mrb uzun zaman oldu bu ay döndüm klomen kullandım yarın adet günüm inşallah olmam... bu ilacı kullandıktan sonra geç gelme oluyor mu bilen var mı umutlanmaya başladım.iki aşılamadan sonra ilk defa hap ilginç geldi ama hayırlısı.dua edin arkadaşlar :18::18::18::18:
klomen sonrası adet geç gelmez sanırım arkadaşım.inşallah olmazsın adet.emin ol seni anlıyorum her ay aynı stres bir saat geç hasta olsam hemen umutlanıyorum ben.5 yıl oldu her zaman aynı his.unutmak istesem unutamıyorum.ramazanın son günü adet günüm yine bir mucize bekliyorum.rabbim katında hiçbirşey zor değil.rabbim nasip etsin hayırlısıyla hepimize inşallah.inşallah güzel haberler verirsin bizlere ihtiyacımız var.dualarımız hepimiz için
haydi hayırlısı. annem de yozgatta. o da memnun hayatından. biz burada kuruduk(((((( listeyi ne yapsam bilemedim anacım hep aynıyız girenler yazanlar. silsem ayıp olacak silmesem de biraz bozuluyorum. gidilince kötü oluyor insan.
beni silmezsiniz inşallah... 15 gün şehir dışındaydım.. öncesinde sürekli yazardım tık çıkmazdı,bi kayboldum maşallah muhabbet sarmışş.. ben mi uğursuz geldim acaba :)))
şubatta hsg çektirmiştim,mart ayında adetim 7 gün geç gelmişti... bu ay histeroskopi yapıldı ve aynı dert yine başımda.4 gün geçti olamadım.. önceden olsa sazan misali test almaya koşardım.şimdi gariban gariban adet olmayı bekliyorum
bu mesajı yazarken listeyi incelememiştim... ne yazıkki sadece 14 gün yazmadım diye silinmeye layık görülmüşüm..
ay sacma olmus cumlem, kusura bakmayin yani cok azimiz hamile kaldik demeye calismistim :)
hamileliklerini yazmamislar ama hamilelik oraninin bu kadar dusuk olmamasina sevindim
bu gece oje sürdüm size de resim yolluyorum bakalım beğenecek misiniz??????????Eki Görüntüle 246746
bu mesajı yazarken listeyi incelememiştim... ne yazıkki sadece 14 gün yazmadım diye silinmeye layık görülmüşüm..
ilgimdisi ben mesaj da attım zaman zaman da atıyorum. ben 5 gün girmiyorum bana fırçayı döşüyonuz maşallah kaçaklara kimse bişi demiyor. ben de hamile olunca kaçacam gidecem walla
tebrik derim böyle gençleri görünce çok beğeniyorum aferim onlaraki bir amaçları var boş boş yaşamıyorlar..istanbulda maddi manevi yapılacak her şeye hazırız...evim atatürk hava limanına çok yakın acil bir şey olur her an bana ulaşabilirsin gece gündüz çıkar gideriz nerseyse...sana özelden cep telefonumu atıyorum...
eveeeeeeeeeeeeeeeeeeeet bende bugun adeet gördüm 1ay daha boş geçti ama çok secinçliyim günü günü ne geldi benim kırmızılar....bende şimdiden çok jheycanlıyım kışa tüpe gidicem anma kızlar sizlerden dolayı heytcanlanıorum hadi bakalım hjayırlısıyla bebişletr gelecek teker teker hissediyorum
aaa kulak çınlattık burculumu da duydu bizi? canıkom nasılsın??????hoşgeldin :))))kaderdaşım. 2 negatif aşılamaydık seninle.
hoş gelemedim ama( bugün adet günüm adet olmadım ama bhcg negatif moralim çok bozuuk çookkk
canım üzülme.. hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz,hüsrana uğramam artık alışılmış bir durum oldu benim için..
benim 5 gün geçti hala adet olmadım,histeroskopi yapıldığından 10-15 gün ilişkiye girmedik, adetime 5 gün kala falan beraber olmuştuk.yani 4 aşılama tutmadı,yumurtlama zamanı dışında bir günde hamile kalma olasılığım olmadığına göre sabırla kırmızıları bekliyorum.adet geçikmesi çok kötü yapıyor insanı,patlıycam sancıdan ama gelen giden yok...
kızlar meraba burculumu ve açelya hoşgeldiniz.....aylincim duyarsın bebişinin kalp atısını kesesini inş.teyzelerine haber vermeyi unutma sakın...bilgoş ojeler yakıolar muhteşem
ilgimdişi hayırlı olsun kardeşinin transferi bebiş herkese ugurlu geldi.....bende çok fena sancılıyım sormayın 2günüm ama acayip reglmoluo 2agrı kesici yutum ama neyse artık daha yemek t-yapıcam tatlım pampişler bilge gibi yazayım öpüldünüz kızlaer bayram alışverişine çıkıcam daaha kayınvaldeme gidicez pazar g ününden yazamazsam herkese iyi bayramlarrrrrrrrrrrrr kadir gecenizde mubarak olsunn herkeze bolbol dua edicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?