saglıkla buyut canım....:13:40+3 olmus ve artik doktorun verdigi son gunu bekliyorduk normal dogum icin.. aksam uzeri annemle telefonda konusurken gun boyu hissettigim ama dogum sancisi oldugunu tahmin edemedigim sancilarin 5 dk da bir geldigini farkettim.. belimden karnima dogru hafif hafif sancilar oluyordu ama sanki uyusuk gibiydim ve cok yogun hissedemiyordum, esimi aradim eve geldi 5 dk icinde hastanedeydik.. ben daha dogum olmaz eve gonderirler diye beklerken acilma 2 cm olmustu ve 150 yi gecen sancilar vardi nst de.. aksam 19:00 civari dogumhaneye alindim 3 cm acilmayla, esim valizimizi almaya eve gitti ve ben artik ciddi ciddi agri hissetmeye basladim hemen epidural yapilmasini istedim ama igneyi yapabilmeleri icin kan testi gerekiyordu ve daha onceden yapilmasina ragmen tahlil sonucu yoktu dosyamda cunku esim o kagidi adres bildirimi icin cikarmisti!! yeniden kan alindi ve 1 saat bekleyecegimi soylediler!! cildirmak uzereydim esimi eve gonderdim tekrar gitti kagidi aldi geldi 21:00 sulari igne yapildi ben artik nefes alamiyordum acidan.. epidural 10 dk icinde tki etti ama tam olarak kesmedi yne agri hissediyordum.. ebeler ara ara gelip kontrol ediyorlardi acilma hizla devam etti, esim hep yanimdaydi.. dualar okuyarak, sanci geldikce derin derin nefes alarak saat00:10 da acilmam 10 cm oldu ve artik dogum basladi.. ebe once suyu patlatti sonra idrar kesesini bosaltti sanci geldikce ikinmami soylediler.. butun gucumle bebegimin bir an once dogabilmesi icin ugrastim, sanki orda bunalmis benim kadar aci cekiyormus gibi hissediyordum.. basina dokunmak istermisin dediler dogmadan, dokundum bebegim henuz karnimdaydi.. bir kac ikinma sonra kucagima koyuverdiler dunyanin o en guzel o en mukemmel melegini.......... dunyalar benimdi artik omrumun en uzun 18 dksini yasamistim 00:28 de kucagimda bi sicaklik vardi ve bir taraftan agliyordum bir taraftan sukurler olsun rabbim diyordum cok guzel cokkk!! ebe yuzunu gozunu sildi kizimi bana opturdu, melegim hem bana bakmaya calisiyor hem agliyordu, babasi gobegini kesti sonra kizimi goturduler giydirmeye.. 15 dk sonra yanima getirdiler bu sirada benim dikislerim atildi.. 2 saat daha dogumhanede duracagimi soylediler kizim ben ve esim orda bekledik.. emzirdim melegimi daha beceremiyordu.. agzina zemzem surdum babasi kulagina ezan okudu ismini soyledi.. Erva Nur'um hosgeldi hayatima........
canım allah analı babalı buyutsun...merhaba arkadaşlar... Ben de 39+8 haftalık iken 27 ocak saat 17.20de doğum yaptım... sizlerle doğum hikayemi paylaşmak istiyorum daha yeni fırsatım oluyor...
26 ocak çarşamba günü gece saat 3 4 gibi hafif hafif kasıklarımda sancı başladı ama ben oralı olmadım yalancı sancı dedim.. ama sancılar 10 dakikada bir geliyor ve beni hiç uyutmuyordu.. Sonra eşimi kaldırdım..
Eşim de yalancıdır falan dedi.. Biz hala doğumun başladığının farkında değildik.. O gece de elektrikler ve sular yoktu 1 gün boyunca da gelmeyeceği bilgisi verildi bize... Gece hiç uyumadım sancılardan elektrikler de yok duş almak istiyorum ama alamıyorum..
sonunda sabah oldu benim sancılar giderek sıklaştı ve hastaneye gidelim dedik... evde annem ve kayınvalidem de var onların ısrarı ile gidelim dedik hastaneye..
