2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar görümcem çok sıkılmışta bana geliyormuş. -tatlicadiarzu- Dua edinde bi ay kalmasın içimi şişiriyor.Tamda iş yapayım demiştim.Öyle oturur bilgisayarın başına bende daha giremem kk'ya .Kendinize iyi bakın. -tatlicadiarzu- Belki işlerime yardım ettiririm bir işe yarasın kötükedihüso hamile hamile hizmet mi edicem bi de kötükedihüso Ay çok kötüyüm delikafadulden

Kolay gelsin canım sana
burda da yağmur başladı

ayyy canım Allah kolaylık versinnn :teselli:
inşş yardım eder işlerini bitirir ve hemencik giderrr :jeyyar: delikafadulden kaydirigubbakcemile5

Kolay gelsin canım sana
burda da yağmur başladı

oh ne güsell serin serinn bayanssulusmile
burda da hava iyi bi açıo bi kapıo bugün yağmadı
bizde birasdan eşim gelince dışarı çıkcas zemuszemus
bebiş için bişiiler bakalım dedi akşam
bende annemler gelince alırıs dedim tmm dedi enazından gezeris dedi opuyorumnanaktan
inş hava yağmas biz dışardaykenn eyvahedigeldismile
neyse kızlar ben çıkayım biras toparlanıp hazırlanayımm
kendinise iyi bakın öptümmmm opuyorumnanaktan

kızlarrrrmafoldumben

pazartesi gününden beri kabızlık sorunum var artık sanırm acile gitmem lazım perşembe günü doktora gitmiştim şeker için benneyaptımki nedense doktor hatırlayamadı ilacın adını şimdide korkuyorum bana acilde ne yaparlar acaba :gitme:

allah yardım etsin tatlım.Kabızlık sorunundan dolayımı acile gidicen allah şifa versin .
Bende hiç iş yapamıyorum kaldı.Görümcemle oturuyoruz boş boş.

canım geçmiş olsun , lavman yapabilirler ya da rahatlatıcı şurup verebilirler. kuru kayısı al kaynat posasıyla beraber ye , birde sarı elma ve armutta çok faydalı..

allah yardım etsin tatlım.Kabızlık sorunundan dolayımı acile gidicen allah şifa versin .
Bende hiç iş yapamıyorum kaldı.Görümcemle oturuyoruz boş boş.
sağol canım kabızlıktan dolayı gidicem korkudan gidemiyorum
canım geçmiş olsun , lavman yapabilirler ya da rahatlatıcı şurup verebilirler. kuru kayısı al kaynat posasıyla beraber ye , birde sarı elma ve armutta çok faydalı..

sağol bende korkuyorum lavman yaparlar diye çatlamama az kaldı mafoldumben armut yiyorum ılık su içiyorum ama fayda etmiyo:gitme: kayısı alıcam aklımda

canım evde kullanılabilen lavman tüpleri var onlardan al. bir sakıncası yok ama doktoruna danış yinede.yavaş yavaş yürüyüş yap ve bol su iç canım ..

kabızlık çok zor oluyor ya
sürekli meyve ve sık su içmeyle biraz
rahatlıyorum bende yoksa bende çok yaşıyorumm
geçmiş olsun canım sana

bende facebook da 2011 ocak annelerini bulamadım yaa.

arkadaşlar şeker yüklemesi yaptıranlar varmı benim ki 50gr da 220 çıktı doktorum diyet verdi haftaya 100 gr da bakılacak kafayı yiyeceğim ya ben 3 ay ne yapacağım allahım yardım et bana...

ben yaptırdım canım
hem 50grlik hemde 100 grlik yüksek çıktı
diyet yapıyorum 3lt aşagı su içmemeye çalışıyorum ve
yürüyüş
sıkma canını az ama sık yediğin için pek acıkmıyorsun ama
hep tatlı şeyler istiyor insanın canı
sıkıntı yapma canım alışıyır insan.

herkese selam
bugün doktora gittik,şeker yüklemem yapıldı ama sonuçlarımı pazartesi alıcam.bebişim gayet sağlıklıymış,1 kilo 100 gr olmuşuzzemuszemus bel ağrılarından olan sıkıntıma maalesef bir çözüm yokmuş,doktorum ilaç veremem dinleneceksin dedi,ama ben geceleri bile uyuyamıyorum artık ağrılardanmafoldumben
hastaneden çıkınca kendime pijama filan aldım,fotolarını çeker koyarım cici topğine.sonra bebeişimizin şekerlerini yapmak için malzeme aldım.vee bebeğimizin odasını aldık,2 hafta sonra teslim edilecek.
benden haberler bukadar.hepinizi öpüyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…