2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

merhabalr kızlar.. bugün bizde doktordaydık.. çatı muayenesi oldum.. korkulacak bişey değilmiş.. normal olabilir dedi. aksi bir durum olmadıkça normali bekkleyeceğiz dedii.. hayırlısı inşALLAH kolay bir doğum olur hepimizinkiii.. dua edelim birbirimizee..

merhabalr kızlar.. bugün bizde doktordaydık.. çatı muayenesi oldum.. korkulacak bişey değilmiş.. normal olabilir dedi. aksi bir durum olmadıkça normali bekkleyeceğiz dedii.. hayırlısı inşALLAH kolay bir doğum olur hepimizinkiii.. dua edelim birbirimizee..

geçmiş olsun canım benimde normal olur dedi ve beklemedeyiz tarih belli olmayınca çok zor ya beklemek

kızlar ben çıkıyorum annemdeydim malum benim evime gideceğiz banyo yapacağım sonra biraz yürüyüşe çıkacağız hava güzel burada görüşmek üzere hepinizi öptük :16:

hadi gözün aydın sende atlatmışsın muayeneyi katıldın normal doğumu bekleyenler kervanına :52:

artık doğsun kuzucuklar ya onlar içerde şıkıştı biz dışarda bide zaman geçtikce kilo alıyolar sonra doğarken zorlamasınlar bizi

Sağol canım inşallah darısı başınıza

Canım inşallah bu sefer daha normal davranır kaynanan ama kucağına vermemesi çok enteresan demekki ciddi bi sahiplenme kıskanma problemi varmış ama en büyük gerçek bunu kızım gelince daha iyi anladım bebekler gerçekten anne kokusu arıyo sakinleşiyo mucizevi bişey

Dün gece kızım hiç uyumadı boncuk boncuk bakındı durdu bütün gece asker olduk başında sohbetler ettik kızımla o kadar ilginçki yorgunsun deli gibi uykun var ağrın var ama onunla bakışırken oyalanırken gece nasıl geçti anlamadım meme istiyo veriyorum ağzına alıp oynuyo yalanıyo elini göğsüme koyup bakınıyo çok komikti sabah 6buçuktu babası yattı 7 yi geçe de ben tekrar emzirip yattım anca uyudu sonra zaten 2-3 saatte bir tekrar uyanıp emmek istedi bütün gün bi uyu bi uyan geçirdik
uykusuz bır gece gecırmıssınız canımm...ama sen çok memnun kalmsısın..
uykusuz gece oluncada sabah cabuk oluyor haklısın...bebekle ugrasırken saatler su gıbı aıyor...

merhaba kızlar.ben geçtiğimiz cuma günü doğum yaptım.oğluşumuzla birlikte evdeyiz artık.darısı sizlerin başına.Allah hepinizi sağlıkla kurtarsın.akşam 5 te hastaneye giriş yaptık,gece saat 10 da da bebişimiz geldi.normal doğum yaptım.ayrıntılarını daha sonra anlatırım.şimdi oğlum ağlamaya başladı.görüşmek üzere kızlar...
oooooooooooo
maşallah mete gelmıs...
hayırlı olsun...dogum hıkayenı yaz canım merak ettık...

Arkadaslar gecmis sayfalari okurken nisan konusuna rastladim.Dr.um nisandan sonra dogum ya ayni gün ya 1 hafta yada en fazla 2 hafta sonra olur dedi.Cok degisiyor.Bende yaklasik ayin 17.sinden beri var ama öncesi kahverengiydi sonra pembemsi oldu.Sancilarim düzene girmedigi icin dogum yapamadm.Sanirim bugün dogum icin hastaneye gidecegim.Belden adet sancisina benzer bir agri basliyor vebiraz pembemsi akinti var.Saat 4 ten beri uyuyamadim,oldukca rahatsiz etti.Dua edin insallah normal dogum yapacagim bende......
canım allah yardm etsın sana ve hepımıze.....şimdı nasılsın...

Herkese günaydın kızlar;

Birkaç gündür elerim şişmeye başladı :( Birde sürekli karıncalanıyor :( Bu sabah biraz daha iyi gibi..

Duş alıp çıkmam lazım. Hastaneye gidip raporuma izin başlangıç tarihimi yazdırmam lazım...İzmir'de kapalı ve yağmurlu :(( O yüzden hiç evden çıkasım yok...

Sibel kızını kucağına almıştır bu saatlerde büyük ihtimalle :) Darısı başımıza :) İnşallah o da kızı da çok çok iyidir...

Bu arada, KanalD'de Dr.Ender Saraç var. Anne sütünü arttırabilecek gıdalardan bahsediyor. Sıvı alımı çok önemliymiş. Günde 2 şişe mineralli su içilmeliymiş. Boza ve tahinpekmez çok faydalıymış. Protein almı çok önemliymiş. Sütün kalitesini arttırıyormuş. Rezene çayı da anne sütünü arttırıyormuş ve tadını etkiliyormuş.

