçlarını ihmal etme ayaklarını sıcak tut ve bol bu iç..Bende de var aynı sorun 7 iğne oldum ama geçeceği yerde artmış
HADİBAKEM günde garanti 4 litre su içiyorum fazlası var eksiği yok enfeksiyonla başka şekilde başedemiyorum.
HAYRAN maşallah ikizlerine .Rabbim tüm hamilelere sağlıcakla kucağına aldığı günleride göstersin inş..
ÇİTOS nst de kalp atışlarını dinlemek çok zevklii , sende oğluşunu dinle bakalım.

şeker yüklemesi yaptıran arkadaşlar akşam en son saat kaça kadar yiyip içiyorsunuz , doktorum bana 12 den sonra birşey yeme sabahta en geç 9 a kadar yaptır dedi. ama ben unutup su içiyorum ve hala yaptıramadım.
facede ki 2011 ocak anneleri grubu hala varmı ben bulamadım.fisfisfis

günaydın herkese
uzuun zamandır yazamıyorum artık işten giremiyorum kk'ya akşamlarıda sadece okuyacak enerjim kalıyor. Bizde de şeker çıktı 100'lük yüklemede de yükske çıktı şimdi dikkat etmeye ve yürüyüş yapmaya çalışıyorum. GÜnde 3 defa ölçüyoruz hep normal çıkıyor. Umarım diyet dışında birşeye gerek kalmadan atlatabiliriz. Hem bu sayede kilo almamda yavaşlar belki 8 kilo aldım

Bebişimin kilosu 1 hafta boyu ise 2,5 hafta kadar ilerde gidiyor Babasına çekecek sanırım güzel kızım...

Müge, belgun, gülay hepinizin güzle haberlerini okudum çok sevindim. görüşmek üzere

Gunaydın guzel anneler ....Dün akşam nohut yemiştim yemez olaydım bütün gece ne yapacağımı şaşırdım mide ağrısından ay hamileleiğimin sonuna kadar yemem artık :) Gece ben kıvrandıkça kuzucuğum da uyumadı hiç....

Maşallah canım kızına ben de 8 kilo aldım çok belli olmuyo hepsi göbekte toplandı ama korkuyorum bu gidişattan :))Haftaya benim de şeker yüklemem var çıkmaz inşallah bi durum...

Maşallah canım kızına ben de 8 kilo aldım çok belli olmuyo hepsi göbekte toplandı ama korkuyorum bu gidişattan :))Haftaya benim de şeker yüklemem var çıkmaz inşallah bi durum...

benimde tamtmı göbişte. zaten normalde de diğer bölgelerde fazllaığım yoktu sadece göbek vardı aynı şekiklde devam ediyorum hamilelikte dekaydirigubbakcemile3

bana doktorum bir şey dememişti ama ben sabah erkenden aç gittim 9 dan önce aldılar kanı gece de 12 den önce uyumuştum zaten

canımm bitsin cicilerr en kısa zamanda foto beklioss ona göree opuyorumnanaktan şimdiden ellerine sağlık benim arkadaşım örerde güsel olmasmııı olumunekankayizsmile

canım yaa yinemi arttı kaşıntınn :sinifsinif: inşş azalır ve hiç kalmass neyse ki hamileliğimizin çoğunu atlattıkk olumunekankayizsmile

oy oy oyy yesin onları teysesiii Şeniz maşşallah inşş hep bööle giderr cnmm olumunekankayizsmile
seninkiler şimdiden başlamışlar birbirlerini tepiklemeye kaydirigubbakcemile3 amann sağlıklı olsunlarda opuyorumnanaktan
inş hep böyle güsel haberlerle gelirsin canımm olumunekankayizsmile

:lepi: bende 8 aldım ama görünürde yok :sm_confused: hepsi göbişde :jeyyar: :CüvCüv:
inşş şekerin normal çıkar
hiç belli olmuo cnm bende çok tatlı yiyiyodum ama 96 çıktı doktorum çok iyi istediğin kadar yiyebilirsin dedi cokacimcoook

kızlarrr evde olanlar showu açsınn gebeliği anlatıyor gebelik tarihi hesaplamasından bahsediyor şu anda

kızlarrr evde olanlar showu açsınn gebeliği anlatıyor gebelik tarihi hesaplamasından bahsediyor şu anda

Açtım canım şimdi bende.
Benimde elektriğim gidip geliyor.Öğle için yemek yaptım.Sofrayı kurdum eşim gelemeyeceğini söyledi.akannehir dünya kadar işim var şimdilik buradayım oturuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…