Cnm baska bir siteden senin icin yaziyi kopyaladi.hamilelikten en az 3 ay baslanmasi gerekiyor.bizim hamileligin ne zaman basladigi belli olmadigi icin,icmemiz gerekiyorYa kızlar birşey sormak istiyorum aranızda folik asit kullanan var mı bana hiçbir doktor vermedi acaba ne zaman hamile kalacağımız belli olmadığı için mi ? Kullanan varsa aranızda kendi mi alıyor doktoru mu yazdı ve markası ne kafam çok karıştı kendim alsam içsem olur mu?
Olmadı kızlar benim de tutmadı aşılama.Bugün kan testimi yaptırdım 0...bir şey gördüm.Ama olsun çok şükür sağlığımız yerinde değil mi?Diğer arkadaşlar naptı acaba?Bugün sonuç alacak bir çok kişi vardı kimse yazmamış.Şimdi ben de dinlenmedeyim artık.
kızlar ben geldim. beni de unutmamışsınız teşekkürler..şehir dışındaki ailemin yanındaydım. kafa dağıttım biraz. çok iyiyim, acaba nurtopu kistim ne alemde:)
yeni topiğimiz hayırlı olsun, güzel haberler dolsun inşallah.
sermuh canım çok geçmişler olsun, şükür ki sana birşey olmadı arkadaşım..
ve yeni aşılama yaptırıp binbir heyecan yaşayan yeni arkadaşlara da hayırlı haberler diliyorum
buralardayım..
burculumu seninle aynı gün aşılama olduk.ve doktor 15 inde test yapacaksın dedi.ama ben 14 şubatta şansımı deniycem..
benim adet tarihim 18 i...aşılamam 15.gün yapıldı.senin adet tarihine göre 23.gün aşılaman olmuş niye o kadar geç anlamadım..demekki kişiden kişiye değişiyor.. inşallah olumlu sonuç alırsın canım.
Allah gönlünün istediğini versin canım hayırlı ve sağlıklıca inşallah. dua edicem sana.iyi geceler hanımlar 1 saat önce çatlatma iğnemi vurdum göbekten.salı günü büyük gün ne olur bana dua edin..
canım devlet hastahanelerindeki doktorlar önce 6 ay klomen deniyorlar daha sonra iğneli aşılamaya geçiyorlar. ilk gittiğinde bu 6 aydan sana bahsetmeden kendisi uygulamaya koyuyor olabilir ama sen buna engel olabilirsin.aranıza yeni katıldım 3 aylık klomen denenmem sonucunda malesef negatif sonuc aldım artık asılamaya gecmek istiyorum ama merak ettiğim bazı sorular var mesela aşılama normal kadın dogum hastanesinde yapılıyormu illa özel hastaneye gitmekmi gerekiyo mesela ben kırsehirdeyim kırsehirdeki devlet hastanesinde yapılırmıyada sizin bu konuda tavsiyeleriniz nelerdir
iyigeceler tatlım hepinize Allah rahatlık versin umarım bebişin tutunur. Bu arada benmde annem yerköylü.hanımlar vurunduğum iğne mideme dokundu midem bulanıyor benim ben çıkıyorum hepinize iyi geceler yarın görüşürüz...herşey gönlünüzce olsun rabbim gönlünüze göre versin..
Arkadaşlar hepinize merhaba.Allah'ım hepinize, dileyen herkese en kısa zamanda hayırlısıyla anne olmayı nasip etsin.
Ben aşılama yaptırmadım ama size yakın sayılır durumum.Bu ay klomen kullandım ardından adetimin 12. günü ovitrelle çatlatma iğnesi vurulmuştum.iğnenin ardından 13 gün geçti bugün kan testi yaptırdım değer 6.57 çıktı. doktorum 2 gün sonra tekrarlamamı söyledi. sizce iğnenin etkisi hala geçmemiş olabilir mi?
Olmadı kızlar benim de tutmadı aşılama.Bugün kan testimi yaptırdım 0...bir şey gördüm.Ama olsun çok şükür sağlığımız yerinde değil mi?Diğer arkadaşlar naptı acaba?Bugün sonuç alacak bir çok kişi vardı kimse yazmamış.Şimdi ben de dinlenmedeyim artık.
hamileyimmm demek için son dakikaların çünkü pozitif çıkmış 2 güne bir değerlerin 2katı artması laızm sonrada 5.yada 6.haftada inşallah kese görünecek..dikkatli ol...büyük olasılık hamişsinn...
slm gizem cim ben de seni arıyordum nerde yazın diye ben de bugun adet oldum .zaten 12.gun de negatf çıkmıştı sonuç.bız senın le aynı gün aşıla yaptırdık okudum senın yazını.ben biraz alıştım negetf çıkınca bekliyrdum adeti.ben önumuzdeki ay tup bebek denemeyi duşunuyrm eşim de kabul etti uzgun oldugum için senın düşüncen ne ben başlamışken tedavi ye bırakmamak lazım peşini diyorum.. hayırlısı olsun boşver.dediğin gibi sağlığımız yerin de .
Ah ne kadar da güzel yazmışsın arkadaşım..inşallahhhh..Allah senin de gönlüne göre versin
6,57 beta hcg değerin diymi?kan tahlilinde yapılan .sen ilk kez mi yaptırıyorsun? birde sonuç kağıdında değer aralıkları yazıyor o değer aralığı ne?
bu arada bebek hasretiyle bekleyen tüm arkadaşlarımında güzel gönüllerine göre versin...çok sağol iyi niyetin için..
Sonucu telefonla öğrendim. 6.57 beta hcg değerim.daha önceki aylarda yaptırdığımda hep 0.01 den küçük çıkıyordu..
Allah tamamına erdirsin .nazardan saklasın.
Amin arkadaşım ama iğnenin etkisi de olabilir. Ah ah keşke olmasa
Arkadaşlar hepinize merhaba.Allah'ım hepinize, dileyen herkese en kısa zamanda hayırlısıyla anne olmayı nasip etsin.
Ben aşılama yaptırmadım ama size yakın sayılır durumum.Bu ay klomen kullandım ardından adetimin 12. günü ovitrelle çatlatma iğnesi vurulmuştum.iğnenin ardından 13 gün geçti bugün kan testi yaptırdım değer 6.57 çıktı. doktorum 2 gün sonra tekrarlamamı söyledi. sizce iğnenin etkisi hala geçmemiş olabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?