2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar suhanı bende merak ediyorum.aramızda 1 gün var doğum yaptı mı acaba?suhan,ben,güldeseker arka arkayayız.bakalım hayırlısı :52:

Merhaba kızlar,Güzel dua ve dilekleriniz için çok teşekkür ederim aarkadaşlar..Gwçmişi okuyamadım,sadece aklımda zap_zupun devlet hastanesi ile ilgili ssoruları kalmış:)
Canım refakatçi kalıyor yanında ama erkek almıyorlar servise.3 kişi kalıyor odalarda.Eşin isterse bebeği ve çocuğu görmek için servise gelebiliyor tabi sadece odalara girmesine izin verilmiyor.
Ben ebelerimden çok memnun kaldım.İlk doğumumu özel hastaneden yapmıştım,onlardan çok ilgileniyorlar desem yeridir...Hiç bi kötü muamele yok..Sancı esnasında da doğum esnasında da bol bol muhabbet ettik :) Hatta doğumdan sonra dikiş atılırken ebe bize kendi doğum hikayesini anlattı ortalığı yıktığından bahsetti:D
Sancı esnasında girintili duvarlarla örülmüş bölümler var orda çekiyorsun sancıyı.Müdahale edilmesi gerektiğinde perdelerle kapatılıyor oda gibi oluyor..Nöbetçi doktor kimse onun gözteminde doğum oluyor..Takip ediyor sürekli ama doğumu ebeler yaptırıyor..

Tabi şöyle bir mesele var ben İzmitte ikamet ediyorum burdaki Derince Devlet hastanesi çok güzel hizmet açısından özel hastaneden bi farkı yok..Diğer şehirleri bilemiycem canım..

Umarım sorularını yanıtlayabilmişimdir canım

Ya kızlar doğum yapan ocak annelerinin topiki yok mu daha baktım ama göremedim burdan muhabbet devam ediyor galiba..
Sarılığı yükselen varmı bizim gibi ?

Ya kızlar doğum yapan ocak annelerinin topiki yok mu daha baktım ama göremedim burdan muhabbet devam ediyor galiba..
Sarılığı yükselen varmı bizim gibi ?

merhaba canım ılkgunlerde bızımde yukselmıstı sarılıgımız cok sukursuanda yok doktora goturdum bırgece telaslanınca yuzune boynuna ınmıstı ıyıce ellerıne karnına ayaklarına ınerse tehlıkelı dedı dr neyse olcum yaptılar o gece 11 cıktı 15 sonrasına fototerapı yapıyorlamıs ışın tedavısı yanı bızım daha altında oldugu ıcın dr bıseyyapmadı sadece annesütü yanında mama takvıyesı onerdı sarılık ıdrarla atılıyo nekadar cok tuvaletını yaparsa oakadar ıyıymıs ıstersen sende dene eger coksarı goruyorsan yuzunu dr goturursun ama endıselenme bızım gectı yenıdoganların cogunda oluyormus

merhaba canım ılkgunlerde bızımde yukselmıstı sarılıgımız cok sukursuanda yok doktora goturdum bırgece telaslanınca yuzune boynuna ınmıstı ıyıce ellerıne karnına ayaklarına ınerse tehlıkelı dedı dr neyse olcum yaptılar o gece 11 cıktı 15 sonrasına fototerapı yapıyorlamıs ışın tedavısı yanı bızım daha altında oldugu ıcın dr bıseyyapmadı sadece annesütü yanında mama takvıyesı onerdı sarılık ıdrarla atılıyo nekadar cok tuvaletını yaparsa oakadar ıyıymıs ıstersen sende dene eger coksarı goruyorsan yuzunu dr goturursun ama endıselenme bızım gectı yenıdoganların cogunda oluyormus

Canım verdim bugün tahlil bakalım sonuç ne olacak.Oğlumda aldık biz fototerapi.Bu hemen emmeye başladı ama yine de yükseldi işte.İnşallah yatmamıza gerek kalmaz:26:

Zeyl çok teşekkür ederim aydınlattın beni..İnşallah bebişinde çabucak atar sarılığı.
Bizde bugün tetanoz aşımın ikincisini olmaya gittik.Ebe demez mi az günün kalmış şimdi yaparsak tehlikeli olur diye :53: İyi de bugüne gün verdiniz diye istanbula gitmedim ben bekledim dedim. :47: Bir şey demiyorlar gıcık oldum.Kan aldılar idrar tahlili yaptılar.Öyle baktılar herşey iyimi kötü mü bişiy de demediler böyle gıcık gıcık işler.Bebişimin kalbini dinledik pıtpıtpıt pıt normalmiş. Yalnız bebeğin topuk kanını aldırmamız istanbulda sorun olacak gibi görünüyor.Oradaki sağlık ocağına kayıt ettirmeden aşılarını nasıl yaptırıcaz bilmiyorum :44:

selam kızlar bugun bebegimin ıkıncı kontrolune gıttık 11gunde 450 gram almıs yavrum dr tebrık ettı hızlıkılo almısdıye:nazar::nazar::nazar::nazar:gelısımı gayet ıyıymiş.kulak muyanesı olmustuk gecen hafta bu haftada erken dogdugu için rop göz muaynesi yapıldı cok şükür ondada bişey çıkmadı kızım cok uslu hiç aglamadı:nazar::nazar::nazar:buaradarop muanesı baya pahalıymıs150 lıra verdık aman ıyı olsunda yavrum sorun varsa erken teşhis edlırse tedavı olunuyormus ama zaman gecerse yokmus tedavısı ınsallah herkes ıyıdır bizden bukadar dogumyapan arkaaslar var hepsıne hayırlıolsun Allah analı babalı saglıklı büyütmek nasıp etsin

