- 1 Haziran 2009
- 1.751
- 0
- 156
- 41
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #18.501
kolay gelsin canım ne çok işin varmış okurken yoruldum kaydirigubbakcemile3 bizimde elektrik yoktu 12 de geldi Ben hiçbir iş yapmıyorum çok çok bulaşık yıkayıp yemek yapıyorum . sağolsun annem geliyor çamaşırdı süpürgeydi o yapıyor..Şeniz düşükler ve erken doğumdan sonra korkuyorum elimi birşeye sürmeye birde tedaviyle olduğu için varsın evi b.k götürsün umrumda değil..
Facebook'a Hoş Geldin link versem çıkarmı acaba
olumunekankayizsmileevet çıktı canım sağol.. istek gönderdimvereliniortak
kaydirigubbakcemile3 aman canım boşver ne güsel annen gelio yapıo bende bayağdır bişi yapmamıştım birikti :kedi:
önce karnımı doyurayım sonra devam etcem sütlü çorba yaptım pişmesini bekliom hemen bi bakayım dedimm
benimde 2 kere düşük oldu ondan şimdi bende kendimi fazla yormamaya çalışıommlmaz:
aman bebişlerimis sağlıklı olsunda işler nasılolsa olurr olumunekankayizsmile
evet haklısın canım .sende dikkat et yorma kendini , kalan 3 ayıda sağlıkla geçiriirz. inş.
AMinn cnm güzel dilek ve duaların için.. Rabbim hepsini korusun miniklerin..çok sevindim canım tekrar gözünüzaydın
ALLAH insana kaldıramayacağı yük vermezmiş ya inş başarıyla atlatmışsınızdır bu imtihanı da
RABBİM sana da hiçbirimize de bi daha bu tür sıkıntılar yaşatmasın
hepimize sağlıkla kucağımıza almayı O'nun yolunda hayırlı evlatlar olarak yetiştirmeyi nasip etsin
İnşallah cnm.. Umarım hepimizn imtihanları böle atlatırız..opuyorumnanaktansenin ve bebişin adına çok sevindim canım umarım sag salim kavuşursunuz kesinlikle imtihandı ve siz verdiğiniz kararla imtihanı başardınız :lepi:
aminnn cnmm.. saolasın..:Saruboceq:
aYY Gözün aydın canım.Allah bebeklerimizi de eşlerimizide bizi de korusun inşallah
Gözünüz aydın canım .. çok şükür kii problem düzelmiş ..Rabbim sağlıcakla kucağımıza aldığımız günleride göstersin inş..
Saolasın cnm benim..tünaydın melek annelerrrr ve bebişleriiii
bugün 8 buçuk filandı kalktım elektrikler yok :1shok: aksi gibi çamaşırlarım vardı mutfağı toparlıcaktım süpürge yapıcaktım hepsi kaldı :umursamaz:
sonra bende 9 buçukta kalktım hala yok kahvaltı hazırladım eşimi kaldırdım kahvaltımızı yaptık toparladım filan hala yok burayada giremedimm delikafadulden sonra eşim gitti arkadaşının düğünü vardı ben istemedim 1,5 saatlik yol kafamçokkarıştı
sonra baktım saat 11 olmuş hala elektrikler yok yattım bende kalktığımda saat 12 olmuş ben ööle dönüp dururken geldi elektrikler delikafadulden hemen buraya geldim bende
şimdi artık süpürgemi filan yapayım çamaşırlar kuruyup toplayınca diğerlerini çalıştırayım dışarı asamıyorum yağmur var bi açıo bi yağıo belli olmuo içerde heryer de çamaşır serili -tatlicadiarzu- yarında kuzenim gelicek ortalığı toparlamam lasımm
mutfağım çok küçük dışarıya bakan camı yok havalandıramıyorum arada kalıo çamaşır suyu kokusunu da fazla solumak istemiyorum ve eşyalar üstüste kafamçokkarıştı nasıl toparlanır bilmemmm....
