2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

vuslatyaren, cancer68, sibush hepinize güzel dilekleriniz için çook teşekkürler. inşallah bu zor dönemleri de hayırlısıyla atlatırız, vaktinde doğar bebeğim. doktorum 10 hafta daha tutabilsek çok iyi olacak dedi :Saruboceq: inşallah hepimiz sağlıcakla alırız bebeklerimizi kucağımıza :Saruboceq:

maşallaahh cnm bebeğine ne güzel kilo almışş...en yakın zamanda fotoları beklioz
cemoşummmmmmmmmmm hasta mı olcan yoksa sennnnnnnn....kıyamammmmm ölürüm sana kız dikkat et kendinneee.kızının cicilerini en azından faceee koy meraktan çatlarımmm.dikkat et kendine bakimmmm dinlenn artık
cnm şeker yüklemesinin iyi çıkmasına çok sevindimmm...
inşallh sağsalim taşınırsınız bitanemmmm çok zor şu taşınma işleri ama sonrasında rahat edersinizzz.
cnm inşallh fakülteden iyi haberlelrle dönersinn.baika sıkıntı çekmezsin cnm inaşllhh...haberdar et cnm gidip gelince.bekliyorumm
cnmmm çok geçmiş olsunn.dikkat et kendine....psikolojini de hiçbişi için bozma tatlımmm
cnm senin ve bebişin adına ole mutlu oluyorum ki....çok seviyorum ikinizide cnmmmm hep dualarım sizinle...
cnmmm ben canımın her istediğini yiyorum valla.haftasonları %dana sucukk arada hamburger,pizza napim yiyorum çok olmadıktan sonraaa
cnm allh kavuştursunn...yok cnm aklına ole şeyler getirme...kolay mı doğuruvermek:tomato:
cnmmm geçmiş olsun dikkst et kendine ve bebişine...inşallh biran önce iyi olursunn

cnm dualarımmız seninle...ayağa kalkma fazla dinlen bol bool cnm....yol benide korkutuyor cnmm...inşallh sağsalim varırsın konyaya...yeni bi hayat sizi bekliyor demek hayırlısı olur inş.cnm

ayy kızlar pazar günlerinden nefret ediyorum,evi temizle,yemek yap,çamaşır yıka,ütüle derken vakit nasıl geçti anlamadım yine:gitme: sağolsun eşim halletti çoğunu.

canım inşallah şu taşınma işini sorunsuz halledersiniz,şeker sonucuna da çok sevindim benimki de yarın çıkacak sonuçlarım,inşallah güzel çıkar.

canım çook geçmiş olsun,ay o kabızlık çok zor bişey inşallah bi daha yaşamazsın,bol bol sulu şeyler tüket,muz yeme sakın kabızlığı artırıyor çünküguclubacismile

gülayyy canım çok sevindim sonucuna,bebişin annesini ve babasını üzmedi çok şükür,allahım bidaha göstermesin böyle kötü günlerikaydirigubbakcemile5

cambazcgım masallah bebegıne..kılosu çok mıkemmellll olumunekankayizsmile
gulaycım..ınanamıyorum..ne kadar sevındım ..allahım çok sukur..hersey normale dondu..korkulacak tedırgın olacak hiçbırsey kalmadı..allah sukur...
elıfcım gecmıs olsun..lavman yapılmak zorunda kalmıssın..ınşallah bırdaha tekrarlamaz..yıyeceklerıne dıkkat et kuzum..bagırsaklar tembellık yapıyor senın..olumunekankayizsmile
çalıstırmak lazım..bol kayısı..su..

hayrancım..evınız hayırlı olsun..
yagmuscum gecmıs olsun..neden acele edıyor senın sıpan ya...yat kalkma sen kuzum..umarım gununu tamamlarda gelır bebegın..
cancercım geçmıs olsun..neden tamamen kesılmıyor..ne ınatcı kanamaymıs ya..allahım ınşallah bıter kanamalarında..
sıbush cum..allah kavustuırsun kocişinle
zapzupcum..gorumcen gelmısgalıba..yanmıs kurabıyemı getırmıs..nasıl bır tarıfmış kı ...lezzetı nasıldı..ben hafıf yanmış,kavrulmus seylerı severım..sizinkı kömürmü olmus hakkatten

Son düzenleme:
Geçen süre: 6 ay 28 gün

Kalan süre: 2 ay 7 gün

Doğum tarihi: 24.12.2010

Burcu: Oğlak

cinsiyeti:Erkek

68 gun kalmıs doguma...