Önce tencerede su kaynatıp mum ışığında duş aldım :)))))) hiç unutamam o duşumu herhalde.. sonra kahvaltımızı yaptık ve saat 12 gibi hastaneye gittik... doğumhanenin kapısına geldim.. ve galiba ben doğum yapacağım dedim ebelere..
onlar da içeri aldılar açılma 5 cm olmuş bile ben tabi şoklardayım... Ebeler sen iyi dayanmışsın şimdiye dediler.. Benim de adetlerim çok sancılı geçiyordu herhalde ondan çok şiddetli gelmedi sancılar bana
Ben bir anda korkmaya başladım eşimin yanına gittim ağlamamak için zor tuttum kendimi... ayrıldım yanından kendimi yapayanlız hisettim sadece kızım vardı benimle.. sonra lavman taktılar ama çok kalmadım tuvalatte en fazla 5 dakika :)
ve odaya aldılar beni serum taktılar benim sancılar en düşük 50lerde ve biranda 100e çıkıyor... dayanabildiğim kadar dayandım hiç çığlık atmadım saatlerce.... hemşireler gelip gidip açılma ne kadar olmuş diye balıyorlar 6 7 8 derken saat 4e doğru çok şiddetlendi sancılar ben artık çığlık atıorum hiçbişi umrumda değil...
saat tam 5te suyum geldi....açılma da 10 cm olmuş... beni hemen doğumhaneye aldılar.... o doğum anını anlatmak çok zor... ıkınıyorum ıkınıyırum olmuor... sonunda saçı görünmüş.. bana bak bebeğin saçı hadi gayret dediler.. bir baktım prensesimin kara saçları..
o anda bana bir cesaret geldi 3 4 kez çığlıktan ve ıkınmadan sonra sonra bebek tam 15.20de doğdu... 3600 kilo ve 152 cm idi.. çığlılarımdan annem başlamış dışarda ağlamaya benim ses kolidorlarda yankılamıyormuş :))) aman yarabbim ne güzel bir bebek o hemen kucağıma almak istedim meleğimi ama hemşireler üzerini giydirmeye başladı..
kızım da giyinirken gözlerini bana dikti göz göze bakıştık kızımla... sanki beni tanıyor biliyor gibi bakıyordu.... ve hemen parmağını emeye başladı kuzum.. açıkmış :))) hemşireler gülüyor kız emme parmağını diyorlar ama kızım hala emiyor... kızımı kucağıma verdiler... mis gibiydi... ne güzel bir duyguymuş meğer... şimdi bile yazarken ağlamamk için zor tutuyorum kendimi... kızıma öyle bir bağlandım ki o andan sonra meleğim benim annesinin kuzusu zeynebim..
benim de iç rahmin çok ince imiş baya yırtılma olmuş içerde... kanama var durduramıyorlar... dikiş üstüne dikiş.... 1 saat boyunca bana dikiş attılar... 17 gün geçti üzerinde ama hala dikişşerim iyileşmedi...
1 saat sonra tekrar odaya aldılar bizi.... eşim geldi yanıma... ne kadar mutlu idi... artık kızımız vardı gözleri ışıl ışıldı... onu hiç bu kadar mutlu görmemiştim.... kızım önce çok güzel ememye başladı ama doktor dikişlerin durumunu görmek için geldi yanıma
ve birazdan emzir dedi... zorla bıraktırdık emmeyi... sonra da emmedi saatlerce(( 1 gün hastanede kaldık eve geldik benim süt hala tam gelmeişti.. kayınvalidem sütün yok sütün yo diye diye beni strese soktu 2 gün sonra falan geldi sütüm... minik kuşum zeynebim de sarıklık oldu
şimdi daha iyi kızım... uyuyor melekler gibi..... arkadaşlar doğum anında bence bir şey yok.. esas zor olan o sancılar ve sonrasında dikişler.. benim doğumum rahat oldu çok şükür bir sıkıntı yaşamadım... Allah isteyen herkese bu duyguyu nasip etsin..
Ve sakın ama sakın sütün gelmiyor diyenlere kafanızı takmayın benim gibi.. ben çok ağladım sütüm yok diye... beni çok strese soktu kayınvalidem..
ama sonuçta o kadar mutluyum ki tüm dünyam değişti ne tv ve internet ne de dünya umrumda... benim en güzel varlığım meleğim var yanımda o benim herşeyim... Allah kızımın hayatını hayırlı eylesin hep mutlu olsun.
