slm kızlarr nasılsınız ilgimdişi İzmir serinlediyse artık sonbahar geliyor demektir.Biz akşamalrı artık balkona falan çıkamyoruz.
Bilgecim iğneli yaptırman iyi olmuş benimde ocak ayında iğneli yapılmıştı aşılamam yumurtaların büyümesi şansa bırakılmıyor böylece klomen herzaman iyi sonucu vermiyor.Kızlar bişey soracam azıcık özel olacak ama ağda yapmamda bi sakınca yoktur demi bebeğe falan bi zarar vermez.bacaklarıma falan yapıyorum ama biyerlere yapmaya korkuyorum:)Tüylerim iyice cansızlaşmıştı sir ağda ile.Birde ben bıyık be çenemde çıkan bir kaç tane tüy için lazer epilasyona gidiyordum ıordaki kız hamile olunca yapamıyoruz riskli demişti.Sebebini sordum acı hissettiğiniz için ani kasılmalar oluyor bu da bebeğe zarar verir demişti.Şimdi benim aklıma takıldı ağüda yaparken de canımız acıyor ve ani kasılmalar olabilir yapmamam mı gerekiyor aceba.
tatlım benim kuaförümde aynı şeyi söyledi 3 aylık olasıya kadar yapamam dedi kasılmadan dolayı ama çok fazlakasılmıosan 2ay falan olunca yaptır bencfe boşver öle gez bebiş için herşeye deger kuzum
slm kızlarr nasılsınız ilgimdişi İzmir serinlediyse artık sonbahar geliyor demektir.Biz akşamalrı artık balkona falan çıkamyoruz.
Bilgecim iğneli yaptırman iyi olmuş benimde ocak ayında iğneli yapılmıştı aşılamam yumurtaların büyümesi şansa bırakılmıyor böylece klomen herzaman iyi sonucu vermiyor.Kızlar bişey soracam azıcık özel olacak ama ağda yapmamda bi sakınca yoktur demi bebeğe falan bi zarar vermez.bacaklarıma falan yapıyorum ama biyerlere yapmaya korkuyorum:)Tüylerim iyice cansızlaşmıştı sir ağda ile.Birde ben bıyık be çenemde çıkan bir kaç tane tüy için lazer epilasyona gidiyordum ıordaki kız hamile olunca yapamıyoruz riskli demişti.Sebebini sordum acı hissettiğiniz için ani kasılmalar oluyor bu da bebeğe zarar verir demişti.Şimdi benim aklıma takıldı ağüda yaparken de canımız acıyor ve ani kasılmalar olabilir yapmamam mı gerekiyor aceba.
aylın kesınlıkle agda yaptrmıyosun...... bm teyzemn tup bebektn bebıslerı ıkızı var bnde onun dr una gıdıyorum ona yasaklamıştı ztn zor duruyolar agda cekıyo demıştı yasaktı yanı bnmde ılk 4 ay 16 hfta yasaktı acılmm vrdı dıyee... bnce sende bekle cokcok ıstıyosa 4. aydn snra emla krem al uyusturuooo bnm dr um onerdı bn onla yapıyorm sende onla dene dogal olark uyustgu ıcın hıssetmıyosun ve kasılmıyosun....
aylin ağdayı boşver bebiş ne durumda haber varmı ne zaman kontrolün....
aylın kesınlıkle agda yaptrmıyosun...... bm teyzemn tup bebektn bebıslerı ıkızı var bnde onun dr una gıdıyorum ona yasaklamıştı ztn zor duruyolar agda cekıyo demıştı yasaktı yanı bnmde ılk 4 ay 16 hfta yasaktı acılmm vrdı dıyee... bnce sende bekle cokcok ıstıyosa 4. aydn snra emla krem al uyusturuooo bnm dr um onerdı bn onla yapıyorm sende onla dene dogal olark uyustgu ıcın hıssetmıyosun ve kasılmıyosun....
kızlar bayram programını yaptık 27 sinde yola çıkıyoruz önce izmir ordan selçuk ordan denizli..cumartesi dr kontrolüm var ardından yola devam ediyoruz...bu arada sol tarafımda çok sancı var hayırlısı acaba kist erimedimi yada enfeksiyonmu var diye endişe ediyorum..hayırlısını rabbımden diliyorum..resmen tüp bebek için günleri saymaya başladım heyecan başladı şimdiden...Allahtan çalışıyorum akşama kadar boş vaktim olmuyor...Annemi babamı kardeşlerimi çok özledim iyi ki bayramlar var...
ayyyy bu iş çok sıkıntılı yaaa tedavi döneminde jilet yüzünden mübarek ormanlık alan gibi oluyoruz...ben sonrasında ohh diyordum al başına bela kılı tüyü unutmak gerekiyor heralde...o kremi ben denedim pek işe yaramamıştı bende..olsun yineden bebişlerimiz için değer heralde...
