Sağol canım istanbula bu haftasonu gidecektim normalde ama tetenoz aşımın 2.si 27sinde onu bekliyor gibiyim.Eşim gitmemi istemiyor yani bi belirsizlik gariplik içerisindeyim geçende muayene olamadım zaten.Bilgisayarda bir problem var netten kopuyor yarım saatte anca tekrar okuyorum.Sana özelden mesaj atmaya çalıştım geçende nerede oturduğumu sormuştun.mESaj haznen doluymuş.Birtürlü rast gelemiyorum cevap yazmak için
canım anladım..27 sınden sonra yolculugun..
evet gecen elıfe mesaj atarken gonderemedım..mesaj kutunuız dolu dedı...
sildım hepısını..şimdık bom boşşşş....
zeyl canım sinek ilacı ile bayıltılmıs sinek gıbı uyuyor ne yaprsam yapayım karnını doyurmak dısında hıcbır sey ıcın uyanmıyo yaramas:)) dedıklerı gıbı gününü dolduruyo heralde:))geceleride beşiginde böcek böcek bakıp mıgırdanıyo bende sesini duyunca ay noldu acaba dıyıp basına dikiliyorum.bakalım nezaman hayata alısıcak erkenden kendını dısarı attııgından zorlanıyo şimdi:))
maşallah...ay ne guzel..uyuyan bebeklere bayılıyorum..inşallah benım kı de uykuyu sever....
ii akşamlar kızlar...bugün meleğimle birlikte evimize geldik nihayet Rabbim hiçbirinize böyle acılı günler yaşatmasın...sağsağlim bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin...şimdi mışıl mışıl uyuyor...geçmişe bakamadım...
hoşgeldın secılllll
maşallah sızde evınızdesınız..inşallah bıze de nasıp olur o gunlerı gormek..
slm kızlar bnm bugünlerde agrılarım arttı

sürekli adet agrısı gibi agrılarım oluo uzun sürmüo gerci ama agrıo işte.birde çok fazla akıntım var normalmi acaba ya?günde bi kaç kez çamaşır değiştirmek zorunda kalıyorum
canım benımde karnımda bır ara agrım oldu..dedıgın gıbı o zaman akıntı arttı...sıcak kalınca agrım ve akıntı geçtı..anladım kı usutmüşüm..
gecen kan ıdrar tahlılım oldu...ıdrarda az ıltıhap cıktı..ama ılaç vermememi gerektırmıyor dedı doktor..bol su ıç dedı..zaten 2 lıtre ıçıyorum..fazlasını ıçıyorum belkı de..doktorunla konus canımm
slm kızlarrr 
ben gribi atlattım gibi ama şimdide burnumu silmekten tahriş oldu uçukladı gibi :2:
arada da kasılmalarım oluyo pek dışarı çıkmak istemiyorum, oda da yatıyorumm...
topiğe bi göz attım güsel haberler var :81:
selsel bebişleriyle ewe dönmüş, seçil iyiymiş bebişi de yanındaymışş :81:
hasta olanlara da geçmiş olsunnn
şirvannn rabbim ne tatlı bi bebişşş
1001 kere maşşallah 
neyse kızlar hepinisi öpüyorummm kendinise iyi bakınnn....
ben gireyim içeri arada takip için gelirimm
canım hoşgeldn..ıyısın artık..sevındım canım..yınede dıkkatlı ol...
geçmişe baktım ama alıntı yapmayı unuttum aklımda kalanları yazayım,
seçil ve selsel çıkmışlar evlerine ne güzel darısı bizlerin başına inşallah,
zapzup canımm yaa üzülerek okudum yazdıklarını ama takma kafanı hiç kimseye kaynana görümce falan bebeğini düşün sadece senin için tek önemli olan bebeğin,onuda etkilersin sen stres yapıkça.
bizde bugün dr.a gttik herşeyi normal kzımın boyu 43 cm kilosu 2400 gr olmuş,ama bi tek sorunumuz var oda kansızlık sorunu.ama birazcıkta bn kendim yaptım galiba kan ilaçlarımı çok düzenli kullanmadım.dr.da bişey demedim düzenli kullanmıyorum diye oda bi dahiliye ye görünmemi söledi haftada iki sefer damardan iğne falan alman lazım dedi kafam karıştı napsam die
maşallah bebegıne canım...
kansızlık bende vardı 3 ay oncekı tahlılde..ama 3 gun önce yıne yapıldı tahlılım..hgb 12,6 çıktı..doktor begendı..
özellıkle bırsey yapmadım..sadece kan ılacımı gece yanıma aldım..komodınımın uzerıne koydum ve 1 bardakta su..
gece wc ye kalktıgımda ,mesela gece 2-3 de içtım..çunku gun ıçınde yogurt süt yada peynır tükettıgım ıçın ışe yaramayacagını düşündüm..o yuzden gecelerı aldım ılaçı..
belkı ondan arttı hgb..
sende dene ıstersen birde boyle...
kan ıgnesıne kesın karar verdımı doktorun canım...