2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kaydirigubbakcemile3 aman canım boşver ne güsel annen gelio yapıo bende bayağdır bişi yapmamıştım birikti :kedi:
önce karnımı doyurayım sonra devam etcem sütlü çorba yaptım pişmesini bekliom hemen bi bakayım dedimm
benimde 2 kere düşük oldu ondan şimdi bende kendimi fazla yormamaya çalışıomm lmaz:
aman bebişlerimis sağlıklı olsunda işler nasılolsa olurr olumunekankayizsmile

evet haklısın canım .sende dikkat et yorma kendini , kalan 3 ayıda sağlıkla geçiriirz. inş.

evet haklısın canım .sende dikkat et yorma kendini , kalan 3 ayıda sağlıkla geçiriirz. inş.

saol canımm inşş olumunekankayizsmile
eşim aradı geliomuş sen elleme beraber yaparıs dedi zemuszemus ayy ne iyi oldu
ya bişii sorcam ben şimdiye kadar yani hamileliğim boyunca dışardan hazır besinlerden yememeye çalıştım ama akşam canım acayip hamburger istedi eşime dedim gelirken alıcak yesem bişii olmas dimi bilmiyorumkismile hani yasak ya onlar salam sosis filan dışardan hazır yiyecekler fastfood tarzı şeyler ama canımda çok istedii :kedi: 1 taneden bişii olmas dimiiii

AMinn cnm güzel dilek ve duaların için.. Rabbim hepsini korusun miniklerin..

senin ve bebişin adına çok sevindim canım umarım sag salim kavuşursunuz kesinlikle imtihandı ve siz verdiğiniz kararla imtihanı başardınız :lepi:
İnşallah cnm.. Umarım hepimizn imtihanları böle atlatırız..opuyorumnanaktan
:Saruboceq:

aYY Gözün aydın canım.Allah bebeklerimizi de eşlerimizide bizi de korusun inşallah
aminnn cnmm.. saolasın..
Gözünüz aydın canım .. çok şükür kii problem düzelmiş ..Rabbim sağlıcakla kucağımıza aldığımız günleride göstersin inş..

Çok şükür düzelmiş cnm.. Her ne kdar izahı yok deseler de sempatiksalakcinni

Saolasın cnm benim..

çook sevindim gülaycım,sana kocaman bir gözün aydın diyorum.Allah dualarımızı kabul etti çok şükür.Sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız inşallah.
çok kocaman bi saol diorum cnm ben de .. Çok şükür bitti.. Umarım sonuna kadar hayırlısıyla gideriz hepimiz...bilmiyorumkismile

Sonra bi yerin şişer bence ye.Benim göğsüm şişti öyle .Yedim geçti.Beni de bi fenalık bi uyku hali bastı.görümcem kahve yaptı içtik yok kendime gelemedim.İş yapacaktım ama çok halsiz kaldım.Yaparım olmadı birazdan falan diyorum kalkıp yapalım gibisinden hiç oralı olmuyo.Mutfak bulaşık dolu onu bile toparlayamadım.Hiç halim de kalmadı.Uzandım uyuyacağım biraz. Akşama giderse gene girerim kendinize iyi bakın.

Son düzenleme:
selam güzel annelerrrr...

kocamı yolcu ettim antalyaya... offf bu işleri beni öldürcek artık 2 hafta antalyada 2 hafta burda olucak.. ödüm kopuyo o yokken dogurucam diye.. bende bu arada annemde kalıcam yavas yavas bebişin odasını düzenlemeye başlıyacagım..

daha bol vaktim olucak artık daha cok girebilecegim.. öptüm hepinizi

hunny kuşum yediğin yere dikkat et. güvendiğin bir yer olduktan sonra sorun değil ... olsa bana bişe olurdu haftada bir yemesem çatlıyorum

selam kızlar.hepinize mutlu pazarlar dilerim.
dünden beri belim feci şekilde ağrıyor ve hafif hafif kanamam var.doktorum bu kanamanın mantardan kaynaklanabileceğini söylemişti.ama ben yinede korkuyorum.hayırlısıyla sağ salim kucağımıza alsaydık bebişlerimizi.:Saruboceq:

geçmiş olsun ALLAH şifa versin canım,sen de bol bol yat geçmezse yarın dra gidersin bugün gitsen de acilden başka açık yer bulmak zor
RABBİM kimseyi korktuğuna uğratmasın hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

amin cnm sağol.aslında erken doğum önleyici bir hap vermişti pre-par diye o hapı kullanırken kanamam geçmişti.ama hapım bitti 2 gün oldu bende yenisini almadım ve kanama yine başladı.inşaallah yarına kadar geçer.:Saruboceq:

aman canım dikkat et bol bol sıvı al ..İlk 3 ayda lekelenmelerime ii geliyordu içtiğim bol su .Mantarın çok mu ilerledi neden kanama olsun ki anlayamadım.mantar için fitiller var onlardan kullandınmı?