Dileirm ki tüm herkes bu duyguyu tatsın.. Allah olmayanlara versin... benim de doğum hikayem bu kadar inşallah güzel bir şekilde anlatabilmişimdir...
Zeynebimin şu anki kilosu 4200 ve boyu da 153 çok şükür...
tüm dogum hıkayelerınde oldgu gıbı tuylerım dıken dıken oldu..Nihayet bende sizlerle dogum hikayemi paylasmak istiorum. Hamileyken baskalarinin hikaylerini okumayi cok severdim cünkü.
Belki biraz uzun olabilir Insallah sIkILmadan okursunuz.
Biliorsunuz benim asil dogum tarihim 06.01.2011 di ve benim sipam 19.12.2010 dünyaya geldi, yani hic beklemedigimiz bi anda. Kasim sonu dogum iznine ayrilmistim ve doguma kadar bi güzel dinlenirim diordum kendime. Ama hic düsündügum gibi olmadi. Benim minik kizim beni son günlerde artik cok zorluodu. Rahat hareket edemez hale gelmistik, hele geceleri uyku nedir unutmustuk adeta. Dogumdan bir gün önce arkadaslarla alisveris merkezine gidip bütün gün yürümüstüm dönüste de annemlere ugramistik. Oturuken belime hafiften agri giriodu ama ben cok yürüdüm ondandir die ciddiye almamistim. Eve geldigimizde saat gece 2 de ayni adet agrisi gibi azar azar agri baslamisti yarim saatte bir giriodu, bende oh ne güzel yalanci sancilar basladi kizim vaktinde gelicek diodum 
Uyumak istiorum olmuo, simdi gecer sanci diorum oda gecmio saate bakiorum sanci araligi da kisalio ama benim gercek dogum sancisi olabilecegi aklimin ucundan bile gecmio halen!!
Ne bilim forumlarda nisan gelir, suyun gelir, günler önce yalanci sanci cekersin vs. die birsürü seyler okumustum. Nerden bilebilirdim ki sürpriz yapicagini.
Sabaha kadar böyle devam etti ve sancilar 8 dakkaya düsmüstü . Hani yalanci sanci die sartladim ya kendimi esimi kaldirma ihtiyaci da duymuorum  Sabah 8 de esime haber verip hastaneyi aradim sancim var ne yapayim die ( Bu arada agri da siddetlenmeye baslamisti) onlarda yalanci sancidir demesin mi  Bekle agrin gecmezse gelirsin, ne kadar vakit evde gecirirsen senin icin iyi olur dedi ebe. Bende volta atar gibi evin icinde dönmeye devam ettim.
Taki esim saat 10da yeter artik gidioruz bari agri kesici versinler diyene kadar. Yolda ne olur ne olmaz die annemi de alip hastaneye gittik. Vardigimizda ebem karsiladi bizi ve muayne etmek icin odaya aldi. Ilk önce NSt de baglayip sancilari ölctü. Belirgin bi sekilde sanci kayedilince geldi sira cati muayenesine , ama ne yalan söylim hic acimadi. Ebe 2 cm acilma oldugunu ve hastanede kalmak zorunda oldugumu söyleyince ben yeni yeni anlamaya baslamastim kizimin yola ciktigini. Saat bese kadar acilmanin büyümesini bekledim, o süre zarfinda merdiven inip ciktim hasteneyi kesfe ciktim ve iki saat sicak küvette yattim. Bi iyi geldi ki kizlar anlatamam hem kendinizi daha hafif hissediosunuz hemde agri o kadar siddetli olmuo. Saat 5te ebem yanima gelip vardiyesinin bi saate bitecegini küvetten cikip bi muayene olmam gerektigini söyledi. Bu seferki cati muayenesinde saolsun cok güzel bi sekilde acitmadan suyumu da patlatti. Acilmam bu arada 6 santim olmustu. Buraya kadar ben hic agri cekmemisim cünkü bundan sonra dogum neymis öyle anladim. Rahimde su da kalmayinca bu sefer cocuk kuru kuru baski yapmaya baslamisti catima. Ve hayatimda yasamadigim aciyi bu süre zarfinda cektim. Artil nooolur epidural yapin die yalvarir hale gelmistim, normal ilerlemeye göre daha önumde 4 saat vardi her saat basi 1 cm acilma oldugunu düsünürsek  Ve ben kendimde bu gücü görmüordum artik gece uyumadigimdan yorgun düsmüstüm .Anne noolur yardim et die kivraniomusum o anda  Annem esim dogum odasinda bi dk yanimdan ayrilmadilar ve ebeden epidural anastezi yapilmasini rica ettiler, cünkü onlarda dayanamio du artik beni o halde görmeye  Gerekli kagitlar imzalanip anestezi doktoru gelmist belime igne yapmak icin. Ama benim bi derdim vardi igne yapilmadan önce mutlaka bi tuvalete gitmem gerekiodu cünkü az daha beklesem dogum yatagina yapicaktim  daha dogrusu öyle hissediordum!! Ebeye bunu dedigimde sen bekle bidaha catina bakicam demez mi!Ve benim tuvalet ihtiyaci die düsündügüm meger dogumun baslamasiymis  Yazik anest. Doktoruda eli bos dönmek zorunda kaldi  Anliyacaginiz bi saat icinde 4 cm acilma olmustu ve artik kizim dogucakti.