Ben şimdilik çıkıyorumi dönüşte görüşürüz :)

Öpüldünüz :)
canım yazdıklarını okudum....
bende aldım rzene tohumu anoson tohumu ve ısırgan otu...sabah ızleyemedm ama..boza yı bende duydum..ama bebekte gaz yaparmı acaba canımm...fıkrın varmıııı..
bende kontrole gittim herşey yolunda bebeğim 3200 olmuş hafta sonu doğum olacak bebeğime kavuşacağım
ooooyy..senınde bbegın tarıhı bellı olmus...
hafta sonu pazar gunumu olacaksın canım sezeryanı..hayırlı haberlerl gel canım benımm..

canım arıh bellı olmus..sayılı gun cabuk gecer...hadı hayırlsııı...
ev ıçın uzuldum bende...
ama kıs yenı baslıyor..yagmurlarda hep akacakmı tavan..bır cozum bulmak lazım kuşummm

Sağol tatlım.Umarım senin minik kuşun da daha fazla bekletmez artık seni.Sağlıcakla kavuşursunuz birbirinize.Çatı da bugün yapılıyor sanırım.Umarım bir daha olmaz.İş çıktı bize son dakika
canım..yapılıyormus catın sevındım..aman yoksa çok zor...
benım sıpa beklıyor.. :49:
ınşallh kolay dogum olur...

kızlar bende gece 3 den 6:30 a kadar uyuyamadım...
kasıklarım çok agrıı...adet agrısı gıbı...2 saat surd çunku...
sonra gectı....
sankı karnım ıyıce asagı ındı..banamı oyle gelıyor acaba...dogurmak ıstedıgımden belkı :27:
sonra 5 gıbı klktım kahvaltı yaptım işte...6:30 da uyudum..7:30 da kalktım...
bebek asagı baskı yapmaya devam edıyor hala...ama gelmek ıstemıyor.....
sancım gelırse yazacagım..şöyle göğsümü gere gere...ama nerdeeeeeeeeeeeeeeeeee :10:

gülsennnnnnnnnnnnnnnnn
naptın..dogur kuzum sennn barii..ben dogurmuyorum bakkkkkkkkkkkk...
nerdesınızzzzzzzzzzzzzz kımse yokmu.............. :49:

slm kızlar,nasılsınız?bende sizler gibi ağırlaştım iyice özellikle cumartesi günü dışarı çıkarak bunu daha iyi anladım iyi ki herşeyimizi önceden alıp hazırlamışım son zamanlara bırakmamışım,cumartesi market alışverişine gittik,yürüdükçe şeyim acıdı ve oğlumun iyice aşağıya indiğini hissettim,biraz oturdum dinlendim eşime dedim ben bundan sonra biraz zor dışarı çıkarım yürürken canım yanıyor dedim,bu hafta sadece doktor kontrolüm var ona gideceğim,evde bile hareketlerim ağırlaştı.
zeyl çok tatlı bir kızın var maşallah :nazar: çok tatlı,Allah sağlıklı ömürler versin ve diğer doğum yapan arkadaşlara da Allah analı babalı büyütsün diyorum,darısı hayırlısıyla başımıza inşallah,şu 2010'nu bitirip 2011 de gelir inş oğlum.:97:

sen bizden sonra doğururmuşsun :27: hayırlısı olsun dilekçim,2011 bebeği olur belki :69:

puhaahaahhahahaha
neva..sanırım oyle olucak..hepınızı dogurttuktan sonra ben doguracagımmm..:30:
sen yurumekten korkma canım..bende çok oluyor asagı baskı..arada yolda duruyorum...2 aydırboyleyız bız...:95:ama gelmek ıstemıyor napalım...

tecrübeli anneler yardım edermisiniz bana:( bütün gece uyuyamadım kasıklarım adet olcakmışım gibi çok ağrıdı. az önce doktordan geldim nts de sancım çıktı. doktorum açılma var mı diye baktı ama yok. hastanede gözetim altında tutalım yatıralım istersen dedi ben istemedim. eve geldim şimdi bişeyler yedim ve uzandım bu sefer daha şiddetli bi ağrı geldi. adet olcakmışım da sökülemiyomuş gibi. belime de vuruyo. ne yapacağımı şaşırdım. kanama veya suyun gelirse mutlaka gel dedi doktorum ama onlar yok. açıkçası ne yapacağımı bilemedim size yazayım dedim:(

uykusuz gece oluncada sabah cabuk oluyor haklısın...bebekle ugrasırken saatler su gıbı aıyor...

oooooooooooo
maşallah mete gelmıs...

bende aldım rzene tohumu anoson tohumu ve ısırgan otu...sabah ızleyemedm ama..boza yı bende duydum..ama bebekte gaz yaparmı acaba canımm...fıkrın varmıııı..
hafta sonu pazar gunumu olacaksın canım sezeryanı..hayırlı haberlerl gel canım benımm..

