Aşılama 2011 Ocak'ta Aşılaması Başarısız Olup Umudunu Yitirmeyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

sizce kaç aşılama sonra tüp bebeğe geçilmeli?

• Ankete Katılan
    63

Ayyy maşallah canım hadi bakalım az kalmış darısı bize inş kiloyu az aldığın ii olmuş bak bebek gayet sağlıklı.

Canım teşekkürler ben bilmiyodum bu şekilde yazmayı :)

Canım şuan seni okadar merak ediyorum ki dün misafirim vardı ablamlar gelmişti nete giremedim belirtilerin hamişsin gibi geliyor off bu beklemek çok zor hadi Bilgem Allah yardımcın olsun.

ıyı dıleklerınız ıcın tesekkur ederım kızlar,darısı hepınıızn basına...doguma gıderken hepınızın ısmını tek tek anıcam... kocısımede sıfremı verıcem bn hastanedeyken buraya yazdırıcam dogurunca...

yaaaaaaa............ bılge ınsallh guzel bı haber oldugu ıcın once esınle ve yakınlarınla paylasıyosundur o yuzden gec haber verıyosundur bıze,aksını dusunmek bıle ıstemıyorumm..

kızlar hepimiz merak içindeyiz ama bilge bize haber veremedi bi türlü ya çok merak ettim ya hadi bilge hadi tezahurat yapıcam az kaldı ,valls

yaaa bir heyecanla girdim yine haber yok Bilgecim nerelerdesin canım inş herşey yolundadır.Ben bu saate haberi vermiştim ya

selam kızlar eve yeni girdim. sokaklara vurdum kendimi. başımda zor bir çocuk. olmadı bu sefer de. çok ama çok üzgünüm. bir süre giremezsem bana darılmayın. hepinizi öpüyorum.

birinizin numarası olsaydı mesaj atacaktım. ama yoktu. kısmet işte. olamyınca olmuyor.

Canım benim söyleyecek bişey bulamıyorum inan çok üzüldüm elden bişey gelmiyor sen yat dinlen darılırmıyız hiç sana sakın üzülme tatlım.

canım lütfen umemudunu kaybetme bak maşallah dünya tatlısı bir kızın var allah uzun ömür verrsin.lütfen biryerlere gitme.emin ol çok üzüldüm hayırlısı ne denilebilirkii.lütfen kendini bizden mahrum etme

ilgimdışı sana özel mesaj attım okudunmu bakarmısın

okumustum tam bnde sana yazıyordumkı .... bılgecım yazmıss ztn buraya

bılgecım...

uzulme demıycem sana.... en son safhasına kdr ztn uzuluceksın uzulmelısınde daha cabuk toparlanmak ıcın,bunda da vardır bı hayır demekten baska bır sey gelmez elımızden,elbette ki bır zamanı vardır... Rabbım sna-kızına-esıne,aılelerınıze uzuuunnn uzun omurler saglıklar versın canım bnm... tutunacagın bı dalın mınık bı kızın var... umutsuz olmadan yola devam edıcez hepımız... ıstedgın zaman tekrar bıze yaz senı merak edıp ozlerız bız... arayı cok uzatma bılgecım Allaha emanet ol

bilge üzülmek ve pes etmek bizim topigimizde yok pes etmege yer yok kızlar herşey bi yıkım gibi geliyor insana bende negatif sonuçtan sonra böyle oldum eşimle sarılıp agladık ama rabbim büyük vardır bizimde nasibimiz gül kokulu bebeklerimiz buraya hep yaz birbirimize destek olmamız lazım dualarla baglıyız biz tanımadan görmeden aynı derdi paylaşıoruz biz pes etmeyin kızlar neolur.......

canım sağolun güzellerim benim. aşlama olayı kapanmıştır benim için. son aşlamada çektiğim acı, tahammülümün zorlanması vs vs yordu yıprattı beni. bir süre ne bir şey hesaplamak, ne bir şey içmek kesinlikle istemiyorum. şu an daha iyiyim ama yine uyuşuğum. keşke umutlnmasaydım bu kadar da böyle üzülmeseydim.

çok haklısın ama yoruldum. bu sefer hepten attım köprüleri. aşılama kapandı tüp bilmiyorum. uzunca bir zaman da sanmıyorum zaten. kafamı toplamam lazım. iyi ki varsınız canlarım nasıl destek oldunuz. içim içimi yedi yazamadım kızlar pozitif sanıp sonra üzülecekler dedim. geçecek bugunlerde. hayırlısıyla.

okumustum tam bnde sana yazıyordumkı .... bılgecım yazmıss ztn buraya

sanırım ergitess beni şikayet falan etti. oraya yazıyor bak bize haber vermiyor vs gibi. çok sinirliyim, alınganım ters bir şey yazmak istemiyorum ama şunu belirteyim takip edilmekten sorgulanmaktan özellikle asabiyken hiç hoşlanmam. kırıcı olabilirim. bir şey varsa ortada bana söylensin yoksa benim çok da sevimsiz bir yanım vardır göstermek istemem. aşılamayla alakalı sadece 2 topik takip ediyorum en başından beri söyledim oradaki arkadaşlarla tel no larımız var birbirimizde hemen mesaj atabildim. ard niyetim yok. ergitess çocuk değiliz bana da yazabilirdin diyorum. eğer durum tahmin ettiğim gibyse yok öyle değilse kusuruma bakma üzüntümden ben yanlış anlamışım.

Son düzenleme:

Canım sen sıkma canını hiç bişeye insan böyle zamanlarda hassas ve asabi olabiliyor bizi en iyi birbirimiz anlarız sen toparlan dinlen dediğin gibi belli bir süre tedaviden uzak dur ama pes etme eşini ikna edebilirsen tüp denersin inş çabuk atlatırsın ama bizi bırakma yaz için rahatlar kend ii bak canım öptm çok.

canım hayırlısı böyleymiş.ne desek boş.hepimizin başından geçti....
ama aşılamada gerçekten şans çok düşük diyorlar.
hiç beklemedigin anda gelir inşallah bebişin.
seni çok iyi anlıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…