2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

:Saruboceq:
aYY Gözün aydın canım.Allah bebeklerimizi de eşlerimizide bizi de korusun inşallah

Bugün işlerimi yapmaya devam edicem.Eşimle de karar verdik haftya falan istanbula annemin yanına gidicem .Bayrama kadar orada kalıp alışverişimi yapıcam bebiş iiçin.Bayramda eşimde gelecek ailemin yanında geçiricez inşallah sonra bayramda geri gelicem.Aralıkta doğum için tekrar gidip bebek biraz büyüyesiye orada kalıcam inşallah.
İşlerimi bir an evvel bitirmem lazım oyüzden.

geçmiş olsun canım .. bundan sonra dikkat etde yine olmasın.. bol sıvı meyve sebze tüket kabızlık çok kötü birşey gerçektende..

Gözünüz aydın canım .. çok şükür kii problem düzelmiş ..Rabbim sağlıcakla kucağımıza aldığımız günleride göstersin inş..

tünaydın melek annelerrrr ve bebişleriiii
bugün 8 buçuk filandı kalktım elektrikler yok :1shok: aksi gibi çamaşırlarım vardı mutfağı toparlıcaktım süpürge yapıcaktım hepsi kaldı :umursamaz:
sonra bende 9 buçukta kalktım hala yok kahvaltı hazırladım eşimi kaldırdım kahvaltımızı yaptık toparladım filan hala yok burayada giremedimm delikafadulden sonra eşim gitti arkadaşının düğünü vardı ben istemedim 1,5 saatlik yol kafamçokkarıştı
sonra baktım saat 11 olmuş hala elektrikler yok yattım bende kalktığımda saat 12 olmuş ben ööle dönüp dururken geldi elektrikler delikafadulden hemen buraya geldim bende
şimdi artık süpürgemi filan yapayım çamaşırlar kuruyup toplayınca diğerlerini çalıştırayım dışarı asamıyorum yağmur var bi açıo bi yağıo belli olmuo içerde heryer de çamaşır serili -tatlicadiarzu- yarında kuzenim gelicek ortalığı toparlamam lasımm
mutfağım çok küçük dışarıya bakan camı yok havalandıramıyorum arada kalıo çamaşır suyu kokusunu da fazla solumak istemiyorum ve eşyalar üstüste kafamçokkarıştı nasıl toparlanır bilmemmm....
neyse ben bi başlıyayımda gerisi gelirr inşş laelaelaelaelae
arada dinlenirken buraya gelirimm
görüşürüss kızlarr

canım cicilerinis hayırlı olsunn
en kısa zamanda görmek istiyoruss hihoyyyt

canım bende daha almadım ama annemler bikaç bişiiler almışlar :1rolleyes:
bayrama kadarda bana gelicekler hem alışverişi yaparıs dediler boshayallersmile
olsun üzülme alınır olumunekankayizsmiledaha zamanımız varr yerimseniben

:lepi: maşşallah sana ozaman inşş bidaha ağır grip olmassınn
canım burdan eklenti ekle deyip gözttan yükleyemiomusunn:uhm: ben ordan çok kolay yüklüyorumm.. başkada bilmiyorumm nerden yüklenirki :sm_confused:

aman canım o gelene kadar dinlen yat uzan o geldiğinde başlarsın işe :jeyyar: delikafadulden sonrada ay çok yoruldum sabahdan beri ayaktayım dersin sempatiksalakcinni oda yardım eder hemencik biterr delikafadulden nası amaaa kaydirigubbakcemile5 hem oda yorulur ve ewine giderrr
sana oturmaya mı gelio hala kaldırsın biyerini yardım etsin bu halde senden bide hizmet beklio :dilcikar: boşver cnm acımayacaksın -tatlicadiarzu-

canım gözün aydın bak dediğin gibi güsel haberler çifter çifter gelioo
hayırlı olsun ewiniz iyi günlerde oturmak nasip olsunn :1rolleyes:
negüsel şekerde çıkmamış istediğin kadar yiyebilirsinn :sm_cool:
artı olarak cicilerinisde hayırlı olsunn merak etme devamı gelirr opuyorumnanaktan

:lepi: inşş canımm diyete de geçersin rahat edersinn kaydirigubbakcemile5
Rabbim başka dert vermesinn olumunekankayizsmile

a.s. geçmiş olsun canım rabbim bidaha yaşatmasınn olumunekankayizsmile
bende bugün yanlızım eşim düğün var dedi oraya gitti akşam üstü gelir artık, ama işlerimde var akşama kadar oyalanırımm artık -tatlicadiarzu-

canımmmmmmmm :sm_cool: delikafadulden inann çok sevindimmm Rabbim büyükk bak imtihandı inşş başarıyla geçtiniss :sm_cool: :sm_cool: ne güsel maşşallah herşey yolunda gidiyomuş Allah nazarlardan saklasınn alkisalkisalkis rabbim size bağışlasınn bebişinisi inş bundan sonrasını rahat stressiz bi şekilde atlatırsınıss :1rolleyes: boshayallersmile

selam kızlar,

herkese iyi pazarlar iyi dinlenmeler 2011 ocak anneleri facebookta var isteyen katılabilir.

görüşürüz...

çook sevindim gülaycım,sana kocaman bir gözün aydın diyorum.Allah dualarımızı kabul etti çok şükür.Sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız inşallah.

Alışmaktan başka yapabilecek birşey yok canım inş çabucak geçer de son 3 ay bu sıkıntıdan kurtuluruz. Ya birde psikolojik heralde benimki çok acıkmaya başladım Allah hepimizin yardımcısı olsun...opuyorumnanaktan

ohaoldumsmile Kurabiye yapmış yiyelim diye dün ceviz götürmüştü eşim onlara da onlan yapmış kaydirigubbakcemile3 Gelirken boş gelmiycekmiş iyi bari.Birazdan çıkıyorum dedi sempatiksalakcinni

Geldi şimdi. yanmış kurabiyeler kömür gibi gene oturuyoruz

afiyet olsun dicem ama olmıcak gibi duruo sempatiksalakcinni
kalk kıss işini yap ne oturuyonn sonra oturusunn :jeyyar: sempatiksalakcinni

Son düzenleme:
selam kızlar,

herkese iyi pazarlar iyi dinlenmeler 2011 ocak anneleri facebookta var isteyen katılabilir.

görüşürüz...
ya şu grubu bir ben bulamadım .. tam olarak ne yazıyoruz aratma yaparken 2007,2008,2009 çıkıyor 2011 yokkafamçokkarıştı
Geldi şimdi. yanmış kurabiyeler kömür gibi gene oturuyoruz

eyvah eyvah gitti güzelim kurabiyeler ,, doktor hamur işi yeme dedikçe benimde inadına canım kek börek pasta çekiyor, lmaz:

kolay gelsin canım ne çok işin varmış okurken yoruldum kaydirigubbakcemile3 bizimde elektrik yoktu 12 de geldi Ben hiçbir iş yapmıyorum çok çok bulaşık yıkayıp yemek yapıyorum . sağolsun annem geliyor çamaşırdı süpürgeydi o yapıyor..Şeniz düşükler ve erken doğumdan sonra korkuyorum elimi birşeye sürmeye birde tedaviyle olduğu için varsın evi b.k götürsün umrumda değil..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…