evet yozgatlıyım
ooo ne güzel bir hemşerim var bende yozgatlıyım içindenmisin yozgatın..:80:
bende dünden beri mide bulantısı kusma var çok kötü ne yesem midem bulanıyor daha erken bunlar için ama sizde de oldumu bu tür şikayetler ve göğüslerim çok acıyor dokunsam bile.insanın kendi başına gelince bu işlerin acemisi oluyor.:2::2:
bende dünden beri mide bulantısı kusma var çok kötü ne yesem midem bulanıyor daha erken bunlar için ama sizde de oldumu bu tür şikayetler ve göğüslerim çok acıyor dokunsam bile.insanın kendi başına gelince bu işlerin acemisi oluyor.:2::2:
aslen akdaglıyım ama ailem sorgunda oturuyo bende 4 yıldır yozgattaydım ama gecen ay kırsehire tayinim cıktı oraya yerlesecem inşallah
ohhh ne güzel çoğaldı yozgatlılar..benim de annem yozgat akdağmadenli. %50 yozgatlıyım
ne güzel bende çekerekliyim ama keşanda oturuyorum ailem çekerekte.eşim astsubay benim 8 yıl önce gurbete çıktım..aslen akdaglıyım ama ailem sorgunda oturuyo bende 4 yıldır yozgattaydım ama gecen ay kırsehire tayinim cıktı oraya yerlesecem inşallah
canım kaçgün var adetine..bazı insanlarda oluyor çok şiddetli kasık ağrısı göğüslerde ağrı akıntı fazlalığı idrara çok sık çıkma karnında gaz sıkıntısı bunlar olabiliyor canım belli olmadan bile..
rahim filmi cektirmedim cnm normalde cektirmem gerekiyo ama onada fırsatım olmadı daha dogrusu eşimi ikna edemedim hani cogunuz kaynanadan dert yanıyorsunuzya benimki bu konuya daha farklı yaklaşıyo üst komşusunun 8 sene olmamıs sonra olmuş benden 8 sene beklememi istiyo benim yas 28 eşim 34 8 sene sonra nasıl olacaksa offf of
ben de akdağdayımmmmm, hemşoları gördümmmm
ben de akdağdayımmmmm, hemşoları gördümmmm
bulantı psikolojik olabilir ama göğüs ucu acısı gebelikte olur. normalde regl öncesi acıyorsa regl habercisi de olabilir.:26: kendini dinlememeye çalış. umutlanmamaya gayret et hayalkırıklığı yaşamamak için.
evet.. hoşbuldum teşekkürler. bende kk ya hiç yozgatlı gelmiyor zannediyordum ki, forum takip izlerken akdağlı msj ları gördüm daldım hemenne güzel ya. hoşgeldinhamilesin sanırım
10unda adet olmam gerek, gaz şikayeti zaten çok var bel ağrısıda oluyor arada hafif hafif
ben akdag muşallim kalesindenim annem sorgunlu babam akdaglı eşim kıskandıgından falan tedaviyi reddetmiyo kaynanamın gazıyla daha erken deyip duruyo Allah kimseyi kimseye muhtac etmesin
canım ben şunu söyleyim size aşılama olduktan sonra 11 gün tahlil yapsanız bile çıkıyor illa tahlil yapmak için adet olduğunuz tarihi beklemeyin..idrarda bile çıkıyor net sonuç kanda mutlaka çıkıyor senin 28.günmü ayın 10 yoksa aşılamadan sonraki 14. günmü..
progestan vs.ilaç verdimi dr.un?28.günüm aşılama şubat 2 de oldu.adet belirtileri mi dersin(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?