- Konu Sahibi teknekazintisii
- #24.621
kızlar suhanı bende merak ediyorum.aramızda 1 gün var doğum yaptı mı acaba?suhan,ben,güldeseker arka arkayayız.bakalım hayırlısı 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya kızlar doğum yapan ocak annelerinin topiki yok mu daha baktım ama göremedim burdan muhabbet devam ediyor galiba..
Sarılığı yükselen varmı bizim gibi ?
merhaba canım ılkgunlerde bızımde yukselmıstı sarılıgımız cok sukursuanda yok doktora goturdum bırgece telaslanınca yuzune boynuna ınmıstı ıyıce ellerıne karnına ayaklarına ınerse tehlıkelı dedı dr neyse olcum yaptılar o gece 11 cıktı 15 sonrasına fototerapı yapıyorlamıs ışın tedavısı yanı bızım daha altında oldugu ıcın dr bıseyyapmadı sadece annesütü yanında mama takvıyesı onerdı sarılık ıdrarla atılıyo nekadar cok tuvaletını yaparsa oakadar ıyıymıs ıstersen sende dene eger coksarı goruyorsan yuzunu dr goturursun ama endıselenme bızım gectı yenıdoganların cogunda oluyormus
Canım verdim bugün tahlil bakalım sonuç ne olacak.Oğlumda aldık biz fototerapi.Bu hemen emmeye başladı ama yine de yükseldi işte.İnşallah yatmamıza gerek kalmaz:26:
selam kızlar bugun bebegimin ıkıncı kontrolune gıttık 11gunde 450 gram almıs yavrum dr tebrık ettı hızlıkılo almısdıyegelısımı gayet ıyıymiş.kulak muyanesı olmustuk gecen hafta bu haftada erken dogdugu için rop göz muaynesi yapıldı cok şükür ondada bişey çıkmadı kızım cok uslu hiç aglamadı
buaradarop muanesı baya pahalıymıs150 lıra verdık aman ıyı olsunda yavrum sorun varsa erken teşhis edlırse tedavı olunuyormus ama zaman gecerse yokmus tedavısı ınsallah herkes ıyıdır bizden bukadar dogumyapan arkaaslar var hepsıne hayırlıolsun Allah analı babalı saglıklı büyütmek nasıp etsin
Ayy maşallah elife .Allahım hastalıklardan korusun inşallah.Bizlere de sağlıcakla kavuşmayı nasip etsin![]()
Mrb arkadaşlar bende doğurdummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm34haftalık erken doğumla oğlumu kucağıma aldım.7aralıkta geldi bebeğim.Allahıma bin şükür herşey yolunda.2,5kilo doğdu bebeğim ve küveze alınmadı çok şükür.Sarılık başlangıcından dolayı iki gün ara ara fototerapi aldık.Hala inanamıyorum arkadaşlar resmen doğum yaptım.Hemde ailemin yanında yakalandım konyada:)Denizlide doktorum hastanem tüm eşyalarım hazırdı ama Allahtan burda da herşeyi ayarladık.İğne fobime rağmen spinal anestezi ile sezeryan oldum.Ama normal doğum sancısıda çektim iki gün doğumumu detaylı bir şekilde anlatıcam film gibiydi resmen aksiyon filmi:)Allahım hepinize nasip etsin arkadaşlar çok güzel bir duyguymuş.Rabbim herkese nasip etsin inş.
gözün aydın heracımm en yakın zamanda bekliyoruz hikayeni...
şirvancımm maşallh elife uslu olucak galiba![]()
belgüncümbir tek sen yazmışsın cnm saolasınn öksürük mahvetti beni okulda son haftam ben de rapor aldım bugün ve yarın raporluyum...sende sağlık ocağına gidicekmişsin iyi haberlerini bekliyoruz cnm
yeni doğum yapan arkadaşlarımm hoşgeldi meleklerinizzz gözünüz aydınnn
sibelcimmbebeğin sağlıkla gelsin cnm doğmuştur herhalde.gözünüz aydın şimdiden![]()
MRHABALARRRRRRRRRR
belgün ve şirineee..
ve varsa diğer arkadaşlarrr
umarım iyisinizdirrrr
belgüncüm nasılsın?
doğumun ne zaman ????
Mrb arkadaşlar bende doğurdummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm34haftalık erken doğumla oğlumu kucağıma aldım.7aralıkta geldi bebeğim.Allahıma bin şükür herşey yolunda.2,5kilo doğdu bebeğim ve küveze alınmadı çok şükür.Sarılık başlangıcından dolayı iki gün ara ara fototerapi aldık.Hala inanamıyorum arkadaşlar resmen doğum yaptım.Hemde ailemin yanında yakalandım konyada:)Denizlide doktorum hastanem tüm eşyalarım hazırdı ama Allahtan burda da herşeyi ayarladık.İğne fobime rağmen spinal anestezi ile sezeryan oldum.Ama normal doğum sancısıda çektim iki gün doğumumu detaylı bir şekilde anlatıcam film gibiydi resmen aksiyon filmi:)Allahım hepinize nasip etsin arkadaşlar çok güzel bir duyguymuş.Rabbim herkese nasip etsin inş.