Son düzenleme:

canım çok geçmişolsun inşallah bebişin vaktinde gelir.ama sende çok dikkat et bol bol dinlenmeye bak dularımız seninle ve bebişinle canım.

ne güzel herkescikler uyumuş galiba
keşke kaşıntım hafiflese de ben de uyuyabilsem
eşim kızım uyuyo ne güzel herkes uyurken uyanık kalmak hadi uyanık kalmayı da geçtim uyuz gibi kaşınmak ne zor
ALLAHIM yardım et bana ve tüm sıkıntıda olanlaramafoldumben

günaydın kızlar ben yine erkenden geldim
sabahları uyanınca hemen evde temizlik yapmak
zoruma gidiyor 1 saat sonra anca kendime geliyorum.
ben yine diyette devam aksi gibi hepde şekerli şeyler canım istiyor.

güzel haberler alan arkadaşlara gözünüz aydınnn.
admilemir senin negüzel çok az kalmış yaaa
benim içinde günler sanki hiç geçmiyor.

slm kızlarr herkese günaydınnn
dün eşim aradı saat 4 buçuktu. hadi gel bebişe bişiiler bakalım dedi.
hemen çıktım önce çarşıda gsdik biras sonra as merkez'e gittik, tekzen e gittik, sonra e bebek e gittik, en son olarakda özdilek e gittik sempatiksalakcinni ewe geldiğimisde saat 10 du :1shok: ööle çok yorulmuşumki anlatamamm
buarada hamburgerimide yedimm cokacimcoook delikafadulden
oğluşuma bikaç cici aldık ve fiyatlara baktık beşiklere filan baktık ööle yani opuyorumnanaktan
aldılarımıs:
1 tane winnie the pooh fosforlu yatak odası süsü aldım bide erkek bebek resimli olanından aldım...
2 tane pijama aldım biri mavi diğeri turunculu...
burun aspiratörü aldım
he bide e bebekde kampanya vardı uni baby nin yeni doğan şamuanı+pişik önleyici krem+yeni doğan ıslak mendil bi pakette 15 tl ye
normalde sadece şampuan 14 tl di haberinis olsunn yerimseniben ondan aldım
3'lü uni baby yeni doğan ıslak mendil aldımm
bide tırnak bakım setini aldımm

biberon fiyatlarına filan baktım ama heryerde değişik çarşıda vardı chicco nun en uygun orda artık çıkınca ordan alıcam
bornozunıda çarşıda bi mağza var ordan almayı düşünüyorum
nevresimlere filan baktık ama daha beşik almadık sonra alıcas onlarıda

ewe geldik canım nasıl kurabie istio saat 11 de kalktım yaptım yedim cokacimcoook ööle yattımm delikafadulden
sonra onlar pişerken mutfağımı toparladım, işlerim bayağ bitti sayılır..
ben eskiden de bööledim ama hamile kaldıktan sonra geçmişti şimdi yine başladı canım bişii istesin saat önemli diğil kalkar yaparım... sempatiksalakcinni
bu sabahda erkenden kalktım saat 7:30 du eşimi gönderdim çamaşırlarımı topladım kimini astım, hemen buraya delikafadulden
birasdan hayran poğçalarından yapıcam delikafadulden kuzenim gelebilirim demişti hemde geçen sefer anlamadım hemen bitti :sm_confused: gelsin kilolarrrr delikafadulden
sonra da ortalığı siler süpürürümm tmm dır ama önce güsel bi kahvaltıııı cokacimcoook
yine görüşürüss kızlarr kendinise ii bakınnnn opuyorumnanaktan
ama karnım iice acıktı şimdi bişiiler yiyeyim

hunny kaç kilo oldun canım

52,1 oldum cnmm kaydirigubbakcemile5
hayatımda ilk defa bu rakamları görüyorumda normalde en yükssek 48 olmuştum delikafadulden

delikafadulden dayanamadım yedim zatenn burger kingden cokacimcoook en büyüğünden aldımm sempatiksalakcinni
ah canım benim yaa yat dinlenn, görümcene de sööle yapsın işleri :jeyyar:

