sebepsiz sıkılıyorsun,ağlamak istiyorsun,insanlardan uzaklaşmak.. hatta herkesin işi rast gidiyorda sadece seninki gitmiyor sanıyorsun.. bazen hayattan bir beklentin olmuyor.. düşünemiyorsun çünkü ilerisi karanlık...
ben bu aralar gelecekle ilgili hayaller kuramıyorum biliyor musun?bebekli bütün insanlar bana çok mutlu görünüyor.. mesela bugün kuzenimin bir konuda işi rast gitmedi,nedense hayat hep aksi yönde gidiyor dedi.. bende içimden en azından çocuğun var,gerisi hikaye....
aslında yanlış yapıyoruz ergitesss... böyle gidersek halimiz kötü...
canım dün öyle bir ruh halindeydimki alşama kadar ağladım sebepsiz.ama bugün çoooooooook şükür iyiyim.bazen birşeyler birikiyor sonra patlıyorum sanki.o anları hiç sevmiyorum.diğer topik ismi dikkatimi çok çekti.sonra seninde olduğunu farkettim.hepimizin sıkıntısı aynı.herhalde bunun stresi var bendede.bende tüp bebeğe gideceğim ama negatif sonuç almaktan çok korkuyorum.çok dua ediyorum sizde bana lütfen çok dua edin çooooooook ihtiyacım var.senin sonuç belli oldumu bugün bakma imkanım hiç olmadı.inşallah güzel haberler verirsinde bana da moral olur.rabbim emeklerini boşa çıkarmaz inşallah.öptüm
Bilge inşallah hayırlı haberler verirsin bize.dualarım seninle.kaçta belli olu çok merak ettim vallahi.hadi bizi mutlu ette bizede moral olsun.seni seviyorum arkadaşım hakkından hayırlısını diliyorum öptüm
Imkanların bittiği yerde iman vardır.derdin ne kadar büyük olursa olsun derdinden büyük allah vardır.
ben yarın sabah kan vereceğim.
girip, cikip duruyorum; sen guzel haberi al da biz bekleriz bilgecim. ah nasil heyecan olduk, gebe kalalim diye bu kadar heyecan yasiyoruz; hepimiz hamile kalsak da birbirimizden dogum haberi beklesek nasil olacak bilemiyorum; 1 degil 10 kez dogurucaz anlasilan.
bende çatlıyorum burda bilge ya bi temizlik yapıorum bi bilgisayardayım hadiiiiiiii...girip, cikip duruyorum; sen guzel haberi al da biz bekleriz bilgecim. ah nasil heyecan olduk, gebe kalalim diye bu kadar heyecan yasiyoruz; hepimiz hamile kalsak da birbirimizden dogum haberi beklesek nasil olacak bilemiyorum; 1 degil 10 kez dogurucaz anlasilan.
dun kızımla bulustuk kızlar... 2200 gr olmus 43 cm masallah kuzuma.. smdılık 20 ekıme aldı dogumu ama kız cocugu bellı olmaz bıdahakı geldgnde kesınlesır ama belkı 13 ekım... 2 hafta snra kontrolumuz vr hersey yolnda cok sukur bn 500 gr almısım topkamda 4 kg oldu onden stok yapmıstm bn dedım dr a kızım depodan kullanıo...
dun kızımla bulustuk kızlar... 2200 gr olmus 43 cm masallah kuzuma.. smdılık 20 ekıme aldı dogumu ama kız cocugu bellı olmaz bıdahakı geldgnde kesınlesır ama belkı 13 ekım... 2 hafta snra kontrolumuz vr hersey yolnda cok sukur bn 500 gr almısım topkamda 4 kg oldu onden stok yapmıstm bn dedım dr a kızım depodan kullanıo...
maşallah canım.
hayırlısıyla dogumuda yapıp saglıklada kucagına alırsın inşallah.
bilge senden güzel haberler bekliyoruz...... :emir_bebek
,ergitesss,sancal,
sizlere ve tüm kızlarada hayırlı cumalar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?