Yarim saatlik bi ikinma süreci sonunda güzel kizimi 37 haftalik 3 günlükken saat 19:05 de kollarima aldim. Allahima sükür hic yirtilma olmadan hasar görmeden dogurdum kizimi. Tam iki saat boyunca annemle , esimle beraber dogum odasinda kaldik.Esim göbek kordonunu kesti kizimizin ve Kizimi direk kucagima verdiler. Yikamadan giydirmeden öylece koynumda yatti yavrum. En güzeli de ilk gögsüme geldiginde sesimi duyupda kafasini bana cevirmesiydi  O anda hic bitmeyecek büyük bi ask baslamsiti. Kizimi sevior ve emziriodum rahat rahat.
Kizlar normal dogumdan asla korkmayin. Allah herseyin gücünü verio!! Bebek dogdugunda agri saniyesinde kesilio, ve sonrasinda hic dogum yapmamis gibi bebeginizle ilgilenebiliosunuz. BU arada annemin kiymetini dahada anladim. Esimle annemin hakkini hic ödeyemem dogum esnasinda onlardan güc alim derken ikisinide mos mor etmisim, onlar olmasaydi asla yapamazdim Zaten esim bidahakine kispetimi giyip gelcem, kirkpinar gürescisine tas cikarttin dio  Iste allah son anda bi güc verioki herkes sasirio-
Iyiki dogdun kizim seni cok sevioruz……….
Allah herkesin yavrusunu bagislasin insallah.
canım yaprak dokumunun fınalını kacırdın.ama olsun degmış..prensesın gelmışş...hoşgelmıss....Geç oldu ama bende yazayım hikayemi
29.12.2010 10:34
bu doğumdan önce yazdığım mesajımdı :))) annem gildeydim kendimi fazla iyi hissetmiyordum uzanmıştım kapı çaldı gelen kaynanam ve kayınpederimdi kalkıp yanlarına gittim eşim aramış kaynanamı benim bu gece iyi olmadığımı söylemiş oda dayanamamış gelmişti annem gilde oturduk bir şeyler yedik içtik sgk müdürlüğüne gitmem lazım soyadımı değiştirmemiştim doğumda sorun olmasın vakit varken yapalım dedim eşimin işyeri evimize çok yakın kayınbabam o zaman ben Sinan ‘ı (eşim) çağırayım ben gideyim o gelsin dedi bizde kaynanamla bize indik annem gilin 5 kat altında oturuyoruz pencereden baktım eşim geliyor üstümü değiştireyim dedim eşofman vardı çıkarırken ıslaklık hissettim idrarımı tutamıyorum sandım tuvalete gittim idrar değildi suyum geliyordu ne yapacağımı şaşırdım ama çok soğuk kanlıydım kaynanama seslendim anne suyum geliyor diye o panikledi birden o arada eşim içeri girdi kaynanam eşime çabuk kaynananı ara gelsin dedi eşim annemi aradı annem inanmadı şaka yapıyor sandı eşim anne çabuk gel diyince indi aşağıya ben üstümü değiştiriyordum sakin sakin sancım falan yoktu annemler hastane çantalarımızı falan aldılar onlar benden daha heyecanlı hele eşim korkulu gözlerle bakıyordu sanki o doğuracak  saat 14:30 arabaya bindik yola koyulduk arabada resim çektiriyorum o kadar sakinim yani annemler şaşıyor yakınlarımı arıyorum mesaj çekiyorum doğuma gidiyorum diye hastaneye geldik giriş işlemlerini yapıyorduk görevli soyisminiz farklı en yakın zamanda değiştirin dedi bizde onun için yola çıkacaktık ama kısmet buraya gelmekmiş dedim gülüştük :)) doğumhaneye gittik devlet hastanesi olduğundan benden başka kimseyi içeriye almadılar eşim ve annemler kapıda bekliyordu gerekli bilgilerimi alıp ultrasyondan baktılar bebeğin kilosu için 3600 dediler sonra damar yolu açtılar sancım yok dedim su geldiği için