ben su ara kimseyede anlatamıyorum derdimi çünkü anlatırsam bidaha kimse beni yolumdan dönderemez kendimi biliyorum o yüzden sabrediyorum Allah yardımcımız olsun
öyle sabretmekten baska care yoksabretmekten başka yapacağımız bişey yok.düşüncesiz bencil eşlerimiz olduktan sonra..sabır diyeceksin..
10unda adet olmam gerek, gaz şikayeti zaten çok var bel ağrısıda oluyor arada hafif hafif
evet dün gece kaynanalardı bu gece eşlerbende bu konuda dertli olanlardanım. eşim çok iyidir, süper bir kocadır lakin bu konuda berbat. zorla doktora gider, dr. test ister unutur, hadi testi yaptırdı diyelim sonucu götürmez vs. hormonel sorunlarıda oyüzden sık sık kontrole gitmesi lazım ama 7 aydır ona bile gitmiyor. prolaktini çok yüksek olduğu için sperm sayısı düşüyor. düzenli ilaç kullanması lazım ama dr. gitmiyor. bende bıraktım artık peşini hiç üstüne düşmüyorum. ama şimdi gene getirdiniz aklıma, çok sinirlendim yine
ama bir evlat isteği çok başka herşey boş geliyor bazen sana..hiç kimseyi umursamıyorsun biri seni teselli etmeye kalkışsa dinlemiyorsun bile hamile birini gördüğünde bitiyorsun..hiç unutamadığım bir anımı anlatayım..
ankara gülhane askeri tıp akademisinde tüp bebek bölümüne gidip geliyorum. o bina 3 katlı neyse biz her sabah erkenden sıraya giriyorduk aralarımızda hamilelerde var..sıradayım yine moralim çok bozuk yanımda yeni hamile kalmış bir bayan diğer yanımdada üçüz 7 aylık hamile bir bayan baktım onlara çok mutlular çünkü bir umutları var neyse gittiler yanımızdan heyete gireceğim kalabalığız herkesin eşi var yanında herkes ailesiyle gelmiş bende tek başımayım.herkes birbiriyle konuşuyor sevincini üzüntüsünü paylaşıyor.beni bir kriz tuttu ağlama kimse sakinleştiremiyor neden benim olmuyor diya hıçkıra hıçkıra ağlıyorum hamileleri gördükçe bitiyorum sonunda öyle bir kaybetmişim ki kendimi...allah hepimizin yardımcısı olsun.ben çok şükür evlat sevgisini çok çileler sonra tattım..allahım sizlerede tattırsın gerçekten çok güzel bir duygu anladım ordaki hamileleri bebekleri kucağına alan anneleri..rabbim yardımcınız olsun..
Ya kızlar birşey sormak istiyorum aranızda folik asit kullanan var mı bana hiçbir doktor vermedi acaba ne zaman hamile kalacağımız belli olmadığı için mi ? Kullanan varsa aranızda kendi mi alıyor doktoru mu yazdı ve markası ne kafam çok karıştı kendim alsam içsem olur mu?
Ya kızlar birşey sormak istiyorum aranızda folik asit kullanan var mı bana hiçbir doktor vermedi acaba ne zaman hamile kalacağımız belli olmadığı için mi ? Kullanan varsa aranızda kendi mi alıyor doktoru mu yazdı ve markası ne kafam çok karıştı kendim alsam içsem olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?