2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

:hulya:ii akşamlar kızlarr
geçmişi okudum biraz haftasonu durgunluğu var yine :)
bnde bittim bugün yhaa
sabah 10buçuktan beri ayaktayım saat 1de bi başladık alışverişe daha biraz evvel geldik eve
koptum bittim resmensempatiksalakcinni
çok güsel ciciler aldım kızımaakaydirigubbakcemile3allah'ım giydirmeyide nasip etsin inşallah:Saruboceqğlumuda gezdirdik eğlendirdik sevdiği yerlere falan götürdükk:lepi:çok yorucu bi gün oldu..
ama henüz arabadan indirmedik alınanları,eşim gelir gelmez gitti işe:2:
ne yemek yedik daha,ne eşyaları getirdik eve..
uykusuzum,yorgunum açım üşüorum bide üç gündür ne hikmetse..
soğuk soğuk terliorum,şıpır şıpır akıo alnımdan ama üşüorum,loğusaykende böle olmuştumm...hastamı olacam nedirrrakannehir
ipler aldım yinee
oğluma be kızıma hırka örücem:hulya:
bebeğimin yüzüne örtmek için pembe yazma aldım,ama güsel bi örnek bulamadım henüz kenarına yağmayamafoldumben
birazdan çıkıcam eşim elene kadar uzanıyim azcık,sonrada deli gbi acıktım yemek yiycemmkaydirigubbakcemile3
sizlerde iyisinizdir inşallahhhhhhhhhhhhh:lepi:hepinizi öpüorum,hoşçakalınn

huhuuuu ben geldimmm kimsecikler yokmuu kızlarrr

bebisim dikkat et kendine bak hasta olabilirsin ayaklarını sıcak tut dinlennnn

Son düzenleme:
slm kıslarrr ben geldimmmm
öğlen eşim geldi ve yağmur da başladı tabi bizim çarşı işi kaldı :1no2:
bende eşime mademki çıkmıycas ewdeki işleri yapalım dedimm :jeyyar:
oğluma ayırdığım dolabı boşalttık onu oraya bunu buraya derken heryer dağıldı -tatlicadiarzu-
sonra yemek yedik cokacimcoook en sevdiğim kısımm
sonra mutfağa geçtik dolapları kaldırdık kimini banyoda çamaşırsuyuyla yıkadım kimini sildim, içlerindekileri bi sudan geçirdim, kimini bulaşık makinasına doldurdum,
havluları bezleri önlükleri de çamaşır makinasına derken bu saat oldu he bide nemresimlerimi filan değiştirdim onlarıda yıkadım serdim, renkli çamaşırları yıkadım serdimm -tatlicadiarzu- kafamçokkarıştı ohh yorulmuşumm
şimdi bi duş alıp yatayım diorum ama pilim bitti biras dinlenirken size bakayım dedimm :1closedeyes:
inşş iyisinisdirr :1rolleyes: opuyorumnanaktan

maşşallah canım bebişinee
inş yükleme sonucun iyi çıkar opuyorumnanaktan
canım benim belimde çok ağrıo doktorum bol bol süt içmelisin dedi günde en az 2 bardak :içelim: bide bana kalsiyum vermişti eritip içion gazoz gibi oda iyi gelio yerimseniben sana vermedi mi acaba CADIARZU
canım fotoları en kısa zamanda bekliyoruss hihoyyyt bebişin iyi günlerde kullansınn

canımm naaapptıın :1shok: o kadar saat nası gesdinnn :1shok: maşşallah sana alkisalkisalkis
aman canım dikkat et sakınn hasta olmaa bol bol meyve ye vitamin al güsel beslen ki hasta olmayasınn olumunekankayizsmile guclubacismile
bu arada cicilerini merak ettim en kısa zamanda yükle de görelimm :1rolleyes:
bende uzansam ii olacak belim koptu resmen yaa -tatlicadiarzu-
canım bende seni öptümm opuyorumnanaktan

huhuuuu ben geldimmm kimsecikler yokmuu kızlarrr

bebisim dikkat et kendine bak hasta olabilirsin ayaklarını sıcak tut dinlennnn

ben geldimm ama şarj olmam lasımm -tatlicadiarzu- biras uzanayım 5-10 dk yine gelirimm delikafadulden opuyorumnanaktan

kızlarr ben yatıyorumm çok yorulmuşumm kafamçokkarıştı
hepinise iyi gecelerrr kendinize iyibakınn olumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

slm kızımın teyzeleri bugün kızımın odasını aldık mothercareden 2 milyara mal oldu
400 milyonluk alışveriş puanı kazandık
onlada haftaya yatağını felan seçebilecekmişiz
bugün tarağını battaniyesini hırkasınıda aldım

havalar soğuyor kış gelmeden hazırlıkları bitereyim diyorum

slm kızlar.şöyle bir geçmişe baktımda olumsuz pek birşey yok çok şükür,sevindim.
bugün annemlerdeyiz burda kalacağız.bugün baya gezdik kardeşimle bebiş için cicilere baktık ama almadık paramız yoktu:çok üzgünüm:hastanede giymek için pijamalara falan baktım 20-25 milyona çok güzel modeller var hoşuma gitti.zemuszemus

hayırlı olsun cnm iyi günlerde kullansın bebeğin.bizimde alınacaklarımız çok, pek bişey almadık daha.hayırlısıyla şu maddiyatı düzene sokup biryerlerden başlasak iyi olacak CADIARZU

