2011 Ocak Annelerinin Doğum Hikayeleri :)

25 ocakta beklediğimiz bebeğimiz , ocağın 12. geldi sıcacık yuvasına.
eşimle tartışmıştık geceden. o kadar gergindim ki , sabah 5 gibi belime ağrı girdi.ben normal ay sancıları zannettim fakat zaman ilerledikçe belime giren sancı artmaya başladı. ben bunun doğum sancıları olduğunu düüşünemedim aslında.
evde sabah 9 a kadar dayandım sancılarıma. eşimin annesi ,'' eşini ara eve gelsin '' sanırım doğum zamanın başladı dedi. bense daha değildir deyip evin içinde sancılarımın geçmesini bekledim. Fakat geçmek bilmiyordu. Aksine daha da arttı.
Eşimle geeceden tartıştığımız için ben pek konuşmuyordum. Hemen gidelim dedi. Bense daha değildir diyip hastaneye gitmek istemiyordum. Sonunda ikna oldum. 20dk da trafik olduğundan hastaneye anca varabildiik. Yapılan muayeneden sonra doğumun başladığı hatta bittiği söylendi.
Yarım saaate kadar bebeğiniz kucağınız dedi. Bense inanamadım. doktorun dediğine göre biraz daha geç kalsak yolda doğurabilirmişim:)
Benim ilk doğumum olmasına rağmen çok kolay geçti,normal doğum olması sebebiyle bebeğimin her anına şahit oldum. doğumdan hemen sonra ayaktaydım . yatağıma yürüyerek gitmiştim.
Kesinlikle Hamilelliğinizde yürüyüş yapın bol bol.Kilo almamaya çalışın . Bol bol su için . Tek süt yapan şey. Benim değerli olan bu özel anımı sizlerle paylaşmaktan keyif aldım. Umarım sizde alırısnız.
iyi günler ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…