- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #18.521
maşallaahh cnm bebeğine ne güzel kilo almışş...en yakın zamanda fotoları bekliozherkese selam
bugün doktora gittik,şeker yüklemem yapıldı ama sonuçlarımı pazartesi alıcam.bebişim gayet sağlıklıymış,1 kilo 100 gr olmuşuzzemuszemus bel ağrılarından olan sıkıntıma maalesef bir çözüm yokmuş,doktorum ilaç veremem dinleneceksin dedi,ama ben geceleri bile uyuyamıyorum artık ağrılardanmafoldumben
hastaneden çıkınca kendime pijama filan aldım,fotolarını çeker koyarım cici topğine.sonra bebeişimizin şekerlerini yapmak için malzeme aldım.vee bebeğimizin odasını aldık,2 hafta sonra teslim edilecek.
benden haberler bukadar.hepinizi öpüyorum..
cemoşummmmmmmmmmm hasta mı olcan yoksa sennnnnnnn....kıyamammmmm ölürüm sana kız dikkat et kendinneee.kızının cicilerini en azından faceee koy meraktan çatlarımmm.dikkat et kendine bakimmmm dinlenn artık:hulya:ii akşamlar kızlarr
geçmişi okudum biraz haftasonu durgunluğu var yine :)
bnde bittim bugün yhaa
sabah 10buçuktan beri ayaktayım saat 1de bi başladık alışverişe daha biraz evvel geldik eve
koptum bittim resmensempatiksalakcinni
çok güsel ciciler aldım kızımaakaydirigubbakcemile3allah'ım giydirmeyide nasip etsin inşallah:Saruboceqğlumuda gezdirdik eğlendirdik sevdiği yerlere falan götürdükk:lepi:çok yorucu bi gün oldu..
ama henüz arabadan indirmedik alınanları,eşim gelir gelmez gitti işe:2:
ne yemek yedik daha,ne eşyaları getirdik eve..
uykusuzum,yorgunum açım üşüorum bide üç gündür ne hikmetse..
soğuk soğuk terliorum,şıpır şıpır akıo alnımdan ama üşüorum,loğusaykende böle olmuştumm...hastamı olacam nedirrrakannehir
ipler aldım yinee
oğluma be kızıma hırka örücem:hulya:
bebeğimin yüzüne örtmek için pembe yazma aldım,ama güsel bi örnek bulamadım henüz kenarına yağmayamafoldumben
birazdan çıkıcam eşim elene kadar uzanıyim azcık,sonrada deli gbi acıktım yemek yiycemmkaydirigubbakcemile3
sizlerde iyisinizdir inşallahhhhhhhhhhhhh:lepi:hepinizi öpüorum,hoşçakalınn
cnm şeker yüklemesinin iyi çıkmasına çok sevindimmm...günaydın kızlar
nasılsınız
dün çok yoğundum kızlar
az girdim ama evden çıkmak zorunda kaldım
çok mutluyum kızlar dün içime sinen çok güzel iki tane ev bulduk hangi birisini seçeceğime karar veremedim ayy çok aradık ama değdi yani eşim internetten bi arattı hemn çıktı bi tane ev geçenlerde böyle güzel ev anında tutulmuştu eşim de tutulmasın diye acele ettirdi baktık çok süper ev gerçekten
ondan sonra başka ev de bulduk ve ikinci bulduğumuzu tuttuk ekimin son haftası taşınma sıkıntımız var
aman bir taşınalım da
bu arada şeker yükleme testimizin sonucu da belli oldu normal çıkmış
şekerimiz de yok allhım şükürler olsun
şu son iki ay öyle kötü haberler aldık ki son zamnlarda güzel haberler bizi mutlu ediyor
işte rabbim bir yerden imtihan ederken bir yerden de sevindiriyor rabbim kaldıramayacağımız dertler yüklemesin
dün teyzemiz hediye almış bebeklerime ilk hediyemiz teyzemizden geldi çok ciciler kızlar dün eşimle bakıp doyamadık biz henüz hiç birşey almaya başlamadığımız için görünce çok mutlu olduk artık alışverişe de taşınma işi bittikten sonra başlıcaz
bu arda belgün ve müge haberlerinize çok sevindim hep böyle güzel haberlerle gelirsiniz inşallah
annem de bir yandan bebeklere bir şeyler düzüyor ama onları görmedim henüz
cnm inşallh fakülteden iyi haberlelrle dönersinn.baika sıkıntı çekmezsin cnm inaşllhh...haberdar et cnm gidip gelince.bekliyorummgünaydınlar hepinizeopuyorumnanaktan