Fastfood sağlıklı değil ama benimde canım istediğinde arada yiyorum. arada bişey olmaz canım güvenli yerlerden alın.

aman canım ihmal etme haplarını kullan..

kızlar meraba.. benim işler yine karıştı seviniyordum iyileştim diye çarşamba iş çıkışı 2. aşım için sağlık ocağına gittim hemşire senin kasılmaların var dedi analtmıştım. cuma doktoruma gittim şeker yüklemem yapıldı ayrıntılı ultrasonda gördüm kızımı. buraya kadar herşey gayet güzeldi. sonra karnımın sert olduğunu söyledim. kasılmalar dedim doktorum nts ye bağlayalım bakalım bi dedi. sancılarım varmış çok sık geliyodu hemen hastaneye yatırdılar. o gece serumlarla sancıyı durdurduk. doktorum artık doğuma kadar çalışamayacağımı söyledi. ayağa kalkma fazla dedi. dün evime geldim ama yine başladı sancılarım ilaçlarımı düzenli kullanıyorum ve yatıyorum ama ara ara yine geliyo. daha çok erken 25 haftalık daha bebeğim. bize dua edin erkenden gelmeye kalkmasın kızım
bu arada geçenlerde yazmıştım eşim iş görüşmesine gidecek diye o iş oldu ve ben haftaya annemin yanına gidiyorum. 1-2 ay annemlerde kalıcaz sonra duruma göre evimizi de konyaya taşıycaz. ama yol gözümü korkutuyo 6 saatlik yol. doktorum yavaş yavaş gidin dinlenerek dedi. oraya gidince de erken doğum yeni doğan ünitesi olan bi hastaneye git orda muayene ol dedi. erken doğum olursa anında müdahale ederler dedi. annemler hastane araştırmaya başladı benim için. bebeğimle beraber hayatımız da değişecek umarım vaktinde gelir de her şey güzel olur ....

aman canım dikkat et bol bol sıvı al ..İlk 3 ayda lekelenmelerime ii geliyordu içtiğim bol su .Mantarın çok mu ilerledi neden kanama olsun ki anlayamadım.mantar için fitiller var onlardan kullandınmı?

cnm benim akıntılarım hamilelikten öncede fazlaydı.geçenlerde kanamam başladığında doktora gittim.bebekle ilgili bir sorun olmadığını söyledi.tahminen mantar akıntıyı artırıyor ve buda rahim duvarında kanamaya neden oluyor demişti.sürgün alıp labaratuara yolladı yarın onun sonucunu alacağım bakalım ne çıkacak.dediğin gibi mantar için fitil kullanıyorum ama pek düzenli kullandığımda söylenemez çok ihmal ediyorum :kedi:

inşallah bebeğin vaktini bekler canım,erken gelmeye kalkamaz.ALLAHIM kimseleri korktuğuna uğratmasın .sen de drun dediği gibi hep yat tuvalet dışında kalkma ayağa.malum mesleğin gereği de çok ayakta kalmışsındır bu da tetiklemiş olabilir
ben de 4ekimden beri çalışmıyorum rapor doğum öncesi izin hepsini kullanmış olcam ama ne yapalım sağlıkla olsunlar da sonrasında yanlarında olamsak da mama takviyesi falan büyürler inşallah.
eşinin işi de hayırlı olsun bolca dua edelim stres yapmamaya sakin olmaya çalış.ALLAHIM korusun inşallah

geçmiş olsun cnm.dikkat et kendine.benimde kanamam başlayınca doktorum her ihtimale karşı bebeğin ciğerlerini geliştirici iğne ve erken doğumu önleyici hap verdi.olası bir erken doğumda bebek solunum cihazına gerek kalmadan yaşayabilecekmiş bu iğne sayesinde.umarım hiçbirine gerek kalmaz vaktinde gelir bebişler :Saruboceq:

cok geçmiş olsun.. aman doktorunun sözünden çıkma.. kötü şeyler düşünme.. vaktinde alırsın inşallah bebişini kucağına.. eşinin işide hayırlı olsun:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…