Aşılama 2011 Ocak'ta Aşılaması Başarısız Olup Umudunu Yitirmeyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

sizce kaç aşılama sonra tüp bebeğe geçilmeli?

• Ankete Katılan
    63
maddi muhtaclıgım yok Allaha şükür çalışıyorum ögretmenim ama bu iş tek başına olmuyo malesef 3 ay klomen kullandım catlatmadan sonra doktor gun asırı ilişki diyo ilk sefer tamam sonra ne hikmetse normalde gece 3 4 e kadar oturan kocam o gunlerde hemen ilk akşam uyuyo anlayamadıgım bişeyler var ama bende bilmiyorum

hımm eşinde var bir sıkıntı canım hiç konuştunmu oturup detaylı erkekte gerçekten istek olmadığı zaman hamile kalsan bile çok bocalıyorsun erkeğin çok içten istemesi öenmli sen istedğin için olmayacak o istedği içinde olacak canım ben ilk kızımda çok sıkıntılar yaşadım o yüzden eşim sıkılmıştı artık çocuk faslından doktorlardan yalvararak götürmüştüm onu ankaraya kıbrıstaydım o zaman hep kavgalarla girdik çıktık doktordan sonra aşılamam tuttu ama eşim benimseyemedi o an istemediği için doğuncada uzun bir süre baba olduğunu algılayamadı.bunu doktorlarlada konuştum erkeğin istemesi çok önemli..

konuşuyorum istiyo görünüyo ama yaptıgı isteksizlik belirtisi kendisi saglıkcı bi dolu doktor tanıyo istese 50 tane daha bulur ama nedense bakmıyo bile maddi olarak cok sıkıntımız yok 1 milyarlık kıyafet alıyım desem sesi cıkmaz ama bu işe gelince 1 lira harcayası yok kayseriyi falan arastırdım proflar 200 falan istiyo ilk muayene için herseye harcadıgımız para ona gelince yok (ki var) delirecem anlayacan

benimkide sağlıkçı.anlaşılan bunlar dr.larla içiçe olduklarından dolayı daada uzaklaşıyolar.

aslında çok avantajlısın eşin sağlıkçıymış her yönden..ama anladığım kadarıyla eşinde pek istek yok..ailesi felan aklını karıştırıyor olabilir belki kendinden korkuyor olabilir eğer hiç test muayene felan olmadıysa..

bizde her doktor sonrası kavga ediyoruz nedense her doktor sonrası baslıyo doktora bunları yapmasını sen söyledin 3. klomenden sonra sperm analizi istedi onu bile ben söylemişim hani doktorda beni cok takarya

bizde her doktor sonrası kavga ediyoruz nedense her doktor sonrası baslıyo doktora bunları yapmasını sen söyledin 3. klomenden sonra sperm analizi istedi onu bile ben söylemişim hani doktorda beni cok takarya

bizde artık eşimin tedavi görmekten sıkıldığı anlarda böyle olmuştuk doktor tahlil veriyordu benle tartışıyordu..benim eşimdeydi problem ama ilk kızımda herşeye ben koştum umursamadım eşimi takmadım bile ilk zamanlar çok istiyordu 3 yıl tedavi görüp olmayınca yıldı sonrada umursamadı çok soğdu bebek faslından.ankaraya tek başıma gelirdim tek başına hallederdim hoca ayarlamıştım gatadan saadece aşılama olduğu zaman geldi eşim 5 ay ankaraya geldim gittim hiç birinde olmadı yanımda olsada hep kavga çıkardı..seni şuan çok anlıyorum..ama şimdi kızıyla uyuyor onsuz yatağa girmiyor yanımıza alıştırdı kızını onu ayrı odada yatırmıyor kokusunu almadan uyuyamıyorum diyor.ama ilk zamanlar çok çektrdi bana..

buda bana çektirecek gibi ama ben cok sabırlı degilim hani belki surda 2 sene daha beklerim cocuk olmazsa ne diye kahrını cekecem milletin bende hayatımı yasamaya bakarım ondan sonrada ortada evlilik falan kalmaz

sperm analizi yapılması gereken ilk şey zaten. hem doktorun sperm testi olmadan sana niye yok yere o ilaçları kullandırtıyorki.... hepsi hormon ilacı, habire kilo alıyoruz. sizin sorununuz nedir bilmiyorum ama eşininde mutlaka gerekli testleri yaptırması lazaım. ben doktora ilk gittiğimde önce benim kontrollerim yapıldı, birşey çıkmayınca hemen eşimden sperm testi istediler. AMAAAAAAAAAAAAAAAAAA benim eşim o testi 1,5 sene sonra yaptırdı. ve sperm sayısı çok düşük çıktı. olayı kabullenmesi çok zor oldu. 1 senede kendine gelip doktora gitmesini bekledim. kendime iyi bir doktor bulup aşılama tedavisine başlamamda 6-7 ay sürdü. 1 senedirde bunlarla uğraşıyorum. 4 negatif aşılama geçirdik. çok zor bu işler çoooooooooooooooooooook.....

buda bana çektirecek gibi ama ben cok sabırlı degilim hani belki surda 2 sene daha beklerim cocuk olmazsa ne diye kahrını cekecem milletin bende hayatımı yasamaya bakarım ondan sonrada ortada evlilik falan kalmaz

şöyle geçmiş geldi aklıma gerçekten tek başına uğraşmak çok zor şimdiki aklım olsa ne çocuğu ya hayatıma bakarım derdim o istemiyorsa ben hiç istemem derdim.şimdiki aşılamada hep yanımda hadi bir olmasın bakalım cahilliğime denk geldi o zaman..zor gerçekten erkekle uğraşmak çok zor..istemiyorsa yaklaşmıyorsa boşver biraz..ne kaprisinimi çekeceksin şimdi geçmişimi düşününce senin şuanki halini düşününce çok sinirlendim..

evet dün gece kaynanalardı bu gece eşler bende bu konuda dertli olanlardanım. eşim çok iyidir, süper bir kocadır lakin bu konuda berbat. zorla doktora gider, dr. test ister unutur, hadi testi yaptırdı diyelim sonucu götürmez vs. hormonel sorunlarıda oyüzden sık sık kontrole gitmesi lazım ama 7 aydır ona bile gitmiyor. prolaktini çok yüksek olduğu için sperm sayısı düşüyor. düzenli ilaç kullanması lazım ama dr. gitmiyor. bende bıraktım artık peşini hiç üstüne düşmüyorum. ama şimdi gene getirdiniz aklıma, çok sinirlendim yine

sinirlenme canım...yaş geçince geç kaldıklarını anlarlar kafalarını taşlara vururlar o zaman sende kafasını yar...

ben su ara kimseyede anlatamıyorum derdimi çünkü anlatırsam bidaha kimse beni yolumdan dönderemez kendimi biliyorum o yüzden sabrediyorum Allah yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…