Son düzenleme:
hayırlı olsun cnm iyi günlerde kullansın bebeğin.bizimde alınacaklarımız çok, pek bişey almadık daha.hayırlısıyla şu maddiyatı düzene sokup biryerlerden başlasak iyi olacak CADIARZU

inşallah canım bebekler ailelerine bereket getirir unutma bizde kredi kartıyla aldık 8 taksit yaptılar

artık ödeyeceğiz

ALLAH bebek nasip etti ya gerisi çok önemli değil
sağlıcakla kuzularımızı kucağımıza alalım yeter

kızlar hunny'cim,belgün'cümteşekkür ederim canlarım,marketten bol bol meyvede aldım geceleri kaç posta kalkıp uykulu uykulu yiyorum zaten,sanırım bu yüzden hala hasta olmamam.son üç senedir çok ağır grip oluourm her kış..
ben resimleri yüklemek istiorum ama daha oğlumun bebekliklerini çektim ama eklemiş deilim..hızlı resim yükleme sitesi artık bozukk..bana tarif edin nerden yükleyeyim??bide çoklu nasıl yükleyebilirim anlatırmısınız acaba??bnde çıkıcam birazdan daha uzanamadım ve bebeğim çok yoruldu belliki tepinio durmadan

GÜnaydın kızlar.Hepinize sağlıklı ve mutlu günler diliyorum.Dün görümcem bendeydi.Hiç bir iş yapamadım.Bir de eşim kal falan dedi ama kalmadı.Zaten oda küçük kalacak yer yok.Yere yatak yapacaktım kalsaydı.Bu gece gideyimde yarın gelirim gene dedi. :umursamaz: Bugün tekrar gelecek .Sabahtan işlerimi halletmeye çalışıcam .O gelince oturuyoruz. Herşey aksıyor.
Gelmesine birşey demiyorum ama gelmiyo gelmiyo.Ya işi düşünce arıyor soruyor.Ya da bi geldi mi devamlı kalıyo .Bi aya anca kurtuluyorum.(Evleri beş dk uzaklıkta olmasına rağmen).Zaten sıkılıyorum.O gelince birşeyle de oyalanamıyorum.Boş boş oturuyorum.Daha çok sıkılıyorum.Öyle durumlar kızlar.
Kendinize dikkat edin.

günaydın kızlar
nasılsınız
dün çok yoğundum kızlar
az girdim ama evden çıkmak zorunda kaldım
çok mutluyum kızlar dün içime sinen çok güzel iki tane ev bulduk hangi birisini seçeceğime karar veremedim ayy çok aradık ama değdi yani eşim internetten bi arattı hemn çıktı bi tane ev geçenlerde böyle güzel ev anında tutulmuştu eşim de tutulmasın diye acele ettirdi baktık çok süper ev gerçekten
ondan sonra başka ev de bulduk ve ikinci bulduğumuzu tuttuk ekimin son haftası taşınma sıkıntımız var
aman bir taşınalım da
bu arada şeker yükleme testimizin sonucu da belli oldu normal çıkmış
şekerimiz de yok allhım şükürler olsun
şu son iki ay öyle kötü haberler aldık ki son zamnlarda güzel haberler bizi mutlu ediyor
işte rabbim bir yerden imtihan ederken bir yerden de sevindiriyor rabbim kaldıramayacağımız dertler yüklemesin
dün teyzemiz hediye almış bebeklerime ilk hediyemiz teyzemizden geldi çok ciciler kızlar dün eşimle bakıp doyamadık biz henüz hiç birşey almaya başlamadığımız için görünce çok mutlu olduk artık alışverişe de taşınma işi bittikten sonra başlıcaz
bu arda belgün ve müge haberlerinize çok sevindim hep böyle güzel haberlerle gelirsiniz inşallah
annem de bir yandan bebeklere bir şeyler düzüyor ama onları görmedim henüz

Allah yardımcın olsun canım.Hamile hamile yorucu olur sana taşınmak ama sevdiğin bir evse ne güzel bebek olduktan sonra rahat edersin.

