- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #18.481
Günaydın güzel anneler.. hepinize güzel pazarlar... Ben şu bana yazı yazan her annişe ayrı ayrı teşekkür ederek başlayım işime.. Tabi duasını eksik etmeyenlere de ..
Ewt arkadaşlar dün ankaraya bebişimizin net durumunu ögrenmek için ayrıntılı ultrasona gittik biliyorsunuz.. Rabime binlerce kez şükürler olsun arkadaşlar.. Bebişimin iki böregi de görüldü, idrar kesesi de gayet netti.. Doktor bi eski ultrasonlara bakıo, bi yenisine.. Şaştı kaldı.. Acaba o zamanlar su kesen patladı, bebk kuruudu da farkedemedik mi, bunun başka hiçbi izahı yohk çünkü dedi.. Ama ben de eşimde onun ne kadar büyük ve ne kadar yüce bir izahı oldugunu bilioduk zaten.. Artık hamileliğim normal düzenine girmiş, artık rahatla dei.. bebegin gelişmi de günüyle tamamen uyumlu ama ben afyondaki doktorunla zaten ayrıntılı konuşcam dedi . :lepi: sanırım hala şoktaydı yerimseniben
Çok şükür bu bi imtihansa hayırlısıyla atlatmışızdır inş.. Rabbim hasta olan diger anne ve beişlere de şifa versin.. Hepinizi öpüorummm.. :1hug:
geçmiş olsun canım .. bundan sonra dikkat etde yine olmasın.. bol sıvı meyve sebze tüket kabızlık çok kötü birşey gerçektende..selam kızlar
dün malum bi kabızlık sorunum vardı hastaneye gittik ve lavman yaptılar-tatlicadiarzu-yaptırasıya kadar canım çıktı tabi hemşireninde:kedi:neyseki sorunum çözüldü daha dikkatli olucam artık sizlerde dikkat edinde başınıza benim gibi birşey gelmesin
dün hemşire lavman yapmak için beni normal dogum odasına aldı çok kötü oldum panikledimhemşire zor ikna etti beni bu oraya 2.girişim umarım 3. dogum için olur :Saruboceq:
bugün evde yanlızım eşim bir yere gidecek psikolojim alt üst dün akşam hastaneden sonra kayınvalidemlerle gittik illa yarında gel dedi ama küçücük ev canım sıkılıyo annemlerede gideyim diyemedim offf:gitme:yalnızım bugüm kociş kaçta gelir bilmiyorummirmirmirmir
Günaydın güzel anneler.. hepinize güzel pazarlar... Ben şu bana yazı yazan her annişe ayrı ayrı teşekkür ederek başlayım işime.. Tabi duasını eksik etmeyenlere de ..
Ewt arkadaşlar dün ankaraya bebişimizin net durumunu ögrenmek için ayrıntılı ultrasona gittik biliyorsunuz.. Rabime binlerce kez şükürler olsun arkadaşlar.. Bebişimin iki böregi de görüldü, idrar kesesi de gayet netti.. Doktor bi eski ultrasonlara bakıo, bi yenisine.. Şaştı kaldı.. Acaba o zamanlar su kesen patladı, bebk kuruudu da farkedemedik mi, bunun başka hiçbi izahı yohk çünkü dedi.. Ama ben de eşimde onun ne kadar büyük ve ne kadar yüce bir izahı oldugunu bilioduk zaten.. Artık hamileliğim normal düzenine girmiş, artık rahatla dei.. bebegin gelişmi de günüyle tamamen uyumlu ama ben afyondaki doktorunla zaten ayrıntılı konuşcam dedi . :lepi: sanırım hala şoktaydı yerimseniben
Çok şükür bu bi imtihansa hayırlısıyla atlatmışızdır inş.. Rabbim hasta olan diger anne ve beişlere de şifa versin.. Hepinizi öpüorummm.. :1hug:
slm kızımın teyzeleri bugün kızımın odasını aldık mothercareden 2 milyara mal oldu
400 milyonluk alışveriş puanı kazandık
onlada haftaya yatağını felan seçebilecekmişiz
bugün tarağını battaniyesini hırkasınıda aldım
havalar soğuyor kış gelmeden hazırlıkları bitereyim diyorum
slm kızlar.şöyle bir geçmişe baktımda olumsuz pek birşey yok çok şükür,sevindim.
