Aşılama 2011 Ocak'ta Aşılaması Başarısız Olup Umudunu Yitirmeyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

sizce kaç aşılama sonra tüp bebeğe geçilmeli?

• Ankete Katılan
    63

açelya canım çok haklısın.ben çocuk tan çok yalnızliktan sıkıldım.herkesin bir ailesi var gidiyor geliyor ben ise yalnızım.bebeğin olmamasıda sıkıyor üzüyor beni.ama belkide bu imtihanım sabretmem gerekirken üzülüyorum.kuluz işte aciziz belkide bu bizim için hayırlı.rabbim bilir ona sığınıyorum.herşeyin hayırlısını diliyorum.bazen kendimi çok kimsesiz hissediyorum sanki ölsem kimse yok sahip çıkmaz gibi.acaba psikolojimmi bozuk bilemiyorum nadir geliyor bana bu sıkıntı ama bu bile beni çok üzüyor.kendimi şükürsüz kanaatsizmişim isyan ediyormuşum gibi hissediyorum ama isyan değil çaresizlik.rabbimden gelen herşeye şükür.dünkü psikolojiyi inşallah birdaha yaşamam.çünkü beni çok etkiledi.

ilgimdişi,ceren,sancal,aylin çok teşekkürler yazdıklarınız için bugün anlıyorumki yalnız değilim iyiki varsınız sizleri seviyorum.ilgimdışı ve aylin lütfen yazmaya devam edin okudukça çok mutlu oluyorum emin olun kendi bebeğimmiş gibi seviniyorum.inşallah sağlıklı kucağınıza almayıda nasip eder rabbim.
ceren ve sancal arkadaşım umutsuzluk yok rabbim o kadar büyükki.siz bana bakmayın depresyona arada girerim ben.ama umudum hiç bitmiyor derdi veren dermanınıda verir diyorum.
bir söz vardır bilir misinz.birgün bir derdin olursa derdim çok deme,derdine dön rabbim çok büyük de. rabbim sabrımızı artırsın inşallah.sevgiler.
SERMUUUUUUUH YİNE YOKSUN KAYIP ARANIYORA BAŞVURACAĞIZ YAKINDA:)

ben yarın sabah kan vereceğim.

Bilge inşallah hayırlı haberler verirsin bize.dualarım seninle.kaçta belli olu çok merak ettim vallahi.hadi bizi mutlu ette bizede moral olsun.seni seviyorum arkadaşım hakkından hayırlısını diliyorum öptüm

çok merak ediyorum arkadaşım hemen bize yaz oldumu.rabbim gönlüne göre versin.buradaki tüm arkadaşlar herşeyin en güzelini hakediyorlar.bilge hepimiz hamile kalalımda topiğin ismini değiştirelim başarısızlık yerine daha güzel bir isim olsun inşallah

Bilge inşallah hayırlı haberler verirsin bize.dualarım seninle.kaçta belli olu çok merak ettim vallahi.hadi bizi mutlu ette bizede moral olsun.seni seviyorum arkadaşım hakkından hayırlısını diliyorum öptüm

çok teşekkür ederim canım. korku var çok. ben yazarım size. sabahtan veremeyebilirim. alır almaz sonucu cepten de olsa yazıcam.

Korkma canım allaha tevekkül et bismillah de hayırlısını dile kanını ver.hayırlısı olsun de.inşallah rabim gönlüne göre verir.dualar kabul olmuştur inşallah.yarın bekliyoruz haberlerini inşallah.

girip, cikip duruyorum; sen guzel haberi al da biz bekleriz bilgecim. ah nasil heyecan olduk, gebe kalalim diye bu kadar heyecan yasiyoruz; hepimiz hamile kalsak da birbirimizden dogum haberi beklesek nasil olacak bilemiyorum; 1 degil 10 kez dogurucaz anlasilan.

bencede sana katılıyorum ceren

bılgecımm.... hemen yaz... meraktan oldum dogurucam burda... bıde tanıyor olsak hepımız bırbırımızı bu enerjıyle kesın hepınız hamıle kalmıstınız... hadı bılge bılge bılgeeee....

dun kızımla bulustuk kızlar... 2200 gr olmus 43 cm masallah kuzuma.. smdılık 20 ekıme aldı dogumu ama kız cocugu bellı olmaz bıdahakı geldgnde kesınlesır ama belkı 13 ekım... 2 hafta snra kontrolumuz vr hersey yolnda cok sukur bn 500 gr almısım topkamda 4 kg oldu onden stok yapmıstm bn dedım dr a kızım depodan kullanıo...

bende çatlıyorum burda bilge ya bi temizlik yapıorum bi bilgisayardayım hadiiiiiiii...

maşaallah barikallah kuzumuza annesi çok az kaldı hadi ilk bebişimiz dogacak çok heycanlı ya ay nası beklicez dogum haberini valla bu kadart heycanlıyız biz

maşallah canım.
hayırlısıyla dogumuda yapıp saglıklada kucagına alırsın inşallah.

bilge senden güzel haberler bekliyoruz...... :emir_bebek

,ergitesss,sancal,
sizlere ve tüm kızlarada hayırlı cumalar.

Son düzenleme:
1 saate yola çıkıcam bilgecim hadi.. sürprizi öğrenmek için pzara kadar beklemem gerekecek yoksa :) Allahım yardımcımız olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…