- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #18.441
herkese selam
bugün doktora gittik,şeker yüklemem yapıldı ama sonuçlarımı pazartesi alıcam.bebişim gayet sağlıklıymış,1 kilo 100 gr olmuşuzzemuszemus bel ağrılarından olan sıkıntıma maalesef bir çözüm yokmuş,doktorum ilaç veremem dinleneceksin dedi,ama ben geceleri bile uyuyamıyorum artık ağrılardanmafoldumben
hastaneden çıkınca kendime pijama filan aldım,fotolarını çeker koyarım cici topğine.sonra bebeişimizin şekerlerini yapmak için malzeme aldım.vee bebeğimizin odasını aldık,2 hafta sonra teslim edilecek.
benden haberler bukadar.hepinizi öpüyorum..
:hulya:ii akşamlar kızlarr
geçmişi okudum biraz haftasonu durgunluğu var yine :)
bnde bittim bugün yhaa
sabah 10buçuktan beri ayaktayım saat 1de bi başladık alışverişe daha biraz evvel geldik eve
koptum bittim resmensempatiksalakcinni
çok güsel ciciler aldım kızımaakaydirigubbakcemile3allah'ım giydirmeyide nasip etsin inşallah:Saruboceqğlumuda gezdirdik eğlendirdik sevdiği yerlere falan götürdükk:lepi:çok yorucu bi gün oldu..
ama henüz arabadan indirmedik alınanları,eşim gelir gelmez gitti işe:2:
ne yemek yedik daha,ne eşyaları getirdik eve..
uykusuzum,yorgunum açım üşüorum bide üç gündür ne hikmetse..
soğuk soğuk terliorum,şıpır şıpır akıo alnımdan ama üşüorum,loğusaykende böle olmuştumm...hastamı olacam nedirrrakannehir
ipler aldım yinee
oğluma be kızıma hırka örücem:hulya:
bebeğimin yüzüne örtmek için pembe yazma aldım,ama güsel bi örnek bulamadım henüz kenarına yağmayamafoldumben
birazdan çıkıcam eşim elene kadar uzanıyim azcık,sonrada deli gbi acıktım yemek yiycemmkaydirigubbakcemile3
sizlerde iyisinizdir inşallahhhhhhhhhhhhh:lepi:hepinizi öpüorum,hoşçakalınn
huhuuuu ben geldimmm kimsecikler yokmuu kızlarrr
bebisim dikkat et kendine bak hasta olabilirsin ayaklarını sıcak tut dinlennnn
slm kızımın teyzeleri bugün kızımın odasını aldık mothercareden 2 milyara mal oldu
400 milyonluk alışveriş puanı kazandık
onlada haftaya yatağını felan seçebilecekmişiz
bugün tarağını battaniyesini hırkasınıda aldım
havalar soğuyor kış gelmeden hazırlıkları bitereyim diyorum
hayırlı olsun cnm iyi günlerde kullansın bebeğin.bizimde alınacaklarımız çok, pek bişey almadık daha.hayırlısıyla şu maddiyatı düzene sokup biryerlerden başlasak iyi olacak CADIARZU
inşallah hunnycim sağol tatlım zemuszemuscanımm bitsin cicilerr en kısa zamanda foto beklioss ona göree opuyorumnanaktan şimdiden ellerine sağlık benim arkadaşım örerde güsel olmasmııı olumunekankayizsmile
canım yaa yinemi arttı kaşıntınn :sinifsinif: inşş azalır ve hiç kalmass neyse ki hamileliğimizin çoğunu atlattıkk olumunekankayizsmile
oy oy oyy yesin onları teysesiii Şeniz maşşallah inşş hep bööle giderr cnmm olumunekankayizsmile
seninkiler şimdiden başlamışlar birbirlerini tepiklemeye kaydirigubbakcemile3 amann sağlıklı olsunlarda opuyorumnanaktan
inş hep böyle güsel haberlerle gelirsin canımm olumunekankayizsmile
:lepi: bende 8 aldım ama görünürde yok :sm_confused: hepsi göbişde :jeyyar: :CüvCüv:
inşş şekerin normal çıkar
hiç belli olmuo cnm bende çok tatlı yiyiyodum ama 96 çıktı doktorum çok iyi istediğin kadar yiyebilirsin dedi cokacimcoook
sağol tatlımmaşallah bebişlerineee :))
inşallah canım doktor manken gibi diyo hala banaselam kızlaar
ayy beim kız doğduğunda da böyle olursa yandım demektir
zilli hiiç uyumuyo
gece tuvalete kalkıyorum yine uyanıkkaydirigubbakcemile2
oyyy yavrum benimm kurban olsun annesiŞeniz
çitos canım maşallah oğluşuna kocman olmuş
hayran canım biz senle bebeleri doğurunca eski halimize döncez galiba(innnşallah)
bu arada senin bebeklere de maşşallah gayet iyiler
seninkiler tek yumurta mıydı
ayy ne güzel yaa iki tane daha zevklidiir
hadibakem canım ben de ne kadar içiyorum hiç dikkat etmiyorum ama havalar serinleyince biraz boşladım galiba:içelim:
sağol canım hep birlikte inşallahgünaydınlar ,,
BELGUN canım geçmiş olsun , idrar yolu enfeksiyonu hamilelikte korkulu rüya ilaçlarını ihmal etme ayaklarını sıcak tut ve bol bu iç..Bende de var aynı sorun 7 iğne oldum ama geçeceği yerde artmış
HADİBAKEM günde garanti 4 litre su içiyorum fazlası var eksiği yok enfeksiyonla başka şekilde başedemiyorum.