Evet canım nette biraz araştırdım da zaralıymış neyapalım bebiş için yaptırmayacağız artık jiletle orman gibi ve sert olcak artık.özellikle göbek çevresine yapmak çok zaralıymış benimde sanki buaralar göbek çevremdeki tüyler çok arttı hamilelikte vücud progesteronn hormonunu üretmeye başlayınca tüylenme ondan oluyormuş ve doğumdan sonra dökülürmüş.
panpişlerim ben geldim ama üzgünüm açık saçık poz yüklemeden geldim :)))
haftasonu evde değildim o nedenle giremedim. ilgimdisi'ndan asparagas haber bekledim ama yapmamış magazin haberimi. :))) yorgunum. kızıma yetişmeye çalışıyorum. öğlenleri koltukta sızıyorum alkolikler gibi :))) regl bekliyorum herhalde 1 hafta vs var. çünkü cumartesi sabah titremem oldu demek ki vücut ısım düştü bundan sonra 1 hafta kalıyor. regl olunca doktorumu arıycam da olamıyorum. bu mereti beklesen gelmez, gelme dersin zırt erken gelir.
aylin bence de ağda yaptırma. hiç önermiyorlar. arkadaşlarımda ben de bitki koruma durumundaydık o dönem. mecbursun. hatta bana ağda hala yasak çünkü kronik servikal enfeksiyondan dolayı mikrop, mantar bakteri hemen kapıyorum(( emla bende de işe yaramamıştı ((( kökler kuvvetliydi herhalde.
grubun adını koala gebeler koyalım :)) kıllı ve hareketsiz :)))
öptüm sizi canlarım.
sermuh kaderdaşım iyi tatiller kankam
Kızlaaaar bugün bi mucize oldu hala şoktayım.Kardeşim kadar samimi olduğum bi arkadaşım vardı 35 yaşında ve 12 yaşında bi kızı vardı yıllardır çocuk istiyordu tek hayalimiz birlikte hamile kalmaktı ama imkansız gibi bişeydi endimetriosu vardı veeeee şuanada hamileee ve aynı benimle 4 haftalık müjdeyi bugün verdi.Allahım sen nekadar büyüksün 6 yıldır birlikte bekledik o artık kendinden ümidi kesmişti ve benim için dua ediyor mübarek bu ayda dua kabul oldu ve oda hamile canlarım hiç bi zaman Rabbimden ümidinizi kesmeyin hayat mucizelerle...
İlgimdsi canım dikkat et kendine artık son ayların rahatsızlıkların olur.Asparagascı bilge al sana müthş bi haber bu arada inş regl olmazsın da bebiş gelir bi mucizede senden olur.
Kızlaaaar bugün bi mucize oldu hala şoktayım.Kardeşim kadar samimi olduğum bi arkadaşım vardı 35 yaşında ve 12 yaşında bi kızı vardı yıllardır çocuk istiyordu tek hayalimiz birlikte hamile kalmaktı ama imkansız gibi bişeydi endimetriosu vardı veeeee şuanada hamileee ve aynı benimle 4 haftalık müjdeyi bugün verdi.Allahım sen nekadar büyüksün 6 yıldır birlikte bekledik o artık kendinden ümidi kesmişti ve benim için dua ediyor mübarek bu ayda dua kabul oldu ve oda hamile canlarım hiç bi zaman Rabbimden ümidinizi kesmeyin hayat mucizelerle...
İlgimdsi canım dikkat et kendine artık son ayların rahatsızlıkların olur.Asparagascı bilge al sana müthş bi haber bu arada inş regl olmazsın da bebiş gelir bi mucizede senden olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?