ilgimdışı sağlıkla büyüt bebeğini
sermuh neler yapıyorsun?
kızlar bende 9. aydayım.yatmaya dewam.suyumuzda azalma olmuşbiraz.kontrol altndayım.
allah tez zamanda dileklerinizi kabul etsin.
canım son zamanlarda burada senden ve ilgimdisiden başkası yoktu...
sanırım artık yazmayacaksın topiğe.. ben de yazmayı düşünmüyorum.. bugün adet oldum,bundan sonrası ne olur bilmiyorum.. sanırım ikimizin de tüpten başka çaresi kalmadı.. ben ocakta tüp yaptırabilirim,artık temmuzu beklememin gereksiz olduğunu düşünmüyorum..
inşallah beraber hamiş kalırız da, başka bir topikte denk geliriz seninle... Allah bu yolda yar ve yardımcın olsun....
ilgimdisi ve diğer anneler, Allah bebeklerinize sağlık ve ömür versin... HOŞÇAKALIN....
çok saol arkadaşım iyi dileklerin için bende seni merak ettiğim için son defa baktım topiğe değişen hiç bişey yok sen ben ilgimdişi inanın kopamıorumda hep iyi haberler almak için yeni umutlarla açıorum ama kimse yok napalım arkaslarımız bizi teker teker terk ettiler...... inş.karşılaşırız başka topikte sağlıkla mutlulukla ve bol bol bebişlerle dolsun hayatın....allaha emanetcanım son zamanlarda burada senden ve ilgimdisiden başkası yoktu...
sanırım artık yazmayacaksın topiğe.. ben de yazmayı düşünmüyorum.. bugün adet oldum,bundan sonrası ne olur bilmiyorum.. sanırım ikimizin de tüpten başka çaresi kalmadı.. ben ocakta tüp yaptırabilirim,artık temmuzu beklememin gereksiz olduğunu düşünmüyorum..
inşallah beraber hamiş kalırız da, başka bir topikte denk geliriz seninle... Allah bu yolda yar ve yardımcın olsun....
ilgimdisi ve diğer anneler, Allah bebeklerinize sağlık ve ömür versin... HOŞÇAKALIN....
merhaba kızlar...
basından berı burayı yalnız bırakmamaya calıstım asılamamın her anı paylastıgım sızlerı hamıle kaldıgımdadamerka ettım duacınız oldum... sızlere moral vermek ıcın 9 ayımın her anında yanınzda olmaya calıstm destek verdm elımden geldıgınce... ama bnde yazmıycam artk... nerde kaldı burda urdugumuz muhabbetler dostluklar... hepınızı tek tek merka edıcem yınede duacınız olucam buraya yazmasamda arada neler yaptıgınızı yazarsanız bakar mutlu olurum adınıza.... en son ergıtess hamıle kaldı.. duyduk smdı ıcımıden bırının yeserttıgı umudunun gerceklestıgını goremıycem ... ınsallah tez zamanda hepımızın ettıgı dualar kabul olur fırsatınız olurda burayada yazarsanız bnde okudugmda mutlu olurum.. ceymının medusanın dogurduggunu sızlerın hamıle kaldıgını bılemıycem belki...
Rabbım hepınızın kalbıne gore versın,ıcınızden gecenler kabul olsun arkadaslar... Rabbım yar ve yardımcınız olsun... ınsallah bırer tane melek kucaklarınızı doldursun... Alara kardeslerını beklıyor teyzelerı... buyuk ıhtımalle bnde yazamıycam artk ... Allaha emanet olun... duayla
zor günlerim devam ediyor canlarım malesef yoğun kanamalarımın ardından geçen hafta bebeğimin suyuda geldi ve haftaya büyük bi ihtimalle
hamileliğ, sonlandıracaklar canım oğlum beni bıakıp gidcek drlar mucize gerek diyorlar mucize olması için dua edin neolur evimde değilim hala annem bakıyor hepinizi öpüyorum.
zor günlerim devam ediyor canlarım malesef yoğun kanamalarımın ardından geçen hafta bebeğimin suyuda geldi ve haftaya büyük bi ihtimalle
hamileliğ, sonlandıracaklar canım oğlum beni bıakıp gidcek drlar mucize gerek diyorlar mucize olması için dua edin neolur evimde değilim hala annem bakıyor hepinizi öpüyorum.