hayrancım dikkat et ilaç da içemiyoz ya basit bişey bile zor atlatılabiliyo
ayağına sıcak su koycakmışsın ya battaniyenin altına da gir sıcak bişeyler de iç
ev bulmanıza da sevindim ALLAH taşınmanıza yerleşmenize kolaylık versin,güle güle oturmak nasip etsin
hunnycim teşekkürler canım inş bu kaşıntı işi de geçer ve artık başka sıkıntı yaşamam zaten sabah akşam da insülin vuruyorm kendime ttm ince bi iğne ama zor oluyo
bakalım bu hafta fakülteye bi gitcem inş kötü bişe demezler ve diyet verip insülini hayatımdan çıkarırlar
cnmmm çok geçmiş olsunn.dikkat et kendine....psikolojini de hiçbişi için bozma tatlımmmselam kızlar
dün malum bi kabızlık sorunum vardı hastaneye gittik ve lavman yaptılar-tatlicadiarzu-yaptırasıya kadar canım çıktı tabi hemşireninde:kedi:neyseki sorunum çözüldü daha dikkatli olucam artık sizlerde dikkat edinde başınıza benim gibi birşey gelmesin
dün hemşire lavman yapmak için beni normal dogum odasına aldı çok kötü oldum panikledimhemşire zor ikna etti beni bu oraya 2.girişim umarım 3. dogum için olur :Saruboceq:
bugün evde yanlızım eşim bir yere gidecek psikolojim alt üst dün akşam hastaneden sonra kayınvalidemlerle gittik illa yarında gel dedi ama küçücük ev canım sıkılıyo annemlerede gideyim diyemedim offf:gitme:yalnızım bugüm kociş kaçta gelir bilmiyorummirmirmirmir
cnm senin ve bebişin adına ole mutlu oluyorum ki....çok seviyorum ikinizide cnmmmm hep dualarım sizinle...Günaydın güzel anneler.. hepinize güzel pazarlar... Ben şu bana yazı yazan her annişe ayrı ayrı teşekkür ederek başlayım işime.. Tabi duasını eksik etmeyenlere de ..
Ewt arkadaşlar dün ankaraya bebişimizin net durumunu ögrenmek için ayrıntılı ultrasona gittik biliyorsunuz.. Rabime binlerce kez şükürler olsun arkadaşlar.. Bebişimin iki böregi de görüldü, idrar kesesi de gayet netti.. Doktor bi eski ultrasonlara bakıo, bi yenisine.. Şaştı kaldı.. Acaba o zamanlar su kesen patladı, bebk kuruudu da farkedemedik mi, bunun başka hiçbi izahı yohk çünkü dedi.. Ama ben de eşimde onun ne kadar büyük ve ne kadar yüce bir izahı oldugunu bilioduk zaten.. Artık hamileliğim normal düzenine girmiş, artık rahatla dei.. bebegin gelişmi de günüyle tamamen uyumlu ama ben afyondaki doktorunla zaten ayrıntılı konuşcam dedi . :lepi: sanırım hala şoktaydı yerimseniben
Çok şükür bu bi imtihansa hayırlısıyla atlatmışızdır inş.. Rabbim hasta olan diger anne ve beişlere de şifa versin.. Hepinizi öpüorummm.. :1hug:
cnmmm ben canımın her istediğini yiyorum valla.haftasonları %dana sucukk arada hamburger,pizza napim yiyorum çok olmadıktan sonraaasaol canımm inşş olumunekankayizsmile
eşim aradı geliomuş sen elleme beraber yaparıs dedi zemuszemus ayy ne iyi oldu
ya bişii sorcam ben şimdiye kadar yani hamileliğim boyunca dışardan hazır besinlerden yememeye çalıştım ama akşam canım acayip hamburger istedi eşime dedim gelirken alıcak yesem bişii olmas dimi bilmiyorumkismile hani yasak ya onlar salam sosis filan dışardan hazır yiyecekler fastfood tarzı şeyler ama canımda çok istedii :kedi: 1 taneden bişii olmas dimiiii
cnm allh kavuştursunn...yok cnm aklına ole şeyler getirme...kolay mı doğuruvermek:tomato:selam güzel annelerrrr...
kocamı yolcu ettim antalyaya... offf bu işleri beni öldürcek artık 2 hafta antalyada 2 hafta burda olucak.. ödüm kopuyo o yokken dogurucam diye.. bende bu arada annemde kalıcam yavas yavas bebişin odasını düzenlemeye başlıyacagım..