canım..yapılıyormus catın sevındım..aman yoksa çok zor...
benım sıpa beklıyor.. :49:

ınşallh kolay dogum olur...

kızlar bende gece 3 den 6:30 a kadar uyuyamadım...
kasıklarım çok agrıı...adet agrısı gıbı...2 saat surd çunku...
sonra gectı....
sankı karnım ıyıce asagı ındı..banamı oyle gelıyor acaba...dogurmak ıstedıgımden belkı :27:
sonra 5 gıbı klktım kahvaltı yaptım işte...6:30 da uyudum..7:30 da kalktım...
bebek asagı baskı yapmaya devam edıyor hala...ama gelmek ıstemıyor.....
sancım gelırse yazacagım..şöyle göğsümü gere gere...ama nerdeeeeeeeeeeeeeeeeee :10:

evet pazar günü olacağım bir şey çıkmaz ise pazar günü kavuşuyorum bebeğime

tecrübeli anneler yardım edermisiniz bana:( bütün gece uyuyamadım kasıklarım adet olcakmışım gibi çok ağrıdı. az önce doktordan geldim nts de sancım çıktı. doktorum açılma var mı diye baktı ama yok. hastanede gözetim altında tutalım yatıralım istersen dedi ben istemedim. eve geldim şimdi bişeyler yedim ve uzandım bu sefer daha şiddetli bi ağrı geldi. adet olcakmışım da sökülemiyomuş gibi. belime de vuruyo. ne yapacağımı şaşırdım. kanama veya suyun gelirse mutlaka gel dedi doktorum ama onlar yok. açıkçası ne yapacağımı bilemedim size yazayım dedim:(

oluyor canım hepımızde adet agrısı ıbı...
yaklasık 20 gun oncede nst de çıktı benımde...ama beklemekten başka care yok..suyun ve sancın gelırse gıt doktoruna...:71:

cnm sancılarını tapit etmen gerekiyor illaki kana ve suyun gelecek diye bekleme ağrılar sıklaşınca git druna zaten suyun gelirse hiç durma hemen git

belgüncümbir tek sen yazmışsın cnm saolasınn öksürük mahvetti beni okulda son haftam ben de rapor aldım bugün ve yarın raporluyum...sende sağlık ocağına gidicekmişsin iyi haberlerini bekliyoruz cnm:16:
yeni doğum yapan arkadaşlarımm hoşgeldi meleklerinizzz gözünüz aydınnn
sibelcimmbebeğin sağlıkla gelsin cnm doğmuştur herhalde.gözünüz aydın şimdiden:16:

oooooooooooo
maşallah mete gelmıs...

evet pazar günü olacağım bir şey çıkmaz ise pazar günü kavuşuyorum bebeğime
pazar gunu 2 ocak oluyor demı canımm...2011 beegı olacak kuzun..hayırlı haberlerınız beklıyorum canımmm...
dogum hıkayenı de..:49:

adilemir, beyficey cevap verdiğiniz için teşekkürler. tuvalete gidip gidip bakıyorum kanama varmı diye. az önce gelen sancı zorladı biraz. ama sanırım bi düzende gelmesi lazım bu sancıların. şimdiye kadar cesaretli durmaya çalışıyordum ama kızlar ben çok korkuyorumm:(((((

merhaba kızlar.ben geçtiğimiz cuma günü doğum yaptım.oğluşumuzla birlikte evdeyiz artık.darısı sizlerin başına.Allah hepinizi sağlıkla kurtarsın.akşam 5 te hastaneye giriş yaptık,gece saat 10 da da bebişimiz geldi.normal doğum yaptım.ayrıntılarını daha sonra anlatırım.şimdi oğlum ağlamaya başladı.görüşmek üzere kızlar...

gözün aydın cnm.Allah analı babalı büyütsün.:nazar:

selam kızlar:))) ben yarın doğuruyorum... sabah 8de sezeryana gireceğim.. kızım gelmedi bir türlü.. napalım normal dogum kısmet değilmiş demekki.. su anda tek isteğim kızımı kucağıma almak..

bugun butun gün temizlik yaptık eşimle.. sonra annemide aldık yemege gittik.. akşam hepbirlikte geldik.. duşumu aldım.. fönümü çektim.. ojemi sürdüm.. kendimi cok tuhaf hissediyorum. evde nerdeyse birbirimizle konusamıyoruz heyecandan.. bir yandan coook mutluyum yarın kızıma kavusacagım için bir yandanda bir burukluk hissediyorum sanki ondan ayrılıyormuş bedenim.. cok tuhaf işte.. acayip duygusalım.

dualarınızı eksik etmeyin kızlar.. ilk fırsatta gelişmeleri yazarım size...

şimdiye kadar almışsındır kızını kucağına.Rabbim analı babalı büyütsün.:nazar:

Back
X