Aşılama 2011 Ocak'ta Aşılaması Başarısız Olup Umudunu Yitirmeyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

sizce kaç aşılama sonra tüp bebeğe geçilmeli?

• Ankete Katılan
    63
hepinize yürekten katılıyorum ne kadar köfte o kadar ekmek ne kadar ilgi gösterirlerse o kadar ilgi görürler.aman kaynanam ister beni sevsin ister sevmesin oğlu seviyorya o yeter.zaten bende çok sevmem kendilerini

hepinize yürekten katılıyorum ne kadar köfte o kadar ekmek ne kadar ilgi gösterirlerse o kadar ilgi görürler.aman kaynanam ister beni sevsin ister sevmesin oğlu seviyorya o yeter.zaten bende çok sevmem kendilerini

ben de sana katılıyorum eşlerimiz çook önemli dediğin gibi eşlerimz bizi seviyor yaaaa anaları sevmese de olur:))

hepinize desteiniz ve avsiyeleriniz için çok teşekkür ederim kızlar, sorunumu burada paylaştıktan kısa süre sonra yazılanlarıda okuyunca titremelerim geçti. zaten stres hat safhada bir de bu düşüncesizlerin yaptıkları tuz biber. evliliğimin ilk 6 yılı çok taviz verdim eşim yüzünden sizlere yazsam bu kadarda olmaz salakmışsınız dersiniz ama onların gerçek anne baba olmadığını kendileri bana öğrettiler jeton geç düştü. tek çocuk ve feci duygu sömürüsü yapabilen siyasetçi ki gerçektede siyasetçi okumuş olmalarına rağmen hala komşu ile veya başkaları ile görüşürse gelini doldururlar zihniyeti ile bana karşı yasak kelimesini kullanabilen diktatörlerle aynı çatı altındayım işte. bi çok kez doktorlarım psikolojik, stresle alakalı olabilir sebebi demişti sebepsiz infertiltemin galiba ben bu durumu çok takıyorum arkadaşlar. genelimizin ortak sorunu ben son zamanlarda birçokkez aynı hatayı yaptım galiba eşime sürekli ben hastayım annen de hasta nedense diye iğnelemelerde bulundum oda bu cümleyi söylediğim anda çıkışmaya başladı sus diye çok haklısınız susmak lazım eşinin kendiliğinden görmesi gerekli fakat görse bile duvar gibi hiç tepki yok gelde çıldırma neyse tekrar teşekkürler Allahım yardımcımız olsun kötülere karşı güç ve zeka versin. iyi geceler

mrb.. yeni üye oldum. kaynana yanında bir de elti sorunu var..ama takmıyorum sadece bi bebek istiyorum.2 şubatta 2. aşılamamı oldum.ümitli değilim o nedenle hevesle beklemiyorum.merak ettiğim bişi var..doktor aşılama sonrası ilişki önermişti.malesef eşim şehir dışına çıkmak zorunda kaldığı için beraber olamadık.sonucu çok etkilermi sizce?

mrb.. yeni üye oldum.bende kaynana yanında bir de elti sorunu var..ama takmıyorum sadece bi bebek istiyorum.2 şubatta 2. aşılamamı oldum.ümitli değilim o nedenle hevesle beklemiyorum.merak ettiğim bişi var..doktor aşılama sonrası ilişki önermişti.malesef eşim şehir dışına çıkmak zorunda kaldığı için beraber olamadık.sonucu çok etkilermi sizce?

etkileyebilir. banada tavsiye etti fakat hiç yapmadım, aşılamadan buyana lekeleniyorum sürekli korktum o yüzden. İnşallah bebişin tutunmuştur Allah sanada sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin. hevesle beklemediğin daha iyi tutmaz ise hayal kırıklığın daha az olur.

Son düzenleme:

hayırlısı olsun canım, inşallah güzel sonuçlar alırsın.

geç çatlama olursa etkileyebilir cnm...hayırlısı olur işallah...

