iyi geceler kızlar...Yarın yine tahlil yapılacak sabah gdeceğiz.İnş değerlerim güzel yükselir.
Sermuh ve Bilge canlarım yine kader arkadaşı olmuşunuz heyecanla gelecek ayı bekliyoruz ergitessde var galiba oda bayramdan sonra başlayacaktı.Zorlu bir yolculuğa başlıyosunuz.Rabbim yardımcınız olsun.
Sermuh dış gebelik riskini düşününce aklıma ilk sen geldin belirtilerin nelerdi?Dün gece saatlerce netten araştırdım artık kafayı yiyecektim eşim saçmalıyosun artık yeter kendine yakıştırma böyle şeyleri dedi.Ama benim şikayetim değerlerden de ziyade bel ağrım...Hiç geçmiyor transferimin üstünden 15 gün geçti hala 5 dk dan fazla ayakta duramıyorum.Ve bu psikolojik de olabilir çünkü netten bu belirtiyi okuyunca arttı. sol kasığım ve belimin sol tarı zaman zaman ağrıyor.Bide karnım şiş görseniz en az 4 aylık hamile zannedersiniz.İlgimdişi canım ilk hamile kaldığında sende bu belirtiler varmıydı?Düşündükçe kendim de bişeyler çıkarıyorum heralde bebişimin kesesini görene kadar bana rahat yüzü yok...O sıpa bi gelsin ben de onun poposuna poposuna vurmazsam banada aylin demesinler:)daha doğmadan anneciğine neler çektirdi eşek sıpası:)
aylınn... nerelerdesın cok merak edıyorum seni.. kotu bırsey yok degılmı hadi ıyı haberler ver bıze.
aylin nerdesin merak ediyoruz....
ilgimdisi ne var ne yok güzelim nasıl gidiyor göbişşş....tekmeler artmıştır artık....
aylının yoklugu hayra alamet degıl sankı kızlar..? dua edıyorum onun ıcın cok meraklandım ama.. umarım kotu bısey yoktur
aylının yoklugu hayra alamet degıl sankı kızlar..? dua edıyorum onun ıcın cok meraklandım ama.. umarım kotu bısey yoktur
Bu arada benim adetim hala gelmedi 3 gun gecti tuplerimden biri olsa eyvah acaba hamilemiyim diye panik yapardim ama imkansiz sanirim ameliyat nedeniyle gecikiyor..
Ise baslamam super oldu aksama kadar evdeyim ama o kadar yogunumki tedaviyi bile dusunecek zamanim olmuyor...psikolojim super ....yeni magazalar aciyorum simdik eleman sikintim basladi balikesir turgutlu nazilli salihli manisa da eleman ihtiyacim olacak etrafinizda varsa tanidiklarimiz faydali olabiliriz...tanidiklarla calismayi her zaman tercih ederim...yani kizlar isim cokkkk hemde cokkk
sancal ve sermuh ucumuz acıyoruz bakıyoruz aylın yıne yok cıkıyoruz... bılgem yazık kızından gıremıyodu ztnnn... aylın ıcın dua edıyorum..
sancal ve sermuh ucumuz acıyoruz bakıyoruz aylın yıne yok cıkıyoruz... bılgem yazık kızından gıremıyodu ztnnn... aylın ıcın dua edıyorum..
canımbenim kafana takma neolur stres yapma bebiş orda mimniminnacık seninle germe onuda tatlım allahha emanet nette herşeyde dogru olmuo...bugun pazaetesi hadi gönlün rahatlar inş.... poposuna bende vurucam benimki bi gelssin inş.....:))
Canlarım mrb neolur kusura bakmayın nette sorun vardı giremdim.Cuma günü kan tahlillerim güzel çıktı 520 drum gayet iyi dedi.15 gün sonra gel kalp atışını duyalım dedi.Galiba artık tüp bebek merkezi ile işimiz bitti.Kendime bi kadın doğum uzmanı bulacağım.şu anda bebeğim çok küçük4. haftaya yeni girdik 5. hafta da kese görünüyormuş galiba şimdilik evdeyim sürekli yatıyorum dinleniyorum biraz yorulunca ağrılarım başlıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?