2011 Ocak Annelerinin Doğum Hikayeleri :)

belgun

Rabbim sen koru bebeğimi
Kayıtlı Üye
8 Mart 2010
1.124
21
118
42
İlk günden beri acı tatlı, hamileliğimizin her anını her heyecanını birlikte paylaştık güzel anneler.. Ve şimdi Miniklerimiz bir bir gelmeye başladı.

Hepimizin yaşadığı - yaşayacağı o en heyecanlı ,telaşlı, sevinçli kısacası en duygu yüklü anlarımız olan doğum hikayelerimizi de bu başlık altında paylaşalım.

Son düzenleme:
merhaba kızlar ilk yazan ben olayım istedim:))minik kızım acele etti biliyosunuz.2 aralık 2010 saat aksam 6 bucuk gibi karnımda sertleşmeler başladı.önce pek umursamadım açıkçası sonra baktım sık sık oluyo eşimde eve gelince takip etmeye başladık.Dakika tutunca fark ettikki 15 dakikada bir ama ne agrı var ne sancı bişey olmas dedim ama nstde sancılar cktı tabi dogumhanede bır gece kaldım sabaha kadar uyuyamadım hem korkudan hem heyecandan ne olucak diye üstelık yanıma kımseyıde almadılar sabaha kadar serum ve ilaç verıdiler.sabah doktorum geldı.yıne sancılar var tabı son bı ilaç denıyoruz olmassa ıkınızde kurtarıcas dedı cok kokrtum mınıgım daha cok küçüktü daha vaktı vardı( denenen son ilaçlada kasılmalar durmadı ve artık ağrıda baslamıstı hem belıme hem kasıklarıma bır agrı gırıyordu.Elifiminde kalbi daha hızlı atmaya baslamıstı:doktorumuz daha fazla bekleyıp mınnosumu riske atmak ıstemdedı 3 aralık saat 13 45 olmustu artık annemler kayınvalıdem ablam eşim hepsı dogumhanenın kapısında beklıyorlardı.Kapının onune kadar cıkıp konusmama ızın verdıler yanlarına gıttım cok ıhtıyacım vardı cesaretı yoktu cok korkuyordum Elifime bişey olucak diye doktorumuz sonunda baslıyoruz dedı amleıyat önluklerını gıymemeı ıstedıler işte o an elım ayagım titremeye basladı birazdan kavusacaktık ama ya bişey olursa kokrusu sardı içimi erken oldugu için eşim benı tesellı etmeye calısıyordu.ama aklımda hep aynı soru vardı.en sonunda vakıt geldı sedyeye aldılar benı amelıyathaneye gıdee kadar agladıım elımde mendıl kapıdan gırerken eşim elimi sımsıkı tuttu yüzümü sevdi korkma hersey iyi olacak dedi sonra orda ayrıldık( miniğime kavusucaktım ama cok korkuyordum amelıyathane cok soguktu ve cok kalabalıktı benı hazırladılar sonra doktorum geldı korkma hakkımızda hayırlısı olsun dedı acele ettı ıkınızde kurtaralım bakalım dedi.anestesı uzmanıda gelmıstı artık osırada yanımdakı hemsıreye sordum kim olucak uyanınca yanımda bana Elifimin iyi olup olmadıgını ben soramasam bıle soyelyın mutlaka dedim.anestezı uzmanı kolumdan ilacı verdi sadece ıkı sanıye sonra uyumustum sonrası yok bosluk bosuluk bosluk..... uayndıgımda ınaılmaz bır acı vardı karnımda ısmımı soyluyorlardı uya dıyorardı ama gözlerımı acamıyordum.sonra bir ses çok guzel bır kızın oldu aç gözlerını dedı o an gözlerımden yasların aktıgını hissettım ama yınede acamadım gözlerımı.sonra odama goturduler benı herkesı duyoyor ama tepkı veremıyordum ılk gözumu actıgımda Elif nasıll dıye sordum.herkes ıyı dedı sonra yanıma geldı böyle bişey olamassss bu mınnos benımdı küçüçüktü cok tatlıydı gözlerı bıle acılmamıstı dudaklarını kıpırdatıp duruyordu sıcacıktı koynuma alınca kokusunu duyunca herseyı unuttum.Dünyanın en güzel şeyi herseye değer oan kendımı daha bir büyümüş hissettim.artık anneydim her bebek dogdugunda bir anne doğar derdi annem bende artık anneydim.ve benım bana muhtac olan askımın bir meyvesı olan pamuk şekerim vardı artık.cok savunmasız cok masum.ılk kavusmamız cok heyecanlıydı ıkımız içinde aylardır karnımda tasıdıgım yavrum kollarımdaydı.sonra mınıgım beslenmede soru yasayınca( doktorlar küveze aldılar ıraz ayrı kaldık cok üzüldüm ama bu onun iyiliği içindi sabretmeye çalıştım agrılarım ıkıncı gun bıraz azalınca ayaga kalktım miniğimi gormeye yogun bakıma gittim.sonra biz eve geldık mınıgım 5 gun daha kaldı hastanede hergun gidip emzırdım kollarıma alıp ızledım evde süt sagıp gönderim eşim geceleri sütçü olup kızımıza süt göturdu:)) neysekı kavusmamız uzun sürmedi 6 gün verdiler miniğimi eve geldik.şimdi birbirimize alışmaya çalışıyoruz pamuk şekerimde hayata alışmaya calısıyor sımdıkı derdı gaz cıkarmak mama yemek emmek altına yapmak:)) inşallah hep yanımda hep kollarımda hep saglıklı olur onu kucagıma alınca anladımki anne olunca yaşamım anlam kazandı.Rabbim isteyen hereke naip etsin bizden bukadar:)) kızım artık kardeslerıde gelsın istiyor kızlar doğurunda yanlız kalmayalım dertlerımız bir olsun hepinizin melekleri saglıkla sıhatle bereketle gelsinnnnnnnn