bugün annemlerdeyiz burda kalacağız.bugün baya gezdik kardeşimle bebiş için cicilere baktık ama almadık paramız yoktu:çok üzgünüm:hastanede giymek için pijamalara falan baktım 20-25 milyona çok güzel modeller var hoşuma gitti.zemuszemus
kızlar hunny'cim,belgün'cümteşekkür ederim canlarım,marketten bol bol meyvede aldım geceleri kaç posta kalkıp uykulu uykulu yiyorum zaten,sanırım bu yüzden hala hasta olmamam.son üç senedir çok ağır grip oluourm her kış..
ben resimleri yüklemek istiorum ama daha oğlumun bebekliklerini çektim ama eklemiş deilim..hızlı resim yükleme sitesi artık bozukk..bana tarif edin nerden yükleyeyim??bide çoklu nasıl yükleyebilirim anlatırmısınız acaba??bnde çıkıcam birazdan daha uzanamadım ve bebeğim çok yoruldu belliki tepinio durmadan
GÜnaydın kızlar.Hepinize sağlıklı ve mutlu günler diliyorum.Dün görümcem bendeydi.Hiç bir iş yapamadım.Bir de eşim kal falan dedi ama kalmadı.Zaten oda küçük kalacak yer yok.Yere yatak yapacaktım kalsaydı.Bu gece gideyimde yarın gelirim gene dedi. :umursamaz: Bugün tekrar gelecek .Sabahtan işlerimi halletmeye çalışıcam .O gelince oturuyoruz. Herşey aksıyor.
Gelmesine birşey demiyorum ama gelmiyo gelmiyo.Ya işi düşünce arıyor soruyor.Ya da bi geldi mi devamlı kalıyo .Bi aya anca kurtuluyorum.(Evleri beş dk uzaklıkta olmasına rağmen).Zaten sıkılıyorum.O gelince birşeyle de oyalanamıyorum.Boş boş oturuyorum.Daha çok sıkılıyorum.Öyle durumlar kızlar.
Kendinize dikkat edin.
günaydın kızlar
nasılsınız
dün çok yoğundum kızlar
az girdim ama evden çıkmak zorunda kaldım
çok mutluyum kızlar dün içime sinen çok güzel iki tane ev bulduk hangi birisini seçeceğime karar veremedim ayy çok aradık ama değdi yani eşim internetten bi arattı hemn çıktı bi tane ev geçenlerde böyle güzel ev anında tutulmuştu eşim de tutulmasın diye acele ettirdi baktık çok süper ev gerçekten
ondan sonra başka ev de bulduk ve ikinci bulduğumuzu tuttuk ekimin son haftası taşınma sıkıntımız var
aman bir taşınalım da
bu arada şeker yükleme testimizin sonucu da belli oldu normal çıkmış
şekerimiz de yok allhım şükürler olsun
şu son iki ay öyle kötü haberler aldık ki son zamnlarda güzel haberler bizi mutlu ediyor
işte rabbim bir yerden imtihan ederken bir yerden de sevindiriyor rabbim kaldıramayacağımız dertler yüklemesin
dün teyzemiz hediye almış bebeklerime ilk hediyemiz teyzemizden geldi çok ciciler kızlar dün eşimle bakıp doyamadık biz henüz hiç birşey almaya başlamadığımız için görünce çok mutlu olduk artık alışverişe de taşınma işi bittikten sonra başlıcaz
bu arda belgün ve müge haberlerinize çok sevindim hep böyle güzel haberlerle gelirsiniz inşallah
annem de bir yandan bebeklere bir şeyler düzüyor ama onları görmedim henüz
günaydınlar hepinizeopuyorumnanaktan
hayrancım dikkat et ilaç da içemiyoz ya basit bişey bile zor atlatılabiliyo
ayağına sıcak su koycakmışsın ya battaniyenin altına da gir sıcak bişeyler de iç
ev bulmanıza da sevindim ALLAH taşınmanıza yerleşmenize kolaylık versin,güle güle oturmak nasip etsin
hunnycim teşekkürler canım inş bu kaşıntı işi de geçer ve artık başka sıkıntı yaşamam zaten sabah akşam da insülin vuruyorm kendime ttm ince bi iğne ama zor oluyo
bakalım bu hafta fakülteye bi gitcem inş kötü bişe demezler ve diyet verip insülini hayatımdan çıkarırlar
