Aşılama 2011 Ocak'ta Aşılaması Başarısız Olup Umudunu Yitirmeyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

sizce kaç aşılama sonra tüp bebeğe geçilmeli?

• Ankete Katılan
    63

oyyyyy bulantılarına sevinirmiş yesinler seni. sevin anacım sevin tabii hakettin sen.

benim programım şöyle. ağustos reglimde doktorumu arıyorum, o hesaplıyor, bayrama denk gelmezse başlıyorum iğnelere. sonra aşılama. yok eğer bayram tatiline denk gelirse eylül reglime sarkıyor ve ben ekip arkadaşım sermuhla gün saymaya başlıyorum :))) malum yalnız kalmasın :)))) kayseri yakın olaydı valla derdim eşime ucuzmuş gel gidelim diye ama ben antalyadayım. kuduruk bir evladım da var. o nedenle şehrimdeki imkanlarla deneyeceğim ama iyi niyetine sonsuz teşekkür canım.

seninle bu süreci yaşamak çok güzel olacak.

listeyi yenileyeyim bari.

kızlar girmeyenleri silsem ayıp olur mu???

kalktı kalktııı rahat ol senn... evet canım yaaaa ılk 4 ay gunde 15-20 + bzn daha fzlaaaa.... 5 ve 6 da 2 3 gunde bır 7 de haftada yada 10 gunde bır kustumm.. 8.aya grdımm cok sukur bı ılac verdı dr um ıyı gdı kusmuyorumm kusar jkusar sevıncten varlıgını hıssettgm ıcın aglardımmm..... herkes kafayı yedın derdıı bosverrrrrrrrrrr her anı bska guzel aylıncım...

buarada grmeynlerı sıl tbı cnm bnm nıye ayıp olsnki bılge

Hadi bakalım canım şimdi sıra sermuh ve sende heyecanla bekliyoruz eylül ayı inş bol bebişli bi ay olur.Girmeyenleri sil tabi ayıp olmaz zaten burayı biz mekan tuttuk kaç kişiyiz ki 5-6 kişi.Valla kızlar sizle konuşmadığım zaman çok sevdiğim arkadaşlarımla epeydir görüşmemişim gibi kendimi kötü hissediyorum iyiki varsınız:)

böğrüme benim de öküz oturdu :)))))))))))))))))))))))))))))))))

neyse ki okudum kalktı şimdi :)))))))))))))))))))))))))

ilgimdisi no prablım cınım :)))))))))

bilge benden çok yaşacaksın...ilgimdisi sayende benimde böğrüme öküz oturdu benimki gülme kri sonrası kalktı hayatımda ilk kez duydum bu espriyi...ama tuttummm:)))))öpüldünüzz

çok şükür canım bizi çok merakta bıraktın ama şükürki bişey yokmuş....aylin ilgimdişi dualarınıza bekliuorum çok moralim bozuk sonra anlatırım

Aboooooo biri kus olmus buralara geliyor bana gel evim musait. Ben kucukcekmece halkalida oturuyorum ataturk havalimanina 10 dk uzaktayiz...hangi hastaneye karar verdiniz...burda yapabilecegim bir sey olursa elimden geleni yaparim....

canım biliyorum gönlün çok geniş çok teşekkür ederim arkadaşım.inşallah birgün tanışmak nasip olur.ben start verdim memoriyal hastanesinde folik asit ile şeker hastalarının kullandığı bir ilaç varmış ona başladım tüp bebek tedavisinde kullanılıyormuş.hastane de doktorlarda ço hoştu.eylül sonu gelip tedavi başlayacak iğne vs.15 16 gün sürer diyorlar.bakalım.rabbim hepimizin yardımcısı olsun.sermuh benimde sol tüpte uf olmuş zayıfmış alabiliriz dedi ama gerek yok dedi sonra.dünyada en zor iş bebek yapmakmış.emeklerimize karşı inşallah hayırlı evlatlarımız olur.hepinize kucak dolusu sevgiler.şuan bursadayım ablamı ziyaret ettim bu arada.yarında yozgata kayınvalidemi ziyarete gideceğiz.inşallah.görüşürüz.bilge yozgata senden slm söylerim

Canıım hadi hayırlı olsun Rabbim yardımcın olsun başlayınca çabucak geçiyor zaman bitek transfer sonrası beklemek sıkıcı...Şimdi iyice gez tedaviden sonra gezemiysun ben sürekli evdeyim çok sıkılıyorum hep aynı komşuları görüp aynı sohbetleri etmekten sıkılıyor insan ama yine de çoook şükür sonuç iyi olsun bebişlerimiz için herşeye katlanırız.