daha bol vaktim olucak artık daha cok girebilecegim.. öptüm hepinizi
cnmmm geçmiş olsun dikkst et kendine ve bebişine...inşallh biran önce iyi olursunnselam kızlar.hepinize mutlu pazarlar dilerim.
dünden beri belim feci şekilde ağrıyor ve hafif hafif kanamam var.doktorum bu kanamanın mantardan kaynaklanabileceğini söylemişti.ama ben yinede korkuyorum.hayırlısıyla sağ salim kucağımıza alsaydık bebişlerimizi.:Saruboceq:
kızlar meraba.. benim işler yine karıştıseviniyordum iyileştim diye çarşamba iş çıkışı 2. aşım için sağlık ocağına gittim hemşire senin kasılmaların var dedi analtmıştım. cuma doktoruma gittim şeker yüklemem yapıldı ayrıntılı ultrasonda gördüm kızımı. buraya kadar herşey gayet güzeldi. sonra karnımın sert olduğunu söyledim. kasılmalar dedim doktorum nts ye bağlayalım bakalım bi dedi. sancılarım varmış çok sık geliyodu hemen hastaneye yatırdılar. o gece serumlarla sancıyı durdurduk. doktorum artık doğuma kadar çalışamayacağımı söyledi. ayağa kalkma fazla dedi. dün evime geldim ama yine başladı sancılarım ilaçlarımı düzenli kullanıyorum ve yatıyorum ama ara ara yine geliyo. daha çok erken 25 haftalık daha bebeğim. bize dua edin erkenden gelmeye kalkmasın kızım
bu arada geçenlerde yazmıştım eşim iş görüşmesine gidecek diye o iş oldu ve ben haftaya annemin yanına gidiyorum. 1-2 ay annemlerde kalıcaz sonra duruma göre evimizi de konyaya taşıycaz. ama yol gözümü korkutuyo 6 saatlik yol. doktorum yavaş yavaş gidin dinlenerek dedi. oraya gidince de erken doğum yeni doğan ünitesi olan bi hastaneye git orda muayene ol dedi. erken doğum olursa anında müdahale ederler dedi. annemler hastane araştırmaya başladı benim için. bebeğimle beraber hayatımız da değişecek umarım vaktinde gelir de her şey güzel olur ....
günaydın kızlar
nasılsınız
dün çok yoğundum kızlar
az girdim ama evden çıkmak zorunda kaldım
çok mutluyum kızlar dün içime sinen çok güzel iki tane ev bulduk hangi birisini seçeceğime karar veremedim ayy çok aradık ama değdi yani eşim internetten bi arattı hemn çıktı bi tane ev geçenlerde böyle güzel ev anında tutulmuştu eşim de tutulmasın diye acele ettirdi baktık çok süper ev gerçekten
ondan sonra başka ev de bulduk ve ikinci bulduğumuzu tuttuk ekimin son haftası taşınma sıkıntımız var
aman bir taşınalım da
bu arada şeker yükleme testimizin sonucu da belli oldu normal çıkmış
şekerimiz de yok allhım şükürler olsun
şu son iki ay öyle kötü haberler aldık ki son zamnlarda güzel haberler bizi mutlu ediyor
işte rabbim bir yerden imtihan ederken bir yerden de sevindiriyor rabbim kaldıramayacağımız dertler yüklemesin
dün teyzemiz hediye almış bebeklerime ilk hediyemiz teyzemizden geldi çok ciciler kızlar dün eşimle bakıp doyamadık biz henüz hiç birşey almaya başlamadığımız için görünce çok mutlu olduk artık alışverişe de taşınma işi bittikten sonra başlıcaz
bu arda belgün ve müge haberlerinize çok sevindim hep böyle güzel haberlerle gelirsiniz inşallah
annem de bir yandan bebeklere bir şeyler düzüyor ama onları görmedim henüz
selam kızlar
dün malum bi kabızlık sorunum vardı hastaneye gittik ve lavman yaptılar-tatlicadiarzu-yaptırasıya kadar canım çıktı tabi hemşireninde:kedi:neyseki sorunum çözüldü daha dikkatli olucam artık sizlerde dikkat edinde başınıza benim gibi birşey gelmesin
dün hemşire lavman yapmak için beni normal dogum odasına aldı çok kötü oldum panikledimhemşire zor ikna etti beni bu oraya 2.girişim umarım 3. dogum için olur :Saruboceq:
bugün evde yanlızım eşim bir yere gidecek psikolojim alt üst dün akşam hastaneden sonra kayınvalidemlerle gittik illa yarında gel dedi ama küçücük ev canım sıkılıyo annemlerede gideyim diyemedim offf:gitme:yalnızım bugüm kociş kaçta gelir bilmiyorummirmirmirmir
Günaydın güzel anneler.. hepinize güzel pazarlar... Ben şu bana yazı yazan her annişe ayrı ayrı teşekkür ederek başlayım işime.. Tabi duasını eksik etmeyenlere de ..
