- Konu Sahibi teknekazintisii
- #4.641
neva umarım sende güzel haberler alırısnbilmiyorumkismile
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım sezeryan olursan 2 aya kadar anca kullanırsın normal doğumda bu süre biraz daha kısalıra.sopuyorumnanaktan
kızlar bişey sorucam size
eve koşu bandı almayı düşünüyorum
doğumdan sonra hemen kullanabilir mi sizce?
hemen olmasada 2-3 ay sonra
sezeryan yada normal doğum olmasına göre değişir mi?
kızlar bebişim az önce hareket etti hissettim sanki tepik attı gibidelikafadulden
allahım sana şükürler olsundelikafaduldendelikafadulden
citos ne güzelll
inşallahhh ben de duyarım
sağol canım darısı başınızahihoyyytbu arada bebiş bizim neremizde şuan
kasıkları geçti mi?
evet denizcim sanırım oyüzden geçen gün demiştim ya ufak ufak seğirmeler vardı bugün bayağı şiddetli tekmeledi sankikaydirigubbakcemile3bende sabah düşünüyordum acaba tepikleri ne zaman hissetmeye başlıycam diye bu bana çok güzel bir cevap oldune güzel ya ikinci olduğundan erken hissediyorsun sanırım bana daha var
evet denizcim sanırım oyüzden geçen gün demiştim ya ufak ufak seğirmeler vardı bugün bayağı şiddetli tekmeledi sankikaydirigubbakcemile3bende sabah düşünüyordum acaba tepikleri ne zaman hissetmeye başlıycam diye bu bana çok güzel bir cevap oldu![]()
Arkadaşlar günaydın, kandiliniz mübarek olsun.
Birkaç gündür Bolu'dayım, dün burada bir doktora görüneyim dedim çünkü kardeşlerim bebişi görmek istediler ult. ile ( bu arada 3 kız kardeşim var)
Güle oynaya doktora gittik, sıfır moralle yanından ayrıldık, kasılmaların ve küçük de bir kanama alanın var git dinlen dedi, eve döndük. Bugün de sol kasığımda ağrı var, siz böyle ağrılar yaşıyor musunuz?
Benim ve bu durumda olanlar için de dua edin lütfen kızlar, iki düşük yaşadım zaten bu 3. gebeliğim, bu bebeği de kaybetmem umutlarımı tamamen yıkacak...
belki o an ellerini ve ayaklarını toparlamıştır sende onu hissetmişindir sonrada uzanmıştır boylu boyuncaCADIARZUBende dün akşam yumru gibi bir şey hissettim ama sonra bulamadım tekrar :uhm:
amin canım inşallah:Saruboceq:bu arada hepimizin kandili mübarek olsun.RABBİM günahlarımızı affeylesin dualarımızı kabul etsin,gönlümüzde olanı hakkımızda hayırlı eylesin,hakkımızda hayırlı olana da gönlümüzü razı eylesin:Saruboceq:
Birkaç gündür Bolu'dayım, dün burada bir doktora görüneyim dedim çünkü kardeşlerim bebişi görmek istediler ult. ile ( bu arada 3 kız kardeşim var)
Güle oynaya doktora gittik, sıfır moralle yanından ayrıldık, kasılmaların ve küçük de bir kanama alanın var git dinlen dedi, eve döndük. Bugün de sol kasığımda ağrı var, siz böyle ağrılar yaşıyor musunuz?
Benim ve bu durumda olanlar için de dua edin lütfen kızlar, iki düşük yaşadım zaten bu 3. gebeliğim, bu bebeği de kaybetmem umutlarımı tamamen yıkacak...
evet denizcim sanırım oyüzden geçen gün demiştim ya ufak ufak seğirmeler vardı bugün bayağı şiddetli tekmeledi sankikaydirigubbakcemile3bende sabah düşünüyordum acaba tepikleri ne zaman hissetmeye başlıycam diye bu bana çok güzel bir cevap oldu![]()
bu arada hepimizin kandili mübarek olsun.RABBİM günahlarımızı affeylesin dualarımızı kabul etsin,gönlümüzde olanı hakkımızda hayırlı eylesin,hakkımızda hayırlı olana da gönlümüzü razı eylesin:Saruboceq: