- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #18.461
ya kızlar benim karnım çok ağrıyor ya
dün ev ararken çok yoruldum ondan olabilir mi acaba ya
midem de bi acayip ağrıyor
ayaklarımda ince çorap da vardı üşütmüş olabilir miyim ki ya da
Yok malesef.Allahtan eşim bir arkadaş gibi derdimi anlatabildim ona.Araya mesafemi de koydum.Eşim hergün uğruyor.Görümcem de birşey olmamış gibi konuşuyor benimle ama artık daha ciddi ve mesafeli olduğumun farkındadır yani.Bakalım bugün gelecek mimirmirmirmir
Üşütmüş olabilirsin.Ben çıplak basıyorum bazen yere hemen karnım şişiyor.Gaz yapıyor karnım ağrıyor.Midemi bozuyor meyve çok yiyip bazen ozamanda çok ağrıyor.Bir de tuvaletim geleceği zaman bir gün önceden ağrısı gelir.
Dün ayıp olmasın diye oturdum ama yarın temizlik yapcam mesajlarını vermiştim. delikafadulden yaparım bugün artık.Yok malesef.Allahtan eşim bir arkadaş gibi derdimi anlatabildim ona.Araya mesafemi de koydum.Eşim hergün uğruyor.Görümcem de birşey olmamış gibi konuşuyor benimle ama artık daha ciddi ve mesafeli olduğumun farkındadır yani.Bakalım bugün gelecek mimirmirmirmir
dün gerçekten ayaklarım çok üşüdü inşallah çabuk geçer ya bu ağrı anlamadım bişey yabilmiyorumkismile
hmm evet sıcak su torbasını ayaklarıma koyayım bi belki iyi gelirDün ayıp olmasın diye oturdum ama yarın temizlik yapcam mesajlarını vermiştim. delikafadulden yaparım bugün artık.
Ayaklarına sıcak su koysan böyle hafifletir ağrını belki.
günaydııııııııınnnzemuszemus
günaydııııııııınnnzemuszemus
günaydınlar hepinizeopuyorumnanaktan
hayrancım dikkat et ilaç da içemiyoz ya basit bişey bile zor atlatılabiliyo
ayağına sıcak su koycakmışsın ya battaniyenin altına da gir sıcak bişeyler de iç
ev bulmanıza da sevindim ALLAH taşınmanıza yerleşmenize kolaylık versin,güle güle oturmak nasip etsin
hunnycim teşekkürler canım inş bu kaşıntı işi de geçer ve artık başka sıkıntı yaşamam zaten sabah akşam da insülin vuruyorm kendime ttm ince bi iğne ama zor oluyo
bakalım bu hafta fakülteye bi gitcem inş kötü bişe demezler ve diyet verip insülini hayatımdan çıkarırlar
selam kızlar
dün malum bi kabızlık sorunum vardı hastaneye gittik ve lavman yaptılar-tatlicadiarzu-yaptırasıya kadar canım çıktı tabi hemşireninde:kedi:neyseki sorunum çözüldü daha dikkatli olucam artık sizlerde dikkat edinde başınıza benim gibi birşey gelmesin
dün hemşire lavman yapmak için beni normal dogum odasına aldı çok kötü oldum panikledimhemşire zor ikna etti beni bu oraya 2.girişim umarım 3. dogum için olur :Saruboceq:
bugün evde yanlızım eşim bir yere gidecek psikolojim alt üst dün akşam hastaneden sonra kayınvalidemlerle gittik illa yarında gel dedi ama küçücük ev canım sıkılıyo annemlerede gideyim diyemedim offf:gitme:yalnızım bugüm kociş kaçta gelir bilmiyorummirmirmirmir
selam kızlar
dün malum bi kabızlık sorunum vardı hastaneye gittik ve lavman yaptılar-tatlicadiarzu-yaptırasıya kadar canım çıktı tabi hemşireninde:kedi:neysekhihoyyyti sorunum çözüldü daha dikkatli olucam artık sizlerde dikkat edinde başınıza benim gibi birşey gelmesin
dün hemşire lavman yapmak için beni normal dogum odasına aldı çok kötü oldum panikledimhemşire zor ikna etti beni bu oraya 2.girişim umarım 3. dogum için olur :Saruboceq:
bugün evde yanlızım eşim bir yere gidecek psikolojim alt üst dün akşam hastaneden sonra kayınvalidemlerle gittik illa yarında gel dedi ama küçücük ev canım sıkılıyo annemlerede gideyim diyemedim offf:gitme:yalnızım bugüm kociş kaçta gelir bilmiyorummirmirmirmir
Günaydın güzel anneler.. hepinize güzel pazarlar... Ben şu bana yazı yazan her annişe ayrı ayrı teşekkür ederek başlayım işime.. Tabi duasını eksik etmeyenlere de ..