Ewt arkadaşlar dün ankaraya bebişimizin net durumunu ögrenmek için ayrıntılı ultrasona gittik biliyorsunuz.. Rabime binlerce kez şükürler olsun arkadaşlar.. Bebişimin iki böregi de görüldü, idrar kesesi de gayet netti.. Doktor bi eski ultrasonlara bakıo, bi yenisine.. Şaştı kaldı.. Acaba o zamanlar su kesen patladı, bebk kuruudu da farkedemedik mi, bunun başka hiçbi izahı yohk çünkü dedi.. Ama ben de eşimde onun ne kadar büyük ve ne kadar yüce bir izahı oldugunu bilioduk zaten.. Artık hamileliğim normal düzenine girmiş, artık rahatla dei.. bebegin gelişmi de günüyle tamamen uyumlu ama ben afyondaki doktorunla zaten ayrıntılı konuşcam dedi . :lepi: sanırım hala şoktaydı yerimseniben
Çok şükür bu bi imtihansa hayırlısıyla atlatmışızdır inş.. Rabbim hasta olan diger anne ve beişlere de şifa versin.. Hepinizi öpüorummm.. :1hug:
tünaydın melek annelerrrr ve bebişleriiii
bugün 8 buçuk filandı kalktım elektrikler yok :1shok: aksi gibi çamaşırlarım vardı mutfağı toparlıcaktım süpürge yapıcaktım hepsi kaldı :umursamaz:
sonra bende 9 buçukta kalktım hala yok kahvaltı hazırladım eşimi kaldırdım kahvaltımızı yaptık toparladım filan hala yok burayada giremedimm delikafadulden sonra eşim gitti arkadaşının düğünü vardı ben istemedim 1,5 saatlik yol kafamçokkarıştı
sonra baktım saat 11 olmuş hala elektrikler yok yattım bende kalktığımda saat 12 olmuş ben ööle dönüp dururken geldi elektrikler delikafadulden hemen buraya geldim bende
şimdi artık süpürgemi filan yapayım çamaşırlar kuruyup toplayınca diğerlerini çalıştırayım dışarı asamıyorum yağmur var bi açıo bi yağıo belli olmuo içerde heryer de çamaşır serili -tatlicadiarzu- yarında kuzenim gelicek ortalığı toparlamam lasımm
mutfağım çok küçük dışarıya bakan camı yok havalandıramıyorum arada kalıo çamaşır suyu kokusunu da fazla solumak istemiyorum ve eşyalar üstüste kafamçokkarıştı nasıl toparlanır bilmemmm....
neyse ben bi başlıyayımda gerisi gelirr inşş laelaelaelaelae
arada dinlenirken buraya gelirimm
görüşürüss kızlarr
canım çok yorma sakın kendini,acısı sonra çıkar anlamazsın,dinlene dinlene yapguclubacismile
Geldi şimdi. yanmış kurabiyeler kömür gibi gene oturuyoruz
kız çok güldüm,kırk yılda bi işe yarıcak onu da eline yüzüne bulaştırdı desene :jeyyar:
saol canımm inşş olumunekankayizsmile
eşim aradı geliomuş sen elleme beraber yaparıs dedi zemuszemus ayy ne iyi oldu
ya bişii sorcam ben şimdiye kadar yani hamileliğim boyunca dışardan hazır besinlerden yememeye çalıştım ama akşam canım acayip hamburger istedi eşime dedim gelirken alıcak yesem bişii olmas dimi bilmiyorumkismile hani yasak ya onlar salam sosis filan dışardan hazır yiyecekler fastfood tarzı şeyler ama canımda çok istedii :kedi: 1 taneden bişii olmas dimiiii
canım bikereden ne olcak,ama markası bilinen bi yerden al da onu yeguclubacismile
selam kızlar.hepinize mutlu pazarlar dilerim.