geldik dedim muayene etti doktor sonra diğer hamilelerinde olduğu bir odaya aldılar eşyalarım annemlerde kapıda bekliyorlar hemen doğumhaneye gireceğimi bilmiyordum dedim o zaman git görüş onlarla bebeğin kıyafetleriyle hasta bezi falan al gel dediler doğumhaneden geri çıktım annemler bekliyordu gerekli eşyaları hastane çantamızdan aldım o anda soğuk kanlılığım gitmişti işte eşim yoktu ortada işlemleri yapıyor dedi annem aradım geldi annemlere sarıldım helallik istedim ağlamamak için kendimi zor tutuyordum eşim geldi sarıldım boynuna başladım ağlamaya öptü anlımdan göz yaşlarımı sildi “seni seviyorum” dedik birbirimize ve ben el sallayarak doğumhaneye geri döndüm uzun koridorda yürürken bir yandan da ağlıyordum 4 kişilik bir odaya aldılar bekleyen 3 bayan daha vardı üstümü çıkarıp yeşil önlüğü giydim yatağıma oturdum erkek doktor geldi yan tarafımdaki bayanı muayene edecekti öyle bir bağırdı ki ben korktum benim kendi doktorum bayandı erkeklerin eli acıtır diye duymuştum kadında öyle bağırınca baya tırstım sıra bana geldi sancın var mı dedi yok dedim suyum geliyor sadece dedim sızıntı şeklinde doktor muayene etti kasmadım kendimi hiç acımadı açılma var dedi ama ne kadar olduğunu söylemedi eliyle bastırdı derken foşurrr diye su aktı su gelmesi böyle olur dedi uyuz oldum ben tabi bu doktora bekleyeceksin dedi sancım olmadığı için… suyu patlattığı için sanırım biraz biraz ağrı gelmeye başladı adet sancısını bile bilmediğim için tuhaf geldi ağrı bana sonra nst ye bağlandım sancılar 20 falandı 30 olunca canım yanmaya başladı daha 30 da böyleyse 100 de ne yaparım dedim tansiyonumu ölçtü hemşire 16 çıkmıştı doktora söyledi tansiyonu yüksek diye daha bir korkmaya başladım tansiyonu birden çıkıp bebeğini kaybedenler geldi aklıma dua etmeye başladım diğer bir hemşire benim ağladığımı görmüş ailesiyle görüştükten sonra çok ağladı ondan olabilir dedi doktorda birazdan tekrar ölçün dedi kan ve idrar testi istedi içeri ilk girdiğim odada vermiştim zaten dedim hemen sonuçları getirin dedi hemşirelere her şey normaldi çok şükür beklemeye devam suni sancı vermeye başladılar aman Allahım dayanamıyordum sancılara doktora beni sezeryana alın diyordum açılman çok iyi yapamam dedi biraz daha dayan dedi epidural vurun bari dedim burası devlet hastanesi ne epiduralı demez mi sancılar geldikçe derin nefes al dedi denedim ağrı baya azaldı doktora baştan neden söylemedin diye söyleniyordum sonra sustum gözlerimi kapadım her sancı geldiğinde derin nefes alıyordum birazdan geçecek kızını kollarına alacaksın diye kendi kendimi teselli ediyordum eşim aklıma geliyordu ağrımı unutmuş kim bilir o ne haldedir diye düşünüyordum beklemek daha zor çünkü saatin kaç olduğunu bile bilmiyordum ama dışarı baktığımda hava kararmıştı zaman nasıl geçti anlamadım bile doktor geldi açılma 8 cm olmuş çok iyi dedi birazdan alırız ama ıkınabilirsen ona göre dedi hemşireye nasıl yapacağını anlat dedi anlattı sancı gelince denedim sancı hissi sıfıra inmişti aa dedim süper acının gittiğini fark edince bir güzel ıkındım hemşire tamam dedi yapabiliyorsun devam etme doktora söyledi