Aşılama 2011 Ocak'ta Aşılaması Başarısız Olup Umudunu Yitirmeyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

sizce kaç aşılama sonra tüp bebeğe geçilmeli?

• Ankete Katılan
    63
bende bütün aşılmalarımda jel kullandım. hazneya sıkıyorsun. düşük riskini azaltıyormuş. sanırım oda progesteron içerikli. ama bende yoğun bir kaşıntıya sebep oluyordu.

evet ilk aşılamamda crenon jel kullanmıştım ama onun kullanımıda çin işkencesi gibi bişey. içeri zerk etmeye çalışırken kan ter içinde kalıyordum bir türlü jel şırıngadan çıkmıyor ellerim heryerim jel oluyor içeri girmiyor birtürlü belim ağrıtıyordum her seferinde. :84:

ben 3. aşılamamı oldum negatif çıktı biraz mola verdim
normal deneyeceğim artık

aranıza yeni katıldım 3 aylık klomen denenmem sonucunda malesef negatif sonuc aldım artık asılamaya gecmek istiyorum ama merak ettiğim bazı sorular var mesela aşılama normal kadın dogum hastanesinde yapılıyormu illa özel hastaneye gitmekmi gerekiyo mesela ben kırsehirdeyim kırsehirdeki devlet hastanesinde yapılırmıyada sizin bu konuda tavsiyeleriniz nelerdir

hayırlısı olsun ama 14 şuatta 12 gün olmuş oluyor.bence 1-23 gün daa bekle.warsada 5 günlk gibi bişi oluyor.bazen geç döllenmede oluyor.

aşılamadan sora doktor progynex100mg hap verdi sabah 1 akşam 2 sizlerdende bu ilacı kullanan varmı acaba? yada hangi aşılama sonrası hangi düşük önleyiciyi kullanıyorsunuz.

ben progestan kullanıyodum bugün bitti.3 tane içiyodum.uyku yapıyo başdönmesi yapıyo,gerçi bünyeden bünyeye değişir.sanırım bu ilaçta rahim duwarını kalınlaştıyomuş.tutunmayı güçlendiriiyormuş.

bende eşime keçiboynuzu pekmezi aldım.bi kaşık bile içmedi.:78: ben dr.a gidiyorum ilaç kullanıyorum.artık içim dışım iğne ilaç ws oldu.o bi kere gidiyo.ben zorlamk istemiyorum ama hiç umrunda diil sanırım sadece benim çaba göstermemi istiyor.buda beni çok üzüyor. sperm değerleri çok değişiyor.sıkıldım artık vurdumduymazlığından.bu keçi boynuzu pekmezini günde ne kadar içilcek biln war mı?
normal deneyeceğim artık

inş.beklediğin haberi alırsın.

hoşgeldin canım.bende serophene kullanmıştım arada çatlatma iğneleri kullanmıştım ws ws negatifti hep.olsun dedik aşama aşama geliniyo zaten.acelemiz yok dimi aşılamada ben dr.m özel muayenehanesi var.orda yaptırdık.2dk.lık bi işlem zaten.

mesela bana göbekten iğne vermişti sonrada yumurtlamamı kontrol etti.aşılamam oldu.dr.la görüş bence.çünkü herkesin tedawisi farklı oluyor.

ilgimdisi seninki kezzaplıkmış valla neyseki ilahi adalet diye bir şey var.

ahh ahh hemde nasıll... ama artık devır degıstı mum gıbıler yaptılar yaptılr dedıgın gıbı ılahı adalet yenı gelının ahını tutturduu ıste.. onumden arkamdan gezıyoo oraya gıttıgımde

evet sermuhcum ne kdr haklısın esınıze tabırı caızse duygu somurusu yapın bn cok uzuluyorm annenın bole yapmasına deyın bırakın o gorsun sızın esınızle aranız ıyı olsun buarada o adet bızdede vr esın yksa kaynananda kalıyosunn off off yeter bu adetten orften cektgımızzz artık dıısmı gosterıyorm bnden ıyısı yokk =))))

aylın25 nerelerdeydınsenn?? bnde mesafelıyım bana yaptıklarından snra en ıyısı bu samımı olunca herseye karısma hakkını buluyolar kenılerınde bolesı daha ıyı artk dedıgın gıbı cıngenelık yapıyorm arsızlıkla herseyı yaptırıyorm lafı gelınce soluyorm esımde stres olmıyı bebek yapıcz dıye bıse dıyemeıyoo anlıycagınız bnm borum ötüyoo artıkk dısımı gosterdımm akıllandıarr bı gorsenız kızım kızım olucek arkamdan onumden dolasıyooo gozunu seveyım kotulugun korkunun nasılda muma donuyolarr...

buarada eltı sorunu tabıkı vr kuma gemısı yurur eltı gemısı yurumezmıs kızlarrr ole derler bnm 2 tane kaynım vr ıkısıdde bekar bakalım kımlere karısıcaz ınsallah kaynanama karsı anlasabılecegım bırılerı olur ıyı anlasırız cok ıstıyorumm ama nerde bnde o sanss...

keçiboynuzunun pekmezini değilde keçiboynuzunu kaynattı günlük olarak sabah akşam içti.1ltre suya 3 keçiboynznu kırıp öyle kaynatsın daha sonra sadece suyunu içsin.