elif bebek hoşgeldi dünyaya... cok duygulandım canım yaaaa... bir an önce dogurmak istiyorum kızımı kollarıma almak bu anlattıgın duyguları yaşamak istiyorum... allah sana kızınla birlikte mutlu huzurlu sağlıklı bir ömür versin...

canımmm hayırlısı ile alıcaksın sende inşallah kucagına Allah ıseteyn herkesın kucagını boş bırakmasın ıyı dıleklerın için teşekkur ederim

Şirvan doğuma gitmeden önce yazını okumak çok iyi geldi...
Biraz korkudan, biraz heycandan, biraz kızıma kavuşacak olmanın vermiş olduğu sevinçten sabahtan beri gözlerimde bekleyen gözyaşlarımı akıtmamı sağladı

canım benımmmm sakın korkma sonucunda bebısıne kavusucaksın bende kokrtum evet agrı oluyor yalan soyleyemem hatta dayanılmasda oluyor ama bu melekler için herseye deger Allahın izniyle sende kurtulucaksın yarın dualarım senınle gör bak kucagına alıp kokusunu duyunca herseye değer diyceksin iyi haberlerini bekliyorum

canım çok güzel paylaşmışsın o anları çok duygulandım zaten bu aralar duygusala bağladım artık bir an önce sağlıkla sıhatle kucağıma almak istiyorum bende kızımııııı... maşallah elif bebeğe..

Cnm Allah analı babalı büyütsün inş. hayırlı evlat olsun, erken geldi demişsin kaçıncı haftada geldi kuzucuk??

Allah anali babali buyutsun sirinem.. Masallah kizina

sabah sabah benıde aglattın sırvan...

allah herkese nasıp etsın ınşallah..allah bızede kucagmıza aldıgımız gunlerı gosterır ınşallah..

paylaşımın için teşekkürler canım , doğumuna az kalan herkes gözyaşlarını tutamadı galiba benim gibi. alllah analı babalı büyütsün inşallah.

Çok duygulandım ya.Allah analı babalı büyütsün canım benim.Allah hayırlı ömürler versin.

Şirvancım inşallah hep kollarında,yanında sağlıkla ailece buyutursunuz yavrunu. Allah bagıslasın ağladık yinee... nasıl bır duygudur bu ya.benımde en fazla 20 gunum kaldı sabırsızlanıyorum.Allah tum ısteyenlere nasıp etsın sağlıkla,hayırlısıyla... öptum mınık prensesıını.

hoşgeldin Elif bebek.bahtın açık,ömrün bereketli olsun.
bugün benimde kontrolüm var içimden bir ses bugün doğuracaksın diyor.

Şirvan canım ağladım bir güzel sabah sabah Allahım bizede nasip etsin hayırlısıyla zaman geçmiyor sanki son günlerde

Allahım Elif bebeğe uzun, analı babalı ve hayırlı bir ömür nasip etsin inşallah

canılarım hepinize cok tesekkur ederim iyi kötü uzun bir yolculugu paylastık sızlerle ve paylaşmaya devam edıyoruz:)) ıykı bu siteyı ve sizleri bulmusum.inşallah hepiniz saglıklakucagınıza alıcaksın bebişlerinizi dualarım sizlerle bende sizlerin dogum hikayelerini okumak istiyorummmmmm

allah elif bebeğe sağlıklı uzun bir ömür nasip etsin canım
ne güzel anlatmışsın anneliği
darısı bizlerin başına inş.

hayırlı uğurlu olsun canım
darısı bizlerin başına inş.
sağlıcakla alırız bebişlerimizi kucagımı
za.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…