beni doğumhaneye aldılar çatala çıkardılar doktorla beraber 4 kişi vardı birden içerden başka bir bayan çığlık attı doktor benim için doğum hemen olmaz ben şu hastaya bakayım dedi onunla beraber bir hemşirede gitti ebeyle diğer hemşirede malzemeleri ayarlıyordu iğne yaptılar ebe bana hazır olduğumda sancı gelince ıkınmamı söyledi o arada diğer hemşirede dışarı çıktı sancı geldi ve ben var gücümle ıkınmaya başladım ıkınmak hoşuma gidiyordu sancıyı kesiyordu çünkü ebe sakın bırakma dedi ve bebeğimin başı çıktı ebe beklemiyordu böyle bir şey ve panik oldu bebeğimin başı çıktıktan sonra kesik attı uyuz karı iyiki bebeğimi kesmedi bana nefes nefes al demeye başladı neden olduğunu bilmiyordum korka korka nefes almaya başladım bebeğime bir şey olacak sandım bebeğim çıktı çok rahatladım çıkar çıkmaz ağlamadı ama kordonunu kesti ebe derken ağlamaya başladı prensesim o anda dünyalar benim oldu saate baktım 19:45 bebeğimle birlikte yeniden doğdum şükürler olsun dedim bebeğimi göğsüme koydu ebe hemen sustu minik kelebeğim ilk bağımız hemen kuruldu orda öptüm kuzumu kokladım miss kokulumu ebe aldı sonra siliyordu yan tarafımda bende izliyordum sonra tartıya koydu 4020 gram çıktı çüşş dedi uyuz karı insan maşallah der dedim odada beklerken diğer hamilenin bebeği 4 kilonun üstünde diye sezeryana almışlardı ultrasyonda iyi ölçüm almamışlar sezeryan olmam gerekirken normal doğurdum yani maşallah bana :)) o arada diğer hemşire geldi ne ara doğurdu ya demezmi o aldı kızımı giydirmeye başladı derken doktor geldi oda şaşırdı beklemiyorlardı sanırım doğumun hemen olacağını ebe panikledi doktor neden böyle kesik dedi bebek iri bebek ve kordon dolanmış dedi daha yeni girmiştim ultrasyona ve öyle bir durum yoktu yalan söyledi resmen sen şurayı söyle dik buraya gelince ben devam ederim dedi ebeye kızımı giydirip götürdüler ebe başladı beni dikmeye iğnenin etkisi geçiyordu bu arada ebe biraz diktikten sonra doktor geldi devam etti sonra tekrar ebeye devretti acımaya başladı arttık ya bitsin arttık diye söylenmeye başladım doğumdan daha zor bu dikiş dedim uyuz ebe de ben bayılmıyorum dikmeye belim ağrıdı demez mi iyicene sinir oldum rahat durursan daha erken biter dedi bende bebeğimi biran önce görme hayaliyle sabrettim acıyı çektim dikiş işlemi bittiğinde saate baktım 20:30 doğum 1 dakika bile sürmezken dikiş işlemi 45 dakika sürdü sonra beni sedyeye aldılar sadece ayaklarım üşüyordu birde çorabımı çıkarmamışım  doğumhanenin koridoruna çıkardılar bebeğimi getirmelerini bekledim saatler önce ağlayarak girdiğim yürüdüğüm koridordan bebeğimle çıkacaktım bebeğimi beşikle getirdiler bir hizmetli benim sedyemi diğeride bebeğimin beşiğini sürürek çıktık doğumhaneden gözüm hemen annemler ve eşimi aradı annemler odaya çıkmışlar eşim beklemiş kapıda hemen yanıma geldi merakla elimi tuttu kızımızı gördün mü dedim hayır dedi bana bakmaktan arkamdan gelen güzelliği fark etmemiş bak orda dedim heyecanla kızımıza doğru gitti hep beraber odamıza çıktık yatağıma zor yatırdılar sezeryan olsam böyle acı çekmezdim sanırım ayağa kalkamıyordum başım dönüyordu tuvalete zor