• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bebişim az önce hareket etti hissettim sanki tepik attı gibidelikafadulden
allahım sana şükürler olsundelikafaduldendelikafadulden

opuyorumnanaktan

kızlar bişey sorucam size
eve koşu bandı almayı düşünüyorum
doğumdan sonra hemen kullanabilir mi sizce?
hemen olmasada 2-3 ay sonra
sezeryan yada normal doğum olmasına göre değişir mi?
canım sezeryan olursan 2 aya kadar anca kullanırsın normal doğumda bu süre biraz daha kısalıra.s
benim tavsiyem şimdiden alıp kullanman çünkü doğumun daha kolay olmasını sağlıyormuşyerimseniben
benim var sabahları yarım saat yürüyorum kendimi iyi hissetmemi sağlıyorhihoyyyt

:emir_bebek: ne güzel ya ikinci olduğundan erken hissediyorsun sanırım bana daha var
evet denizcim sanırım oyüzden geçen gün demiştim ya ufak ufak seğirmeler vardı bugün bayağı şiddetli tekmeledi sankikaydirigubbakcemile3bende sabah düşünüyordum acaba tepikleri ne zaman hissetmeye başlıycam diye bu bana çok güzel bir cevap oldu:1:

evet denizcim sanırım oyüzden geçen gün demiştim ya ufak ufak seğirmeler vardı bugün bayağı şiddetli tekmeledi sankikaydirigubbakcemile3bende sabah düşünüyordum acaba tepikleri ne zaman hissetmeye başlıycam diye bu bana çok güzel bir cevap oldu:1:

Bende dün akşam yumru gibi bir şey hissettim ama sonra bulamadım tekrar :uhm:

Arkadaşlar günaydın, kandiliniz mübarek olsun.
Birkaç gündür Bolu'dayım, dün burada bir doktora görüneyim dedim çünkü kardeşlerim bebişi görmek istediler ult. ile ( bu arada 3 kız kardeşim var)
Güle oynaya doktora gittik, sıfır moralle yanından ayrıldık, kasılmaların ve küçük de bir kanama alanın var git dinlen dedi, eve döndük. Bugün de sol kasığımda ağrı var, siz böyle ağrılar yaşıyor musunuz?
Benim ve bu durumda olanlar için de dua edin lütfen kızlar, iki düşük yaşadım zaten bu 3. gebeliğim, bu bebeği de kaybetmem umutlarımı tamamen yıkacak...

geçmiş olsun canım.ALLAH bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine bebeğini sana bağışlasınşmoralini bozma dualarım seninle.RABBİM inşallah kimseyi korktuğuna uğratmasın hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
günaydın kızlar bu gece sabahı zor ettim dün drdan çıkınca yarım saat falan çarşıda oyalanmıştım ondan mı yoksa soğuk algınlığına mı bağlı bilmem kafamın içine sanki balyoz iner gibi zonkladı gece sadece 2.30-3.30 arası uyudum kafama patates bağladım neler yaptım ama nafile şu çin yağından bende alsam bakalım.şimdi de kafamçok ağır boğazım yanıyo dr benical cold verdi zorda kalmayınca içmeyim diyordum ama içicem galiba hastalık ağırlaşıyo gibi
dün eşime dedim ki üzülüyo musun kız olcak diye?zaten bir kızımız var oda saçmalama sağlıklı sıhhatli olsun da dedi.ben de ağzını aramak için 5-6sene sonra bi daha düşünürüz falan dedim o da yok bence yeterli allah bunlara sağlık versin dedi sevindim

bu arada hepimizin kandili mübarek olsun.RABBıM günahlarımızı affeylesin dualarımızı kabul etsin,gönlümüzde olanı hakkımızda hayırlı eylesin,hakkımızda hayırlı olana da gönlümüzü razı eylesin:Saruboceq:

Birkaç gündür Bolu'dayım, dün burada bir doktora görüneyim dedim çünkü kardeşlerim bebişi görmek istediler ult. ile ( bu arada 3 kız kardeşim var)
Güle oynaya doktora gittik, sıfır moralle yanından ayrıldık, kasılmaların ve küçük de bir kanama alanın var git dinlen dedi, eve döndük. Bugün de sol kasığımda ağrı var, siz böyle ağrılar yaşıyor musunuz?
Benim ve bu durumda olanlar için de dua edin lütfen kızlar, iki düşük yaşadım zaten bu 3. gebeliğim, bu bebeği de kaybetmem umutlarımı tamamen yıkacak...

Selam canım.. öncelikle çok geçmiş olsun.. bende daha önce düşük yaptım oyüzden bu bebeğimde de fazlasıyla pimpirikliyim.. sol kasığımda benimde sürekli ağrı oluyor o konuyu fazla kafana takma ama dinlenmen şart.. yorma kendini fazla yürüme özellikle çok yürüdüğümde otarafımda ağrı oluyor benim.. Allahın izniyle hiç birşey olmaz bebeğine merak etme.. bugün kandil Allah tüm bebişlerimizi korusun..:Saruboceq:

kandiliniz mübarek olsun
rabbim yavrularımızı ana babalarımızı eşlerimizi sevdiklerimizi korusun...
acılarını acımızı göstermesin...
bilip bilmeden işlediğimiz günahlarımızı affetsin

Bebeğini hissetmen çok güzel canım, darısı bizlerin başına...

canım geçmiş olsun,iyice dinlen.ama içini ferah tut bu mübarek günde.doktor pimpiriklenmiştir,birşey yoktur bebişinde:emir_bebek:öyle düşün,ama kasık ağrıları normalmiş bu dönemlerde çok yorulmadıktan sonra birşey olacağını sanmıyorum..geçmiş olsun tekrar:ecrin_bebek:

bu arada hepimizin kandili mübarek olsun.RABBİM günahlarımızı affeylesin dualarımızı kabul etsin,gönlümüzde olanı hakkımızda hayırlı eylesin,hakkımızda hayırlı olana da gönlümüzü razı eylesin:Saruboceq:

AMİN CANIM
ÇOK ÇOK GEÇMİŞ OLSUN SANA DA
BENDE DÜN GECE UYUYAMADIM NEDEN BİLMEM SABAHA KARŞI UYUMUŞUM ONDA DA EŞİM ERKEN GİDİYOR SAAT ÇALDI akannehir

herkese günaydın,hayırlı kandiller,bugün sadece burun akıntım kaldı çok şükür çok ilerlemeden giribi atlatıyor gibiyim.
kızlar ben de dün gece evde terör estirdim eşime,sen benle hiç ilgilenmiyorsun da,ben hastayım,sen maç izliyorsun diye,ne yapacağını şaşırdı peşimde.arada nazlanmak iyi geliyormuş tavsiye ederim:1:
vuslatcım benim de doktorum eleviti verdiğinde folik asite gerek yok artık dedi.ha ben eleviti de içemiyorum o ayrı meseleakannehir

Back
X