2011 Ocak Annelerinin Doğum Hikayeleri :)

rabbim elif bebeğe anne ve babasına uzun ömür versin.bizlerede buraya sağlıklı hayırlı doğum hikayeleri yazmak nasip etsin.hepimiz için çok az kaldı.inşallah hepimiz bebeklerimizle böle huzur dolu yazılar yazıcaz ....sıkıntılarımız gaz mama alt değiştirmeden öte olmasın.

çok güzel ya.Çok duygulandım. o heyecanı birazda olsa yaşadım doğumu durdurdular ama o bile çok heyecanlıydı. Allah sağlık ve uzun ömür versin.

topiğimizde hayırlı olsun güzel dpğum hikayeleri yazılsın

ilk bebek olan elif bebekte sağlıklı sihhatlı akıllı uslu güzel zeki .......... bir kız olarak hayatı boyunca güzel günler geçirsin

elif bebek hoşgeldi :)))) rabbim sağlıkla analı babalı büyütmeyi nasip eylesin hikayenizi okuyunca çok duygulandım inanki sanırım benim gibi çoğu kişide ağlamıştır rabbim hepimize sağlıkla hayırlı doğumlar yapmayı nasip eylesin bugüne kadar oğluşum erken gelmek için çok uğraştı şimdide biz istiyoruz ama o gelmek istemiyor bende sağlıkla kucağıma aldığımı görürmüyüm acaba hastaneye her gittiğimde moralim bozuluyor yeni doğmuş bebeklerde problem olunca rabbim hiç birimize yaşatmasın sorun sıkıntı...AMİN....

şirvancım okuyunca ağladım valla ne güzel anlatmışsın cnm...darısı bizim başımıza..düşününce bile duygusallaşıyorum.

şirvan ne yapmışsın sen öyle inan ağladım harika bir duygu herkes hayırlısıyla kuzusunu kucağına alsın inşallah heycanlandım okuyunca

hepinize tekrar tesekkur ederiz arkadaslar kızımla mıs kokulumla bırlıkte ınsallah hayırlısıilehepiniz mınnıklerınızı kucagınıza alıcaksınızbende burda hıkayelerınızı okuycam

canım gözün aydın.......allah hep iyi günlerini göstersin
dilerim ben de sağlıkla burda doğum hikayemi paylaşırıım inşallah .....
zaman yaklaştıkça korku heyecan sabırsızlık içiçe geçiyor..........
allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun.............

Şirvancımmm çok etilendim cnmm.. anlattıklarını bi an yaşıo gibi hssettim.. degişik oldm anlatamıyrum bile.. Allah saglıkla büyütsün inş..

cnm elif bebeğe Rabbim hayılı sağlıklı ömürler versin bizede hayırlı ve kolay doğumlar nasip etsin inş. bizede burda güzel duygular paylaşmak nasip olur...

iyidilekleriniz için hepinize tesekkur ederım arkdaslar.İnşallah bende sizlerin hikayelerini okuycam burda

Kizlar aramizdancok kisi dogum yaptı ama kimse fırsat bulup da hikayesini yzamiyo galiba :) Merakla bekliyorum hikayelerinizi...

evet yaa bende cok merak edıyorumm,, epıduralde sonda takılıyor mu, yada lavman yapılıyor muu, doğurmak üzereyım daha da kafam karman çormann

evet arkadaşlar yaaa baya doğum oldu ocak gelmeden amaaa hiç hikaye yokkkk hani nerde hikayelerrrr:)))bekliyorz sabırsızlıklaaaaa

evet yaa bende cok merak edıyorumm,, epıduralde sonda takılıyor mu, yada lavman yapılıyor muu, doğurmak üzereyım daha da kafam karman çormann

merhaba ben mart topiğinden :))
epiduralde sonda takılıyor tabii ki çünkü en az 5 saat falan uyuşuk kalıyor bacaklar haliyle tuvalete gitme gibi bi durum söz konusu olamıyor.lavman genellikle yapılıyor ama yapmayanlar da varmış

valla cnm senin bebişte bi doğsun hayırlısıyla bak bakalım değil yazmak okumaya bile fırsat bulabilcenmi
bende tam hikayemi yazmak için geliym buraya serdar paşa başlıyor feryada feleğim şaştı yaw
sana kısaca cevap vereyim ben spinal sezeryan oldum bana lavman yapılmadı zaten geceden bişey yemedim dktrum öyle dedi sondayıda bacaklarım uyuştuktan sonra taktıkları için bişey hisstmedim çok rahat geçti ameliyatım aynı gün ayağa kalktım bebişimle rahatça ilgilenebildim sezeryan olucak arkadaşlarıma spinali öneririm genel anestesi çok zor oluyor spinal de daha kolay kalkılıyor benim ilki genel olmuştu 2 günde zor toparlandım yine doğum yaparsam inşallah yine spinali tercih ederim birde tavsiyem spinal yaptırırsanız sakın ola başınızı oynatmayın baş ağrısı yapıyor ben biraz oynattım 2 gün ağrı oldu bana söylediler ama geç söylediler oynatmıştım başımı çünkü herkese kolay doğum diliyorum inşllah sizlerde sağ salim alırsınız yavrularınızı kucağınıza ben kaçtım benim yavru mızıldanmaya başladı gene emzireyim hemen