Allah kavuştursun cnmm :1hug:
annende kal zaten yanlıs kalma Allah korusun bu dönemleride rahat atlatırıs inşş...opuyorumnanaktan

hunny kuşum yediğin yere dikkat et. güvendiğin bir yer olduktan sonra sorun değil ... olsa bana bişe olurdu haftada bir yemesem çatlıyorum

öle yaptım cnmm saolasıınnn opuyorumnanaktan... bende çatlycam sandımm delikafadulden

canımmmmm çok geçmiş olsun sakın ihmal etme doktorunu filan arasaydın bol bol sıvı tüket ve yat dinlenn.. inşş bi sorun çıkmass...

:lepi: saolasın canım benimm inşş dediğin gibi bişii olmasss...

canımmm benim yaaa çok geçmiş olsunnn :teselli:
dualarımıs seninle inşş bebeğin uslu dururda zamanında gelirr...
doktorunun dediği gibi ewde yat dinlen fazla gezinme lmaz:
buarada eşinin işi hayırlı olsun canımm inş bebiş uğur getirir size opuyorumnanaktan
annenler konya daydı sanırım bak ne güsel yanında olucaklar inşş....
doktorunda iyi bi doktor denk gelir inşş....
hakkında hayırlısı olsun cnmm olumunekankayizsmile

bişu resim yüklemeyi,
bi de toplu alıntı yapmayı öğrenemedim gitti yaniii

canımmmmmmmmm ya artık rastlayamıyorus birbirimiseeee lmaz: kimlerlen takılıon bakiiiiimmmm....
canım altta yanıtla filan yazıo 3 kutucuk var ortadakine hc yazana tıklıosun toplu mesaj için o seçilmiş oluo
ama resim için bilmiyorum :sm_confused: sen face den ekle görürüs cnmm olumunekankayizsmile
kendine ii bak canım özletme kendiniii olumunekankayizsmile

gunaydın kızlar kızım tepıkleyıp durdu uyutmadı sabah sabah kalktım şimdide o uyuyorlmaz:

günaydın cnmmmm
sorma bnimki de ööle tepikliodu ama akşam yorulmuş olacakki arada bi tekme savuruo sonra duruyo habire tepinmioo
senin ki dinlenik galiba zemuszemus

hunny maşallahh sana güne hareketli başlamışın.
şirinem geçen tvde doktur dediki
anne gün içinde hareket ediyor bebek anne karnında sallanıyor uyuyor dedi gece oluncada
anne dinlen diği için uyuyor dedi.
doğumdan sonra ilk 40 gün bebegin geceleri sık uyanması bu yüzden dedi.
bende netarafa yatacagımı şaşırıyorum.
üstüne yatıyormuyum diye telaş yapıyorum.

günaydın kızlar
4 saatlik uyku ile ayakta durmaya çalışıyorum
bu kaşıntı beni yedi bitirdi
bugün fakülteye gidecektim ama kalabalık olur diye gitmedim yarın gitcem ineczacı bi arkadaş şekerden de kaşıntı olabilir dedi bi gideyim bakalım ne dicekler
hunny kurabiye yapmak benim de 1 haftadır aklımda ama hala yapcam
nasıl bi kurabiye tarifini versene

aynen canım ya bende telas yapıyorum ole bı saga bır sola donup duruyorum bırde tam derın uykudayım bır acıyorum gözümü sırt üstü yatmıs dön bakalım sola zaten 5 kere tuvalete kalkıyoruz bıde bu sağ sol olayları uyku dıye bısey kalmadı bızde.bazen yan yatınca öle bır ıtlıyorkı böbregımın oldugu tarafa nerdeyse eli ayağı ordan dısarı cıkcak dıyorum ya sıkıstı ya sıkıldı dönuyorum bu sefer dıger tarafı ıtelıyo yeri daralmaya basladı sanırım zaten bana benzıyorsa cok sıkılıyordur ben elımı ayagımı kıpırdatamadan duramam fenalık basar sımdı sana yazarken bıle ayagımı sallıyorum düşün yanıdelikafaduldensositososito

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…