Son düzenleme:
doktorla görüşecem malesef kırsehire yeni geldim tayinim yeni cıktı o yüzden nerde nasıl yapıyorlar bilmiyorum öncesinde yozgatta doktorum ben hastanede yaparım demişti ama malesef onunda karsa tayini cıktı bu sefer rastgele birine gittim oda bütün uyarılara ragmen catlatma yapmadıiçimden bi ses kist olustugunu söyluyo ama yinede umut hani kist oluşmazsa aşılama olur belki diye düşünüyorum adete 4 gün var olsun hemen kontrole gidecem kist yoksa inşallah baslayacam ama nerden baslayacam onu bilmiyorum

sermuh seninkilere de kezzap uygun gördüm canım benim eşim de zırt pırt yurtdışına çıkar, sehirlerarası toplantıya gider. ben ne kendi anneme ne kayınvalideme giderim. ben aslında kocamın ekmeğini yiyorum adam ters diyorum ya. en başından Bilge evinde kalacak ve kimse bize yemek vermeyecek Bilge yemek yapmayı öğrenecek vs gibi sekizmilyon maddesi olan kanunlarını dan dan söyledi. ben de zorlansam da kendi kanunlarımı yarattım. şu an cok memnunum.

çok isabetli bir fıkra yine bayıldım

hoşgeldin canım inşallah mutlu haberler alırsın. ben de doktora sordum aşılamadan hemen sonra ne yapacağız diye sadece yarın akşam dedi sonra yok dedi. neye göre ilişki öneriyorlar anlamadım

aşılamadan sora doktor progynex100mg hap verdi sabah 1 akşam 2 sizlerdende bu ilacı kullanan varmı acaba? yada hangi aşılama sonrası hangi düşük önleyiciyi kullanıyorsunuz.

bana bırak düşük önleyici ilacı folik asit alayım mı diyorum gerek yok portakal ye diyor. deli midir nedir keltoş

hayırlısı olsun canım bozma moralini. Allah hayırlısını versin. bebişler bilirler gelecekleri zamanı. içini ferah tut.

normal deneyeceğim artık

hadi hayırlısı canım. ben de eşime dedim ki biz bu keltoş doktora gitmeyelim ben klomen alayım günde 2ser tane olsun 10küsür yumurta hesaplarım alırız pregnly iğne vururum kendime. kendin pişir kendin aşıla yöntemi öneriyorum ne dersin dedim ilaçlar akli dengeni bozdu senin dedi

canım hoşgeldin. klomeni kaç tane alıyordun? iyi kist olmamış. kırşehir'i hiç bilmiyorum ve ben özel bir hastaneye gidiyorum antalyada. aramızda çok tecrübeli dostlar var. inşallah sana en sağlıklı bilgiyi verirler. burda sorusuna cevap almayan olmaz merak etme. :26:

merhaba özge hoşgeldin aramıza canım inallah yardımcı olabilirim sana ben 2. bebeğime aşılama olacağım aranızda daha tecrübeliyim sakın kızlar yanlış anlamayın üzülürüm..devlet hastanelerinde aşılama oluyor.nasıl oluyor anlatayım ama ilk başta hastaneden bir doktor ayarlayacaksın iyi bir doktor ama sonra bebek isteğini söyledikten sonra sana rapor çıkarttırcak doktor ilaçlarını daha uyguna alabilmen için ama aşılaman doktorun özelinde olacak yoksa pek ilgilenmiyorlar tek avantajın rapor rahat çıkarttırırsın ilaçlar için yani hastanede oluyor canım her hastanede oluyor..

canım hoşgeldin. klomeni kaç tane alıyordun? iyi kist olmamış. kırşehir'i hiç bilmiyorum ve ben özel bir hastaneye gidiyorum antalyada. aramızda çok tecrübeli dostlar var. inşallah sana en sağlıklı bilgiyi verirler. burda sorusuna cevap almayan olmaz merak etme. :26:[/QUOTE]

klomeni 2 alıyordum son aya kadar kist olmamıştı son ayda 2 aldım salak bi doktora denk geldim uyarmama ragmen çatlatma istemedi 16.gün 2 yumurta vardı catlamamış buyuk olasılıkla kist olusur cünkü normalde bile kendiliğinden 1 yumurta olustugunda kist olmuştu bu ay kist oluşmazsa aşılama istiyorumeski doktorum cok iyiydi yakın bi yere atansa yine ona giderdimama kısmet bide benim eşim bu konuda duyarsız biraz pek ilgilenmiyo genelde ben bakıyorum onada ne kadar bakabilirsem

sağasola sor ii bi kadın doğum uzmanı.anlat derdini.gerekirse başka bi dr.a daa git.rahim filmi çekildimi senin? 3 ay ilaç kullanımından sonra bazı dr.lar rahim filmi çektiyor.2-3 ay serbest zaman veriyor.çünkü rahim filmindne sonra hamile kalam şansı artıyormş doğla yoldan.

git bi kontrole adetin 3.-4.günü aşılama tedawsi başlıyor.

rahim filmi cektirmedim cnm normalde cektirmem gerekiyo ama onada fırsatım olmadı daha dogrusu eşimi ikna edemedim hani cogunuz kaynanadan dert yanıyorsunuzya benimki bu konuya daha farklı yaklaşıyo üst komşusunun 8 sene olmamıs sonra olmuş benden 8 sene beklememi istiyo benim yas 28 eşim 34 8 sene sonra nasıl olacaksa offf of

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…