teşekkür ederim cevabın ıcın..bebeğini Allah bağışlasın cok tatlıdır şimdii

canım yaa,haklısındırr bişey diyemıyorumm cevabın ıcın sağğol,serdar paşayı öpuyorumm

teşekkür ederim cevabın ıcın..bebeğini Allah bağışlasın cok tatlıdır şimdii

canım ben 2011 mart topiğindenim yani henüz kucağıma alamadım.çevremdeki tecrübelerden yararlanarak yazdım bu bilgileri.Allah hepimize sağlıklı kolay hayırlı doğumlar nasip etsin

Hastaneye göre değişiyor sanırım bazı şeyler sonda bana sezeryandan önce amilyathanenin hazır olmasını beklerken takıldı ebe taktı hiç acı hissetmedim bişeyler yaptı bi baktım bi kordon sarkıyo yanıma bi poşet koyuverdi sondanı taktım dedi 6 saat sonra da çıkarıldı onda da acı hissetmedim uyuşukluğum da geçmişti
Lavman da sezeryanda yapılmıyomuş geceden aç gelmen isteniyomuş ama bana suni sancı verileceği için yapıldı çok basit bi işlem hastabakıcı yaptı yine canım yanmadı aksine çok rahatladım hiç bu kadr uzun tuvalette kalmamıştım ebe de doktorum da hastabakıcı da çok iyiydi elleri hafifti aah ah şu öksürük olmasa çok rahat olucaktı doğumum

teyzeleri bizde hikayemizi yazalım 24.12.2010 akşamı karnımda kasılmalar oldu eşim artık bebişimizin gelmesini çok istiyordu hep erken doğum riski olunca ha bugün ha yarın derken doktorumla görüştüm doğum olabilir hemen hastaneye dedi biz çantamızı topladık bende tarifi imkansız bir korku sevinç hastaneye ağlayarak gittim nst ye aldılar az bir sancı çıktı ultrasonla bakıldı üstüne birde çatı muayenesi yapıldı canımdan can gitti ama doğum başlamamış denildi eve geri yolladılar eve geri döndük sabah oldu kanamam olunca tekrar doktorumla görüştüm hastaneye tekrar çağırdı ve tekrar apar topar hasteye gittik ama giderken aradaki mesafe fazla olsa bile içimdeki tarifi imkansız duygularla kısacık geldi bol bol dua ettim ve doktorum kontrol etti doğum başlamış sezeryan için doğumhaneyi hazırlayon dedi o an herşey boş ve anlamsız geldi kendimi hazır hissetmedim korktum bir anda bebeğim dünyaya gelicek 9 ay boyunca benimle beraber can parçam artık yanımda olacak korku sevinç heyecan stres hepsi bir arada hasta bakıcı geldi hemen üstümü değiştirmem için yardımcı olmaya gelmiş ikinci bir şok daha eşimle annemle konuşmadan doğum için hazırlanmam gerek içim okadar dolduki daha 3 haftamız vardı hazırlıksız yakaladı beni oğluşum ve ben hazırdım artık eşimi gördüm hüngür hüngür ağlamaya başladım sakinleştirdiler beni doktorum epidural olmamı önerdi ama ben korktuğum için narkoz istedim sabah kahvaltı yaptığım için 6 saat açlık gerekiyormuş benim için iyi oldu kendimi toparlamam annemin gelmesi için yeterli bir süreydi odam hazırlandı ve doğum saatini beklemeye başladım saat 17:15 de hastabakıcı geldi tekerlekli sandalyeye aldı annemlerle vedalaştı ama bir yandanda kalbim duracakmışcasına çarpıyor eşimi göremedim tel de onunlada vedalaştım sonunun ne olacağı bilinmeyen bir yol ve sonunda kapılar kapandı ve doğumhaneye aldılar masaya yattım ve doktorum geldi hadi başlıyoruz dedi ve o an dünyayla bağlantım kesildi 17:30 da bbebişimi odamıza almışlar uyandığımda tirtir titriyordum ve doktorum geldi başıma gözünaydın oğluşun maşallah çok iyi dedi bir an önce bebişimi görmek istiyordum odaya aldılar beni ve karşımda dünyalar tatlısı canım oğluşum öyle herşeyden habersiz masum yatıyordu beşikte yanıma yanaştırlar mis gibi cennet kokuyordu bebeğim hayatım anlamı benim için hayat bir kez daha başladı canım oğluşum Altan Egenin dünyaya gelmesiyle bizim hikayemizde böyle işte....lavman soran arkadaşlar normal doğumda yapıyorlar sonda takılıyor ama bana gerek görmediler ben narkoz aldım birde bilginize.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…