Ewt arkadaşlar dün ankaraya bebişimizin net durumunu ögrenmek için ayrıntılı ultrasona gittik biliyorsunuz.. Rabime binlerce kez şükürler olsun arkadaşlar.. Bebişimin iki böregi de görüldü, idrar kesesi de gayet netti.. Doktor bi eski ultrasonlara bakıo, bi yenisine.. Şaştı kaldı.. Acaba o zamanlar su kesen patladı, bebk kuruudu da farkedemedik mi, bunun başka hiçbi izahı yohk çünkü dedi.. Ama ben de eşimde onun ne kadar büyük ve ne kadar yüce bir izahı oldugunu bilioduk zaten.. Artık hamileliğim normal düzenine girmiş, artık rahatla dei.. bebegin gelişmi de günüyle tamamen uyumlu ama ben afyondaki doktorunla zaten ayrıntılı konuşcam dedi . :lepi: sanırım hala şoktaydı yerimseniben
Çok şükür bu bi imtihansa hayırlısıyla atlatmışızdır inş.. Rabbim hasta olan diger anne ve beişlere de şifa versin.. Hepinizi öpüorummm.. :1hug:
sagol canım herkesin eşi evdedir işleri vardır muhakkak :) biraz bahçede takılıcam kitap falan okucam çarşı yakın olsaydı alışverişe çıkardım ne güzel tek başımaboshayallersmile aslında benim annemi göresim ve ona sarılasım var:gitme:geçmiş olsun rahatlamışsındır en azından inş bi daha yaşamazsın böle bişey
canını sıkma yaa yakınlarda bi arkadaşın varsa onu çağır yada ona git
buraya takıl yada kitap falan oku yada benim burda bi oyunum var çok severim sen de oyun falan oyna canını sıkma yaaa bebiş de etkilenir
olumunekankayizsmile
Geçmiş olsun canım bende evde yalnızım.Eşim çalışıyor.Görümcem gelecek gene büyük ihtimal gardolabımı düzeltmeye çalışıyorum o gelmeden.Akşama kadar birlikte vakit geçiririz artık hihoyyyt
Günaydın güzel anneler.. hepinize güzel pazarlar... Ben şu bana yazı yazan her annişe ayrı ayrı teşekkür ederek başlayım işime.. Tabi duasını eksik etmeyenlere de ..
Ewt arkadaşlar dün ankaraya bebişimizin net durumunu ögrenmek için ayrıntılı ultrasona gittik biliyorsunuz.. Rabime binlerce kez şükürler olsun arkadaşlar.. Bebişimin iki böregi de görüldü, idrar kesesi de gayet netti.. Doktor bi eski ultrasonlara bakıo, bi yenisine.. Şaştı kaldı.. Acaba o zamanlar su kesen patladı, bebk kuruudu da farkedemedik mi, bunun başka hiçbi izahı yohk çünkü dedi.. Ama ben de eşimde onun ne kadar büyük ve ne kadar yüce bir izahı oldugunu bilioduk zaten.. Artık hamileliğim normal düzenine girmiş, artık rahatla dei.. bebegin gelişmi de günüyle tamamen uyumlu ama ben afyondaki doktorunla zaten ayrıntılı konuşcam dedi . :lepi: sanırım hala şoktaydı yerimseniben
Çok şükür bu bi imtihansa hayırlısıyla atlatmışızdır inş.. Rabbim hasta olan diger anne ve beişlere de şifa versin.. Hepinizi öpüorummm.. :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?