bende bütün aşılmalarımda jel kullandım. hazneya sıkıyorsun. düşük riskini azaltıyormuş. sanırım oda progesteron içerikli. ama bende yoğun bir kaşıntıya sebep oluyordu.
teşekkür ederim iyi dilekleriniz için..çatlama olduğunu hissederdim önceden ama bu defa anlamadım..
14 şubatta öğrenicem sonucu hayırlısı..inşallah tutmuştur ne diyeyim Allah herkesin gönlüne göre versin..
aşılamadan sora doktor progynex100mg hap verdi sabah 1 akşam 2 sizlerdende bu ilacı kullanan varmı acaba? yada hangi aşılama sonrası hangi düşük önleyiciyi kullanıyorsunuz.
benim eşimde keçiboynuzu kaynatıp içti 2ay boyunca ben inanmadım ama spermiyogram testinde ilk yaptırdığımızda ileri hareket yüzdesi %10 du aşılamadan önce bir kere daha test yapıldı hatta doktor ilaç mı kullandın diye sordu %20 ye çıkmıştı sayısıda 48 milyondan 68 milyona çıktı artık böyle şeylere bende inanıyorum
ben 3. aşılamamı oldum negatif çıktı biraz mola verdim
normal deneyeceğim artık
aranıza yeni katıldım 3 aylık klomen denenmem sonucunda malesef negatif sonuc aldım artık asılamaya gecmek istiyorum ama merak ettiğim bazı sorular var mesela aşılama normal kadın dogum hastanesinde yapılıyormu illa özel hastaneye gitmekmi gerekiyo mesela ben kırsehirdeyim kırsehirdeki devlet hastanesinde yapılırmıyada sizin bu konuda tavsiyeleriniz nelerdir
ilgimdisi seninki kezzaplıkmış vallaneyseki ilahi adalet diye bir şey var.
kaynanaları kaynar kazana atmalııııı dibine çıra koymalıı yanmazsa oğluna sarılıp çatlatmalı...:))))
beni evden kovdular gece 11.00 de ..eşim şehir dışına çıkmıştı 1 yıl olmamıştı daha evleneli..git annende kal dediler kapıdan içeri almadılar....(evleri bana çok yakındı eşimdi geç saatte uzak mesafe araba kullanmamı istemiyordu) ben yüzsüz girdim içeriiii oturdum baş köşeye ben bu evin kızı değilmiyim öyle demedinizmi ?ha annem ha sen ne fark eder kapıdan kovsan pencereden girerim..dedim ordada kaldımm...sonra eşime anlattım yaşananları ve istedğim saatte annemde kalma iznini kopardım..birde bizde ilk yıl evli kadın kocası yokken kayınvalidede kalırmış neymiş efendim annesinin evinde kalmak doğru olmazmışşş...muhabbeti vardı...ama zaman herşeyi geçiriyor...tabi bazı şeyler unutulmuyor...
geç bunlarıııı daha ilk başta gelinliğimi bakmaya tek başıma gittimm almayada eşimle ikimiz gittikk..annem geleyim dedi hayır gelme dedim...kayınvalide gezemeşmiş o kadar...gelmedi...aradan 7 sene geçti kızı evlenecek bizimki şehri gece gündüz alt üst etti...offf offf neler var neler...onlar için üzülmeye değmez....çırası azaldımı basacaksın çırayı o yansın dursunn...seviyeyi koru kocanın gözüne gir ama kocandan asla saklama anlatırken onada onu rencide etmeden üzüldüğünü hissettirerek anlat ki bilsinnn....
ayyyyyyy arkadaşlar bu erkek anneleri hep aynı malesef ben daha tanımadın eşinin annesi tarafından çok sevilen bir gelin..sanki kendilerinin kayınvalidesi olmamış gibi.ben çektim sana da çektiririm gelin mantığı..hak görüyorlar kendilerin de oğullarının evin de sefa sürmeyi gelinide hizmetçi gibi kullanmayı..allah cahilin zulmünden esirgesin bütün herkesi,böyle annelerin de ahlakını güzelleştirsin.. bizleri de ileriki yaşlarda onlara benzetmesin, ben hep dua ediyorum güzel ahlaklı olması için kayınvalidemin.. buhafta yine gelicek 2 aylık yatıya bize sabır diliyorum anlatsam sığmaz 2,5 yılda yaşananlar rabbim hepimize yardım etsin !!umarım bizlerde en kısa süre de hamile kalır ve anne oluruz.
ınsallah canımmm... amınn... =)) Rabbım dagına gore kar verırmıs canımm bnm sabret 2 ay esın vr arada sonucta onun hatrı vr burdn bıze yaz kızınca rahatlarsın=)
selam kızlar bugün kaynanalardan yakınma günü galiba boşverin onları takmayın kafanıza evliliğimin ilk yıllarını onlar yüzünden berbat geçirdim eşimle kötü oldum bi gün patladım kaynanama rahatsız olduğum yapmasını istemediğim herşeyi açık açık söyledim ben böyleyim kabul ederseniz edin etmezseniz siz bilirsiniz deyip resti çektim şu an çok rahatım aynı şehirde yaşıyoruz ayda bir ancak görürüm çok mesafeliyiz takmayın kafanıza kendiniz için yaşayın aşılama olyını anlattım arkamızdan meryem suresi okumuş tlf açtı nasıl ağrın varmı diye bile sordu korkunun gözünü seveyim gösterin çingeneliğinizi susyorlar valla ezdirmeyin kendinizi.Sloganımız kötü gelin olun
kaynanaları kaynar kazana atmalııııı dibine çıra koymalıı yanmazsa oğluna sarılıp çatlatmalı...:))))
beni evden kovdular gece 11.00 de ..eşim şehir dışına çıkmıştı 1 yıl olmamıştı daha evleneli..git annende kal dediler kapıdan içeri almadılar....(evleri bana çok yakındı eşimdi geç saatte uzak mesafe araba kullanmamı istemiyordu) ben yüzsüz girdim içeriiii oturdum baş köşeye ben bu evin kızı değilmiyim öyle demedinizmi ?ha annem ha sen ne fark eder kapıdan kovsan pencereden girerim..dedim ordada kaldımm...sonra eşime anlattım yaşananları ve istedğim saatte annemde kalma iznini kopardım..birde bizde ilk yıl evli kadın kocası yokken kayınvalidede kalırmış neymiş efendim annesinin evinde kalmak doğru olmazmışşş...muhabbeti vardı...ama zaman herşeyi geçiriyor...tabi bazı şeyler unutulmuyor...
geç bunlarıııı daha ilk başta gelinliğimi bakmaya tek başıma gittimm almayada eşimle ikimiz gittikk..annem geleyim dedi hayır gelme dedim...kayınvalide gezemeşmiş o kadar...gelmedi...aradan 7 sene geçti kızı evlenecek bizimki şehri gece gündüz alt üst etti...offf offf neler var neler...onlar için üzülmeye değmez....çırası azaldımı basacaksın çırayı o yansın dursunn...seviyeyi koru kocanın gözüne gir ama kocandan asla saklama anlatırken onada onu rencide etmeden üzüldüğünü hissettirerek anlat ki bilsinnn....
Evlenmeye Karar Verdim
Genç adam heyecanla eve gelmiş annesinin yanına giderek;
'Anneciğim, evlenmeye karar verdim ve hayalimdeki kadını buldum. Ancak senin de aynı fikirde olup olmayacağını merak ediyorum. Eğlence olsun diye yarın sana üç tane hanım arkadaşımı getireceğim. Bakalım hangisi ile evleneceğimi bulabilecek misin? '
Anne merakla kabul etmiş, getir bakalım, demiş.
Ertesi gün, genç adam yanında üç tane güzel hanımla eve gelmiş. Hep beraber oturmuşlar, sohbet etmeye baslamışlar.
Bu arada anne çay, pasta servisi yaparken, sorular soruyormuş.
Akşam olunca hanımlar izin isteyip, kalkmışlar.
Genç, annesine dönerek; 'Tahmin et bakalım. Hangisiyle evleneceğim? '
Anne, büyük bir kararlılıkla; 'Kızıl saçlı olanla evleneceksin'
Genç çok şaşırmış; 'Nasıl olur, nasıl tahmin ettin? Tam isabet'
'İçlerinden bir tek onu sevmedim'
mrb.. yeni üye oldum. kaynana yanında bir de elti sorunu var..ama takmıyorum sadece bi bebek istiyorum.2 şubatta 2. aşılamamı oldum.ümitli değilim o nedenle hevesle beklemiyorum.merak ettiğim bişi var..doktor aşılama sonrası ilişki önermişti.malesef eşim şehir dışına çıkmak zorunda kaldığı için beraber olamadık.sonucu çok etkilermi sizce?
aşılamadan sora doktor progynex100mg hap verdi sabah 1 akşam 2 sizlerdende bu ilacı kullanan varmı acaba? yada hangi aşılama sonrası hangi düşük önleyiciyi kullanıyorsunuz.
merhaba bayanlar.ben de yeniyim burda.son baharda iki tüp bebek denemem oldu ama sonuç negatifti.bu ay aşılama yaptıracaktım ama kist var. doğum kontrol hapı kullanıcam.mart ayında aşılama olucak bu gidişle.çok moralim bozuk
ben 3. aşılamamı oldum negatif çıktı biraz mola verdim
normal deneyeceğim artık
aranıza yeni katıldım 3 aylık klomen denenmem sonucunda malesef negatif sonuc aldım artık asılamaya gecmek istiyorum ama merak ettiğim bazı sorular var mesela aşılama normal kadın dogum hastanesinde yapılıyormu illa özel hastaneye gitmekmi gerekiyo mesela ben kırsehirdeyim kırsehirdeki devlet hastanesinde yapılırmıyada sizin bu konuda tavsiyeleriniz nelerdir
iyi geceler hanımlar 1 saat önce çatlatma iğnemi vurdum göbekten.salı günü büyük gün ne olur bana dua edin..
doktorla görüşecem malesef kırsehire yeni geldim tayinim yeni cıktı o yüzden nerde nasıl yapıyorlar bilmiyorum öncesinde yozgatta doktorum ben hastanede yaparım demişti ama malesef onunda karsa tayini cıktı bu sefer rastgele birine gittim oda bütün uyarılara ragmen catlatma yapmadıiçimden bi ses kist olustugunu söyluyo ama yinede umut hani kist oluşmazsa aşılama olur belki diye düşünüyorum adete 4 gün var olsun hemen kontrole gidecem kist yoksa inşallah baslayacam ama nerden baslayacam onu bilmiyorum
inşallah tutar ve bebeğine kavuşursun.dualarım seninle herkesle... benimde bugün 4.günüm beklemek çok zor :18:
hadi hayırlı olsun inş.gelir bebişiniyi geceler hanımlar 1 saat önce çatlatma iğnemi vurdum göbekten.salı günü büyük gün ne olur bana dua edin..
rahim filmi cektirmedim cnm normalde cektirmem gerekiyo ama onada fırsatım olmadı daha dogrusu eşimi ikna edemedim hani cogunuz kaynanadan dert yanıyorsunuzya benimki bu konuya daha farklı yaklaşıyo üst komşusunun 8 sene olmamıs sonra olmuş benden 8 sene beklememi istiyo benim yas 28 eşim 34 8 sene sonra nasıl olacaksa offf ofsağasola sor ii bi kadın doğum uzmanı.anlat derdini.gerekirse başka bi dr.a daa git.rahim filmi çekildimi senin? 3 ay ilaç kullanımından sonra bazı dr.lar rahim filmi çektiyor.2-3 ay serbest zaman veriyor.çünkü rahim filmindne sonra hamile kalam şansı artıyormş doğla yoldan.
git bi kontrole adetin 3.-4.günü aşılama tedawsi başlıyor.
hadi hayırlı olsun inş.gelir bebişin
özge canım yozgatlımısın sen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?