hastaneye gittik ve lavman yaptılar-tatlicadiarzu-yaptırasıya kadar canım çıktı tabi hemşireninde:kedi:neyseki sorunum çözüldü daha dikkatli olucam artık sizlerde dikkat edinde başınıza benim gibi birşey gelmesin
dün hemşire lavman yapmak için beni normal dogum odasına aldı çok kötü oldum panikledimhemşire zor ikna etti beni bu oraya 2.girişim umarım 3. dogum için olur :Saruboceq:
bugün evde yanlızım eşim bir yere gidecek psikolojim alt üst dün akşam hastaneden sonra kayınvalidemlerle gittik illa yarında gel dedi ama küçücük ev canım sıkılıyo annemlerede gideyim diyemedim offf:gitme:yalnızım bugüm kociş kaçta gelir bilmiyorummirmirmirmir
Süpersiin canım allah sanada kolaylık versin.Dediğin gibi yapıcam kaydirigubbakcemile3
Süpersiin canım allah sanada kolaylık versin.Dediğin gibi yapıcam kaydirigubbakcemile3
geldimi görümcen:1ninca:
ohaoldumsmile Kurabiye yapmış yiyelim diye dün ceviz götürmüştü eşim onlara da onlan yapmış kaydirigubbakcemile3 Gelirken boş gelmiycekmiş iyi bari.Birazdan çıkıyorum dedi sempatiksalakcinni
iyi yani en azından eli boş gelmiyo
ben yaptırdım canım
hem 50grlik hemde 100 grlik yüksek çıktı
diyet yapıyorum 3lt aşagı su içmemeye çalışıyorum ve
yürüyüş
sıkma canını az ama sık yediğin için pek acıkmıyorsun ama
hep tatlı şeyler istiyor insanın canı
sıkıntı yapma canım alışıyır insan.
ohaoldumsmile Kurabiye yapmış yiyelim diye dün ceviz götürmüştü eşim onlara da onlan yapmış kaydirigubbakcemile3 Gelirken boş gelmiycekmiş iyi bari.Birazdan çıkıyorum dedi sempatiksalakcinni
Geldi şimdi. yanmış kurabiyeler kömür gibi gene oturuyoruz
ya şu grubu bir ben bulamadım .. tam olarak ne yazıyoruz aratma yaparken 2007,2008,2009 çıkıyor 2011 yokkafamçokkarıştıselam kızlar,
herkese iyi pazarlar iyi dinlenmeler 2011 ocak anneleri facebookta var isteyen katılabilir.
görüşürüz...
ya şu grubu bir ben bulamadım .. tam olarak ne yazıyoruz aratma yaparken 2007,2008,2009 çıkıyor 2011 yokkafamçokkarıştı
eyvah eyvah gitti güzelim kurabiyeler ,, doktor hamur işi yeme dedikçe benimde inadına canım kek börek pasta çekiyor,lmaz:
tünaydın melek annelerrrr ve bebişleriiii
bugün 8 buçuk filandı kalktım elektrikler yok :1shok: aksi gibi çamaşırlarım vardı mutfağı toparlıcaktım süpürge yapıcaktım hepsi kaldı :umursamaz:
sonra bende 9 buçukta kalktım hala yok kahvaltı hazırladım eşimi kaldırdım kahvaltımızı yaptık toparladım filan hala yok burayada giremedimm delikafadulden sonra eşim gitti arkadaşının düğünü vardı ben istemedim 1,5 saatlik yol kafamçokkarıştı
sonra baktım saat 11 olmuş hala elektrikler yok yattım bende kalktığımda saat 12 olmuş ben ööle dönüp dururken geldi elektrikler delikafadulden hemen buraya geldim bende
şimdi artık süpürgemi filan yapayım çamaşırlar kuruyup toplayınca diğerlerini çalıştırayım dışarı asamıyorum yağmur var bi açıo bi yağıo belli olmuo içerde heryer de çamaşır serili -tatlicadiarzu- yarında kuzenim gelicek ortalığı toparlamam lasımm
mutfağım çok küçük dışarıya bakan camı yok havalandıramıyorum arada kalıo çamaşır suyu kokusunu da fazla solumak istemiyorum ve eşyalar üstüste kafamçokkarıştı nasıl toparlanır bilmemmm....
neyse ben bi başlıyayımda gerisi gelirr inşş laelaelaelaelae
arada dinlenirken buraya gelirimm
görüşürüss kızlarr
2011 ocak anneleri yaz öyle çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?