kız bilge inşallah hepberaber patlatacağız bombayı.tedavi aynı döneme denk geliyor sanırım.hadi hepimiz güzel haberler verelim inşallah.meryem suresine devam.çooooook faydalı hergün bir tane.bu niyetle hamile olanlarda okusun.tavsiye ediyorum.eylül 27 de başlayacak tedavi adetliyken başlanıyor doktorum öyle dedi.öpüyorummm hepinizi

aylin sakın korkma değerlerin gayet güzel yükselmiş.ben dış gebelik geçirdiğimde bir hafta aralıklı tahlil verdiğimde arası 20 30 anca yükselmişti.birde şişkinlik vs olmadı gayet herşey normal gibiydi.bir arkadaşım var hamile 2 aylık oda karnım çok şişiyor diyor doktor olur demiş.aklına kötü şeyler getirme.tüp bebvete dış gebelik ihtimali, yüzde 1 miş.benim içim rahat rabbime sığın herşey güzel olacak bu arda bize çoooooooooook dua et.öptüm

canım senden bir ay öncesinden ilaç kullandınmı.birde ne kadar tutmuştu.benim gittiğim hastanede 5 milyar tutuyor.bence sen örgü vs yapmaya başla hazırlar daha güzel ama uğraş olur bence minik minik.şirin şirin

çok şükür canım bizi çok merakta bıraktın ama şükürki bişey yokmuş....aylin ilgimdişi dualarınıza bekliuorum çok moralim bozuk sonra anlatırım

sancalım sıkmaa canını... ne zaman anlatmak ıstersen dınlerız bılıyosun...

ergıtess ıyı haberlerını beklıyoruz tatlım.... mubarek aydayız bugun mubarek cuma gunu hayırlısıyla ınsallah dualarımız kabul olsun..

sermuh bnde daha cok bombolar vrrr zamanı gelır yıne krızlere gırerızz... bılgee ıgnelı asılama nymıs be hıc duymadım bn... ocaktakı yaptrdgıımız nasıl asılama oluyo smdı....

aylın yıne kayıplardasın yavrucum... bı gır neler oluyo bıtıo yaz canımcım..

buarada aksam kızımla hastanelık olduk ... dun pek hıssedemeıdm hareketlerını develt hastanesıne gttım dr uyuyo ıste ne bu panık yapmıssın nıye geldın sen dedıı dr musfettesı ıste.... işguzarlık...

canım benim sağol içimi rahatlattın valla.Ben adetimden 1 hafta önce lucrin başladım koldan yada göbekten yapılıyor bu iğne.Adetimin 2.günü pregon peni başladık aynı zamanda lucrine devam ettik 8 günde bu iğneyi yaptım ardından yumurta çatlatma iğnesi yapıldı ve 36 saat sonra yumurtalarım toplandı bu işlemden sonra da 2 gün enfeksiyon oluşmasın diye ilaç kullandım be crinon diye bi vajinal jele başladık bu çok iğrenç bişey hala kullanıyorum.İşte böyle canım kısaca bol iğne ilaç var ama sonuç inan ki değiyor.Benim pregon iğnem evde vardı aşılamamdan artmıştı 2 kutu.Lucrin iğnesi 100 lira devlet karşılamıyor.2900 lira ya anlaştık biz 100 lirada tahlil ücretleri tuttu yan hepsi toplam 3100 buldu.Sen memorialde yaptırıyosun galiba canım tabiki orası benim yaptırdığım merkezle kıyaslanamazBirde tedavi ve iğne aşamasında hiç stres yapma tatlım biz eşimle yumurta toplamaya ve transfere gittiğimizde resmen kendimizle dalga geçip eğleniyorduk eşim ameliyat kıyafetimle fotoğraf bile çekti rahat olmak en önemli şey.Rabbim yardımcın olsun.

Örgü işini doğru söylüyosun yavaş yavaş baylayayım bari:)

Canım geçmiş olsun pimpirikli anne kızın uyumuş işte :)Ben fırsat buldukça girmeye çalışıyorum da eşim pek bi pimpirik oldu yok notebookla çok uğraşma yok tlf çok konuşma radyasyon bunlar zararlı deyip duruyor.eee 6 yılda zor bulunca kıymetli oluyor böyle.Bende gün sayıp duruyorum.Bugün bebeğim 24 günlük oldu 5 haftadan önce kese görünmüyormuş galiba.İştahım çok açık bol yemek yiyorum ve yatıyorum.Tedaviye 58 kilo ile başladım şimdiden 61 oldum 9 ayın sonunu sen düşün artık.Böyle işte evde yalnız bir oraya bir buraya yatıp duruyorum Tv bişey yok kuzum doktorlarla çouklar duymasından gına geldi artık:)Evim 4.katta asansörümüzde yok inip çıkmak zor oluyor dışarıda çıkamıyorum :)ev kuşu oldum anlayacan canım.

iğneli aşılama klomen değil menagon iğnesiyle yumurtaları büyütmeymiş canımcım. doktordan duya duya ben de satıyorum size :))) kıpırdamayınca korkma uyuyordur :))))))))))))))))))))))

iğneli aşılama klomen değil menagon iğnesiyle yumurtaları büyütmeymiş canımcım. doktordan duya duya ben de satıyorum size :))) kıpırdamayınca korkma uyuyordur :))))))))))))))))))))))

hımm.. ogrenmış olduk bk... ınsallh kımsenn ıhtıyacı kalmaz artık bunlara... bugun keyfı ama yorulmadım pek ondan sanırım..

bilge benim aşılamalar hep menagonla yapılmıştı hep iğne yapıyordum kendime...banada hiç klomen yapılmamıştı..hep iğneli oldu hatta ben hep iğneli oluyor sanıyordum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…