• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

benim seğirmeler 11,haftadan buyana vardı ama dün sabah ve akşam üzeri 2 kez tepiğini hissettim bebişimin:asigim:bugün henüz hissetmedim uyuyo galibakaydirigubbakcemile3

hihoyyythihoyyyt maşallah kızlarr :)) sabırsızlandımm :CüvCüv: Allah herkesı yavrusuna bağışlasın.bu nasıl bı duyguymuş böyleee:2:

benim seğirmeler 11,haftadan buyana vardı ama dün sabah ve akşam üzeri 2 kez tepiğini hissettim bebişimin:asigim:bugün henüz hissetmedim uyuyo galibakaydirigubbakcemile3
ayy ne güzel biras daha büyüseler de iyice hissetsek
ben bi haftadır seyirmeleri hissediyorum özellikle gece uyumaya çalışırken

kızlarr benım hiç midem bulanmadı bılıyor musunuz,,,,hiç çıkarmadım daa çok rahat gecırdım ilk 3 ayımı.Ama benımde cok şiddetli mide yanmam oluyor.Onun ıcın dr gavıscon çiğneme tabletı verdı. onu da hıc alamıyorum bı o midemi bulandırıyor.Öylee cayır cayır yanıyor mıdemden boğazıma kadarrrohaoldumsmile

kızlarr benım hiç midem bulanmadı bılıyor musunuz,,,,hiç çıkarmadım daa çok rahat gecırdım ilk 3 ayımı.Ama benımde cok şiddetli mide yanmam oluyor.Onun ıcın dr gavıscon çiğneme tabletı verdı. onu da hıc alamıyorum bı o midemi bulandırıyor.Öylee cayır cayır yanıyor mıdemden boğazıma kadarrrohaoldumsmile

gavıconun şurubunu al canm bana surubunu werdi bnmde acayip yanmalar oluo çok ii gelio daha boğzdan geçerken alıo yanmayı tawsiye ederm

bi yerin seyirmedimi cnm senn hç aynı öle ama daha uzun sürüo böle ara ara oluo özellikle aksam üstü 4 de başlıo gece yatana kadr ben :):3:
canım bilmiyorum ki sen öyle deyince sanki seyirmeye başladı birden kaydirigubbakcemile3
dokununca mı anlıyosun?daha dikkatli olayım:)
Yok vermedı canım, elevıt ve demır hapı kullanıyorum.

dirim'cım ben cevız yıyorum aslında cevız benım dıslerımı çok kaşındırır,eskıden hıc yemezdım ama sımdı alıstırdım kendımı sabahları 3-4 tane cevız yıyorum.
canım çok güzel ceviz yemek gerekiyor aslında
ben sütte içemiyorum :(
yaptığım en güzel şey düzenli yoğurt yemek

kızlar biraz kilo durumlrınızı yazarmısınız
canım ben hala aynıyım galiba
ama vücudum özellikle göbeğim şiştiği için
kilo almışım gibi hissediyorum

HERKESE GÜNAYDIN KIZLAR HEPİNİZE HAYIRLI CUMALARR opuyorumnanaktan
günaydın canım
hayırlı cumalar

kızlar biraz kilo durumlrınızı yazarmısınız
bugün itibariyle 72 kgyum cnm yani 2 kg aldım henüz:kedi:

hihoyyythihoyyyt maşallah kızlarr :)) sabırsızlandımm :CüvCüv: Allah herkesı yavrusuna bağışlasın.bu nasıl bı duyguymuş böyleee:2:
amin canım darısı başınadelikafaduldençok çok güzel bir duygu bu :asigim:

HERKESE GÜNAYDIN KIZLAR HEPİNİZE HAYIRLI CUMALARR opuyorumnanaktan
günaydın cnma.s.

ayy ne güzel biras daha büyüseler de iyice hissetsek
ben bi haftadır seyirmeleri hissediyorum özellikle gece uyumaya çalışırken
seninde az kalmış hissetmene benim ikinci hamilelik olduğu için erken hisstmeye başladımhihoyyyt

bende rennenin şurubu var onu içiyorum birde sade maden suyu çok iyi geliyor bana:2:

erkek olunca çabuk hareket edermiş doğrumu acaba senn sinsiyeti bellimi cnmm
henüz göremedik cinsiyetini canım ayın 20sinde randevumuz inşallah o zaman gösterirboshayallersmile

günaydın herkese.
seyirme diyorsunuz ama kızlar internette yazılanlara ve doktorların söylediklerine göre bebeğin hareketlerini 14. haftadan önce hissetmek imkansızmış.o da en erken haliyle.
eğer öyleyse gerçekten çok şanslısınız ne güzel,darısı başımıza ne diyelim..