neyse ben bi başlıyayımda gerisi gelirr inşş laelaelaelaelae
arada dinlenirken buraya gelirimm
görüşürüss kızlarr
canım cicilerinis hayırlı olsunn
en kısa zamanda görmek istiyoruss hihoyyyt
canım bende daha almadım ama annemler bikaç bişiiler almışlar :1rolleyes:
bayrama kadarda bana gelicekler hem alışverişi yaparıs dediler boshayallersmile
olsun üzülme alınır olumunekankayizsmiledaha zamanımız varr yerimseniben
:lepi: maşşallah sana ozaman inşş bidaha ağır grip olmassınn
canım burdan eklenti ekle deyip gözttan yükleyemiomusunn:uhm: ben ordan çok kolay yüklüyorumm.. başkada bilmiyorumm nerden yüklenirki :sm_confused:
aman canım o gelene kadar dinlen yat uzan o geldiğinde başlarsın işe :jeyyar: delikafadulden sonrada ay çok yoruldum sabahdan beri ayaktayım dersin sempatiksalakcinni oda yardım eder hemencik biterr delikafadulden nası amaaa kaydirigubbakcemile5 hem oda yorulur ve ewine giderrr
sana oturmaya mı gelio hala kaldırsın biyerini yardım etsin bu halde senden bide hizmet beklio :dilcikar: boşver cnm acımayacaksın -tatlicadiarzu-
canım gözün aydın bak dediğin gibi güsel haberler çifter çifter gelioo
hayırlı olsun ewiniz iyi günlerde oturmak nasip olsunn :1rolleyes:
negüsel şekerde çıkmamış istediğin kadar yiyebilirsinn :sm_cool:
artı olarak cicilerinisde hayırlı olsunn merak etme devamı gelirr opuyorumnanaktan
:lepi: inşş canımm diyete de geçersin rahat edersinn kaydirigubbakcemile5
Rabbim başka dert vermesinn olumunekankayizsmile
a.s. geçmiş olsun canım rabbim bidaha yaşatmasınn olumunekankayizsmile
bende bugün yanlızım eşim düğün var dedi oraya gitti akşam üstü gelir artık, ama işlerimde var akşama kadar oyalanırımm artık -tatlicadiarzu-
canımmmmmmmm :sm_cool: delikafadulden inann çok sevindimmm Rabbim büyükk bak imtihandı inşş başarıyla geçtiniss :sm_cool: :sm_cool: ne güsel maşşallah herşey yolunda gidiyomuşAllah nazarlardan saklasınn alkisalkisalkis rabbim size bağışlasınn bebişinisi inş bundan sonrasını rahat stressiz bi şekilde atlatırsınıss :1rolleyes: boshayallersmile
çok kocaman bi saol diorum cnm ben de .. Çok şükür bitti.. Umarım sonuna kadar hayırlısıyla gideriz hepimiz...bilmiyorumkismileçook sevindim gülaycım,sana kocaman bir gözün aydın diyorum.Allah dualarımızı kabul etti çok şükür.Sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız inşallah.
saol canımm inşş olumunekankayizsmile
eşim aradı geliomuş sen elleme beraber yaparıs dedi zemuszemus ayy ne iyi oldu
ya bişii sorcam ben şimdiye kadar yani hamileliğim boyunca dışardan hazır besinlerden yememeye çalıştım ama akşam canım acayip hamburger istedi eşime dedim gelirken alıcak yesem bişii olmas dimi bilmiyorumkismile hani yasak ya onlar salam sosis filan dışardan hazır yiyecekler fastfood tarzı şeyler ama canımda çok istedii :kedi: 1 taneden bişii olmas dimiiii
selam kızlar.hepinize mutlu pazarlar dilerim.
dünden beri belim feci şekilde ağrıyor ve hafif hafif kanamam var.doktorum bu kanamanın mantardan kaynaklanabileceğini söylemişti.ama ben yinede korkuyorum.hayırlısıyla sağ salim kucağımıza alsaydık bebişlerimizi.:Saruboceq:
geçmiş olsun ALLAH şifa versin canım,sen de bol bol yat geçmezse yarın dra gidersin bugün gitsen de acilden başka açık yer bulmak zor
RABBİM kimseyi korktuğuna uğratmasın hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
aman canım dikkat et bol bol sıvı al ..İlk 3 ayda lekelenmelerime ii geliyordu içtiğim bol su .Mantarın çok mu ilerledi neden kanama olsun ki anlayamadım.mantar için fitiller var onlardan kullandınmı?selam kızlar.hepinize mutlu pazarlar dilerim.
dünden beri belim feci şekilde ağrıyor ve hafif hafif kanamam var.doktorum bu kanamanın mantardan kaynaklanabileceğini söylemişti.ama ben yinede korkuyorum.hayırlısıyla sağ salim kucağımıza alsaydık bebişlerimizi.:Saruboceq:
saol canımm inşş olumunekankayizsmile
eşim aradı geliomuş sen elleme beraber yaparıs dedi zemuszemus ayy ne iyi oldu
ya bişii sorcam ben şimdiye kadar yani hamileliğim boyunca dışardan hazır besinlerden yememeye çalıştım ama akşam canım acayip hamburger istedi eşime dedim gelirken alıcak yesem bişii olmas dimi bilmiyorumkismile hani yasak ya onlar salam sosis filan dışardan hazır yiyecekler fastfood tarzı şeyler ama canımda çok istedii :kedi: 1 taneden bişii olmas dimiiii
amin cnm sağol.aslında erken doğum önleyici bir hap vermişti pre-par diye o hapı kullanırken kanamam geçmişti.ama hapım bitti 2 gün oldu bende yenisini almadım ve kanama yine başladı.inşaallah yarına kadar geçer.:Saruboceq:
aman canım dikkat et bol bol sıvı al ..İlk 3 ayda lekelenmelerime ii geliyordu içtiğim bol su .Mantarın çok mu ilerledi neden kanama olsun ki anlayamadım.mantar için fitiller var onlardan kullandınmı?
kızlar meraba.. benim işler yine karıştıseviniyordum iyileştim diye çarşamba iş çıkışı 2. aşım için sağlık ocağına gittim hemşire senin kasılmaların var dedi analtmıştım. cuma doktoruma gittim şeker yüklemem yapıldı ayrıntılı ultrasonda gördüm kızımı. buraya kadar herşey gayet güzeldi. sonra karnımın sert olduğunu söyledim. kasılmalar dedim doktorum nts ye bağlayalım bakalım bi dedi. sancılarım varmış çok sık geliyodu hemen hastaneye yatırdılar. o gece serumlarla sancıyı durdurduk. doktorum artık doğuma kadar çalışamayacağımı söyledi. ayağa kalkma fazla dedi. dün evime geldim ama yine başladı sancılarım ilaçlarımı düzenli kullanıyorum ve yatıyorum ama ara ara yine geliyo. daha çok erken 25 haftalık daha bebeğim. bize dua edin erkenden gelmeye kalkmasın kızım
bu arada geçenlerde yazmıştım eşim iş görüşmesine gidecek diye o iş oldu ve ben haftaya annemin yanına gidiyorum. 1-2 ay annemlerde kalıcaz sonra duruma göre evimizi de konyaya taşıycaz. ama yol gözümü korkutuyo 6 saatlik yol. doktorum yavaş yavaş gidin dinlenerek dedi. oraya gidince de erken doğum yeni doğan ünitesi olan bi hastaneye git orda muayene ol dedi. erken doğum olursa anında müdahale ederler dedi. annemler hastane araştırmaya başladı benim için. bebeğimle beraber hayatımız da değişecek umarım vaktinde gelir de her şey güzel olur ....
kızlar meraba.. benim işler yine karıştıseviniyordum iyileştim diye çarşamba iş çıkışı 2. aşım için sağlık ocağına gittim hemşire senin kasılmaların var dedi analtmıştım. cuma doktoruma gittim şeker yüklemem yapıldı ayrıntılı ultrasonda gördüm kızımı. buraya kadar herşey gayet güzeldi. sonra karnımın sert olduğunu söyledim. kasılmalar dedim doktorum nts ye bağlayalım bakalım bi dedi. sancılarım varmış çok sık geliyodu hemen hastaneye yatırdılar. o gece serumlarla sancıyı durdurduk. doktorum artık doğuma kadar çalışamayacağımı söyledi. ayağa kalkma fazla dedi. dün evime geldim ama yine başladı sancılarım ilaçlarımı düzenli kullanıyorum ve yatıyorum ama ara ara yine geliyo. daha çok erken 25 haftalık daha bebeğim. bize dua edin erkenden gelmeye kalkmasın kızım
bu arada geçenlerde yazmıştım eşim iş görüşmesine gidecek diye o iş oldu ve ben haftaya annemin yanına gidiyorum. 1-2 ay annemlerde kalıcaz sonra duruma göre evimizi de konyaya taşıycaz. ama yol gözümü korkutuyo 6 saatlik yol. doktorum yavaş yavaş gidin dinlenerek dedi. oraya gidince de erken doğum yeni doğan ünitesi olan bi hastaneye git orda muayene ol dedi. erken doğum olursa anında müdahale ederler dedi. annemler hastane araştırmaya başladı benim için. bebeğimle beraber hayatımız da değişecek umarım vaktinde gelir de her şey güzel olur ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?