- Konu Sahibi teknekazintisii
- #23.941
Kızlar ne oldu bilemezsiniz. Kızımıza yatak alamamıştık biz.Eşim şimdi aradı kızımıza yatağını almış.Siz böyle beşiğini kurduk falan diyince içim sızlıyordu biraz.Alamadık diye.İstanbula gidicez gelicez.Yerimiz yurdumuz belli değil odamız yok böyle bi garip hissediordum kendimi.Eşim aradı şimdi Böyle ahşapmış altı çekmeceli sallanıyormuş da .Şu telefonum inşallah istanbula gitmeden gelirde size resimlerimizi koyarım çok mutlu oldum bilemezsiniz.Hemen paylaşayım dedim.Cibinliğini bile almıştı annem yatak yoktu.İçine koyacağımız yaylı yatağı da var
Dün bi de eşime anlattım dedim eşyalarımızı yerleştiremedim bile öyle ortada duruyor eşyalar.Benim onları yerleştirmem lazımdı dedim.Birtane dolabımız vardı.Eşim onun içine raf yaptıracak kızımın eşyalarınıda ona yerleştiricem inşallah.Çoğu işim bebekle gelinceye kaldı ama eşim ben onları siz gelesiye yaparım diyor .Görümcemi de getirsin istemiyorum buraya.Kendi işimi kendim yaparım doğumdan sonra olmadı.Bi de odalarında yerini değiştiricez sobamızı kurucaz inşallaj
Ayy dünya kadar iş çıktı başıma gider ayak.
gözün aydın cnm güle güle kullanın yatağınızı.bunlar tatlı telaşlar hem senin daha günün var ben bile çok rahatım.daha evim temizlenecek.gerçi doğumdan sonra 1 hafta falan annemlerde kalacağımm