Merhaba arkadaslar.Sanirim topigi ziyaret eden arkadaslarin ortak bir fikri var.Artik buralarda kimse yok.Ben ara sira yaziyorum ama artik yazmayacagim sanirim.Burasi bizim ara sira ugrayip dertlerimizi,sevinclerimizi paylastigimiz bir odaydi.Bu odayi acan ev sahibimiz uzun zamandir yok.sanirim zorlu bir surec geciriyor.Allah yardimcisi olsun.Ben 11 yillik evliyim son 6 yildir bebek hasretiyle yanip tutusuyorum.Hatta bugun agustos ayinda evlenen hemsire arkadsimin gebelik testi icin kanini ellerimle alip testini yaptim sonuc pozitif.Cogunlugu yasitlarim olan cogu evli diger bircok arkadasim icin de ayni seyleri tekrar tekrar yasadim.Hepsi icin ayri ayri sevincler yasadik.ama ayni zamanda ne kadar sıkıntılı bir surec oldugunu tahmin edebilirsiniz sanirim.Ama her zaman benim,ailemin ve sevdiklerimin saglikli olmalari benim icin cok daha oneml.Allah bize,sevdiklerimize saglik,sihhat versin her sey icin sukretmeliyiz.ve bunu surekli hatirlamaliyiz.Unutmayalim dunyaya tek basimiza geliyor ve tek basimiza bu dunyadan gidiyoruz.Hayatta hersey basimiza gelebilir,her sey insanlar icin.Her şerde bir hayir aramak gerek belki de....Neyse daha fazla konusmayayim.Yeni anneler bebeklerinizi iyi gunlerde buyutun,anne adaylari saglikla bebeklerinizi kucaginiza alin insallah.Bebek calismalarina benim gibi devam eden butun arkadaslara da Allah hayirlisi neyse onu nasip etsin insallah diyorum.hepinizi sevgiyle kucakliyorum...
hepinize merhaba ve hepiniz haklısınız fakat ben neden gelmiyorum derseniz cunku ayrılıyoruz ve ben ailemin yanına taşındım. kızım benimle haftasonları babaya gidiyor.
aylin çok ama çok üzüldüm canım. ama en azından şöyle bak eşin yanında ve anlayışlı bir insan. yine denersiniz ya da denemeden kendisi gelir bebişin. ben çok zor günler geçirdim daha da geçireceğim belli. dava başlamadı daha. detay vermek istemem ama sonuçlanınca yazarım.
kontrol eden olursa okur diye yazıyorum. sevgilerimle.
Allah inşallah o mucizeyi verir.. olmazsa da kendini çok üzme tamam mı? emin ol seninki üzülüp bunalıma giren ve kaçıp giden arkadaşlardan daha acı verici olur.. Allah yardımcın olsun,bebeğini korusun...
aylincim bu acilara katlanmak ne zor olmali. sabirli ol ve guclu ol. guzel bebegine nasil sevinip hamilelik sevincine ortak olmustuk. simdi bunlari anlatman cok dokundu bana. bebegine ve sana acil sifalar canim.
dediklerine katılıyorum... ben de yazmıyordum ama sana cevap vermek istedim.. şuan bunalımın zirvesindeyim.. daha önce de böyle dönemlerim çok oldu..ama bundan dolayı çekip gitmedim,burda dertleştim,anlattım rahatladım.. ama son zamanlarda burada 2 kişi kalmıştık ve 3 -4 günde bir mesaj yazılıyordu.. bu nedenle de artık yazmanın anlamsız olduğuna karar verdim aynı sizler gibi...
yaşadıklarımız çok acı verici olabilir,dönem dönem kabuğumuza çekilmek isteyebiliriz.. ama bu işi nedense bir kişi değil herkes aynı anda yaptı..herkes kendi derdini diğerlerinden daha büyükmüş gibi görüyor.. ama değil bizim derdimiz bazı insanların yanında şükredilecek cinsten bile olabilir.. arkadaşımın çocuğu oldu,şuan 2 buçuk yaşında... ama 3 aylıkken hastalandı,o zamandan bu yana boynundan hortumla nefes alıyor,karnından besleniyor,vucudunu kımıldatamıyor.. sadece yatağa ve makinalara bağlı.. saatte bir kontrol edilmek zorunda.. anne baba nöbet tutarak uyuyorlar.. dışarı çıkamıyorlar.. tatile gidemiyorlar.. en kötüsü ise çocuklarının her an ölebileceğini bilerek yaşıyorlar,bir gün daha yaşatabilmek için çabalıyorlar... böyle yaşaması eziyet bile olsa evlat sonuçta.. Allah evlat acısını kimseye yaşatmasın...Allah herkese hakkında hayırlı olanı göstersin..
ben ocak ayında bir aksilik çıkmazsa tüp bebek için start veriyorum... umudum yok,aklımda binbir düşünce ve umutsuzluk kol geziyor. ama denemeden bilemiycem o nedenle yaza bırakmadan şu belirsizliğin ortadan kalkmasını istiyorum.. tek embryo ile şansım ne kadar olur bilemiyorum ama sanırım bu işler kader kısmet işi... olmazsa belki şuanki durumumdan daha beter bir durumda olucam,hayata küsücem,yemekten içmekten kesilicem,mutlulukla arama perde koyucam belki de....
ama ben bıkmadan usanmadan Allah bana güç verdikçe denemeye devam edicem.. çünkü anne olmak, dünyaya o masum yavruyu getirmek,o mucizeyi yaşamak, bütün hazinelerden daha kıymetli ...
arkadaşlar lütfen bırakmayalım burayı haklısınız bende çok ihmal ettim ama yinede aklım hep burada ben haftaya cumartesi doğuruyorum aksilik olmazsa hepinizi öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?