Aşılama 2011 Ocak'ta Aşılaması Başarısız Olup Umudunu Yitirmeyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

sizce kaç aşılama sonra tüp bebeğe geçilmeli?

• Ankete Katılan
    63
bende dünden beri mide bulantısı kusma var çok kötü ne yesem midem bulanıyor daha erken bunlar için ama sizde de oldumu bu tür şikayetler ve göğüslerim çok acıyor dokunsam bile.insanın kendi başına gelince bu işlerin acemisi oluyor.:2::2:

canım kaçgün var adetine..bazı insanlarda oluyor çok şiddetli kasık ağrısı göğüslerde ağrı akıntı fazlalığı idrara çok sık çıkma karnında gaz sıkıntısı bunlar olabiliyor canım belli olmadan bile..

aslen akdaglıyım ama ailem sorgunda oturuyo bende 4 yıldır yozgattaydım ama gecen ay kırsehire tayinim cıktı oraya yerlesecem inşallah

bulantı psikolojik olabilir ama göğüs ucu acısı gebelikte olur. normalde regl öncesi acıyorsa regl habercisi de olabilir.:26: kendini dinlememeye çalış. umutlanmamaya gayret et hayalkırıklığı yaşamamak için.

benim de annem yozgat akdağmadenli. %50 yozgatlıyım
ohhh ne güzel çoğaldı yozgatlılar..
aslen akdaglıyım ama ailem sorgunda oturuyo bende 4 yıldır yozgattaydım ama gecen ay kırsehire tayinim cıktı oraya yerlesecem inşallah
ne güzel bende çekerekliyim ama keşanda oturuyorum ailem çekerekte.eşim astsubay benim 8 yıl önce gurbete çıktım..

ee peki komşunun hangi aşamalardan geçtiğini biliyormu?hep beklemişmi yani.yaradan herkese ayrı dert werir ayrı derman verir.ben balıkesirde 275 ciwarı tuttu rahim filmim.beklediğimden ii geçti.allaha şükür kanallarım açıkmış.anestezi ws almadım.

önceleri benim eşimde aşılama ,tüp bebek olayına karşıydı çünkü kayınvalidem görümcem bekleyin olur bekleyin olur diyorlardı.sonuçta ben bekledim.ilaç tedawsi oldum. aşama aşama yavaş yavaş ilerliyoruz.ben bu tedawilerde 3-4 ay içine 5 kilo aldım.kimseye demiyrm bebek tedawisi görüyoruz diye. yoksa sorarlar hep.

sen eşini ilaç tedavisine nasıl ikna ettin.bu rahim filmindede bişey yok bi nei kontrol.doktorunla görüş bakalım ne diyecek.inş. dilediğin gibi olur.

umut etmemeye çalışıyorum sanırım kendimi çok dinliyorum :18::18:

10unda adet olmam gerek, gaz şikayeti zaten çok var bel ağrısıda oluyor arada hafif hafif

canım ben şunu söyleyim size aşılama olduktan sonra 11 gün tahlil yapsanız bile çıkıyor illa tahlil yapmak için adet olduğunuz tarihi beklemeyin..idrarda bile çıkıyor net sonuç kanda mutlaka çıkıyor senin 28.günmü ayın 10 yoksa aşılamadan sonraki 14. günmü..

ben akdag muşallim kalesindenim annem sorgunlu babam akdaglı eşim kıskandıgından falan tedaviyi reddetmiyo kaynanamın gazıyla daha erken deyip duruyo Allah kimseyi kimseye muhtac etmesin

ben akdag muşallim kalesindenim annem sorgunlu babam akdaglı eşim kıskandıgından falan tedaviyi reddetmiyo kaynanamın gazıyla daha erken deyip duruyo Allah kimseyi kimseye muhtac etmesin

eğer birine muhtaçlığın varsa maddi yada manevi istediğin hiç birşey rayında gitmez..

28.günüm aşılama şubat 2 de oldu.adet belirtileri mi dersin (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…