günaydın kızlar,nasılsınız?ben anlamıyorum iiyim bulantım azaldı derken dün akşamdan yatana kadar 4defa çıkardım minoset içmiştim acaba o mu yaptı ama resmen öldüm.bende de mide yanması için rennie duo şurup ve rennie tablet var yanmaya çok ii ama bulantıya nafile faydasız ben de hiç kilo almamışım buna sevindim çünkü ikiz olunca ilerleyen aylarda çabuk kilo alınıyo kardeşimden biliyom.dr 15-20 alırsan ii dedi inş 15le kapatırım ilk hamileliğimde tek çocukla 22-23 kg almıştım ama doğumdan 2aysonra eski kiloma döndüm nasip bakalım bu ne olcak.denizcim bizim cinsiyetlerimizi yazmamışsın tabloya sana zahmet yazarsankaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

canım bilmiyorum ki sen öyle deyince sanki seyirmeye başladı birden kaydirigubbakcemile3
dokununca mı anlıyosun?daha dikkatli olayım:)

canım çok güzel ceviz yemek gerekiyor aslında
ben sütte içemiyorum :(
yaptığım en güzel şey düzenli yoğurt yemek

canım ben hala aynıyım galiba
ama vücudum özellikle göbeğim şiştiği için
kilo almışım gibi hissediyorum

günaydın canım
hayırlı cumalar

ben dokununca hç anlayamıorum ama eşim anladı akşam yatınca..ben içimde hissediorum allh hepinize nasip etsin bu bile çok güsel :)

Sütü bende içemiyorum hiçç,zaten sevmezdimm.Ama bol bol yoğurt ve peynir yiyorum. Bide taze yeşilliklerde de özellikle dereotu ve rokada kalsiyum çok yuksekmiş. Aklınızda olsun.

Bi yerde okumuştum haılelıkte sütü gece içmek daha faydalıymış.Çünkü gece bizim vucudumuz kalsıyum kullanmadıgından sutun tum kalsiyumu bebege yarıyormuş yerimseniben

zaten bı cogumuz sabahları demır hapı alıyoruz. Demır hapını aldıktan enaz 2 saat sonra süt ve sut urunlerı tuketılmelı.

okuya okuya alim olmuşum.sengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanab

günaydın herkese.
seyirme diyorsunuz ama kızlar internette yazılanlara ve doktorların söylediklerine göre bebeğin hareketlerini 14. haftadan önce hissetmek imkansızmış.o da en erken haliyle.
eğer öyleyse gerçekten çok şanslısınız ne güzel,darısı başımıza ne diyelim..

doktorlarn söledikleri öle malesef ama cnm annelerimiz de yaşadı we gördü onlar bizden daha iii bilio onların sölediklerine göre bu seyrmeler oluo... ee zaten bizdede olduğuna göre doktrlar yanılabilio :)=):

günaydın kızlar,nasılsınız?ben anlamıyorum iiyim bulantım azaldı derken dün akşamdan yatana kadar 4defa çıkardım minoset içmiştim acaba o mu yaptı ama resmen öldüm.bende de mide yanması için rennie duo şurup ve rennie tablet var yanmaya çok ii ama bulantıya nafile faydasız ben de hiç kilo almamışım buna sevindim çünkü ikiz olunca ilerleyen aylarda çabuk kilo alınıyo kardeşimden biliyom.dr 15-20 alırsan ii dedi inş 15le kapatırım ilk hamileliğimde tek çocukla 22-23 kg almıştım ama doğumdan 2aysonra eski kiloma döndüm nasip bakalım bu ne olcak.denizcim bizim cinsiyetlerimizi yazmamışsın tabloya sana zahmet yazarsankaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

tabloya bende yazılmak ıstıyorum ,,, onu kendım mı yapacam

Canım peki size magnezyum verdi mi doktor?
Ben Demir+Folik asit+Vitamin B12 içeren bi hap, Kalsiyum+D2 vitamini içeren eritme tablet ve Magnezyum eritme tozu kullanıyorum
Magnezyumu bacak ağrıları için verdiğini söylemişti bende ağrımadıkça pek içmiyorum
bende bacak ağrılarım olduğu için istemiştim yazdı biraz kullandıktan sonra geçti ağrım oldukça içiyorum artık
tabloya bende yazılmak ıstıyorum ,,, onu kendım mı yapacam

Canım sen gerekli bilgileriniz yaz ben eklerim

10+5 im 11 hafta biticek yani 2 gün snra daha erken ama erken başkadı bizim welet,,:1:

Ayyy inanmıyorummm bende 9 + 5 im.Dün gece karnımda bi pıt pıt pıt pıt hissettim böyle tam geçti diyorum bi daha pıt geliyo karnım acıktı uyurken midem yapıyo herhalde dedim emin olamadım.:D Acaba ne zaman hareket edecek bizim ki

Back
X