kızlar moralim çok bozuk bebeklerimin biri yaşamıyorDiğeri gayet iyi onun kalp atışını duyduk ama diğer bebişim yok malesef canlanmış aslında 4-5 gün önce sonlanmış dedi dr um.Hakkımızda böylesi hayırlıymış napalım Rabbim diğerini sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin.Şuan çoook üzgünüm okadar çok alışmıştım ki ikizlerime
herkese merhaba,
biz de agustos basinda tup bebek merkezinde sperm testi yaptirmistik, asilama istiyoruz uygunsa demistik; doktor asilama icin sinirda yapariz demisti. ama bende bir kist oldugundan baslayamamistik. gecen gun dosya elime gecti, o zaman baktim morfoloji %1 diyor. bu durumda asilama nasil yapacak ki? hadi yapsa bile kalite bozuksa dusuk riski cok yuksek. esim doktora gorunecek, cok ısrarci olamadim hemen git diye. icine sindirsin gider bakalim. ama sıkıldım cok. hepten islerimiz zorlasti bizim de.
bilgecim guzel haberlerini bekliyoruz.
BİLGE, aklıma geldi sanırım bilge bugün test yapacaktı diye koştum bilgisyara... sanırım cumayı bekleyeceksin..
yuh kızım ya zaten bilgeyi zor tutuyoruz bekle diye gaza gelecek şimdi....
bilge sakın yapma bekle 2 günden bir şey çıkmaz
kızlar moralim çok bozuk bebeklerimin biri yaşamıyorDiğeri gayet iyi onun kalp atışını duyduk ama diğer bebişim yok malesef canlanmış aslında 4-5 gün önce sonlanmış dedi dr um.Hakkımızda böylesi hayırlıymış napalım Rabbim diğerini sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin.Şuan çoook üzgünüm okadar çok alışmıştım ki ikizlerime
Yarın büyük gün bende yarın gideceğim kontrole bugün dr aradım sekreteri dr izinden yeni döndüğü için burası mahşer yeri gibi diyor yarın erkenden gelin dedi ama eşim okulda olacak öğle 12 de geliyor öğleden sonra gideriz akşam haberleri yazarım inş:)En az 1-2 saat sıra bekleriz bütün kayseri sanki bu dr gidiyor bazen sırf bu yoğunluktan değiştirmeyi düşünüyorum ama dr cerrahisi ve ilgisi çok iyi bizimde büyük bi ihtimalle sezaryen olucak bu nedenle başka birine güvenmiyorum hakkımızda hayırlısı Bilgecim şimdi benide senin gibi stres bastı.
canım demek görmesen haybeye aşılama parası alacak bunlar. bak ben mesela en son prof.a gittim o dedi ki yumurtaların iğne ile uyarıldığı bir aşılama ancak başarılı olur. 6 ay klomenle iki aşılama rahim filmi boşa zaman kaybettirdiler. en son evet iğneli olmalı dendi. yaptırdık bekliyoruz. baştan denseydi şimdiye doğurmuştum herhaldeneyse hakkımızda hayırlısı diyelim. yarın da geçsin haberi veririm. inşallah pozitif bu sefer diyebilirim.
evet esim izin vermiyor. cumayı bekletiyor bana. tahrik etmeyin
hahahaha kankam nasıl bilmiş beni. dua edin sabah okumadım valla verirdim dayanmak cok zorlaştı çünkü :))) ama eşimden de tırsma durumum var. cumayı bekliyorum kös kös
aylincim canım hayırlısı hakkında. Allah korusun özürlü doğsaydı 2 çocuk biri ömür boyu sana muhtaç ne kadar kötü olurdu. lütfen üzme kendini. bir tane olsun bizim olsun. şimdi karnındaki bebişine daha dikkat et annesi...
ilgimdisi nerelerde???????????????hanımağam olmadan kendimi yalnız hissediyorum.