gidiyordum yapmaya korkuyordum canımın acısından dikiş ağrılarımın iyileşmesi uzun zaman aldı ama nihayetinde geçti iyi ki doktor istediğimde sezeryana almamış diyorum doğumum çok kolaydı dikişleri saymasak aşağıda kalabalık bir topluluk varmış sırayla odamıza geldiler eşim güvenliği ayarlamış kimse yalnız bırakmadı sağolsunlar o gece sabaha kadar uyuyamadım sevinçten sabah olsada evimize gitsek diye bekledim artık 3 kişilik bir aileyiz güzel kızım prensesim iyi ki geldin hoş geldin Allahım acını göstermesin SENİ ÇOK SEVİYORUZ… Allahım isteyen herkese nasip etsin…
evet sen bana bugün doğurmayacakmışsın gibi hissediyorum demiştin :)) ama çatır çatır doğurdum :)) seninde hikayeni merakla bekliyorumAyy ne gündü deniz gözümün önünde doğuma gitmiştin.Ben artik o gün 12 den önce dogum yapmazsın diye düşünürken sancın falan artmıştı.Hey gidi günler allah yavrularımızdan ayırmasın bizleri
Zor olmuş dikişlerin ama şükür ki sende yavrun da sağlıklısınız . Allah doğumu bekleyenlerin yardımcısı olsun hakkaten
Ben hatırladıkça sinir olduğumdan kızıma tuttuğum günlüğe bile yazamadım doğum hikayemi . Eşimle babanem arasında hastaneye en cok akrabasını kim toplar rekabeti oldu çünkü. Kızımla bizde perişan olduk. Eşim yazmış doğum hikayemizi telefonda bana okurken bayağ duygulanıp ağladık.Eve gidince onu eklemeyi düşünüyorum buraya.
ay inanmıyorum şükür ki ikinizde iyisiniz şuandadenizcim çok güzel bir doğum hikayesii...duygulandım yine okuyunca...
ben de anlatıcam ama ölümlerden döndüğüm içinn dilim varmıyor anlatmayabenim epidurali yanlış dozda vurdukları için ölüyordum az kalsın
en kısa zamanda yazıcam
evet kızım izin vermedi izlemeye halende izlemedim Ali Rıza Bey ölmüş onu öğrendim kırkımız çıkınca annemlere dedim birde helva yapalım Ali Rıza Bey için :))))canım yaprak dokumunun fınalını kacırdın.ama olsun degmış..prensesın gelmışş...hoşgelmıss....
canım ıyıkı normal dogum yaptın...
canım dogum hıkayenı okurken hem güldum, hem tuylerım dıken dıken oldu.....hemsırenın çüş demesı ,
doktorun neden kesık bu kadar dıyınce hemsırenın kordon vardı dıye yalan soylemesı, dikişlerını bır onun bır hemsırenın atması,doktorun su boyle gelır demesı..epıdural ısteyınce burası devlet hastanesı demesı vs..çok uzucu ama herseyıyle normal dogum olmus...
allah sana ve kızına saglık versın...ömürlü olsun bırtanemmmmm....
evet sen bana bugün doğurmayacakmışsın gibi hissediyorum demiştin :)) ama çatır çatır doğurdum :)) seninde hikayeni merakla bekliyorum
ay inanmıyorum şükür ki ikinizde iyisiniz şuanda
evet kızım izin vermedi izlemeye halende izlemedim Ali Rıza Bey ölmüş onu öğrendim kırkımız çıkınca annemlere dedim birde helva yapalım Ali Rıza Bey için :))))
doğumda böyle cinslikler oldu ama şükür geride kaldı hepsi en güzel yanı normal doğum yapmam oldu
canım ben ızlladım..hıç ızlemezdım..kaynanam bendeydı..hastasıdır..o ızledı bende ızşledımmm...
hatta ızlerken aklıma geldın..
izlıyordur şimcık dedım...
ama ne bıleyım doguma gıtmıssın...
:)) aslında izleyebilirdim maalesef odada tv yoktu yoksa yetişmiştik filme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?