- 1 Haziran 2009
- 1.751
- 0
- 156
- 41
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #18.421
kızlarrr evde olanlar showu açsınn gebeliği anlatıyor gebelik tarihi hesaplamasından bahsediyor şu anda
Kızlar görümcem çok sıkılmışta bana geliyormuş. -tatlicadiarzu- Dua edinde bi ay kalmasın içimi şişiriyor.Tamda iş yapayım demiştim.Öyle oturur bilgisayarın başına bende daha giremem kk'ya .Kendinize iyi bakın. -tatlicadiarzu- Belki işlerime yardım ettiririm bir işe yarasın kötükedihüso hamile hamile hizmet mi edicem bi de kötükedihüso Ay çok kötüyüm delikafadulden
Kızlar görümcem çok sıkılmışta bana geliyormuş. -tatlicadiarzu- Dua edinde bi ay kalmasın içimi şişiriyor.Tamda iş yapayım demiştim.Öyle oturur bilgisayarın başına bende daha giremem kk'ya .Kendinize iyi bakın. -tatlicadiarzu- Belki işlerime yardım ettiririm bir işe yarasın kötükedihüso hamile hamile hizmet mi edicem bi de kötükedihüso Ay çok kötüyüm delikafadulden
Kolay gelsin canım sana
burda da yağmur başladı
2011 ocak anneleri grubuna katılabilirsin...[/QU
bulamadım yaa
2011 ocak anneleri grubuna katılabilirsin...[/QU
bulamadım yaa
evet bende bulamadım face de ki grubu..
kızlarrrrmafoldumben
pazartesi gününden beri kabızlık sorunum var artık sanırm acile gitmem lazımperşembe günü doktora gitmiştim şeker için benneyaptımki nedense doktor hatırlayamadı ilacın adını şimdide korkuyorum bana acilde ne yaparlar acaba :gitme:
kızlarrrrmafoldumben
pazartesi gününden beri kabızlık sorunum var artık sanırm acile gitmem lazımperşembe günü doktora gitmiştim şeker için benneyaptımki nedense doktor hatırlayamadı ilacın adını şimdide korkuyorum bana acilde ne yaparlar acaba :gitme:
sağol canım kabızlıktan dolayı gidicem korkudan gidemiyorumallah yardım etsin tatlım.Kabızlık sorunundan dolayımı acile gidicen allah şifa versin .
Bende hiç iş yapamıyorum kaldı.Görümcemle oturuyoruz boş boş.
canım geçmiş olsun , lavman yapabilirler ya da rahatlatıcı şurup verebilirler. kuru kayısı al kaynat posasıyla beraber ye , birde sarı elma ve armutta çok faydalı..
sağol canım kabızlıktan dolayı gidicem korkudan gidemiyorum
sağol bende korkuyorum lavman yaparlar diye çatlamama az kaldı mafoldumben armut yiyorum ılık su içiyorum ama fayda etmiyo:gitme: kayısı alıcam aklımda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?