inşallah hunnycim sağol tatlım zemuszemus

maşallah bebişlerineee :))
sağol tatlım

inşallah canım doktor manken gibi diyo hala bana
benimkiler belli değil canım doktor çift olabilir ama eğer plasentaları bir yerden bitişikse ve ultrasonda görünemeyecek gibiyse bu durum tek yumurta olma ihtimalimiz de varmış ama ikisi çok benzediğine göre tek olma ihtimali var canım
evet canım ben de sabırsızlıkla bekliyorum
krdeşim de hediye elmış şimdi bir tane alsam olmaz abla diyor iki tane aldım kısmetleri çifter çifter geliyor maşallah ben bu hamileliğimde bereketin çifter geldiğine şahit oluyorum gerçekten ama imtihanı da bir o kadar çetin oluyor

sağol canım hep birlikte inşallah

Canım maşallah bebişlerine
sağol tatlım

Allah yardımcın olsun canım.Hamile hamile yorucu olur sana taşınmak ama sevdiğin bir evse ne güzel bebek olduktan sonra rahat edersin.
evet biraz yorucu olacak çalışıyorum da zor olacak muhakkak ama annem gelecek kız kardeşim gelecek bir de evden eve nakliyata vereceğim onlar herşeyi koliliyorlarmış hatta benim kolilediklerim sigorta kapsamına alınmıyormuş o yüzden özel eşyalarım dışında hiçbir şeye tutmayacağım koli arama derdim de olmayacak
zaten taşınacağım ev de çok temiz dün gezerken öyle temizdi ki ayakkabıları çıkarıp öyle gezdik çıkan dün çıkmış evi temizleyip çıkmış sadece ben bir kez daha süpürürüm paspalarım veannemler camları siler o kadar daha detayına girmeye bile gerek yok gibi o kadra temiz yani

canım görümcene takılma sen işini yap kaç yaşında görümcen bu arada
ben eğer gelen insandan memnun olmazsam sorunluysam işimle meşgul olurum pek fazla da muhabbete girmem hatta sen işini yapmak istiyorsan vesile bile olabilir sen o geldikçe aman iş yapmayayım dersen ilgilendiğin için hep gelmek isteyecek
boşver işim var de işini yapmaya koyul ya sana yardım etmeye mecbur kalacak ya da gitmeye mecbur kalacak görümcen ayıp mayıp dinlemiyor bir ay sende kalıyor senin yaptığın hiç mi hiç ayıp kaçmaz

Son düzenleme:
Ay canım sağol bugün öyle yapayım ozaman.Ben 19 yaşındayım oda 20 yaşında.

ay canım evli olmayan insan isterse 40 yaşında olsun seni anlayamaz hiçbir zamn yaşı senden ne kadar büyük olursa olsun farketmez senin önceliğin kocan evinolmalı
görümcen kayınvaliden ve kayınpederinden bile çok sonra gelir çünkü görümcen hani bizim insanımızın tabiriyle el olacak sen belki ilerde o evlenince yüzünü bile görmeyeceksin çok kıymet ve değer verme şu aralar da sadece idare et onu çünkü ailesinin biricik kızları olduğu için senin herhalini şikayet edebilir seni kıskandığından yapar belki de

Evet canım çok haklısın :1hug:

Evet canım çok haklısın :1hug:

canım sana bir sır vereyim eğer kayınvalidenle iyi anlaşabiliyorsan ve görümcen de sana karşı çok kötü davranıyorsa anlaşamıyorsan o haksızsa eğer onu safdışı bırakmanın en iyi yolu kayınvalidenin ve kayınpedrinin gözüne girmekten geçer eğer onlar seni kızı gibi sevrlerse o direk safdışı kalır belki de aranızı bozan odur
ben kötü bir insan değilim sakın yanlış anlama
ama bazı insanlar gerçekten fesatlık yapıyor
onlara da o dille konuşmak lazım
ben kayınvalidemi de kayın pederimi deçok severim gerçekten
görümcelerimi de severim ama bir tane görümcem var onunla anlaşamıyorum sadece o da aramızı bozmaya çalışıyordu eşimle benim de büyüklerle muhabbetim olunca görümcemin haksızlığı çıktı ortaya vehatasını anladı daha temkimkinliyim ona karşı o da bna karşı öyledir
hep bir mesafe koyarım araya ben sevilirim ailede kızları gibi allah razı olsun ikisinden de başım dara düşünce hemen yetişirler
taşınacağımızı öğrenince acaba sıkıntıya mı girdilerdiye endişe etmiş

Son düzenleme:
Onlara bi kusurum olmadı.Kırıldığımı bile belli etmem ama görümcem bana trip atar eder.Kayınpederim de öyle davranır.Kayınvaldem hiç bir şey belli etmiyor.İyi görünüyor ama inşallah ilerde birşeyliği çıkmaz.Kayınpederimde öyle duruyordu çünkü ama eşim herşeyin farkında.Bizzat annesine babasına görümcem için yaptığım fedakarlıkları sonra onun bana yaptıklarıını söyleyip görümcemin ayıp ettiğini söyledi.Beni en çok sinir eden,trip atar eder sonra hiç birşey olmamış gibi davranırlar ama ben hiç bir şey olmamış gibi davranamıyorum artık.Eşime de anlattım derdimi çok.Mesafemi koydum görümceme

canım eğer onlar da seni anlamıyorsa en iyisi araya gerçekten mesafe koymaktır senden haberleri olmasın sen de hiçbirşeyini paylaşma derdini sıkıntını sevincini
canım ne bileyim çevrende anlaşabileceğin yakın bir arkadaşın yok mu ona git mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…