sağolun canlarım evet çok üzüldüm ama üzülmeyle geri getirilmiyor yaşamayan bebek diğerine bi zarar vermezmiş bu aşamada zamanla vücud onu yok edermiş yani bi işleme gerek yok dedi drum.ilerleyen aylarda olsaydı hem gebelik zehirlenmesi hemde diğer bebeği zehirleme gibi şeyler görülürmüş oyüzden buna şükür diyorum.dr ikiz gebelik hep risklidir zaten hakkınızda böyle hayılıymış diyor.Diğer bebişim 2 cm olmuş kafası falan oluşmuş kalp atışı muhteşemdi ama diğerine üzüldüğümüzden ona sevinemedik.
baxen sebepsiz çok sıkılıyorum vallahi daralıyorum bugünde o günlerden biriydi.
iyi geceler kızlar.nasılsınız.ben bugün moralman sıfırım.çook ağladım hala atamıyorum üstümden bu hali
sebepsiz sıkılıyorsun,ağlamak istiyorsun,insanlardan uzaklaşmak.. hatta herkesin işi rast gidiyorda sadece seninki gitmiyor sanıyorsun.. bazen hayattan bir beklentin olmuyor.. düşünemiyorsun çünkü ilerisi karanlık...
ben bu aralar gelecekle ilgili hayaller kuramıyorum biliyor musun?bebekli bütün insanlar bana çok mutlu görünüyor.. mesela bugün kuzenimin bir konuda işi rast gitmedi,nedense hayat hep aksi yönde gidiyor dedi.. bende içimden en azından çocuğun var,gerisi hikaye....
aslında yanlış yapıyoruz ergitesss... böyle gidersek halimiz kötü...
iyi geceler kızlar.nasılsınız.ben bugün moralman sıfırım.çook ağladım hala atamıyorum üstümden bu hali
ilgimdişi okurken ağlattın beni teyzeni okadar iyi anladımki.....rabbim büyük herkese nasip etsin....kafamı boşaltım bende okadar rahatım ki buaralar dr gtti pkolu oldugum için küçük küçük kistler duruo ama büyük yok adette geçikme olacak ama rahatım ya boşverdim allahımın izniyle olacak çabamı gösterecegim inş.ocak gibi tüp bebege gidicem.....ergitesss tatlım gez bol bol kafanı yorma o dönemler hepimizde oluo inan ama evde bol bol film seyreytt valla benim izlemedigim film kalmadı eşim gelesiye kadat bitane onunla bitane derken zamanımı böle harcıyorum
İlgimdisi bugün kontrole gidiyosun galiba bol şans kızınla hasret gidereceksin bizim miniğin kalp atışarı süperdi 2cm dr şu kafası şu omurgası diye gösterdi ama o onki üzüntüyle ne mümkün bi tek kalp sesini duymuşum 15 gün sonra bidaha kontrol var inş bi sorun çıkmaz sende ii haberlerle dönn.Teyzenin hikayesi çok acıklı ama sabrın sonu işte...
Çenem düştü çok yazdım kusuruma bakmayın ama ben sizin gibi peşpeşe seçip yazmasını bilmiyorum malesefbi ara bana da öğretirsiniz.
bu arada benide heyecan sardı,bana ne oluyorsa :) sanırım ne zamandır test yapan yoktu.hele bir de pozitif olursa işte o zaman bayram yaparızzzz....
sen bize dualarla destek oluyorsun, maneviyatı yüksek bir insansın bol dua et canım. içini sıkmamaya çalış. komedi filmi falan al izle kafanı boşaltmana yardım eder.
diğer topikte de gördüm ama cvp yazamadım kusuruma bakma tatlım. çok üzgünüz. sizler gibi altın kalpli bir dostum malesef tekrar negatif sonuç aldı. tüp bebek idi yanılmıyorsam ve herkes sessizliğe büründü. sevinç, coşku beraber hüzün de beraber...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?