Canım verdim bugün tahlil bakalım sonuç ne olacak.Oğlumda aldık biz fototerapi.Bu hemen emmeye başladı ama yine de yükseldi işte.İnşallah yatmamıza gerek kalmaz:26:

bızımkıde 34 haftalık dogdugundan bır hafta küvezde kalmıstı canım bir hafta aldı fototerapıbenım kızımda emdı hala emıyo cok şükür ama mama ilehızlıatsın ıstedı dr bizde işe yaradı ıstersen sor bı doktoruna ınsallah ıyılesır yavrun butun melekler saglıklı olsun

selam kızlar bugun bebegimin ıkıncı kontrolune gıttık 11gunde 450 gram almıs yavrum dr tebrık ettı hızlıkılo almısdıye:nazar::nazar::nazar::nazar:gelısımı gayet ıyıymiş.kulak muyanesı olmustuk gecen hafta bu haftada erken dogdugu için rop göz muaynesi yapıldı cok şükür ondada bişey çıkmadı kızım cok uslu hiç aglamadı:nazar::nazar::nazar:buaradarop muanesı baya pahalıymıs150 lıra verdık aman ıyı olsunda yavrum sorun varsa erken teşhis edlırse tedavı olunuyormus ama zaman gecerse yokmus tedavısı ınsallah herkes ıyıdır bizden bukadar dogumyapan arkaaslar var hepsıne hayırlıolsun Allah analı babalı saglıklı büyütmek nasıp etsin

Ayy maşallah elife .Allahım hastalıklardan korusun inşallah.Bizlere de sağlıcakla kavuşmayı nasip etsin :31:

Mrb arkadaşlar bende doğurdummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:62: 34haftalık erken doğumla oğlumu kucağıma aldım.7aralıkta geldi bebeğim.Allahıma bin şükür herşey yolunda.2,5kilo doğdu bebeğim ve küveze alınmadı çok şükür.Sarılık başlangıcından dolayı iki gün ara ara fototerapi aldık.Hala inanamıyorum arkadaşlar resmen doğum yaptım.Hemde ailemin yanında yakalandım konyada:)Denizlide doktorum hastanem tüm eşyalarım hazırdı ama Allahtan burda da herşeyi ayarladık.İğne fobime rağmen spinal anestezi ile sezeryan oldum.Ama normal doğum sancısıda çektim iki gün doğumumu detaylı bir şekilde anlatıcam film gibiydi resmen aksiyon filmi:)Allahım hepinize nasip etsin arkadaşlar çok güzel bir duyguymuş.Rabbim herkese nasip etsin inş.

Mrb arkadaşlar bende doğurdummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:62: 34haftalık erken doğumla oğlumu kucağıma aldım.7aralıkta geldi bebeğim.Allahıma bin şükür herşey yolunda.2,5kilo doğdu bebeğim ve küveze alınmadı çok şükür.Sarılık başlangıcından dolayı iki gün ara ara fototerapi aldık.Hala inanamıyorum arkadaşlar resmen doğum yaptım.Hemde ailemin yanında yakalandım konyada:)Denizlide doktorum hastanem tüm eşyalarım hazırdı ama Allahtan burda da herşeyi ayarladık.İğne fobime rağmen spinal anestezi ile sezeryan oldum.Ama normal doğum sancısıda çektim iki gün doğumumu detaylı bir şekilde anlatıcam film gibiydi resmen aksiyon filmi:)Allahım hepinize nasip etsin arkadaşlar çok güzel bir duyguymuş.Rabbim herkese nasip etsin inş.

gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün

Tşk ederim cnm sende doğum yapmışın galiba.Tebrik ederim seni de Allah senin bebekinide analı babalı büyütsün inş.Hepimizinkini de..Cnm geçmişi okuyamadım kimler doğum yaptı başka?Uzun zamandır nete giremedim malum formda herşey yolunda mı beni bilgilendirir misin?

belgüncümbir tek sen yazmışsın cnm saolasınn öksürük mahvetti beni okulda son haftam ben de rapor aldım bugün ve yarın raporluyum...sende sağlık ocağına gidicekmişsin iyi haberlerini bekliyoruz cnm:16:
yeni doğum yapan arkadaşlarımm hoşgeldi meleklerinizzz gözünüz aydınnn
sibelcimmbebeğin sağlıkla gelsin cnm doğmuştur herhalde.gözünüz aydın şimdiden:16:

sen hala işemi gidiyorsun cnm ya?? öksürük için limon kaynat bal ve karabiberle iç yumuşatır ben yaptım ii geldi herseferinde çünkü öksürünce hamileyken çok kötü oluyor...

MRHABALARRRRRRRRRR
belgün ve şirineee..
ve varsa diğer arkadaşlarrr:21:
umarım iyisinizdirrrr
belgüncüm nasılsın?
doğumun ne zaman ????

canım hoşgeldin iyiyim sen nasılsın senin nezaman doğum? ben beklemedeyim hala her an diyor doktor bugün bakan doktor bile eli kulağında bak bekliyordedi:)

gözün aydın allah analıbabalı büyütsün inş...

bEN GELDİMMM....

kızlar bebegımın suyu az kalmış,, o yuzden çarsamba gunu sabah 9.00da tekrar gidecem. Doktorum hazırlıklı gel, aç ol. Bebeğin kalp atışlarını etkılerse alırızz ıyıyse Cuma sabah aynı sekılde yıne gelırsın dedı, artık kontollu gıtmemız gerekıyormuss. suyu 65 kalmış:59: sevınsemm mıı uzulsem mıı, tuhaf bıseyymiş. Allah hepımız ıcın hayırlısını versınn,Sağlıkla gelsın beebişlerimizz

Back
X