dünden beri belim feci şekilde ağrıyor ve hafif hafif kanamam var.doktorum bu kanamanın mantardan kaynaklanabileceğini söylemişti.ama ben yinede korkuyorum.hayırlısıyla sağ salim kucağımıza alsaydık bebişlerimizi.:Saruboceq:
canım geçmiş olsun,yat dinlen yorma sakın kendini,benim de belim çokk fecimafoldumben
kızlar meraba.. benim işler yine karıştıseviniyordum iyileştim diye çarşamba iş çıkışı 2. aşım için sağlık ocağına gittim hemşire senin kasılmaların var dedi analtmıştım. cuma doktoruma gittim şeker yüklemem yapıldı ayrıntılı ultrasonda gördüm kızımı. buraya kadar herşey gayet güzeldi. sonra karnımın sert olduğunu söyledim. kasılmalar dedim doktorum nts ye bağlayalım bakalım bi dedi. sancılarım varmış çok sık geliyodu hemen hastaneye yatırdılar. o gece serumlarla sancıyı durdurduk. doktorum artık doğuma kadar çalışamayacağımı söyledi. ayağa kalkma fazla dedi. dün evime geldim ama yine başladı sancılarım ilaçlarımı düzenli kullanıyorum ve yatıyorum ama ara ara yine geliyo. daha çok erken 25 haftalık daha bebeğim. bize dua edin erkenden gelmeye kalkmasın kızım
bu arada geçenlerde yazmıştım eşim iş görüşmesine gidecek diye o iş oldu ve ben haftaya annemin yanına gidiyorum. 1-2 ay annemlerde kalıcaz sonra duruma göre evimizi de konyaya taşıycaz. ama yol gözümü korkutuyo 6 saatlik yol. doktorum yavaş yavaş gidin dinlenerek dedi. oraya gidince de erken doğum yeni doğan ünitesi olan bi hastaneye git orda muayene ol dedi. erken doğum olursa anında müdahale ederler dedi. annemler hastane araştırmaya başladı benim için. bebeğimle beraber hayatımız da değişecek umarım vaktinde gelir de her şey güzel olur ....
yağmurcum çook geçmiş olsun,inşallah sorunsuz atlatırsın bu dönemleri,taşınma işi filan derken yorma sakın kendini,bol bol yat dinlen,tekrar geçmiş olsun
hunny kaç kilo oldun canım
Sonra bi yerin şişer bence ye.Benim göğsüm şişti öyle .Yedim geçti.Beni de bi fenalık bi uyku hali bastı.görümcem kahve yaptı içtik yok kendime gelemedim.İş yapacaktım ama çok halsiz kaldım.Yaparım olmadı birazdan falan diyorum kalkıp yapalım gibisinden hiç oralı olmuyo.Mutfak bulaşık dolu onu bile toparlayamadım.Hiç halim de kalmadı.Uzandım uyuyacağım biraz. Akşama giderse gene girerim kendinize iyi bakın.
selam güzel annelerrrr...
kocamı yolcu ettim antalyaya... offf bu işleri beni öldürcek artık 2 hafta antalyada 2 hafta burda olucak.. ödüm kopuyo o yokken dogurucam diye.. bende bu arada annemde kalıcam yavas yavas bebişin odasını düzenlemeye başlıyacagım..
daha bol vaktim olucak artık daha cok girebilecegim.. öptüm hepinizi
hunny kuşum yediğin yere dikkat et. güvendiğin bir yer olduktan sonra sorun değil ... olsa bana bişe olurdu haftada bir yemesem çatlıyorum
selam kızlar.hepinize mutlu pazarlar dilerim.
aman canım dikkat et bol bol sıvı al ..İlk 3 ayda lekelenmelerime ii geliyordu içtiğim bol su .Mantarın çok mu ilerledi neden kanama olsun ki anlayamadım.mantar için fitiller var onlardan kullandınmı?
Fastfood sağlıklı değil ama benimde canım istediğinde arada yiyorum. arada bişey olmaz canım güvenli yerlerden alın.
bişu resim yüklemeyi,
bi de toplu alıntı yapmayı öğrenemedim gitti yaniii
gunaydın kızlar kızım tepıkleyıp durdu uyutmadı sabah sabah kalktım şimdide o uyuyorlmaz:
hunny maşallahh sana güne hareketli başlamışın.
şirinem geçen tvde doktur dediki
anne gün içinde hareket ediyor bebek anne karnında sallanıyor uyuyor dedi gece oluncada
anne dinlen diği için uyuyor dedi.
doğumdan sonra ilk 40 gün bebegin geceleri sık uyanması bu yüzden dedi.
bende netarafa yatacagımı şaşırıyorum.
üstüne yatıyormuyum diye telaş yapıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?