Hosgeldin cnm.benim doktorumda tam tersi iliski onermedi.hatta asilama sonrasi ben dr iliskiyi ne yapalim dedim esimde yanimdaydi,bugun ve yarin kesinlikle olmasin sonra serbestsiniz dedi.esim bunu duyunca yanima bile yaklasmadi tabi korktu yani bana bisey olur diye.ama bencede iliski olmali illaki asilamada tutacak diye bisey yok ki nitekim benim tutmadi hazir yumurtalar buyumusken sans artirilabilir.ama 6. gunden sonrada bence iliski tehlikeli.tutmussada etkileyebilir bebisi.bunlar cok ince konular yani.kizlar bu arada bende diyabet hemsiresiyim.

teşekkür ederim iyi dilekleriniz için..çatlama olduğunu hissederdim önceden ama bu defa anlamadım..
14 şubatta öğrenicem sonucu hayırlısı..inşallah tutmuştur ne diyeyim Allah herkesin gönlüne göre versin..

aşılamadan sora doktor progynex100mg hap verdi sabah 1 akşam 2 sizlerdende bu ilacı kullanan varmı acaba? yada hangi aşılama sonrası hangi düşük önleyiciyi kullanıyorsunuz.

merhaba bayanlar.ben de yeniyim burda.son baharda iki tüp bebek denemem oldu ama sonuç negatifti.bu ay aşılama yaptıracaktım ama kist var. doğum kontrol hapı kullanıcam.mart ayında aşılama olucak bu gidişle.çok moralim bozuk

Son düzenleme:
Daha yeni öğrendim,çok üzüldüm ama biliyoruz ki her çiçeğin bir açma zamanı var.ümitle...

aşılamadan sora doktor progynex100mg hap verdi sabah 1 akşam 2 sizlerdende bu ilacı kullanan varmı acaba? yada hangi aşılama sonrası hangi düşük önleyiciyi kullanıyorsunuz.

bana aşılamadan sonra progestan100mg hap verdi günde 3 tane.. ama benim bildiğim kadarıyla aşılama sonrası verilen ilaçlar rahimi hamileliğe hazırlamak için..yani düşüğü engellediğine inanmıyorum düşecekse,nasipte yoksa zaten bir faydası olmaz..

kızlar aman benim kaynanam böle degil allaha şükür bazı huylarına gıcık oluorum ama pek bende görmüorum şükür ki köyde yasıor kimsenin etlisine sütlüsüne karışmıo allahtan aman boşgeçin onları ne kendi annelerimiz nede eşlerimizinkiler kapıyı örtünce herkez uzakta stres yok bebişler için...

benim doktorumda önermişti canım ama pek etkisi olmuo takılma hosgeldin buarada

canım ben aşılamadan sonra 15.gün regli oldum ama kişiden kişiye değişiyordur.
biz tekrar aşılama düşünmyoruz. benim eşimde varikosel var, varikosel spermin hareketini ve morfolojisini bozuyor. doktor kesinlikle ameliyat olmasını önerdi, % 70 ihtimalle düzelir ve spermler 5 ayda kendine gelir dedi. martta ameliyat olucak, ameliyattan bir süre sonrada hamile kalamazsam o zaman tüp bebek denicez.

aşılamanın tüp bebekten farkı yok, devamlı doktora git gel insanı çok yoruyor, bu zahmeti çekmişken şansı daha yüksek olanı deneriz diyoruz, ama inşallah gerek kalmazda kendiliğinden hamiş kalırım bu arada

benim eşimde keçiboynuzu kaynatıp içti 2ay boyunca ben inanmadım ama spermiyogram testinde ilk yaptırdığımızda ileri hareket yüzdesi %10 du aşılamadan önce bir kere daha test yapıldı hatta doktor ilaç mı kullandın diye sordu %20 ye çıkmıştı sayısıda 48 milyondan 68 milyona çıktı artık böyle şeylere bende inanıyorum

bende progynex200 tb ağızdan alınır diyor ama doktorum vajenden uygulatıyor.progesteron hormonu içeriyor bu da eğer embrio yerleşirse düşük riskini azaltmak için.ve bunun yanında östrojen hormonu içeren hap alıyorum bu da uterusu kalınlaştırmak için.

bende bütün aşılmalarımda jel kullandım. hazneya sıkıyorsun. düşük riskini azaltıyormuş. sanırım oda progesteron içerikli. ama bende yoğun bir kaşıntıya sebep oluyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…