HAYRAN maşallah ikizlerine .Rabbim tüm hamilelere sağlıcakla kucağına aldığı günleride göstersin inş..
ÇİTOS nst de kalp atışlarını dinlemek çok zevklii , sende oğluşunu dinle bakalım.
şeker yüklemesi yaptıran arkadaşlar akşam en son saat kaça kadar yiyip içiyorsunuz , doktorum bana 12 den sonra birşey yeme sabahta en geç 9 a kadar yaptır dedi. ama ben unutup su içiyorum ve hala yaptıramadım.
facede ki 2011 ocak anneleri grubu hala varmı ben bulamadım.fisfisfis
sağol tatlımCanım maşallah bebişlerine
evet biraz yorucu olacak çalışıyorum da zor olacak muhakkak ama annem gelecek kız kardeşim gelecek bir de evden eve nakliyata vereceğim onlar herşeyi koliliyorlarmış hatta benim kolilediklerim sigorta kapsamına alınmıyormuş o yüzden özel eşyalarım dışında hiçbir şeye tutmayacağım koli arama derdim de olmayacakAllah yardımcın olsun canım.Hamile hamile yorucu olur sana taşınmak ama sevdiğin bir evse ne güzel bebek olduktan sonra rahat edersin.
GÜnaydın kızlar.Hepinize sağlıklı ve mutlu günler diliyorum.Dün görümcem bendeydi.Hiç bir iş yapamadım.Bir de eşim kal falan dedi ama kalmadı.Zaten oda küçük kalacak yer yok.Yere yatak yapacaktım kalsaydı.Bu gece gideyimde yarın gelirim gene dedi. :umursamaz: Bugün tekrar gelecek .Sabahtan işlerimi halletmeye çalışıcam .O gelince oturuyoruz. Herşey aksıyor.
Gelmesine birşey demiyorum ama gelmiyo gelmiyo.Ya işi düşünce arıyor soruyor.Ya da bi geldi mi devamlı kalıyo .Bi aya anca kurtuluyorum.(Evleri beş dk uzaklıkta olmasına rağmen).Zaten sıkılıyorum.O gelince birşeyle de oyalanamıyorum.Boş boş oturuyorum.Daha çok sıkılıyorum.Öyle durumlar kızlar.
Kendinize dikkat edin.
Ay canım sağol bugün öyle yapayım ozaman.Ben 19 yaşındayım oda 20 yaşında.
ay canım evli olmayan insan isterse 40 yaşında olsun seni anlayamaz hiçbir zamn yaşı senden ne kadar büyük olursa olsun farketmez senin önceliğin kocan evinolmalı
görümcen kayınvaliden ve kayınpederinden bile çok sonra gelir çünkü görümcen hani bizim insanımızın tabiriyle el olacak sen belki ilerde o evlenince yüzünü bile görmeyeceksin çok kıymet ve değer verme şu aralar da sadece idare et onu çünkü ailesinin biricik kızları olduğu için senin herhalini şikayet edebilir seni kıskandığından yapar belki de
Evet canım çok haklısın :1hug:
Onlara bi kusurum olmadı.Kırıldığımı bile belli etmem ama görümcem bana trip atar eder.Kayınpederim de öyle davranır.Kayınvaldem hiç bir şey belli etmiyor.İyi görünüyor ama inşallah ilerde birşeyliği çıkmaz.Kayınpederimde öyle duruyordu çünkü ama eşim herşeyin farkında.Bizzat annesine babasına görümcem için yaptığım fedakarlıkları sonra onun bana yaptıklarıını söyleyip görümcemin ayıp ettiğini söyledi.Beni en çok sinir eden,trip atar eder sonra hiç birşey olmamış gibi davranırlar ama ben hiç bir şey olmamış gibi davranamıyorum artık.Eşime de anlattım derdimi çok.Mesafemi koydum görümceme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?