Aşılama 2011 Ocak'ta Aşılaması Başarısız Olup Umudunu Yitirmeyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

sizce kaç aşılama sonra tüp bebeğe geçilmeli?

• Ankete Katılan
    63
benim 2 klomen kullanısımdada folik asite adetle beraber basla demişti doktorum 3. fasılda baska bi doktor kullanmana gerek yok dedi ama ben o doktora hiç güvenmedim bence kullanın kızlar sonucta vitamin zararı olmaz

Cnm baska bir siteden senin icin yaziyi kopyaladi.hamilelikten en az 3 ay baslanmasi gerekiyor.bizim hamileligin ne zaman basladigi belli olmadigi icin,icmemiz gerekiyor
Özellikle hücre bölünmesinde ve hücrenin genetik yapısının oluşmasında önemli rol oynayan folik asit, gebeliğin erken evrelerinde, bebeğin merkezi sinir sisteminin gelişimi için mutlak gerekli olan bir maddedir. Embriyo, gebeliğin 2. ve 12. haftaları arasında yeterli folik asit alamazsa beyin ve omurilik ile ilgili anormallikler (nöral tüp defektleri) başta olmak üzere doğumsal gelişim bozuklukları görülme riski artar. Ayrıca kan yapıcı organların etkilenmesine bağlı olarak annede kansızlık gibi belirtiler ortaya çıkabilir.

gizem geçmiş olsun birtanem...çok şükür sağlığımız yerinde demekten başka bri şeyimiz yokk..söylenecek çok şey yok...sabır bol bol dua...kocaman kocaman moral kendimize ....aşılamadan bir şey olmuyor heralde ne kadar çoğaldık...benimki tuttu ama dıaşrda kaldı...hayret yaaa...ne günlere kaldık...

hoşgeldinn..nurtopu kistten ne haber?..şükür ki ameliyatsız kurtardım bu sefer...çekirge 1 sıçrar 2 sıçrar 3 .de başaracaz inşallah...:)(2.dış gebelikti..)

5 yıl çocuk düşünmedik ve 3 ay önce karar verdik ve doktora gittim öncesinde muayene için. doktor pko var sende yumurta gelişimini kist engeller dedi.doğum kontrol hapı verdi kist için. sonrasında panikledim ben, bu kadar yıl bekledik keşke beklemeseydik diye. doktor 1 yıl normal yolla hamile kalınmazsa aşılama uygulanır fakat siz çok uzun süre beklemişsiniz isterseniz yapabiliriz dedi.. yani biz kendimiz denemeden aşılama yaptırdık.birincisi tutmadı.bu ay ikinciyi yaptırdım.
çok fazla umursamıyordum ama negatif sonuç alanları okudukça çok feci moralim bozuldu..

ben de 17 sinde test yapacağım doğum günümde inşallah bebeklerimiz yoldadır :)))

iyi geceler hanımlar 1 saat önce çatlatma iğnemi vurdum göbekten.salı günü büyük gün ne olur bana dua edin..
Allah gönlünün istediğini versin canım hayırlı ve sağlıklıca inşallah. dua edicem sana.
canım devlet hastahanelerindeki doktorlar önce 6 ay klomen deniyorlar daha sonra iğneli aşılamaya geçiyorlar. ilk gittiğinde bu 6 aydan sana bahsetmeden kendisi uygulamaya koyuyor olabilir ama sen buna engel olabilirsin.
hanımlar vurunduğum iğne mideme dokundu midem bulanıyor benim ben çıkıyorum hepinize iyi geceler yarın görüşürüz...herşey gönlünüzce olsun rabbim gönlünüze göre versin..
iyigeceler tatlım hepinize Allah rahatlık versin umarım bebişin tutunur. Bu arada benmde annem yerköylü.

Son düzenleme:
Arkadaşlar hepinize merhaba.Allah'ım hepinize, dileyen herkese en kısa zamanda hayırlısıyla anne olmayı nasip etsin.
Ben aşılama yaptırmadım ama size yakın sayılır durumum.Bu ay klomen kullandım ardından adetimin 12. günü ovitrelle çatlatma iğnesi vurulmuştum.iğnenin ardından 13 gün geçti bugün kan testi yaptırdım değer 6.57 çıktı. doktorum 2 gün sonra tekrarlamamı söyledi. sizce iğnenin etkisi hala geçmemiş olabilir mi?

hamileyimmm demek için son dakikaların çünkü pozitif çıkmış 2 güne bir değerlerin 2katı artması laızm sonrada 5.yada 6.haftada inşallah kese görünecek..dikkatli ol...büyük olasılık hamişsinn...

slm gizem cim ben de seni arıyordum nerde yazın diye ben de bugun adet oldum .zaten 12.gun de negatf çıkmıştı sonuç.bız senın le aynı gün aşıla yaptırdık okudum senın yazını.ben biraz alıştım negetf çıkınca bekliyrdum adeti.ben önumuzdeki ay tup bebek denemeyi duşunuyrm eşim de kabul etti uzgun oldugum için senın düşüncen ne ben başlamışken tedavi ye bırakmamak lazım peşini diyorum.. hayırlısı olsun boşver.dediğin gibi sağlığımız yerin de .

Ah ne kadar da güzel yazmışsın arkadaşım..inşallahhhh..Allah senin de gönlüne göre versin

geçmiş olsun...Allahtan hayırlısı cümlemize...biliyorum çok üzüldünüz ama daha yapacak çok şey var o yüzden ayakta kalmalıyız...dua edin ki daha kötü şeyler olmadı...sağlımız yerinde..bende tüp bebek düşünüyorum ama tüp bebek eskisi gibi değil şans daha az..tek embiryo ile yapıyorlar...ve il denemede tutacak diye bir şey yok zaten genelde ilkini denemek için yapıyorlar gibi bir şey..dua edin Rabbimizden isteyelim...

Ah ne kadar da güzel yazmışsın arkadaşım..inşallahhhh..Allah senin de gönlüne göre versin

6,57 beta hcg değerin diymi?kan tahlilinde yapılan .sen ilk kez mi yaptırıyorsun? birde sonuç kağıdında değer aralıkları yazıyor o değer aralığı ne?
bu arada bebek hasretiyle bekleyen tüm arkadaşlarımında güzel gönüllerine göre versin...çok sağol iyi niyetin için..

Sonucu telefonla öğrendim. 6.57 beta hcg değerim.daha önceki aylarda yaptırdığımda hep 0.01 den küçük çıkıyordu..

insallah hamilesindir canım igneden olmaz bende lullandım aynı igneyi bebek yoksa 0.1le 0,5 arası çıkıo sonuçlar ama bilmiom takdir rabbimden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…